Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Κινηματογράφος

GEMINI MAN (video)

Συντάκτης  | 

To «Gemini Man» κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου!

Η ταινία “Gemini Man” ήρθε για να ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Ένας πενηντάχρονος συνταξιούχος δολοφόνος, ο Χένρι Μπρόγκαν, καταδιώκεται από τον εξίσου θανάσιμο εικοσιτετράχρονο κλώνο του. Ο Χένρι, μαζί με τους αδίστακτους συναδέλφους του Ντάνι και Μπάρον, βρίσκονται κυνηγημένοι καθώς διασχίζουν την υφήλιο αναζητώντας την αλήθεια. Αυτό που ανακαλύπτουν θα αναγκάσει το Χένρι να βρεθεί αντιμέτωπος με τους ανθρώπους που εμπιστευόταν και να αποφασίσει ποιανού η ζωή αξίζει περισσότερο – η δική του ή του κλώνου του;

Ο Γουίλ Σμιθ ανέλαβε τον βασικό ρόλο. Το σενάριο γράφτηκε από τον Ντέιβιντ Μπένιοφ. Ο Ντέιβιντ Μπένιοφ έχει εργαστεί στο «Game of Thrones», με τον Μπρουκχάιμερ να έχει διατηρήσει τα δικαιώματα και να τρέχει το όλο project ως παραγωγός.

Ο Ανγκ Λι φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του ό,τι έχει σχέση με συμβατικές δουλειές. Προσπαθεί να πειραματιστεί με την κινηματογραφική εικόνα στα χρόνια καριέρας που του απομένουν. Στο τρέιλερ τα σύγχρονα ψηφιακά εφέ που μικραίνουν ηλικιακά τους ηθοποιούς. Ο Γουίλ Σμιθ μοιράζεται σκηνές με τον νεαρό Γουίλ Σμιθ και το αποτέλεσμα είναι αρκετά πιστευτό.

Από Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους

Ηθοποιοί: ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ, ΜΑΙΡΗ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΓΟΥΙΝΣΤΕΝΤ, ΚΛΑΪΒ ΟΟΥΕΝ, ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΓΟΥΟΝΓΚ

Σκηνοθεσία: ΑΝΓΚ ΛΙ

Σενάριο: ΜΠΙΛΙ ΡΕΪ

Είδος Ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΏΝ