Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Συντάκτης  | 

Η εβδομάδα αυτή είναι το μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο εκλείψεων, της πρώτης που πραγματοποιήθηκε στις 30/11 και της δεύτερης που θα πραγματοποιηθεί στις 14/12. Είναι μία εβδομάδα που ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες με τις όψεις του μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα λόγω του θόλου σκηνικού που στήνει.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τον Χρίστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις κάποια «τσιμπηματάκια» ζήλειας κάτι το οποίο θα επηρεάσει τη σχέση με το σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε να μην τα αφήσεις ανεξέλεγκτα. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα έχεις μία συζήτηση η οποία θα σε φέρει κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και δεν αποκλείεται να ρίξει ξανά γέφυρα επικοινωνίας με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο παρελθόν σου. Το Σαββατοκύριακο είναι πιο ευνοϊκό για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχεις κάποιες σκέψεις όσον αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως είναι πολύ πιθανό να διστάζεις να περάσεις στη δράση και έτσι αυτές να παραμείνουν στο πεδίο των σκέψεων. Η αλήθεια είναι πως καλό θα ήταν να μελετήσεις προσεκτικά κάθε σου κίνηση πριν αποφασίσεις να περάσεις στη δράση, καθώς οι παρορμητικές αποφάσεις δεν ευνοούνται. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο περισσότερο θα νιώθεις την ενέργειά σου να ανεβαίνει κάτι το οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου, προκειμένου να φέρεις εις πέρας αρκετές υποχρεώσεις της δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να επιθυμείς να επικεντρωθείς στη σχέση που έχεις με το σύντροφό σου όμως κάποιες σκέψεις σχετικά με τις υποχρεώσεις και κάποια άλλα ζητήματα που σε απασχολούν, δεν θα σε αφήσουν και τόσο εύκολα! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο ενδεχομένως να υπήρξε ένα αισθηματικό ειδύλλιο κατά το παρελθόν και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συγκυρίες για να επικοινωνήσεις μαζί του.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου θα βρίσκεται στις δουλειές που έχεις να κάνεις καθώς και σε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ακόμα και αν αυτές δεν είναι επείγουσες φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολο να μην σου κλέψουν το ενδιαφέρον, τουλάχιστον μέχρι να τις διευθετήσεις. Από μία συζήτηση που θα έχεις με ένα συνεργάτη σου θα μπορέσεις να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις, αλλά και να δημιουργήσεις και ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες των ζητημάτων που θα υπάρξουν, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει αρκετές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου και να σε κάνει «να δεις το δέντρο και να χάσεις το δάσος». Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις προς το τέλος της εβδομάδας. Εκμεταλλεύσου την καλή διάθεση των τελευταίων ημερών καθώς το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη στις 11/12 μπορεί να φέρει μία επιτυχία στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά

Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή φαίνεται πως δεν θα είναι στις προτεραιότητές σου αυτή την εβδομάδα όμως παρόλα αυτά θα υπάρχουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα περιμένουν υπομονετικά να τα διευθετήσεις. Αν θέλεις να αποφύγεις να αφήσεις εκκρεμότητες προσπάθησε να μην αφήνεις το χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος, καθώς από την άλλη εβδομάδα οι ημέρες θα «τρέχουν» και θα είναι πιο δύσκολο να διευθετήσεις εκκρεμότητες από δουλειές και υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο το οποίο σου είναι γνώριμο και κατά τη συζήτηση μεταξύ σας δεν αποκλείεται να υπάρξει και φλερτ. Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιον που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ακόμα κι αν τυπικά τον γνωρίζεις ήδη! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις από κοινού με το σύντροφό σου, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει ελεύθερος χρόνος και για εσάς!

Επαγγελματικά

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να έχουν αρκετές σκέψεις που αφορούν τη δουλειά όπως επίσης και κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα γίνουν με πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το παρόν και μην κάνεις υποθέσεις για το μέλλον. Προς το τέλος εβδομάδας με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη, φαίνεται πως κερδίζεις κάτι με το σπαθί σου στον επαγγελματικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Οι ημέρες είναι ιδανικές για να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου στο σπίτι να δείτε μία ταινία και να κάνετε συζητήσεις «εφ όλης της ύλης». Είναι πιθανό να μη βρίσκεσαι σε μεγάλη επικοινωνιακή διάθεση όμως η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι πολύ βοηθητική για να το ξεπεράσεις. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας με τη βοήθεια της θετικής όψης μεταξύ του Ήλιου και του Άρη φαίνεται πως θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να φλερτάρεις και να προσεγγίσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά

δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν είναι πιθανό να σου δημιουργεί κάποιες ανησυχίες όμως μην αφήσεις το μυαλό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων λόγω των υποθετικών σεναρίων που μπορεί να κάνεις. Προσπάθησε να διευθετήσεις έγκαιρα δουλειές και υποχρεώσεις που ξέρεις πως χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους και μην τις αφήσεις στον αυτόματο πιλότο, καθώς όσο περνούν οι ημέρες δεν θα είναι τόσο εύκολο να συγκεντρωθείς στα «πρέπει».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μη βρίσκεσαι την ίδια διάθεση με το σύντροφό σου και θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ σας. Αν έχετε προς διευθέτηση κοινές υποχρεώσεις θα πρέπει να τους δώσεις μεγαλύτερη προσοχή, καθώς αυτές μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι αρκετά ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις χαθεί το τελευταίο διάστημα και ίσως παρουσιαστεί η ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την επαφή μαζί του.

Επαγγελματικά

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν καθώς φαίνεται πως ακόμα και αν αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεσαι στη δουλειά το μυαλό σου βρίσκεται συνέχεια σε αυτή. Μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που συνεργάζεσαι θα είναι άκρως βοηθητική καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς κάπως διαφορετικά ορισμένα πράγματα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να προσέξεις τις παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να κάνεις σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς η ενέργειά σου μπορεί να σε παρασύρει…

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Η επικοινωνία με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποιες «εκπλήξεις» καθώς φαίνεται πως ίσως υπάρξουν διαφωνίες για κάποια ζητήματα. Παρόλα αυτά να θυμάσαι πως από τη δική σου διάθεση θα εξαρτηθεί και η εξέλιξη αυτών των διαφωνιών. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και αυτό θα παίξει βασικό ρόλο στην εξέλιξη της επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά

Οι υποχρεώσεις που απορρέουν από τη δουλειά θα εμφανιστούν και αυτή την εβδομάδα όμως εσύ φαίνεται πως δεν θα έχεις και τόση διάθεση για να ασχοληθείς μαζί σου τους! Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να τις αφήσεις στον αυτόματο πιλότο καθώς αργότερα θα είναι πιο δύσκολο να τις φέρεις εις πέρας. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη στις 11/12 δείχνει πως κάποιος συνεργάτης σου ή ένα πρόσωπο που δουλεύεις μαζί του, θα σου προσφέρει έμπρακτα τη βοήθεια του προκειμένου να ξεμπερδεύεις με αυτά που έχεις να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Η προσωπική σου ζωή θα βρίσκεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ευχάριστα νέα όσον αφορά αυτή. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και στο ταίρι σου και να θυμάσαι πως η κάθε δράση θα έχει και την ανάλογη αντίδραση από την άλλη πλευρά! Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο το οποίο θα σε φλερτάρει με πλάγιο τρόπο και θα προσπαθήσει να σου εκφράσει τα συναισθήματά του.

Επαγγελματικά

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις μπορεί να μην τελειώνουν ποτέ όμως για εσένα αυτή την εβδομάδα θα είναι σε αναβολή, καθώς φαίνεται πως δεν θα έχεις καμία διάθεση για να ασχοληθείς με αυτές! Πιθανόν το ενδιαφέρον σου να έχει επικεντρωθεί στην προσωπική σου ζωή έτσι όλα τα άλλα θα έρχονται μετά από αυτή! Παρόλα αυτά να θυμάσαι πως μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη είναι πολλά υποσχόμενο, ιδιαίτερα αν έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετή ενέργεια κάτι το οποίο είναι πολύ θετικό για να κάνεις ένα περίπατο στη φύση με το σύντροφό σου ή να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι! Μην αφήσεις τις ώρες να περνούν ανεκμετάλλευτες καθώς η πλεονάζουσα ενέργεια μπορεί να μετατραπεί σε εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται πως θα τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει γρήγορα ένα νέο φλερτ.

Επαγγελματικά

Αγαπητέ Τοξότη, Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα και να διευθετήσεις καλύτερα τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, όμως θα πρέπει να κάνεις ένα προσχέδιο πριν περάσεις στην υλοποίηση αυτών που σκέφτεσαι. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με την τέχνη και τον αθλητισμό το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι εξαιρετικό για εσένα την έμπνευση και την ενέργεια σου, καθώς το τρίγωνο Ηλίου/Άρη ενισχύει τα παραπάνω!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα θα ενισχύσει την καλή σου ενέργεια και τη διάθεσή σου κάτι που θα σε βοηθήσει να βρεις και λύσεις σε κάποια ζητήματα της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται πως θα αναλάβεις τα ηνία στην εξέλιξη μιας αισθηματικής ιστορίας. Καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις και να σκεφτείς τι προσδοκάς από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε να κινηθείς με τον κατάλληλο τρόπο.

Επαγγελματικά

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα όμως δεν σε τρομάζουν καθώς είσαι γεμάτος ενέργεια και πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάτι που θα ρίξει το ακμαιότατο ηθικό σου! Αυτό μπορεί να σε κάνει αρκετά ισχυρογνώμων σε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση προκειμένου να μην αφήσεις την έντονη διάθεσή σου να δημιουργήσει τριγμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρξει κινητικότητα στην προσωπική σου ζωή καθώς ενδεχομένως να έχεις επικοινωνία με παραπάνω από ένα πρόσωπα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Το φλερτ θα κάνει την εμφάνισή του και αυτή η διάθεση μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο ειδύλλιο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου προκειμένου να τον ακούσεις ουσιαστικά και να αφουγκραστείς αυτά που θέλει να σου πει, αλλά ίσως να μην μπορεί να τα εκφράσει.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου για αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αρκετές που θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας ενδείκνυται για απαιτητικά ζητήματα καθώς το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη αφενός ενισχύει την ενέργεια και τη διάθεσή σου αφετέρου φέρνει γύρω σου ανθρώπους οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν με τις δουλειές σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές σκέψεις αλλά και καθημερινές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε κρατούν απασχολημένο και αυτό μπορεί να σε κάνει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε το παραπάνω σενάριο για να μην υπάρξουν παράπονα από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη στις 11/12 θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις επικοινωνιακά ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και πιθανόν να βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και ευκαιρίες ώστε να μπορέσεις να τις διευθετήσεις και να τις φέρεις εις πέρας. Ο τρόπος που θα τις προσεγγίσεις θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διευθέτηση τους, για αυτό να θυμάσαι πως όσο καλύτερη είναι η διάθεσή σου προς αυτές τόσο πιο εύκολο θα είναι τελικά να ξεμπερδεύεις μαζί τους! Όσο περνούν οι ημέρες η ενέργεια σου θα αυξάνεται, κάτι που θα βοηθήσει πολύ τις υποχρεώσεις σου!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!