Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/01 έως 19/01

Συντάκτης  | 

Η εβδομάδα ξεκινά με την απόλυτη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα – Κρόνου στον Αιγόκερω που μπορεί να μας οδηγήσει στο να γίνουμε άκρως καταπιεστικοί και ελεγκτικοί σε θέματα που αφορούν το επαγγελματικό μας πεδίο, δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους μας, αλλά και στην προσωπική μας εξέλιξη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/1 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα προσεγγίσεις με ιδιαίτερο ζήλο τα αισθηματικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία ρομαντική ιστορία. Όμως δεν θα γίνει εμφανής από την αρχή ή είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να επικοινωνείς με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Προσπάθησε πριν κάνεις οποιαδήποτε νέα κίνηση, αν δεν θέλεις να σε εκθέσει στα μάτια του.

Επαγγελματικά

Αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα έρθουν μέσω της καλής επικοινωνίας και της διάθεσης για επικοινωνία που θα υπάρξει από την Πέμπτη 16/1. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει επαφές με φίλους μέσα από τις οποίες μπορεί να υπάρξει μία νέα επαγγελματική πρόταση ή μία εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Βέβαια μέχρι την Κυριακή που ο Ερμής θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις απόψεις σου. Μπορεί να είναι κάθετος και ρηξικέλευθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/1 σηματοδοτεί μία νέα περίοδο για τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Τώρα είναι πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω ενός φιλικού σου προσώπου ή είναι εξίσου πιθανό να δημιουργηθεί μία «γλυκιά χημεία» ανάμεσα σε εσένα και σε ένα φίλο σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου την καλή διάθεση που θα έχεις το επόμενο διάστημα. Πάρε το σύντροφό σου, συναναστραφείτε με αγαπημένους σας φίλους. Καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσετε καλά παρέα με ανθρώπους που αγαπάτε.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου θα γίνει πιο έντονο από τις 16/1 καθώς ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα φέρει επαγγελματικά ζητήματα, διευθετήσεις που σχετίζονται με αυτά αλλά και νέα επαγγελματικά ραντεβού στο προσκήνιο. Η επόμενη περίοδος είναι πολύ καλή για να κερδίσεις κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας (από τις 16/1 και έπειτα). Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα αντιδραστικό χωρίς να υπολογίσεις το επαγγελματικό κόστος που μπορεί να έχει αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/1 δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν ευνοϊκές συγκυρίες για να έρθεις κοντά με κάποιον που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου τη ρομαντική διάθεση που θα υπάρχει το επόμενο διάστημα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Θα είναι πολύ βοηθητική για εσάς.

Επαγγελματικά

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς σχετίζεται άμεσα και με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Είναι πάρα πολύ πιθανό να σου ανοίξει δρόμους για να κερδίσεις επιπλέον πράγματα στη δουλειά. Το κέρδος μπορεί να είναι είτε ηθικό είτε πρακτικό είτε οικονομικό. Όμως το σίγουρο είναι πως θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Από τις 16/1 που ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου ενδέχεται να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα που η δουλειά τους σχετίζεται με το εξωτερικό – η βρίσκονται στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για μία νέα δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/1 και δημιουργεί πολύ ευνοϊκές συγκυρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες και για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αυτές οι γνωριμίες είναι πιθανόν να έρθουν σε ένα ταξίδι ή να έρθουν μέσω των ανθρώπων του ευρύτερου περιβάλλοντος. Εσύ πού βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το επόμενο διάστημα είναι πάρα πολύ καλό και ευνοϊκό για εσένα και το σύντροφό σου, προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας κάνοντας ένα ταξιδάκι.

Επαγγελματικά

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 16/1 θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερη καχυποψία και είναι πολύ πιθανόν να σε κάνει να αντιδράσεις σε οτιδήποτε νέο προκύψει σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως κάποια επαγγελματικά ζητήματα πιθανόν να πάρουν διαφορετική τροπή από αυτή που περίμενες. Αυτό δεν θα είναι αρνητικό όμως επειδή ενδεχομένως να είναι κάτι που δεν είχες σκεφτεί, να εκνευριστείς. Κράτησε ήπιους τόνους ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στη δουλειά σου.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/1 σου δημιουργεί διάθεση για αισθηματικές και ερωτικές περιπέτειες, πολλές φορές αγνοώντας το κόστος που μπορεί να έχουν αυτές. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός με αυτό, καθώς είναι πιθανόν οι κινήσεις σου να τη θέσουν σε κίνδυνο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο του παρελθόντος, αλλά προσπάθησε να μην παρασυρθείς από το πάθος της στιγμής και πεις μεγάλα λόγια.

Επαγγελματικά

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 16/1 δείχνει επαγγελματικές συζητήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με δουλειά να έρχεται στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο έως και το τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις μεταξύ συνεργατών και μεταξύ ανθρώπων που συναντάς στο χώρο εργασίας σου. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις ανεξέλεγκτες, καθώς μπορεί να γίνουν αφορμή για μεγαλύτερες εντάσεις, αν δεν τις διαχειριστείς με σύνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/1 δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι πάρα πολύ καλό για να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα ξεκινήσεις μία νέα σχέση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα της καθημερινότητας καθώς μπορεί να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου ή ακόμα πιο πιθανό να γίνουν αιτία προβλημάτων και εντάσεων ανάμεσα σας. Παρόλα αυτά η Αφροδίτη θα προσφέρει ιδιαίτερη εύνοια σε εσένα.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα χρειάζονται προσοχή και σωστή διευθέτηση αυτή την εβδομάδα προκειμένου να μπορέσει να τα φέρεις εις πέρας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 16/1 δείχνει ένα αρκετά βεβαρημένο ημερήσιο πλάνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι αρκετά πιεστική σε θέματα εργασιακών και καθημερινών υποχρεώσεων, όμως θα σε ανταμείψει αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/1 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είσαι «ερωτευμένος» με την καθημερινότητά σου και όλα αυτά που έχεις σαν στόχο να κάνεις, με αποτέλεσμα ένας πραγματικός έρωτας να μείνει πίσω. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι κοινές ασχολίες με το σύντροφό σου θα σου χαρίσουν το χρόνο που επιθυμείς μαζί του και θα βοηθήσουν να μην υπάρξει αποξένωση, λόγω του βεβαρημένου καθημερινού προγράμματος.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασιακή καθημερινότητα και με δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα από αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Ταυτόχρονα θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις προς όφελός σου κάποια δεδομένα τα οποία έχεις φανταστεί κάπως διαφορετικά. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία νέα εργασιακή πρόταση ή να αναλάβεις ένα εργασιακό πρότζεκτ, το οποίο μπορεί να είναι κουραστικό, όμως θα σου αποφέρει έξτρα κέρδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Οι ευκαιρίες για να έρθει κάτι καλό σε προσωπικό επίπεδο θα είναι υπαρκτές για αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/1 σε βοηθά απροκάλυπτα. Για εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για αυτή. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός από τις 16/1 έως και το τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ακόμα και με ασήμαντη αφορμή.

Επαγγελματικά

Οι ευκαιρίες για να έρθει κάτι καλό σε προσωπικό επίπεδο θα είναι υπαρκτές για αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/1 σε βοηθά απροκάλυπτα. Για εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για αυτή. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός από τις 16/1 έως και το τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ακόμα και με ασήμαντη αφορμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και αυτό μπορεί να μην βοηθήσει τόσο την εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας. Βέβαια από την άλλη θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς τα συναισθήματα είτε του συντρόφου σου είτε ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει και να κινηθείς με τον ανάλογο τρόπο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, κάποιες συζητήσεις μπορεί να σε οδηγήσουν να αρχίσεις να σκέφτεσαι την ιδέα συγκατοίκησης μαζί με το ταίρι σου.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά θα σε απασχολήσει αρκετά και αυτή την εβδομάδα όμως είναι πιθανόν να έχεις και κάποια οικογενειακά ζητήματα τα οποία δεν θα σε αφήσουν να επικεντρωθείς μόνο σε αυτή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 16/1 ενισχύει την επικοινωνιακή σου διάθεση και αυτή θα είναι πολύ βοηθητική και για τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Νέες προτάσεις είναι πιθανό να έρθουν από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και εσύ καλείσαι να τις αξιολογήσεις προσεκτικά πριν πάρεις τις αποφάσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και να διευθετήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αυτά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/1 δείχνει και νέες γνωριμίες μέσω των προσώπων του στενού σου περιβάλλοντος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση σε συνδυασμό με την επιρροή που θα έχεις στους άλλους, μπορεί να κάνουν το σύντροφό σου να αρχίσει να ανησυχεί.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και αυτή την εβδομάδα παρόλο που δεν θα αποτελεί το μοναδικό σου ενδιαφέρον. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου έως τις 16/1 και σου λέει να επικεντρωθείς σε οικονομικές συμφωνίες και οικονομικές διευθετήσεις καθώς από εκεί μπορεί να βγει κάτι καλό αν τις διαχειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο. Μέχρι την Κυριακή βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως για δύο-τρεις ημέρες μπορεί να υπάρξουν ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα, τα οποία θα σε εκνευρίσουν και μπορεί να σε κάνουν να χάσεις την υπομονή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/1 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα αναζητήσεις τον άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επαφή με το σύντροφό σου θα γίνει ακόμα πιο στενή. Αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος επικεντρώσου σε ένα πρόσωπο με το οποίο νιώθεις πως μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς αυτό που θέλεις το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δείχνει πως μπορεί να γίνει αρκετά συγκρουσιακός.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί πρόβλημα σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα εξαιτίας του τρόπου με το οποίο θα επιλέξεις να το προσεγγίσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 16/1 αλλά και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο στο τέλος της εβδομάδας δείχνει πως χρειάζεται τακτ προκειμένου να λύσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Ζητήματα διαφορετικά. Οι εντάσεις είναι δεδομένες. Απόφυγε οτιδήποτε σχετίζεται με αντιπαραθέσεις καθώς δεν θα βγουν όπως περιμένεις αυτή την εβδομάδα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Μία νέα γνωριμία είναι προ των πυλών και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στις 13/1 θα τη βοηθήσει να εξελιχθεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Το επόμενο διάστημα είναι πολύ καλό για τα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό αξιοποίησε το προκειμένου να βρεις λύση και να ξεπεράσεις εμπόδια που υπήρχαν σε αυτά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε τις παρασκηνιακές ενέργειες μέσα σε αυτή και προτίμησε την ειλικρίνεια καθώς αυτή θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μακροπρόθεσμα.

Επαγγελματικά

Η δουλειά σου ενδεχομένως να μην αποτελέσει προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα. Όμως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτή τις οποίες δεν μπορείς να αφήσεις απαρατήρητες. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 13/1 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ καλό για να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσα από μία καλή οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία. Βέβαια αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει σε αυτές. Μπορεί να δημιουργήσει κωλύματα και μπερδέματα.