Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο 20-11-2020

Συντάκτης  | 

Flowmagazine

Ο Ήλιος στον Σκορπιό διανύει τις τελευταίες μοίρες του στον Σκορπιό δίνοντας ώθηση στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Η μέρα είναι ιδανική για να κλείσουμε ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα και επιχειρηματικές υποθέσεις που μπορεί να μας απασχολούν. 

Ημερήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τον Χρίστο Ντούβλη/ myastro.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, φίλε Κριέ, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, γεφυρώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, μίλα με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου, κάποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ημέρα με πολλές ανακατατάξεις θα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Αν έχεις την δυνατότητα, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όσα θα συμβούν. Κάτσε και σκέψου, αφομοίωσε τις αλλαγές και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

Αισθηματικά

Φίλε Ταύρε, πέρνα σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ρίξε λίγο τον πήχη και θα δεις ότι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να σε πλησιάσουν και να σε κάνουν ευτυχισμένο.

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά απόφυγε τα καινούργια ξεκινήματα και συζητήσεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου απόφυγε τα πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώσεις, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να εκδηλωθεί απέναντι στον σύντροφό σου. Έτσι θα περάσεις μια όμορφη και ουσιαστική μέρα που θα ανανεώσει το κλίμα ανάμεσά σας. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, είναι η ώρα να δείξεις τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκρισή του θα σε γεμίσει με ελπίδες.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου θα πρέπει να αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που νιώθεις, για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε κάθε έκτακτη κατάσταση που πιθανόν να προκύψει. Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μέχρι τότε δείξε αυτοέλεγχο και προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου, θα είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που σου ανοίγεται και σου παρουσιάζεται ως φίλος.

Αισθηματικά

Αυτήν την Παρασκευή, φίλε Καρκίνε, μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με τον σύντροφό σου, ώστε να μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα τον παρασύρεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου μην στεναχωριέσαι, γιατί σήμερα μία πρόκληση από έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο θα σου φτιάξει το βράδυ και θα επαναφέρει την αισιοδοξία στην ζωή σου.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου η δυναμικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν και να βάλεις νέες βάσεις για τους στόχους που θέλεις να κατακτήσεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί με αργά και σταθερά βήματα θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις

ΛΕΩΝ

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα σε διακατέχει μία ανησυχία και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, χωρίς όμως σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν και δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι και αν γίνει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται και αν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου συναντούν επανειλημμένα εμπόδια, κάνε μια στάση και συνεχίζεις αύριο…

Αισθηματικά

Φίλε Λέοντα, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή στην αισθηματική σου ζωή και θα θέλεις να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά με το ταίρι σου. Αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές, με την γοητεία και τον ερωτισμό που θα σε διακατέχει, θα σαγηνεύσεις όποιον επιθυμείς, αλλά χρειάζεται και λίγη προσοχή για να μην τον φοβίσεις με τον δυναμισμό που θα δείξεις.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες, αν πρώτα δεν τα έχεις εξετάσει καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Όμως όποιες ενέργειες αποφασίσεις να κάνεις, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητικότητα.

Αισθηματικά

Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα χωρίς σοβαρό λόγο. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί του και θα αποφορτιστείς από τις έννοιες και τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν. Εσύ που είσαι μόνος σου πάρε τα πάνω σου, γιατί ευνοείσαι να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου και να περάσεις τέλεια!

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που σε καθυστερούν. Οι ιδέες σου θα είναι ευφάνταστες και θα χαίρεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό τόσο των συναδέλφων όσο και των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, φρόντισε σήμερα να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές σου ανησυχίες, αποκάλυψε τις ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει η επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικά

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, απόφυγε την απομόνωση και φρόντισε να λύσεις τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου, με συζήτηση και κατανόηση. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η διάθεσή σου θα είναι καλή, αλλά τα πράγματα μάλλον θα έχουν την συνηθισμένη ρουτίνα.

Επαγγελματικά

Κάποια επαγγελματική σου υποχρέωση ίσως σήμερα να απαιτήσει την δημόσια έκθεσή σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό. Δες την θετική πλευρά του και κάνε γνωριμίες, που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Στα οικονομικά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, μία δύσκολη ημέρα θα είναι αυτήν την Παρασκευή για εσένα και φέρνει δυσκολίες και ασυνεννοησίες σε όλα τα επίπεδα και εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις που θα κάνεις, αν θες να έχεις καλά ξεμπερδέματα.

Αισθηματικά

Φίλε Σκορπιέ, ο ερωτισμός σε διακατέχει αυτό το διάστημα και κάνει τη σχέση σου ιδιαίτερα ευχάριστη. Από την άλλη όμως, οι εκρήξεις ζήλειας που σε χαρακτηρίζουν, θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον σύντροφό σου και καλό θα ήταν να περιορίσεις όσο μπορείς αυτή σου την συμπεριφορά. Οι αδέσμευτες καρδιές να έχετε το νου σας και τα μάτια σας ανοιχτά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, γιατί υπάρχει ένα πρόσωπο που σας έχει ερωτευτεί, αλλά η στάση σας δεν το αφήνει να σας το εκδηλώσει.

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα και αν μπορείς, φρόντισε να ανακαλύψεις νέα πηγές εσόδων που θα σε κάνουν να νιώσεις ήρεμος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Η οικογένειά σου έχει ανάγκη την παρουσία σου, γι’ αυτό φρόντισε τον ελεύθερο σου χρόνο να τον περάσεις μαζί της και μην την παραμελείς…

Αισθηματικά

Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Εσύ φίλε Τοξότη που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου για να ελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις και έχεις τελικά αντίθετα αποτελέσματα.

Επαγγελματικά

Μείνε σταθερός στο πρόγραμμά σου και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Η διάθεσή σου θα είναι σε καλά επίπεδα και η κατανόηση και συμπαράσταση που θα λάβεις από τα άτομα που δουλεύεις μαζί τους, θα σε χαροποιήσουν. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικά

Φίλε Αιγόκερε, η σεξουαλικότητα και ερωτισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις διαθέσεις σου στο έπακρο, για να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην διστάσετε να δεχτείτε μια πρόταση που θα σας γίνει από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, γιατί δεν ξέρετε εκ των προτέρων αν είναι αυτό που ζητάτε.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου έχεις πολύ άγχος και θέλεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα ώστε να είσαι συνεπής στην διευθέτησή τους. Στα οικονομικά φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου και βγεις εκτός προγράμματος. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Αν νιώθεις ότι οι σωματικές σου αντοχές σε προδίδουν, φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο και μετά να συνεχίσεις. Οι πλανήτες της ημέρας στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικά

Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, γιατί μερικά πράγματα θα προκαλέσουν εκνευρισμό στον άνθρωπό σου και θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Ίσως είναι καλύτερα να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου, για να σκεφτείς αυτά που θέλεις. Όσο για σένα, που είσαι ακόμη ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα το βράδυ σου.

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου, προχώρησε σήμερα με οδηγό την λογική και τα προβλήματα που υπάρχουν θα βρουν την λύση τους. Έκφρασε ελεύθερα σκέψεις και απόψεις, ακόμη κι αν οι συνεργάτες σου διαφωνούν μαζί σου. Προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σου, γιατί πολύ εύκολα μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, επειδή η εκπλήρωση των στόχων σου είναι πολύ κοντά, πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να σου δημιουργήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός.

Αισθηματικά

Φίλε Ιχθύ, απόφυγε στη σχέση σου να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωριέσαι και εσύ, αλλά και εκείνος. Αν αυτήν την περίοδο της ζωής σου δεν υπάρχει κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει, μπορεί να γνωρίσεις αυτόν ή αυτήν που θα σου πάρει τα μυαλά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου, καλύτερα να κάνεις κάτι περισσότερο μοναχικό σήμερα, καθώς οι συνεργασίες δεν ευνοούνται. Στρώσε μόνος σου το δρόμο για την υλοποίηση των σχεδίων σου και θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν πολύ γρήγορα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων, που θα σου αποδώσουν.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά. • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!