Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 30 Αυγούστου έως  5 Σεπτεμβρίου 2021

Συντάκτης  | 

Η Άση Μπίλιου μας λέει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2021 καθώς η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό θα δώσει έναν διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα μας. Η  προσοχή μας θα στραφεί κυρίως στις σχέσεις μας με τους άλλους, ενώ δεν είναι και η κατάλληλη περίοδος να πάρουμε ρίσκο στα οικονομικά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Αυγούστου έως  5 Σεπτεμβρίου 2021 δείχνουν πως η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου δίνει διαφορετικό τόνο στην καθημερινότητα μας. Στρέφει την προσοχή μας κυρίως στις σχέσεις μας με τους άλλους. Σε προσωπικό, ερωτικό ή φιλικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο συνεργασίας.

Προβλέψεις από την Άση Μπίλιου

Η επικοινωνία από δω και κάτω και στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου μπορεί να ενισχύσει ή να σπάσει τους δεσμούς μας. Ο Ερμής κατά παρέκκλιση, εξαιτίας της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του η οποία θα ξεκινήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου, θα παραμείνει στο ζώδιο του Ζυγού σχεδόν ένα δίμηνο μέχρι τις 6/11. Η περίοδος της στάσης και της ανάδρομης πορείας του θα διαρκέσει από τις 26/9 μέχρι τις 20/10 κι αυτό θα είναι ένα από τα πιο απαιτητικά διαστήματα του φθινοπώρου για τις σχέσεις μας.

Όμως δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τα πράγματα να κορυφωθούν και να δημιουργήσουν πρόβλημα για να τα επιλύσουμε. Καλά θα κάνουμε από αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσουμε να δούμε τις διαφορές και τις ασυμφωνίες μας με τους άλλους και να μην τις κρύψουμε κάτω από το χαλάκι, πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα μας απασχολήσουν. Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή θα μας αναγκάσει ούτως ή άλλως να ξαναδούμε τις προβληματικές περιοχές των σχέσεων.

Μέχρι τις 26/9 ας εκμεταλλευτούμε την επιρροή του για να φέρουμε περισσότερη ισορροπία στην καθημερινότητα μας, να θέσουμε όρια στις σχέσεις, να ακούσουμε περισσότερο τι έχει να μας πει ο άλλος και να προσπαθήσουμε για περισσότερη ισοτιμία.

Στις 2/9 έχουμε την πιο απαιτητική όψη της εβδομάδας, καθώς ο Άρης από την Παρθένο έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η όψη συνδέεται αστρολογικά με χαμηλά ενεργειακά επίπεδα, αίσθηση ατονίας, συναισθήματα απογοήτευσης. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη όψη για να πάρετε ρίσκο ούτε στα οικονομικά, αλλά ούτε και στις σχέσεις.

Πολλές φορές με αυτή την όψη πιο εύκολα γινόμαστε θύματα σε οτιδήποτε μας υπόσχεται ότι θα αυξήσει την αδρεναλίνη μας και τον ενθουσιασμό μας, από μια ερωτική γνωριμία μέχρι μια θεωρία συνωμοσίας. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να μην είμαστε βιαστικοί, να προσέχουμε τι λέμε και σε ποιον το λέμε, να μην αποκαλύπτουμε μυστικά μας, αλλά και να μην εμπλεκόμαστε σε φήμες και κουτσομπολιά. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα, τα χημικά, τα φάρμακα. Είναι η όψη της εξαπάτησης, της δολιοφθοράς, της κλεψιάς.

Την Κυριακή αρχίζει να «χτίζεται» η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις που ερωτευόμαστε αυτό που θέλουμε στον άλλο κι όχι την αληθινή του υπόσταση. Από την άλλη, είναι μια όψη που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τα πιο σκοτεινά συναισθήματα, όπως είναι η ζήλια ή ο φθόνος, οι εμμονές και η κτητικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η διευρυμένη επιρροή του Ερμή από τον Ζυγό, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και εκτεινόμενη εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του μέχρι τις 6/11, κάνει προτεραιότητα τις σχέσεις και τις συνεργασίες στην καθημερινότητα σας. Σας βοηθά να καταλάβετε ακριβώς τι συμβαίνει με κάθε σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και σίγουρα αυξάνει τις επαφές, την κοινωνικότητα και τις δοσοληψίες. 

Διαβάστε περισσότερα  

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό τη Δευτέρα 30/8 είναι η σημαντικότερη πλανητική κίνηση της εβδομάδας, καθώς, εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του πλανήτη στο τέλος του μήνα, θα παρατείνει τη διαμονή του σε αυτό το ζώδιο σχεδόν για ένα δίμηνο, μέχρι τις 6/11. Ο Ερμής είναι πλανήτης που αφορά τον μεγαλύτερο όγκο των δραστηριοτήτων μας στην καθημερινότητα μας και φυσικά την επικοινωνία, τις δοσοληψίες μας, αλλά και τις μετακινήσεις. Για σας θα περάσει μέσα στον τομέα της εργασίας, των ρουτινών της καθημερινότητας σας και της υγείας και φυσικής κατάστασης. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να συστηματοποιήσετε καλύτερα την εργασία σας, να ψάξετε τρόπους για να γίνετε πιο παραγωγικοί, να ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας και να δείτε πώς μπορείτε να έχετε καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση, ώστε να επιτυγχάνετε καλύτερα τους στόχους σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής προχωρά σε μια διευρυμένη για τα δεδομένα του πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Ο λόγος που θα μείνει μέχρι τις 6 Νοεμβρίου σε αυτό το ζώδιο κι όχι τις συνήθεις 20 μέρες, είναι η ανάδρομη πορεία του, που θα ξεκινήσει μετά τις 26/9. Η θέση αυτή του Ερμή για το δικό σας ζώδιο είναι ιδιαίτερα φιλική, γι’ αυτό ετοιμαστείτε να κατακτήσετε τα σχέδια σας το επόμενο διάστημα. Θα βοηθηθείτε στην επικοινωνία, θα έχετε περισσότερη διάθεση για επαφές με τους άλλους, θα έχετε καλύτερες προοπτικές να προωθήσετε τη δουλειά σας, θα είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα έχετε περισσότερη επιτυχία στα πρότζεκτ που ετοιμάζετε.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής παίρνει θέση τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στον Ζυγό κι αυτή είναι η πιο σημαντική πλανητική κίνηση της εβδομάδας, που έχει μάλιστα και κάποια ιδιαιτερότητα. Συνήθως ο Ερμής μένει σε κάθε ζώδιο περίπου 20 μέρες. Αυτή τη φορά όμως θα μείνει στον Ζυγό σχεδόν ένα δίμηνο, μέχρι τις 6/11. Η αιτία γι’ αυτή τη διευρυμένη του παραμονή είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, που θα ξεκινήσει από τις 26/9 και θα διαρκέσει μέχρι τις 20/10. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό για σας σημαίνει ότι αναδιαμορφώνονται οι προτεραιότητες το επόμενο διάστημα στη ζωή σας, ενώ ο στενός σας κύκλος θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει περισσότερο. 

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΩΝ

Το πόσο σημαντική είναι η συνεργασία το γνωρίζετε πολύ καλά εσείς οι Λέοντες και με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 30/8, φαίνεται ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να το διαπιστώνετε καθημερινά για ένα ολόκληρο δίμηνο. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων κι όταν ο Ερμής περνά για ένα τόσο μεγάλο διάστημα σε αυτό το ζώδιο, τότε οι σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές γίνονται προτεραιότητα. Για σας τους Λέοντες είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, καθώς ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων στο ωροσκόπιο σας. Το επόμενο δίμηνο θα έχετε μια πιο πολυάσχολη καθημερινότητα, πολλές ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδια σας, να ασχοληθείτε με σπουδές ή μετεκπαίδευση, να διδάξετε εσείς αυτά που ξέρετε σε άλλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης σας Ερμής μετακινείται σε ένα άλλο ζώδιο ή σχηματίζει όψεις, τότε η εβδομάδα αποκτά άλλη βαρύτητα. Έτσι, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό, μια θέση που θα διατηρήσει κατά παρέκκλιση μέχρι τις 6/11. Συνήθως ο Ερμής παραμένει σε κάθε ζώδιο για ένα εικοσαήμερο. Όμως εξαιτίας της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του, που θα ξεκινήσει στις 26/9, θα παραμείνει στον Ζυγό για ένα δίμηνο. Αυτό πρακτικά για σας σημαίνει ότι θα περιδιαβαίνει τον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιό σας, αλλά και των πρακτικών επαγγελματικών θεμάτων σας. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα ο στόχος σας πρέπει να είναι να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ισορροπία στο πορτοφόλι σας, ανάμεσα σε αυτά που εισπράττετε κι αυτά που ξοδεύετε. 

Διαβάστε περισσότερα

ΖΥΓΟΣ

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου ο Ερμής παίρνει θέση στο ζώδιο σας για μια εκτεταμένη, σε σχέση με τη συνήθη διαμονή του σε κάθε ζώδιο, περίοδο μέχρι τις 6/11. Συνήθως ο Ερμής παραμένει είκοσι μέρες σε κάθε ζώδιο. Όταν όμως γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, τότε μπορεί να παραμείνει σε ένα ζώδιο πάνω από 2 μήνες. Κάτι τέτοιο θα συμβεί και τώρα στο δικό σας. Η είσοδος του Ερμή θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις σχέσεις, τις μετακινήσεις. Θα έχετε περισσότερες ιδέες, το μυαλό σας θα είναι πιο κοφτερό και η κρίση σας πιο σωστή. Βέβαια, θα έχετε και πιο αυξημένους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας που θα είναι πιο πολυάσχολη και απαιτητική.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, ο Ερμής παίρνει θέση στον Ζυγό για ένα μεγάλο διάστημα μέχρι τις 6/11. Συνήθως ο πλανήτης της επικοινωνίας δεν μένει τόσο πολύ σε ένα ζώδιο. Όταν όμως γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, μπορεί να εκτείνει την παραμονή του περισσότερο κι από δύο μήνες. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί τώρα, καθώς μετά τις 26/9 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Αυτή η θέση του Ερμή για το ζώδιο σας είναι αρκετά εσωτερική, δεν θα έχετε διάθεση να μοιραστείτε τις σκέψεις ή τα πλάνα σας με τους άλλους, ενώ μπορεί να δείχνει αρκετή δουλειά που χρειάζεται να κάνετε μόνοι σας ή και παρασκήνιο στον χώρο εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό στις 30 Αυγούστου και σας προτρέπει να συνεργαστείτε περισσότερο με άλλους προκειμένου να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, από το να προσπαθείτε διαρκώς μόνοι σας και να πελαγώνετε κάποια στιγμή από τις υπερβολικές απαιτήσεις στην καθημερινότητα σας. Το να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες, που θα μπορέσετε να συντονίσετε τη δράση σας, είναι ευλογία με αυτόν τον Ερμή. Και μάλιστα θα σας πρότεινα να κινηθείτε σύντομα, πριν τις 26/9 που ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος και μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα. 

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό τη Δευτέρα 30 Αυγούστου είναι η πιο σημαντική πλανητική κίνηση της εβδομάδας, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας θα παραμείνει σε αυτή τη θέση για μια εκτεταμένη περίοδο μέχρι τις 6/11. Συνήθως ο Ερμής παραμένει σε κάθε ζώδιο για περίπου 20 μέρες. Όταν όμως γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, κάτι που θα συμβεί στις 26/9, τότε η παραμονή του σε ένα ζώδιο ξεπερνά το δίμηνο. Για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο ο Ερμής αφορά κυρίως στα θέματα της καριέρας. Το διάστημα αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο διάστημα για σας, που μπορεί να σας δοθούν ποικίλες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά να βάλετε και νέους επαγγελματικούς στόχους.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου ο Ερμής περνά στον φιλικό σας Ζυγό κι αυτό είναι ένα θετικό νέο, καθώς θα βοηθήσει ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας, σε θέματα μετακινήσεων, στο να έχετε καλύτερες ιδέες και εμπνεύσεις, είτε θέλετε να τις εφαρμόσετε στη δουλειά, στις σπουδές και γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Είναι η κατάλληλη θέση για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ταξιδέψετε όπου επιτρέπεται φυσικά, να ψαχτείτε περισσότερο με σπουδές, μετεκπαίδευση, σεμινάρια, εκδόσεις, διαδίκτυο, αλλά και νομικά ζητήματα. Ακόμη, μπορεί να έχετε περισσότερες επαφές με κόσμο, είτε από το εξωτερικό είτε που έχουν μια τελείως διαφορετική κοσμοθεωρία και φιλοσοφία ζωής από τη δική σας και να δείτε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. 

Διαβάστε περισσότερα

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό τη Δευτέρα 30/8 είναι η πιο σημαντική πλανητική κίνηση της εβδομάδας. Η επιρροή του θα μας απασχολήσει για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, σαφώς μεγαλύτερο από τη συνήθη επιρροή του Ερμή, που δεν ξεπερνά τις 20 μέρες σε κάθε ζώδιο. Καθώς στο τέλος Σεπτεμβρίου θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, η επιρροή εκτείνεται μέχρι τις 6/11. Για το δικό σας ζώδιο ο Ερμής περνά σε ένα πιο εσωστρεφές, κλειστό, βαθύ συναισθηματικό τομέα, που αφορά τις βαθύτερες πλευρές των σχέσεων σας, την ψυχολογία σας, θέματα που είναι γενικώς ταμπού, τις πνευματικές και μεταφυσικές σας ανησυχίες, αλλά και τα οικονομικά. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα και κυρίως πριν γυρίσει ανάδρομος, καλά θα κάνετε να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας, να κάνετε πιο επωφελείς διακανονισμούς, να δείτε πώς μπορείτε να ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις, διάφορα προγράμματα ανάπτυξης, αποζημιώσεις, διατροφές κλπ.

Διαβάστε περισσότερα

 

 
 
 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!