Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28/09/20 έως 04/10/20

Συντάκτης  | 

Η εβδομάδα αρχίζει ιδιαίτερα θετικά για τις προσωπικές σχέσεις, καθώς στις 28 Σεπτεμβρίου το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό απογειώνει το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική μας ζωή. Ειδικά, τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι το 3οδεκαήμερο θα γνωρίσουν ιδιαίτερη εύνοια στα αισθηματικά τους.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη / Myastro.

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει μία ιδιαίτερα θετική όψη για τον αισθηματικό τομέα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι μία καλή ευκαιρία να κερδίσετε λίγο χρόνο για τους δυο σας και να αφιερώσετε την προσοχή σας στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν θέλεις να επικοινωνήσεις ξανά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος τώρα είναι κατάλληλες ημέρες για να το κάνεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς φαίνεται πως οι ημέρες στη δουλειά μπορεί να είναι πιεστικές. Βασική αιτία για αυτό θα αποτελέσουν οι διαφορετικές γνώμες που μπορεί να ακουστούν και φαίνεται πως θα σε αποσυντονίσουν. Προσπάθησε να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και μην αφήσεις τη διάθεση που θα έχουν κάποιοι, να σε εκνευρίσει. Να θυμάσαι πως το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι ακόμα σε ισχύ και μπορεί να προκαλεί κάποια εμπόδια στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Μία ευνοϊκή όψη θα βρίσκεται σε ισχύ αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 2/10 θα σχηματίσει μία όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό. Αυτή η όψη μπορεί να «ξυπνήσει» μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να φέρει ένα μυστικό ραντεβού. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως η καλή εξέλιξη αυτής της σχέσης, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν και κατά πόσο έχουν επιλυθεί κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Από τις 3/10 με την είσοδο της Αφροδίτη στην Παρθένο, ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για τα αισθηματικά σου ζητήματα, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες θα αλλάξουν το πρόγραμμά σου ή μπορεί να σε αναγκάσουν να αφιερώσεις χρόνο σε ζητήματα που δεν είχες κατά νου. Αυτό που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι η έλλειψη συγκέντρωσης που θα κάνει την εμφάνισή της αυτές τις ημέρες και θα σε επηρεάσει. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι αρκετά συγκεντρωμένος τουλάχιστον κατά τη διευθέτηση σημαντικών υποχρεώσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό ευνοεί κάθε προσπάθεια που αφορά τον αισθηματικό τομέα και δεν αποκλείεται να αναθερμάνει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που είχες απομακρυνθεί. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να ανατρέξεις στο παρελθόν και να θυμηθείς πράγματα που έκανες με το σύντροφό σου και τώρα έχετε πολύ καιρό να ασχοληθείτε με αυτά. Αν εντάξετε κάτι δημιουργικό που ενδιαφέρει και τους δύο στην καθημερινότητά σας θα είναι πολύ βοηθητικό για εσάς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο ήσυχο ειδύλλιο μακριά από τα «φώτα».

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα συμβούν λόγω κακής συνεννόησης και θα πρέπει να δώσεις βάση σε αυτά προκειμένου να μην πάρουν τεράστιες διαστάσεις. Αν δουλεύεις μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός μιας και φαίνεται πως τα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθούν πολλά άτομα ταυτόχρονα, έχουν ένα παραπάνω βαθμό δυσκολίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Μία ευνοϊκή όψη λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο ένα αισθηματικό ειδύλλιο που μπορεί να υπήρξε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον κατά το παρελθόν. Την Κυριακή 3/10 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και αν είσαι ελεύθερος υπόσχεται νέες γνωριμίες μέσω προσώπων του στενού σου περιβάλλοντος. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση η σωστή και επαρκής επικοινωνία μεταξύ σας, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε διαφωνίες, εντάσεις και τέτοιου είδους προβλήματα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα άτομα που απαρτίζουν τον επαγγελματικό σου περίγυρο όπως είναι συνεργάτες σου, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες μεταξύ σας. Είναι πιθανό να νιώθεις πως οι άλλοι είναι αρκετά επικριτικοί απέναντι σου ή πως δεν μπορούν να σε καταλάβουν, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει αποστάσεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς αν επικεντρωθείς στους άλλους, σίγουρα κάποιες από αυτές θα μείνουν σε εκκρεμότητα και θα επηρεαστεί και η απόδοσή σου στη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Αυτή είναι μία πολύ θετική εβδομάδα για εσένα καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, θα βοηθήσεις νέες αισθηματικές προσεγγίσεις πιθανόν να δημιουργήσει και ένα νέο έρωτα! Αν θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο που υπήρξε κάτι στο παρελθόν τότε αυτές οι ημέρες είναι πολύ βοηθητικές για τα σχέδιά σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση οι στιγμές με το σύντροφό σου θα είναι ευχάριστες και εποικοδομητικές. Στις 3/10 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου και το κλίμα στον αισθηματικό τομέα αλλάζει άρδην, καθώς θα επικεντρωθείς περισσότερο στα πρακτικά ζητήματα μία σχέσης.

Επαγγελματικά

Οι αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κάνεις ένα πλάνο και να επικεντρωθείς σε αυτό, διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να βγεις εκτός χρονοδιαγράμματος. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Άρη με τον Κρόνο δείχνει πως θα υπάρξει κούραση και κόπος προκειμένου να φέρεις εις πέρας κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται πως θα βρεις τρόπο να διευθετήσεις οποιοδήποτε επαγγελματικό ζήτημα έχεις σε εκκρεμότητα, καθώς δεν χρειάζεται κόπος παρά μόνο οι κατάλληλες ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης που θα βρίσκεται στο Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό δημιουργεί ημέρες και νύχτες πάθους και είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση σίγουρα θα βρεις τρόπο να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου αυτές τις ημέρες, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Την Κυριακή με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ξεκινάει ένα νέο διάστημα το οποίο θα έχει ευκαιρίες και για να κάνεις νέες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος, αλλά και για αισθηματικές επιτυχίες! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις μία ανεξήγητη κούραση η οποία θα επηρεάσει και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς θα μειώσει τη διάθεσή σου να ασχοληθείς με αυτές. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο δημιουργεί ανησυχίες οι οποίες μπορεί να μη βασίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα και να είναι αποτέλεσμα ενός φαύλου κύκλου αρνητικών σκέψεων. Αν καταφέρεις να περιορίσεις σκέψεις σχετικές με τη δουλειά οι οποίες σε αγχώνουν, τότε θα καταφέρεις να διευθετήσεις τα επαγγελματικά ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο και κυρίως με πολύ καλή διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για αισθηματικές προσεγγίσεις προσώπων του παρελθόντος. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό να παίξει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αφιέρωσε χρόνο σε δραστηριότητες μαζί με το σύντροφό σου και μην αφήνεις τη σχέση σου στον αυτόματο πιλότο. Στις 3/10 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και δημιουργεί μία νέα πραγματικότητα στην προσωπική σου ζωή και τα ζητήματα που την αφορούν, μιας και από εδώ και στο εξής θα περνούν μέσα από μεγεθυντικό φακό!

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να ακουστούν κάποιες διαφωνίες στον επαγγελματικό τομέα και το τετράγωνο Άρη-Κρόνου είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετές αντιπαραθέσεις και εν συνεχεία αποστάσεις με τους άλλους. Καλό θα ήταν να αναβάλλεις σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις αυτές τις ημέρες και αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτές κατά τη διευθέτηση τους. Το κλίμα στη δουλειά μπορεί να είναι περίεργο αυτό το διάστημα όμως να ξέρεις πως αυτό είναι παροδικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Ο αισθηματικός τομέας φαίνεται πως θα έχει θετικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα καθώς το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και υπήρξαν προβλήματα τα οποία δημιούργησαν απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου αξίζει να προσπαθήσεις να τα διευθετήσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως θα τα καταφέρεις. Από τις 3/10 που η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο τα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περίγυρο θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην επίτευξη και εξέλιξη των νέων γνωριμιών.

Επαγγελματικά

Η δουλειά μπορεί να μην αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να βάλεις περισσότερες από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον αυτόματο πιλότο. Πρόσεξε ιδιαίτερα υποχρεώσεις που έχεις και αφορούν θέματα του παρελθόντος καθώς εκεί ίσως υπάρξει μία παραπάνω δυσκολία. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Άρη και του Κρόνου δεν είναι βοηθητική για την ενέργειά σου, για αυτό θα πρέπει να επιλέξεις με σύνεση τις δραστηριότητες στις οποίες θέλεις να αφιερώσεις χρόνο, ώστε να μην σπαταλήσεις την ενέργειά σου δεξιά και αριστερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει μία ευνοϊκή όψη που μπορεί να φέρει καλά νέα στην προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αυτή της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Αυτή η όψη δείχνει συναντήσεις -ακόμα και τυχαίες- με πρόσωπα τα οποία γνωρίζεις, όμως τώρα φαίνεται πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα αισθηματικό ειδύλλιο μεταξύ σας! Από τις 3/10 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου ξεκινά ένα διάστημα που θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις που αφορούν αισθηματικές και κοινωνικές δεσμεύσεις!

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά ζητήματα καθώς φαίνεται πως δεν θα αποτελούν προτεραιότητα σου και αυτό θα αυξήσει τον κίνδυνο λάθους ενεργειών σε αυτά. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο δείχνει πως θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα όμως να μη σου δίνεται η ευκαιρία, για αυτό θα πρέπει να έχεις υπομονή, γιατί ίσως να μην είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή. Από την Κυριακή 3/10 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου θα υπάρξουν αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες φαίνεται πως θα είναι προς όφελός σου. Δεν αποκλείεται να έχεις και μία νέα πρόταση για μία επαγγελματική συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η ευνοϊκή όψη που βρίσκεται σε ισχύ αυτή την εβδομάδα μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα και του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, δείχνει πως οι ημέρες είναι πολύ καλές για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που επιθυμείς. Μία κατ’ ιδίαν συνάντηση, ένα δείπνο με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ή μία εκ-βαθέων συζήτηση, είναι μερικά από τα σενάρια που έχει αυτή η εβδομάδα για την προσωπική σου ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 παίρνει μακριά τη στασιμότητα που μπορεί να υπήρξε το προηγούμενο διάστημα και φέρνει αέρα ανανέωσης είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως οι δουλειές της καθημερινότητας αλλά και οι δουλειές που αφορούν την εργασία σου θα σε απασχολήσουν αρκετά, όμως το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο δεν θα σου δώσει έτσι εύκολα την ενέργεια που χρειάζεται προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να επικεντρωθείς σε αυτές που χρήζουν προτεραιότητας και αν είναι στο χέρι σου να μην επιβαρύνεις το πρόγραμμά σου με επιπλέον δουλειές, πέρα από αυτές που ήδη έχεις, ώστε να μπορείς να είσαι πιο ευέλικτος σε περίπτωση αλλαγών ή καθυστερήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Μία ευνοϊκή όψη τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα βρίσκεται σε ισχύ κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Αυτή η όψη θα βοηθήσει εσένα που θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να τα καταφέρεις, με τη βοήθεια ενός προσώπου που ανήκει στο κοινό σας περιβάλλον. Κάποιες σχέσεις φαίνεται πως θα έχουν δεύτερη ευκαιρία με την επιρροή αυτής της όψης όμως «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Από τις 3/10 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει τέτοιες συγκυρίες που θα πυροδοτήσουν ξανά τη φλόγα μιας αισθηματικής σχέσης!

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά φαίνεται πως μπορούν να αποτελέσουν αιτία για αντιπαραθέσεις που θα υπάρξουν μεταξύ εσένα και των στενών συνεργατών σου. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δεν θα βοηθήσει στη διευθέτηση αυτών των αντιπαραθέσεων καθώς ούτε η μία πλευρά αλλά ούτε και η άλλη φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να ρίξει νερό στο κρασί της. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά αυτό το σενάριο, καθώς μπορεί να δημιουργήσει μακροπρόθεσμα προβλήματα σε καίρια επαγγελματικά ζητήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Η αρμονική όψη τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα βρίσκεται σε ισχύ αυτή την εβδομάδα. Αυτή η όψη θα είναι εξαιρετικά βοηθητική καθώς θα αναθερμάνει τη σχέση σου με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στην καθημερινότητά σου κι είχε προκύψει «κάτι» μεταξύ σας, όμως για κάποιους λόγους αυτό το «κάτι» δεν εξελίχθηκε. Αυτή η όψη δείχνει επίσης συναντήσεις με πρόσωπα τα οποία σε γεμίζουν με φιλοφρονήσεις, κάτι το οποίο ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου! Από τις 3/10 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου ξεκινάει ένα διάστημα το οποίο θα είναι αφιερωμένο στις προσωπικές σου σχέσεις και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, δεν αποκλείεται να υπάρχουν και θετικές εξελίξεις σε αυτή.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, τα οποία όμως θα έχουν ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Μην επιχειρήσεις να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα με βιασύνη, καθώς είναι πιθανόν να ανοίξουν και νέα θέματα. Σε περίπτωση που έχεις αναλάβει κάποιες δουλειές από κοινού με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία μεταξύ σας, μιας και από αυτή θα εξαρτηθεί η διευθέτηση της κοινής σας δουλειάς.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά.