Τρικαλινή Παράδοση
 

Ωροσκόπιο

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/04/20 έως 03/05/20

Συντάκτης  | 

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο την Δευτέρα 27 Απριλίου και αλλάζει τον τρόπο επικοινωνίας και τα θέματα που μας απασχολούν. Οι υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και απασχολούν τη σκέψη μας. Είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξουμε να προχωρήσουμε σε νέα οικονομικά σχέδια και κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε το εισόδημα μας.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις αρχές της εβδομάδας και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως το πείσμα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην τραβήξεις το σχοινί καθώς είναι πολύ πιθανό η συμπεριφορά του συντρόφου σου να σε εκπλήξει δυσάρεστα. Αν είσαι ελεύθερος κράτησε «μικρό καλάθι» σε συζητήσεις που θα γίνουν με αφορμή μία αισθηματική σου υπόθεση, ιδιαίτερα αν αυτές γίνουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν τα επαγγελματικά σου ζητήματα αλλά περισσότερο θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά και είναι πιθανόν να «τρέχεις» αρκετά με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες να «σκοντάψεις». Η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ουρανού του Ήλιου και του Ερμή που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 30/4 σου λέει πως χρειάζεται να κινηθείς στα οικονομικά σου ζητήματα με μεγάλη προσοχή, ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως τα αισθηματικά σου ζητήματα πάνε καλά για αυτό και εσύ θα πρέπει να αποφύγεις αντιδράσεις, οι οποίες μπορούν να θέσουν μία νέα γνωριμία ή ακόμα και μία σχέση, σε κίνδυνο. Η τριπλή σύνοδος Ηλίου/Ερμή και Ουρανού στο ζώδιό σου δείχνει πως πολλές αποφάσεις σου θα είναι παρορμητικές και θα κάνουν πολλούς να απορήσουν. Σε περίπτωση που υπάρχει μία γνωριμία σε εξέλιξη αυτό το διάστημα προσπάθησε να αξιολογήσεις όσο γίνεται πιο αντικειμενικά τα δεδομένα που υπάρχουν μεταξύ σας και να αποφύγεις να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα σε επαγγελματικά ζητήματα από τη συμπεριφορά που θα έχεις απέναντι σε αυτά, καθώς και από κάποιες κινήσεις οι οποίες μπορεί να σε αφήσουν εκτεθειμένο στα μάτια των άλλων. Η τριπλή σύνοδος Ερμή/ Ουρανού/’Ήλιου δεν είναι βοηθητική για να κρατήσεις την ψυχραιμία σου τουναντίον είναι πολύ βοηθητική για να δείξεις με κάθε τρόπο τον εκνευρισμό σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις κάτι τέτοιο όπως και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, καθώς θα είναι εύκολο να πεις λόγια τα οποία θα πληγώσουν τους άλλους και δεν θα ξεχαστούν εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν άλλα ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να σου προκαλέσουν έντονα συναισθήματα και εκνευρισμό, με αποτέλεσμα το φλερτ και η επικοινωνία με κάποιον που σε ενδιαφέρει να μην είναι αυτή που είχες στο μυαλό σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην «πληρώσει» το ταίρι σου τα «σπασμένα» άλλων, καθώς κάτι τέτοιο είναι πιθανόν. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στο τέλος της εβδομάδας, δείχνει πως θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια που ενδεχομένως να ακούσεις.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνουν πράγματα σε παρασκηνιακό επίπεδο. Η τριπλή σύνοδος του Ήλιου του Ερμή και του Ουρανού που θα πραγματοποιηθεί στις 30/4 δείχνει πως «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο» για αυτό προσπάθησε να μην πάρεις μέρος σε παρασκηνιακά παιχνίδια γιατί μέσω αυτών μπορεί τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σου χαρίσει επικοινωνιακή άνεση και δείχνει πως οι φίλοι σου θα συμβάλλουν θετικά με τις συμβουλές τους σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος η τριπλή σύνοδος Ηλίου/Ουρανού και Ερμή στις 30/4 θα σε βοηθήσει να σκεφτείς έξυπνες ιδέες και εναλλακτικούς τρόπους για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ίδια σύνοδος μπορεί να σε κάνει να πεις λόγια που θα πληγώσουν το ταίρι σου και μάλιστα από μία ασήμαντη αφορμή. Δώσε προσοχή σε συζητήσεις που θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα αφορούν αισθηματικά ζητήματα, καθώς η δύσκολη όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα δημιουργεί «απάτες και αυταπάτες».

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να έχεις μία πρόταση για δουλειά μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον. Αν δουλεύεις μαζί με μία ομάδα ανθρώπων ή τριπλή σύνοδος Ουρανού/ Ήλιου/ Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να ανεβάσει τους τόνους ανάμεσά σας. Το στοίχημα των ημερών είναι να καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικά ζητήματα, ακόμα κι αν νιώθεις πως όλα γύρω σου σε πιέζουν για να κάνεις ακριβώς το αντίθετο.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Αυτές οι ημέρες είναι πιθανόν να μη σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα, όμως είναι πολύ πιθανό να συνδυάσεις εργασία και χαρά! Η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ουρανού του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως μπορεί να προκύψει ένα ενδιαφέρον στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, από εκεί που δεν το περιμένεις. Ακόμα και αν δημιουργηθεί φλερτ με ένα πρόσωπο το οποίο θα σε ιντριγκάρει προσπάθησε να μην επενδύσεις πριν δεις πως έχει αυτά που ζητάς. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς από μία ουτοπική διάθεση.

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας θα έχει εξέχοντα ρόλο στα δρώμενα της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα δεδομένα ή πληροφορίες σχετικές με τη δουλειά σου. Είναι πιθανό να αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις «άβολα» απέναντι σε κάποια άτομα. Η τριπλή σύνοδος Ουρανού/ Ήλιου και Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 30/4 μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη σχέσεων. Αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο προσπάθησε να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει με ψυχραιμία και διπλωματία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει πολύ αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που επιθυμείς. Μία κοινή δραστηριότητα μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να σπάσεις τον πάγο ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν που σε ενδιαφέρει. Προς το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να φιλτράρεις πολύ καλά αυτά που θα ακούσεις, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει μεγάλα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις.

Επαγγελματικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει παγίδες σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Προκειμένου να μπορέσεις να τις αποφύγεις, καλό θα ήταν να αποφύγεις εξίσου να ανοίξεις τα χαρτιά σου σε άτομα που δεν είσαι σίγουρος αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Σε περίπτωση που υπάρχει μία επαγγελματική πρόταση με ένα ισχυρό δέλεαρ, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να δεις διεξοδικά όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρχει ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου καθώς θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς από εκείνον. Όσο περνούν οι ημέρες το κλίμα θα γίνεται ολοένα και καλύτερο -ιδιαίτερα για εσένα που είσαι ελεύθερος- καθώς δεν αποκλείεται να έχεις επικοινωνία με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δείχνει πως θα υπάρχει μία λεπτή -σχεδόν δυσδιάκριτη γραμμή- ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα, στο πραγματικό και το ουτοπικό.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν αρκετά επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες αγγαρείες που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Ο Ερμής θα βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στο ζώδιο του Ταύρου και θα σε βοηθήσει να δεις με λογική ζητήματα που έχεις σε εκκρεμότητα. ώστε να τα διευθετήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Απόφυγε να κάνεις ένα επαγγελματικό ραντεβού ή μία συζήτηση σχετικά με τη δουλειά μέσα στο Σαββατοκύριακο ή αν την κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι για αυτά που θα ακούσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Η γνώμη του συντρόφου σου θα είναι πολύ σημαντική για εσένα αυτή την εβδομάδα και αυτό ακριβώς θα σε κάνει να απομακρυνθείς από εκείνον, σε περίπτωση που η γνώμη του δεν είναι αυτή που περιμένεις να ακούσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει απομάκρυνση στη σχέση σου αν εσύ δεν είσαι διαλλακτικός. Η τριπλή σύνοδος του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή στις 30/4 δείχνει πως αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου θα έχεις μία έκπληξη ή μία πληροφορία σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να επικεντρωθείς σε μία συνεργασία που έχεις καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, δείχνει πως θα υπάρχουν οι συγκυρίες που θα σε βοηθήσουν να τα πας καλά με το συνεργάτη σου. Πριν γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει κάποια ζητήματα που αποτελούσαν σημείο έντασης μεταξύ σας, κάτι το οποίο ίσως να είναι δύσκολο ή άβολο, είναι όμως απαραίτητο. Η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου του Ουρανού και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως κάτι μπορεί να αλλάξει άρδην στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν θα σου αφήσουν ιδιαίτερο χρόνο για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα και αυτός θα είναι ο λόγος που μπορεί να έχεις παράπονα από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς είναι πιθανόν να σε κάνει να δεις σαν «θησαυρό» κάτι που τελικά είναι «άνθρακας».

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να επενδύσεις περισσότερο στην επαγγελματική σχέση που υπάρχει με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τη δουλειά σου, καθώς αν το κλίμα είναι καλό εσύ θα αποδίδεις καλύτερα! Η διάθεσή σου θα αποτελέσει βαρόμετρο και για τις ενέργειές σου σε επαγγελματικό επίπεδο, για αυτό θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο καλύτερη διάθεση έχεις τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα να διαχειριστείς και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου αλλά και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον Ήλιο που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο στις 30/4, δείχνει πως σε περιμένουν εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος θα συνειδητοποιήσεις πως σε προσεγγίζει ένα πρόσωπο που δεν περίμενες και αυτό θα σε εκπλήξει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση παρακίνησε το ταίρι σου και αφιερώστε χρόνο σε πράγματα που σας εμπνέουν, σας κάνουν να αισθάνεστε δημιουργικοί ή που σας κάνουν να νιώθετε ξανά παιδιά!

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας δεν θα ανήκει στις προτεραιότητές σου αυτή την εβδομάδα όμως στις προτεραιότητες σου θα ανήκουν τα οικονομικά, τα οποία έχουν άμεση σχέση με τη δουλειά. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν διαπραγματεύσεις σχετικά με μία επαγγελματική αμοιβή όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς είναι πολύ πιθανόν να αυξήσεις τους πόρους σου και την ίδια στιγμή να αυξήσεις και τα έξοδά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει περισσότερο ανάγκη την επαφή με το ταίρι σου σε ένα ιδιωτικό χώρο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα κι αν μένετε ήδη μαζί αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να έρθετε ουσιαστικά κοντά. Απόφυγε διαφωνίες για ζητήματα που δεν είναι σημαντικά, μιας και αυτές μπορεί να πάρουν μια μη ελεγχόμενη τροπή. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όσο περνούν οι μέρες της εβδομάδας, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δείχνει πως είναι πιθανό να επενδύσεις σε ένα «ακατάλληλο» πρόσωπο.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου ιδιαίτερα εσωστρεφή και αυτό δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις είτε τις ιδέες που έχεις και σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα είτε κάτι που θέλεις. Αυτό θα έχει ως συνέπεια οι άλλοι να μην καταλάβουν τι θέλεις και εσύ να το μεταφράσεις ως αδιαφορία εκ μέρους τους. Προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει υποθετικά σενάρια σχετικά με τη δουλειά και προσπάθησε να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις να πεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα καθώς θα σε κάνει να βρεις τρόπο προκειμένου να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αυτός ο τρόπος θα δουλέψει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση χρησιμοποίησε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και να λύσετε κάποια ζητήματα στα οποία υπήρξαν διαφωνίες. Το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι σε μία αισθηματική προσέγγιση. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για αυτόν που βρίσκεται απέναντί σου.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά με ένα διαφορετικό τρόπο που θα σε οδηγήσει σε σενάρια. Αυτό με τη σειρά του θα σε οδηγήσει να «χαθείς» στις σκέψεις σου και στον τρόπο που θα ήθελες να εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου ζητήματα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στα δεδομένα που υπάρχουν. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να «καλύψεις τα νώτα σου» και να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις επαγγελματικές σου ικανότητες, κάνοντας τους άλλους να επικεντρωθούν σε αυτές.