Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/09/20 έως 20/09/20

Συντάκτης  | 

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην καθημερινότητα αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος στην Παρθένο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αστρολογικό δελτίο. Στις 9 Σεπτεμβρίου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο δουλειάς και καθημερινό προγραμματισμού. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στον εργασιακό χώρο που κινούμαστε καθώς έρχονται ευκαιρίες που καλούμαστε να αξιοποιήσουμε.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, που δείχνει ξαφνικές αποφάσεις και ενέργειες που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να μην ωθήσεις τα πράγματα στα άκρα σε έναν καυγά, καθώς μπορεί να πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το Σαββατοκύριακο καθώς το τετράγωνο του Ερμή με το Δία θα βοηθήσει στο να πεις πράγματα που δεν εννοείς. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει αρχικά το ενδιαφέρον, όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι, καθώς φαίνεται πως οι νέες γνωριμίες αυτής της εβδομάδας θα έχουν εκπλήξεις.

Επαγγελματικά

Μία πολύ καλή εβδομάδα για να επενδύσεις χρόνο σε επαγγελματικά ζητήματα και να τα βάλεις σε προτεραιότητα ξεκινά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου 17/9 είναι πολύ βοηθητική για να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό και τον εργασιακό τομέα. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα νέο αντικείμενο στη δουλειά σου ή να αναλάβεις μία νέα θέση από την οποία θα μπορέσεις να κάνεις νέα πράγματα και να δείξεις τις ικανότητές σου! Προς το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία, καθώς φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μία δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου, η οποία μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε αισθηματικά ζητήματα. Έτσι λοιπόν είναι πάρα πολύ πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου να αλλάζει γνώμη σχετικά με την εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας ή ακόμα και να αρχίζει να σκέφτεται διαφορετικά για μία σχέση που έχεις ήδη! Αν δεν θέλεις να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές ενέργειες αυτές τις ημέρες.

Επαγγελματικά

Η δουλειά σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκέψη σου και δεν αποκλείεται με την επιρροή της νέας Σελήνης στην Παρθένο να αρχίζεις να σκέφτεσαι τρόπους για να κερδίσεις κάτι παραπάνω στον επαγγελματικό τομέα. Τώρα είναι πολύ καλή εβδομάδα για να σκεφτείς τη συμμετοχή σου σε ένα σεμινάριο ή μία πιστοποίηση σπουδών ή κάτι άλλο που μπορεί να σου προσφέρει παραπάνω γνώσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας η δυσαρμονική όψη του Ερμή με το Δία δείχνει πως θα συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι θα σε «κουράσουν», για αυτό προτίμησε να ασχοληθείς με τις σημαντικές επαγγελματικές σου υποθέσεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα δεσπόζει η όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, η οποία μιλάει για ξαφνικά γεγονότα και ξαφνικές αποφάσεις όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Μία γνωριμία που σου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον δεν αποκλείεται να αλλάξει ρότα ή είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο εκεί που δεν το περιμένεις! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να διαφυλάξεις τα προσωπικά σας ζητήματα μακριά από τρίτα πρόσωπα, καθώς οι «άλλοι» μπορεί να γίνουν η αιτία για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πληροφορίες όσον αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε ενδιαφέρει οι οποίες θα αλλάξουν τη ροή των γεγονότων. Καλό θα είναι να επικεντρωθείς στις επαγγελματικές σου υποθέσεις το πρώτο μισό της εβδομάδας, καθώς όσο οι ημέρες περνούν δεν θα είναι τόσο εύκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτές. Αν έχεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο το τετράγωνο του Ερμή με το Δία μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες από αυτό το ραντεβού, οι οποίες όμως δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, προκειμένου να μην πάρουν διαφορετική τροπή από αυτή που έχεις στο μυαλό σου. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν γεγονότα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα αισθηματική γνωριμία απόφυγε να «επενδύσεις» σε αυτή πριν τη γνωρίσεις καλύτερα, μιας και η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εκπλήξεις.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν ανησυχία και σκέψεις σχετικά με τις επόμενες κινήσεις σου σε ένα επαγγελματικό θέμα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις το «κουβάρι» και σε αυτό θα βοηθήσουν και συγκεκριμένα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα σου. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή με το Δία μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή σε κάποια πράγματα που θα ειπωθούν και αφορούν τη δουλειά σου, για αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου φέρνοντας ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή, όμως αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου κάτι το οποίο θα αλλάξει για λίγο τις ιδανικές συνθήκες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να μην αφήσεις τα ζητήματα και τον εκνευρισμό που έρχεται από τη δουλειά να επηρεάσει τη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να αλλάξουν τα δεδομένα σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα, όμως να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού»! Το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις!

Επαγγελματικά

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να σκέφτεσαι ένα νέο βήμα όσον αφορά τον εργασιακό τομέα και δεν αποκλείεται να βρίσκεσαι σε φάση σχεδιασμού ή ακόμα και υλοποίησης του. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 φέρνει νέες ιδέες οι οποίες μπορούν να σου αποφέρουν κέρδη. Βέβαια καλό θα ήταν πριν αποφασίσεις να περάσεις από τη σκέψη στην πράξη, να ελέγξεις τα δεδομένα και να δεις αν τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τα υλοποιήσεις! Μία νέα εργασιακή πρόταση ή η ανάληψη νέων καθηκόντων στη δουλειά, μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τον οικονομικό τομέα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δεσπόζει από τις 15/9 και μετά, κάτι που δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πάρα πολύ πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο ενέργειες του παρελθόντος που θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα και αποστάσεις μεταξύ σας. Όσο περισσότερο έχεις διευθετήσει ζητήματα του παρελθόντος, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αποφύγεις τις εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος και κάνεις μία νέα γνωριμία αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι φειδωλός με αυτά που θα πεις, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με το Δία μπορεί να σε παρασύρει και να υποσχεθείς πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις.

Επαγγελματικά

Μία πολύ καλή εβδομάδα όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα αλλά και τον επαγγελματικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο ξεκινά και σε αυτό θα βοηθήσει και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου. Είναι πιθανόν να προκύψει μία πρόταση για μία νέα συνεργασία ή να αλλάξουν προς το καλύτερο τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία ήδη υπάρχουσα. Αυτές τις ημέρες αξίζει να κρατήσεις κάποιες ιδέες που έχεις σχετικά με τη δουλειά, καθώς φαίνεται πως με τις κατάλληλες ενέργειες μπορούν να σου αποφέρουν κέρδη και να ενισχύσουν το ταμείο σου

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Λέοντα συναντά μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τετραγώνου τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργώντας ένα περίεργο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πολύ πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου να εκνευρίζεται αρκετά σκεπτόμενος γεγονότα ή πρόσωπα του παρελθόντος. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο παρόν καθώς η κάθε σκέψη που αφορά το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό αυτές τις ημέρες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επένδυσε χρόνο σε ευχάριστες δραστηριότητες μαζί με το σύντροφό σου, προκειμένου να στρέψετε εκεί το ενδιαφέρον σας.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι φειδωλός με υποσχέσεις που σχετίζονται με επαγγελματικές δραστηριότητες ή αφορούν μία δουλειά. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή και του Δία δείχνει πως είναι πιθανόν να υποσχεθείς πως θα αναλάβεις πράγματα τα οποία τελικά δεν θα μπορέσει να τα φέρεις εις πέρας ή δεν θα έχεις το χρόνο για να ασχοληθείς μαζί τους. Για αυτό το λόγο πριν δεσμευτείς σε νέες αρμοδιότητες προσπάθησε να σκεφτείς αν όντως έχεις το χρόνο για αυτές. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις την κατάσταση σε περίπτωση που συνειδητοποιήσεις πως ο χρόνος είναι λίγος και οι δουλειές πολλές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό σε ορισμένα αισθηματικά ζητήματα και μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν δουλειές και υποχρεώσεις του σπιτιού, καθώς αυτές μπορεί να δημιουργήσουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια εμπόδια στην εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν αυτά τα εμπόδια θα είναι προσωρινά ή μόνιμα.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά κρατούν αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες έκτακτες οι οποίες δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα. Η νέα Σελήνη στην Παρθένο και η βοηθητική όψη του Κρόνου με αυτή θα βοηθήσει να οργανώσεις το πρόγραμμά σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήσεις σε εκκρεμότητα σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε αυτές, καθώς η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή και του Δία είναι πιθανόν να δημιουργήσει κάποια προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως και κάποιες παρανοήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες παρανοήσεις όσον αφορά ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, για αυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός και με τις κινήσεις σου αλλά και με τα λόγια σου. Σε αυτό θα συμβάλλει και το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο αλλά και το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δημιουργώντας ένα περίεργο κλίμα το οποίο θα έχει παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και ενίοτε εκνευρισμό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επικεντρώσου σε αυτή και μην αφήσεις ζητήματα άλλων να γίνουν αιτία για διαφωνίες με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα όσον αφορά μία νέα γνωριμία, ακόμα και αν αυτή φαντάζει πολλά υποσχόμενη.

Επαγγελματικά

Αυτή είναι μία καλή εβδομάδα για να επικεντρωθείς στον επαγγελματικό τομέα και να κάνεις κινήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εδραιώσεις τη θέση σου σε μία δουλειά που σε ενδιαφέρει. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου σου λέει πως αν δουλέψεις για ένα επαγγελματικό σου στόχο τότε είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τον κερδίσεις και η ανταμοιβή θα έρθει λίγο αργότερα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μη μεταφέρεις πληροφορίες και φήμες που σχετίζονται με τη δουλειά, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα δείχνοντας πώς αυτές τις ημέρες η ενέργεια και η λίμπιντο σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, γεγονός που θα σε βοηθήσει να έρθεις κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά με το σύντροφο σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο σου λέει να είσαι προσεκτικός σε τυχόν νέες γνωριμίες ή στη διαχείριση μιας πρόσφατης γνωριμίας, καθώς φαίνεται πώς μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε αυτή. Καλό θα ήταν να μη θεωρήσεις τίποτα δεδομένο καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην δώσεις την πρέπουσα προσοχή σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα και τελικά να μην εξελιχθεί με τον τρόπο που θα ήθελες.

Επαγγελματικά

Η δουλειά και οι υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν δεν φαίνεται να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, καθώς στο μυαλό σου φαίνεται πως ταξιδεύει σε μέρη που επιθυμεί! Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων ώστε να μην υπάρξει κάποιο λάθος. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 φέρνει ευκαιρίες που σχετίζονται με ένα επαγγελματικό ταξίδι ή με την αρχή μιας επαγγελματικής πιστοποίησης ή ενός σεμιναρίου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου το Λέοντα όμως αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 15/9 σχηματίζει μία δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτή η όψη θα φέρει στο προσκήνιο κτητικά και έντονα συναισθήματα, τα οποία μπορούν να εντείνουν κάποιες διαφωνίες που θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές αυτή την εβδομάδα, όμως το τετράγωνο του Ερμή με το Δία συνηγορεί πως μπορεί να ακουστούν πράγματα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα έχουν μία δόση υπερβολής και δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά, όμως και εσύ θα πρέπει να προσπαθήσεις προς αυτή την κατεύθυνση καθώς «αγαθά κόποις κτώνται». Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε ζητήματα που θεωρείς δεδομένα, για αυτό θα πρέπει να θυμάσαι πως θα παίξει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που θα ελιχθείς σε αυτά! Μην αφήσεις πληροφορίες οι οποίες μπορεί να φτάσουν τα αυτιά σου και σχετίζονται με τη δουλειά να σε αποσυντονίσουν, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με το Δία δείχνει πως αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ πιθανόν να μην ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει μία δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην αφήσεις ακόμα και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να εμπλακούν σε αυτή, μιας και μπορεί να γίνουν η αιτία για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει, όμως δώσε λίγο χρόνο καθώς αυτά μπορεί να είναι προσωρινά.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα αξίζει να επενδύσεις χρόνο σε μία συνεργασία που ήδη έχεις προκειμένου να δημιουργήσεις πιο σταθερές βάσεις σε αυτή και να αλλάξεις τα δεδομένα προς το καλύτερο. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, αρκεί και εσύ να τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν υποσχέσεις οι οποίες σχετίζονται με επαγγελματικά ζητήματα, οι οποίες είναι πιθανόν να έχουν μία δόση υπερβολής.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά.