Αστρολογία - Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/11/20 έως 06/12/20

Συντάκτης  | 

Την συγκεκριμένη εβδομάδα ο Ερμής στον Σκορπιό θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς με τις όψεις που σχηματίζει θα βοηθήσει να εκτονωθεί η ένταση σε προσωπικά και οικονομικά ζητήματα. Καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι βρισκόμαστε ήδη υπό την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Τοξότη – Διδύμων τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Άρα είναι πιθανό να προκύψουν γεγονότα σε σχέση με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον μας.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη/ myastro.

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κρατήσεις «αυστηρώς προσωπικά» τα ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Να θυμάσαι πως η εμπλοκή τρίτων σε δικά σου ζητήματα μπορεί να δημιουργήσει αρκετές αντιπαραθέσεις και παρανοήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα, τα οποία θα δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Οι μυστικές συναντήσεις και οι συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους προς το τέλος της εβδομάδας.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε περίπτωση που έχεις να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα, καθώς ίσως προκύψουν κάποιες αλλαγές σε αυτά. Συζητήσεις για οικονομικά είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν ένα ντόμινο συζητήσεων και στη δουλειά, όμως δεν θα πρέπει να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα. Αυτές τις ημέρες προσπάθησε να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν, προκειμένου να μπορέσεις να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα στις υποθέσεις του παρόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Η επαφή που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις, καθώς οι συζητήσεις φαίνεται πως θα γυρίζουν συνεχώς σε θέματα του παρελθόντος. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, καθώς θα έχεις την τάση να μη βάζεις «νερό στο κρασί σου», κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αρκετά ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε γενικότερο πλαίσιο. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς είναι ιδανικό για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή είναι πιθανό να σε προσεγγίσει εκείνο, καθώς αυτή η θετική όψη θα φέρει στην επιφάνεια πολλά συναισθήματα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία αποτελούσαν εκκρεμότητες του παρελθόντος και όσο νωρίτερα τις διευθετήσεις τόσο λιγότερο θα αγχωθείς για τη δουλειά. Κάποιες κινήσεις που θα κάνουν συνάδελφοι σου ή πρόσωπα που συνεργάζεσαι μαζί τους, ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν καχυποψία και δεύτερες σκέψεις. Πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου προσπάθησε να σκεφτείς αν υπάρχουν δεδομένα για να υποστηρίξουν τις σκέψεις που κάνεις, ώστε να μην αδικήσεις κάποια πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είσαι έτοιμος να θέσεις «επί τάπητος» ζητήματα που αφορούν τη σχέση με το ταίρι σου και μάλιστα φαίνεται πως δεν πρόκειται να διαπραγματευτείς τις θέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως ένα πρόσωπο που υπήρξε μία αισθηματική ιστορία κατά το παρελθόν σε ενδιαφέρει ακόμα. Μία ξαφνική επικοινωνία, μία συζήτηση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα επηρεάσει πολύ την κρίση σου και θα κινήσει τα νήματα στις επιλογές σου. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, θα σε βάλει στη διαδικασία να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου!

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά φαίνεται πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα και πολύ περισσότερο οι σχέσεις που έχεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανόν να έρθουν κάποιες πληροφορίες για συγκεκριμένα πρόσωπα τις οποίες αγνοούσες και τελικά αυτό να επηρεάσει τον τρόπο που τα βλέπεις. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις και κινήσεις σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη δουλειά -τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας- καθώς φαίνεται πως θα επικρατεί μία παρορμητική διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Οι αισθηματικές σου υποθέσεις δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο σε οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου διαφορετικά δεν πρόκειται να γλιτώσεις τα παράπονα. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για τη σχέση σου, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να εκφραστείς. Αν είσαι ελεύθερος μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που θα σου εκφράσει το ενδιαφέρον του και θα έρθετε κοντά.

Επαγγελματικά

Αυτές τις ημέρες θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις, κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις όπως επίσης και ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Αυτά φαίνεται πως θα δημιουργήσουν μία απαιτητική καθημερινότητα για αυτό προσπάθησε να ξεκλέψεις έστω και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και την ξεκούραση σου, καθώς αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό ακόμα και για τη διευθέτηση τους. Από την 1/12 ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να διευθετήσεις καλύτερα θέματα που αφορούν τα εργασιακά project, αλλά και δουλειές που έχεις αναλάβει από κοινού με πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια παράπονα που υπάρχουν μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και καλό θα ήταν να τα διευθετήσεις και να μην τα αφήσεις απλά να υπάρχουν. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο θα δημιουργηθεί ένα δυνατό ειδύλλιο. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα και μαζί τους έρχονται και εξομολογήσεις.

Επαγγελματικά

Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανόν να νιώθεις μία εσωτερική ανησυχία για ζητήματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις τις ανήσυχες σκέψεις να αναλάβουν τα ηνία και να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις οι οποίες είναι παρορμητικές. Είναι πολύ πιθανόν να αλλάξουν κάποια από τα δεδομένα που έχεις για τη δουλειά, όμως να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή και να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν ζητήματα τα οποία σε έχουν φέρει σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις του σπιτιού, καθώς αυτά θα αποτελέσουν ένα καλό υπόβαθρο για διαφωνίες και εντάσεις. Όσο περνούν οι ημέρες η κατάσταση θα γίνεται ολοένα και πιο ρομαντική, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο που το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, θα κάνει την εμφάνιση του. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες εβδομάδας θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα οι υποθέσεις που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα θα σε απασχολήσουν αρκετά καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν φήμες σχετικά με τη δουλειά και τα ζητήματα που την αφορούν. Καλό θα είναι να αποφύγεις να επενδύσεις σε ανυπόστατες φήμες αν δεν συνοδεύονται από αποδείξεις και επιχειρήματα, καθώς είναι πολύ πιθανό να ακούσεις προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις άλλων και όχι τα γεγονότα ως έχουν.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που θα επιλέξεις για να επικοινωνήσεις ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Όσο περνούν οι ημέρες η διάθεση σου θα αλλάζει προς το καλύτερο και θα είναι πιο εύκολο να έχεις και μία ξεκάθαρη εικόνα για κάποια αισθηματικά ζητήματα. Το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σου ένα «θαυμαστή» σου, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται στην καθημερινότητά σου όμως μέχρι τώρα δεν είχε εκφραστεί!

Επαγγελματικά

Τα οικονομικά ζητήματα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα και θα αποτελέσουν το πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ εσένα και των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, ακόμα και αν αυτές υπόσχονται μεγαλύτερο κέρδος. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την 1/12 θα σε βοηθήσει επικοινωνιακά και θα μπορέσεις να προσεγγίσεις κάποια πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να κάνεις κάποιες υποθέσεις σχετικά με την εξέλιξη μιας σχέσης που έχεις ή αν είσαι ελεύθερος μίας υπάρχουσας γνωριμίας, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανησυχία και εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από αυτές, ιδιαίτερα αν δεν υπάρχουν δεδομένα που θα μπορούσαν να τις υποστηρίξουν. Στο τέλος εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, επιφυλάσσει εκπλήξεις για εσένα που είσαι ελεύθερος και δεν αποκλείεται να σε φέρει πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που δεν σου περνά απαρατήρητο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα είναι ιδανικές και να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου.

Επαγγελματικά

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να έχεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες σχετίζονται με τη δουλειά όμως η αλήθεια είναι πως μπορεί να μην εξελιχθούν όπως τις έχεις στο μυαλό σου. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σου, καθώς μπορεί να αποτελέσουν την αιτία ρήξεων. Προσπάθησε να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν τη δουλειά ιδιαίτερα αν αυτά έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που θα απασχολήσουν εσένα και το ταίρι σου αυτές τις ημέρες, καθώς η έκλειψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια την υποβόσκουσα ένταση, η οποία θα «ψάξει» μία μικρή αφορμή για να κάνει την εμφάνισή της. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέα αισθηματικά δεδομένα τα οποία θα σε βάλουν στη διαδικασία να δεις διαφορετικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στο τέλος της εβδομάδας, θα σε βοηθήσει να εκφράσεις και τα συναισθήματα αλλά και τα παράπονά σου με τον κατάλληλο τρόπο.

Επαγγελματικά

Υποθέσεις οι οποίες σχετίζονται με τη δουλειά αλλά και με κάποιες συνεργασίες σου θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως να έρθουν κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν. Θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και σε αυτά που θέλει ένας συνεργάτης σου, καθώς φαίνεται πως δεν θα κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Επίσης δώσε προτεραιότητα σε εργασιακές εκκρεμότητες ώστε να τις διευθετήσεις, καθώς όσο τις αφήνεις τόσο πιο πιεστικές θα γίνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να αρχίσεις να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τη διάθεση σου αλλά και τη στάση απέναντι στο σύντροφό σου. Καλό θα είναι να μην φέρεις στο παρόν ζητήματα που έχουν τελειώσει, αν δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Όσο περνούν οι ημέρες η διάθεσή σου θα αλλάζει προς το καλύτερο και στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που του έχεις τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές υποθέσεις θα σου προκαλέσουν ανησυχία αυτή την εβδομάδα καθώς και εσύ βρίσκεσαι σε αυτή τη διάθεση, με αποτέλεσμα να επηρεάζεσαι άμεσα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων που δεν θα έχει κανένα νόημα, εκτός από το να σου ρίξει τη διάθεση. Κάποιες συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά και υπήρξαν σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα οι αισθηματικές σου υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα τα οποία σας έχουν απομακρύνει και να κάνεις μία νέα αρχή με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ή να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη και η χημεία που θα υπάρξει μεταξύ σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Στο τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να κάνεις κάποιες σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη σημαντικών ζητημάτων οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, για αυτό προσπάθησε να τις αποφύγεις!

Επαγγελματικά

Οι συζητήσεις για τη δουλειά θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να φέρουν κάποιες νέες πληροφορίες για κάποιες από τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Από την 1/12 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι πιο εύκολο να έρθεις κοντά και να επικοινωνήσεις με κάποια πρόσωπα με τα οποία μέχρι τώρα υπήρξαν αποστάσεις. Επίσης δεν αποκλείεται να έρθει μία επαγγελματική πρόταση μέσω ενός προσώπου που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου, όμως καλό θα είναι να τα συζητήσεις μαζί του και να μην τα αφήσεις να αιωρούνται. Προς το τέλος εβδομάδας φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, τονίζει πολύ τα συναισθήματα αφήνοντας πίσω αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανόν να συνομιλήσεις με ένα πρόσωπο το οποίο θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του ή θα δεις μία διαφορετική πλευρά του, πολύ πιο συναισθηματική.

Επαγγελματικά

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σταματούν ποτέ και αυτή είναι άλλη μία εβδομάδα κατά την οποία θα βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικές υποθέσεις και οτιδήποτε έχει παραμείνει σε εκκρεμότητα και σε καλεί να κλείσεις κάποιους κύκλους. Καλό θα είναι να κάνεις ένα πλάνο σχετικά με το πως θα κινηθείς ώστε να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλεις και να μην παρεκκλίνεις από αυτό, καθώς η παρορμητική διάθεση δεν θα λείψει τουλάχιστον κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά. • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!