Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/06/20 έως 05/07/20

Συντάκτης  | 

Οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα είναι έντονες στο αστρολογικό πεδίο, καθώς την Πέμπτη 25 Ιουνίου η Αφροδίτη στους Διδύμους επιστρέφει φαινομενικά σε ορθή πορεία ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξει ένταση στον επαγγελματικό τομέα η οποία μπορεί να μεταφερθεί και στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε παρορμητικά λόγια τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα σε αυτήν. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως μπορεί να υπάρξει φλερτ με κάποιο πρόσωπο που σχετίζεσαι επαγγελματικά, όμως αυτό θα αποτελέσει ρίσκο και θα πρέπει να σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά, πριν αποφασίσεις αν θα ενδώσεις!

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς θα έχει ένταση και δεν αποκλείεται να φέρει και νέα δεδομένα, τα οποία θα προκύψουν από κινήσεις που έχεις κάνει παλαιότερα. Αυτή την εβδομάδα επικεντρώσου στο να διαφυλάξεις τα επαγγελματικά σου κεκτημένα καθώς αυτό είναι πολύ σημαντικό. Καλό θα ήταν να μην ανοίξεις νέες δουλειές καθώς η έκλειψη αλλά και ο Ερμής που εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, δεν εγγυώνται σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχεις διαφορετική αντίληψη από το ταίρι σου και αυτό θα επηρεάσει ζητήματα σε συγκεκριμένους τομείς. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή και σκέψου αν αξίζει να δημιουργήσεις μία αντιπαράθεση λόγω του ότι έχεις διαφορετική γνώμη. Αν είσαι ελεύθερος μία συζήτηση θα παίξει σημαντικό ρόλο ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς θα είναι αυτή που θα σε κάνει να ανακαλύψεις πόσα κοινά έχετε και θα σας φέρει κοντά.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν, ιδιαίτερα αν έχεις κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Θα πρέπει να προσέξεις το επικοινωνιακό κομμάτι των επαγγελματικών σου υποθέσεων, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρανοήσεις κατά τη διάρκεια συζητήσεων. Αν βρίσκεσαι προς αναζήτηση μιας νέας δουλειάς σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό και έχεις κάνει κάποιες κινήσεις, δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να έχεις και τα σχετικά νέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να μεταφράσεις με τον τρόπο που σε συμφέρει λόγια και κινήσεις του συντρόφου σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας. Είναι πιθανόν να σου φανεί ελκυστική η ιδέα να τα βάλεις με το σύντροφό σου προκειμένου να εκτονωθείς, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει αξεπέραστο ρήγμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο του παρελθόντος όμως προσπάθησε να μην κάνεις μια παρορμητική κίνηση προς το μέρος του, καθώς φαίνεται πως μετά από λίγο θα αλλάξεις γνώμη.

Επαγγελματικά

Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σου δημιουργήσει ανησυχία αυτή την εβδομάδα και είναι πολύ πιθανόν να σκέφτεσαι τρόπους για να αυξήσεις τη δουλειά και κατά συνέπεια τα έσοδα σου. Μία συζήτηση με ένα συνέταιρό σου μπορεί να φέρει διαφωνίες μεταξύ σας. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που θα αλλάξουν την επαγγελματική σου ρουτίνα, καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για να κάνεις νέα ανοίγματα είτε στον οικονομικό είτε στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου είναι πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, δημιουργώντας ζητήματα στη σχέση σου. Προσπάθησε να μην αναμοχλεύσεις υποθέσεις που δεν χρειάζεται, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα εξυπηρετήσει τα σχέδιά σου, αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Αν μία σχέση «πνέει τα λοίσθια» είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να την αφήσεις πίσω σου, αφήνοντας χώρο για κάτι νέο. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις γνωρίσει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να το γνωρίσεις ακόμα καλύτερα.

Επαγγελματικά

Μία επαγγελματική σου σχέση φαίνεται να σε απασχολεί αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς ίσως δημιουργηθούν προβλήματα κατά τη συνεννόηση μεταξύ εσένα και ενός συνεργάτη σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η παρορμητική σου διάθεση μπορεί να σε κάνει να πεις λόγια τα οποία αφενός δεν τα εννοείς αφετέρου μπορεί να πληγώσουν το συνομιλητή σου αλλά και να δημιουργήσουν πρόβλημα στην επαγγελματική σας σχέση. Αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες επαγγελματικές προκλήσεις, παρά μόνο να διαφυλάξεις αυτά που έχεις ήδη κερδίσει στον επαγγελματικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα λόγω των υποχρεώσεων που θα έχεις είναι πολύ πιθανόν να δεις μία συνάντηση με το σύντροφό σου σαν αγγαρεία και αυτό είναι κάτι που θα φανεί και σε εκείνον. Προτίμησε να δώσεις «εξηγήσεις» για το απαιτητικό σου πρόγραμμα, παρά να δεις ένα αισθηματικό ραντεβού σαν υποχρέωση που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει φλερτ στο περιβάλλον εργασίας σου, το οποίο μπορεί να σε αποσυντονίσει και πιθανόν να δημιουργήσει καθυστερήσεις στις υπόλοιπες δουλειές.

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας θα δώσει αρκετά θέματα προς συζήτηση αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες αγγαρείες στη δουλειά, τις οποίες θα κληθείς να διευθετήσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να φανεί μιας και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι εμμονικά ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη δουλειά, καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει να το δεις σφαιρικά, ώστε να μπορέσεις να το διαχειριστείς καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Ο αισθηματικός τομέας θα έχει την τιμητική του αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα σε αυτόν. Αν είσαι ελεύθερος η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δείχνει πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν καρμικές γνωριμίες στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ο τρόπος που θα διαχειριστείς ζητήματα που σχετίζονται με το ταίρι σου, θα φέρει εξελίξεις οι οποίες θα καθορίσουν το μέλλον μεταξύ σας.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις ιδέες για ζητήματα που σε απασχολούν οι οποίες θα έρθουν σχεδόν ουρανοκατέβατες, καθώς το εξάγωνο που υπάρχει μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο είναι βοηθητικό. Δεν θα πρέπει να αφήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις στον αυτόματο πιλότο, μιας και κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα, όμως μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσει προβλήματα καθώς αργότερα θα συσσωρευτούν αρκετές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Μία συζήτηση με το σύντροφό σου μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να απομακρυνθείς από εκείνον και να αρχίσεις να σκέφτεσαι την εξέλιξη της σχέσης σας. Αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες προστριβών -ιδιαίτερα αν μένετε κάτω από την ίδια στέγη- προσπάθησε να διαχειριστείς ζητήματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις και δουλειές του σπιτιού. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτή η εβδομάδα θα έχει μία ροπή προς την υπερβολή σε κινήσεις και σκέψεις, η οποία δεν θα βοηθήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί ακόμα και για επαγγελματικά ζητήματα τα οποία για εσένα αποτελούν ρουτίνα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτή τη ρουτίνα, καθώς θα έχεις την τάση να αφήσεις τις υποθέσεις σου σε εκκρεμότητα. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα σε βγάλουν από τη σιγουριά σου, όμως την ίδια στιγμή θα αποτελέσουν και την αιτία για να δραστηριοποιηθείς στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Η επικοινωνιακή διάθεση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου, όμως να θυμάσαι πως μπορεί να αποτελέσει δίκοπο μαχαίρι. «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» λέει ο θυμόσοφος λαός μας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι αυτές τις ημέρες, ώστε να μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις και προσδοκίες. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου το οποίο θα σε συνεπάρει με τις ιδέες και τις απόψεις του.

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας θα φέρει αρκετές πληροφορίες αυτή την εβδομάδα οι οποίες σχετίζονται με υποθέσεις της δουλειάς σου. Η επαφή με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, θα σου φέρει πληροφορίες τις οποίες θα πρέπει να φιλτράρεις προσεκτικά μιας και είναι πιθανό να σε παρασύρουν σε λάθος συμπεράσματα. Ένα πρόσωπο που συνεργάζεσαι μαζί του φαίνεται να σου δίνει λύση σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη δουλειά και σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να βρίσκεις ένα πρόβλημα για κάθε λύση και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να μην ξεχάσεις την έμφυτη αισιοδοξία σου ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι για πράγματα τα οποία αφενός δεν μπορείς να ελέγξεις αφετέρου ίσως να ανήκουν στα δικά σου σενάρια και όχι σε αυτά που έχει το σύμπαν για εσένα! Αν καταφέρεις να περιορίσεις τις ανήσυχες σκέψεις σου, τότε θα δεις πως κάποια ζητήματα στην προσωπική σου ζωή θα βρουν λύση.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά είναι ικανό να σου δημιουργήσει ανησυχία αυτή την εβδομάδα, μιας και θα βρίσκεσαι ούτως ή άλλως σε μία τέτοια διάθεση. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι ευνοϊκή για να διαπραγματευτείς οικονομικά δεδομένα καθώς είναι πιθανόν να προσπαθήσεις για τα πολλά και τελικά να χάσεις και τα λίγα. Καλό θα ήταν να μην πάρεις κάποια απόφαση για ένα επαγγελματικό ζήτημα η οποία θα σε δεσμεύσει για καιρό, καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για νέα ανοίγματα και νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα αυτή την εβδομάδα και η διάθεση σου θα εξαρτηθεί πολύ από τον τρόπο που θα επιλέξεις για να εκφράσεις οτιδήποτε θελήσεις. Θα πρέπει να θυμάσαι πως ο τρόπος που θα πεις κάτι θα έχει μεγαλύτερη σημασία από το νόημα αυτών που θα πεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, όμως καλό θα ήταν να περιμένεις κάποιες ημέρες ώστε να δεις πιο καθαρά τι ζητάει εκείνο αλλά και κατά πόσο τα «θέλω» σας συμπλέουν.

Επαγγελματικά

Μία συνεργασία που έχεις είναι πιθανόν να σε απασχολήσει αυτές τις ημέρες εξαιτίας κάποιων παρελθοντικών γεγονότων που θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα συνειδητοποιήσεις πως δεν έμειναν ποτέ πίσω. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις με παρόρμηση, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν ρήξη σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Σε περίπτωση που έχεις σχέδια αλλαγών στο μυαλό σου καλό θα ήταν να περιμένεις καθώς αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να εξομολογηθείς στο σύντροφό σου τα συναισθήματά σου, όμως μην το κάνεις για να σου ανταποδώσει κάτι αντίστοιχο και εκείνος, καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να εκφραστεί. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας να προκύψουν νέες γνωριμίες ή να υπάρξει εξέλιξη σε μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις ανησυχίες χωρίς βάση να επηρεάσουν τον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα φαίνεται πώς θα πάνε καλά αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και ευκαιρίες για να διευθετήσεις θέματα του παρελθόντος, αλλά και νέες προτάσεις που αφορούν τη δουλειά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να κάνεις σενάρια τα οποία δεν θα βοηθήσουν ούτε την διάθεσή αλλά ούτε και την απόδοσή σου. Η αισιοδοξία είναι ένας βοηθητικός παράγοντας για εσένα και παρόλο που θα έχεις την τάση να την «ξεχάσεις» αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να μην το κάνεις, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση με την οποία θα τα προσεγγίσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να επικεντρωθείς με το σύντροφό σου σε ζητήματα που σχετίζονται με φιλικά σας πρόσωπα και όχι και τόσο με εσάς τους δύο. Προσπάθησε να κρατήσεις τα ζητήματα που αφορούν εσένα και εκείνον μακριά από συζητήσεις με φίλους και να θυμάσαι το ρητό που λέει «τα εν οίκω μη εν δήμω». Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος ή να παρατηρήσεις πως ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον, ψάχνει ευκαιρία να σε γνωρίσει καλύτερα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα τα οποία θα σε κρατήσουν απασχολημένο, καθώς θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στη δουλειά. Σε περίπτωση που έχεις να διευθετήσεις σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις μέχρι και την Τετάρτη θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, μιας και μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις σε αυτές. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα έχει πρόσφορο έδαφος για να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις, ώστε να διευθετηθούν επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες σε είχαν δυσκολέψει.