Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο 17-11-2020

Συντάκτης  | 

Flowmagazine

Έντονη προμηνύεται να είναι η μέρα, καθώς ο Ερμής στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο τις πρωινές ώρες και αναστατώνει τη ζωή των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).Δεν είναι εύκολο να μείνουμε αδιάφοροι σε πιθανές επιθέσεις ή αιφνιδιαστικές καταστάσεις που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάζουν οικονομικές υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν.

Ημερήσιες προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη/ myastro.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα χρειάζεσαι περισσότερη πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Από σήμερα και στο εξής, θα κάνεις κάποιες αλλαγές και να βελτιώσεις αρκετούς τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί είναι ώρα για δράση και όχι για γκρίνια.

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου, δείξε ηρεμία και καλή διάθεση μέσα στη σχέση σου και όλα θα πάνε καλά, χωρίς άγχη και εντάσεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Κριοί επιδιώξτε να διασκεδάσετε με την παρέα που περνάτε καλύτερα.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου θα έχεις συζητήσεις και συναντήσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή, για να μπορέσεις να βάλεις μια σειρά και να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξελίξεις γύρω σου σήμερα είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να τρέξεις, για να μπορέσεις να φέρεις κάποια θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Είσαι σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου και μάλιστα με επιτυχία.

Αισθηματικά

Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι ρομαντική και θα καταφέρεις να περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Θα σου ζητηθεί η βοήθεια από ένα άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και θα πρέπει να του την προσφέρεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα μιλήσουν με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν και θα ανοίξουν νέα κεφάλαια στην ζωή τους.

Επαγγελματικά

Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε ορισμένα θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Με την βοήθεια και την υποστήριξη των συναδέλφων σου, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά σου θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν καλές λύσεις. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα πρέπει να αλλάξεις πορεία και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου τη σημερινή ημέρα και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε τις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή και ακολούθησε τον δρόμο της λογικής.

Αισθηματικά

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας. Όσο για σένα, αγαπητέ Δίδυμε, που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, η σημερινή όψη σε παροτρύνει να κινηθείς δυναμικά, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει.

Επαγγελματικά

Πολλές θα είναι οι προτάσεις που θα δεχτείς σήμερα στον χώρο της εργασίας σου και καλό θα είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ανατρεπτικές καταστάσεις σήμερα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικογενειακά σου θέματα, θα σε προκαλέσουν και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη. Αν όμως μείνεις κολλημένος στα πιστεύω σου, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καταλήξεις μόνος σου.

Αισθηματικά

Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να διορθώσεις άσχημες καταστάσεις στη σχέση σου. Και αν ψάχνεις για ταίρι, πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό και να μην επαναπαύεσαι στα άτομα που ήδη γνωρίζεις. Διεύρυνε τον κοινωνικό σου κύκλο, για να συνομιλήσεις καινούργιους ανθρώπους.

Επαγγελματικά

Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου να προκαλέσεις αντιπαλότητες με συνεργάτες από το πολύ άγχος που θα έχεις, γιατί το μόνο που θα μείνει στο τέλος, θα είναι μία ψυχρή ατμόσφαιρα που καθόλου δεν σε συμφέρει. Στα οικονομικά φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.

ΛΕΩΝ

Πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά, η μέρα σήμερα παραμένει λίγο δύσκολη για εσένα, φίλε Λέοντα. Το πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει τις επικοινωνίες σου στον οικογενειακό και στον επαγγελματικό τομέα. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις. Θα πρέπει να τηρηθούν οι αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις σου με πελάτες, συνεργάτες ή εργοδότες.

Αισθηματικά

Μάθε να προνοείς καλύτερα τις αντιδράσεις του συντρόφου σου, προτού του πεις το οτιδήποτε. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μάθε να είσαι λίγο πιο συγκαταβατικός με τους ανθρώπους και μην υποτιμάς το χαρακτήρα τους, αν δεν συμβαδίζει με τα δικά σου στάνταρ.

Επαγγελματικά

Να είσαι θετικός απέναντι στους συνεργάτες σου και μην έχεις πάντα να λες μόνο τα αρνητικά τους, φίλε Λέοντα. Άλλωστε, κι εσύ κάνεις λάθη εσύ. Επίσης, αν δεν συμφωνείς μαζί τους, μην γίνεσαι απόλυτος και δώσε τους να καταλάβουν που κάνουν λάθος, κατά την δική σου γνώμη πάντα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σου δίνει ελπίδες και διευκολύνει τις σχέσεις σου, αγαπητέ Παρθένε. Οι εξελίξεις των οικονομικών σου ωστόσο παραμένουν δύσκολες, καθώς ακόμη δεν σου δίνεται η δυνατότητα να μειώσεις τα χρέη σου. Η κατάσταση είναι σε γενικές γραμμές περίεργη και αυτό που θα σε βοηθήσει, είναι να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο το επινοητικό μυαλό σου.

Αισθηματικά

Σε νέα φάση μπαίνουν τα αισθηματικά σου και θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος από την τροπή που θα πάρουν. Τα όνειρα του μέλλοντος είναι εδώ για να βρουν τρόπους πραγματοποίησής τους. Κουβέντιασε όμορφα με το ταίρι σου και όλα θα πάνε καλά. Εσύ που δεν έχεις δεσμό, μάθε να περνάς και μόνος σου καλά και να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά

Η συνεννόηση που έχεις με τους συνεργάτες σου, θα σε βοηθήσει σήμερα να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που μπορεί να εμφανιστούν. Άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα και μην παρασύρεσαι τόσο από το συναίσθημα, γιατί αυτή η τακτική σου δεν θα σου βγει σε καλό.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις μια αυτοκριτική και να αναρωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Χρειάζεται ίσως να γίνεις πιο διεκδικητικός για να φτάσεις εκεί που θέλεις και να μην κάνεις πίσω. Πάντως οι πλανήτες ευνοούν αυτή τη συμπεριφορά και μπορείς να πετύχεις πολλά με λίγη επιμονή.

Αισθηματικά

Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζες αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Η σημερινή μέρα ευνοεί την ερωτική σας ζωή και καλό είναι να το εκμεταλλευτείτε, ειδικά αν ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων Ζυγών.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και θα σου γίνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί και έτσι θα αποφύγεις και τα επιπόλαια λάθη, που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και με λίγη καλή διαχείριση, θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται αισθητά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα στο σπίτι και στην οικογένεια εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες, και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι για να τις λύσεις. Τα αγαπημένα σου άτομα απαιτούν από εσένα πάρα πολλά και αυτό σε προβληματίζει. Γύρισε λίγο στις παλιές συνήθειες και μην αναλώνεσαι τόσο πολύ στις επαγγελματικές σου ευθύνες. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μην δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους, αρκεί και εσύ να είσαι ήρεμος.

Αισθηματικά

Σήμερα φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα μαζί του. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, αντιμετώπισέ την με πιο δραστικά μέτρα. Ο έρωτας δεν θα έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα!

Επαγγελματικά

Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά τη δουλειά σου. Μην κρίνεις από την πρώτη εντύπωση, αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα σου έχουν πέσει πολλά ζητήματα προς επίλυση και σε έχουν κουράσει. Όλα όσα καθυστερούν, θα μπουν σύντομα σε τροχιά εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους σου για να τελειώνεις το συντομότερο με τις υποχρεώσεις σου και άσε το χρόνο να κυλήσει υπέρ σου.

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι εύκολο σήμερα να φτάσεις σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Απόφυγε τα ευαίσθητα ζητήματα, γιατί θα το μετανιώσεις. Οι αδέσμευτοι Τοξότες θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία, αρκεί να εξωτερικεύσετε λίγο τη θετική σας πλευρά.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου θα ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες που έχεις, αλλά καλό είναι να μείνεις μακριά από εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με συνεργάτες σου και μην πάρεις θέση σε θέματα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί πολλά είναι τα μυστικά που κρύβονται και σε παραπλανούν, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδά σου μένουν σταθερά. Μην ξεφεύγεις!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα κάποιες καταστάσεις που καθυστερούν, σου φέρνουν πολύ απογοήτευση και είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις. Καλύτερα να καθίσεις να σκεφτείς ποια είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα και τι κάνεις λάθος και δεν εξελίσσονται όλα όπως θέλεις.

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και μπορείς να έχεις μια ερωτική ημέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Όσο για τους αδέσμευτους Αιγόκερους, είναι μια καλή μέρα για να φροντίσετε τον εαυτό σας και γιατί όχι, να κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου κράτησε την ψυχραιμία σου και μην παρασυρθείς σε προστριβές και εντάσεις με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον. Τα οικονομικά σου απαιτούν αυτοέλεγχο σήμερα, γιατί θα μπεις στον πειρασμό να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποίησε την ενέργειά σου σήμερα, για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα και θα τα καταφέρεις ακόμα και σε προβλήματα, που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν άλυτα. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα γιατί το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να πετύχεις.

Αισθηματικά

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή. Σήμερα θα δεχτείς τα παράπονα του συντρόφου σου και θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στη σχέση σου, γιατί την έχεις παραμελήσει. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, άφησε σήμερα τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου ανθρώπους, που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου θα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία, για να λύσεις τις διάφορες δυσκολίες που θα προκύψουν. Θα πρέπει να ελέγξεις το άγχος σου για να τα καταφέρεις ακόμα πιο αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και εκκρεμότητες του παρελθόντος παίρνουν τον δρόμο τους και δεν στέκονται πλέον εμπόδιο στους στόχους σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτήν την Τρίτη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Ανασκουμπώσου, ξαναφτιάξε τα πλάνα σου και μην αφήνεις λεπτό να πάει χαμένο, αναπολώντας το παρελθόν. Η ζωή κοιτάει μπροστά και εσύ πρέπει να κάνεις το ίδιο!

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου, μίλησε με τον σύντροφό σου και δείξε του την αγάπη σου, για να περάσεις ακόμα καλύτερα αυτήν την ημέρα στην αγκαλιά του. Οι ελεύθεροι Ιχθείς θα μπορέσετε να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε, αν βγάλετε όλη σας τη θετική ενέργεια προς τα έξω.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου, μπορείς να καταφέρεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Πολλές οι ευκαιρίες αλλά και πολύ καλός ο τρόπος που τις διαχειρίζεσαι. Τα οικονομικά σου θέλουν ώριμη σκέψη πριν προχωρήσεις σε κινήσεις, που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά. • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!