Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 6 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021 (+video)

Συντάκτης  | 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 έως 12 Σεπτεμβρίου δείχνουν ζήλιες, πάθη και επιστροφές. Επίσης, πως πρέπει να προγραμματίσουμε εκ των προτέρων τις κινήσεις μας καθώς έτσι θα βεβαιωθούμε ότι μεγιστοποιούμε την κοσμική δύναμη προς τους στόχους μας!

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 έως 12 Σεπτεμβρίου δείχνουν ζήλιες, πάθη και επιστροφές. Επίσης, πως πρέπει να προγραμματίσουμε εκ των προτέρων τις κινήσεις μας καθώς έτσι θα βεβαιωθούμε ότι μεγιστοποιούμε την κοσμική δύναμη προς τους στόχους μας!

Ενώ η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μια απότομη όψη, η πλειοψηφία των επόμενων ημερών θα φέρει καθαρό ουρανό. Προγραμματίστε εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι μεγιστοποιείτε την κοσμική δύναμη προς τους στόχους σας!

Στην αρχή της εβδομάδας, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα τετραγωνίσει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτό θα φέρει θέματα ισχύος και ελέγχου στις σχέσεις. Εάν υπήρχαν εντάσεις θα μπορούσαν να εκραγούν τώρα. Η γλυκιά αθωότητα της Αφροδίτης θα πολιορκηθεί από τον Πλούτωνα, καταστρέφοντας τις αδύναμες σχέσεις και προκαλώντας περαιτέρω απόσταση μέσα σε αυτές. Εκείνοι με χειριστικές ή παραπλανητικές τάσεις θα μπορούσαν να επιδιώξουν να τις ασκήσουν σε άλλους, οπότε είναι καλύτερο να δείξετε μεγάλη προσοχή.

Μπορεί να προκύψουν απειλές και τελεσίγραφα – προκαλώντας ρήξη «όλα ή τίποτα». Ευτυχώς, αυτή η ενέργεια θα περάσει αρκετά γρήγορα.

Ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 6 Σεπτεμβρίου επίσης. Αυτή η εξαιρετικά ισχυρή ενέργεια μπορεί να κατευθυνθεί με όποιον τρόπο επιθυμούμε – επιτρέποντας μας να κατακτήσουμε ή να πετύχουμε τη νίκη. Οι φιλοδοξίες μας θα τονωθούν, καθώς επιδιώκουμε να επιτεθούμε στους στόχους μας. Μπορούμε τώρα να εισέλθουμε στην εξουσία και την επιτυχία, ανάλογα με το πώς έχουμε προχωρήσει προς αυτήν.

Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η ενέργεια μπορεί επίσης να αυξήσει τη σεξουαλική μας χημεία, μαγνητισμό και έλξη.

Ένα νέο φεγγάρι στην Παρθένο έρχεται στις 7 Σεπτεμβρίου. Αυτό το φρεσκάρισμα θα μας βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας υγιούς ισορροπίας εργασίας-ζωής καθώς βελτιώνουμε τις ρουτίνες μας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιδιώξετε μια καλύτερη δουλειά, να αναλάβετε περισσότερα έργα με τον τρέχοντα εργοδότη σας ή να εργαστείτε για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Επίσης, καθώς η Παρθένος διατηρεί δεσμούς με την υγεία, τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή, η έναρξη ενός νέου τρόπου ζωής αυτή τη στιγμή είναι επίσης ευοίωνη.

Επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένου, Τοξότες και Ιχθύες και όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες, σελήνη ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια στις 14 μοίρες (δεκαήμερα) συν πλην 5 μοίρες

Στη συνέχεια, στις 7 Σεπτεμβρίου, ο διανοητικός Ερμής ξεκινά επίσημα τη φάση του πριν από τη σκιά εντός του Ζυγού. Ο ανάδρομος ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου. Οτιδήποτε αισθάνεται λίγο «απενεργοποιημένο» τις επόμενες εβδομάδες θα αναθεωρηθεί κατά τη διάρκεια της πραγματικής ανάδρομης φάσης έως τις 18 Οκτωβρίου.

Τελευταίο που πρέπει να σημειωθεί για αυτή την εβδομάδα, είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 10 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα αυξήσει την ανάγκη μας για πάθος, δέσμευση και αρπαγή. Όλες οι σχέσεις θα γίνουν εξαιρετικά έντονες, καθώς θα επιθυμούμε «όλα ή τίποτα» στην ένωση.

Οι καρμικές σχέσεις αδελφών ψυχών θα μπορούσαν να εισέλθουν στη ζωή μας και να μεταμορφώσουν τους δρόμους μας για πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

(Η εικόνα κάθε ζωδίου εμφανίζετε στην οθόνη) από το 1:34 λεπτό.

 

 
 
 

Μέσα από αυτή τη στήλη σας λέω τις προβλέψεις της εβδομάδας και θα σας ενημερώνω για διάφορα επίκαιρα «Astronotes» θέματα! • Η Αστρολογία, τόσο η συμβατική όσο και η διαισθητική, είναι ένας ονειρεμένος κόσμος αποκαλύψεων. Τα 30 χρόνια της επαγγελματικής μου ενασχόλησης με την αστρολογία και την μελλοντολογία μπορούν να γίνουν ο δικός σας οδηγός ζωής. • Για την προσωπική μας επικοινωνία μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου athinaisastrology.com συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή να μου στείλετε το μήνυμα σας μέσω των social media.