Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Ωροσκόπιο

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/04/20 έως 26/04/20

Συντάκτης  | 

Βρισκόμαστε στην εβδομάδα μετά το Πάσχα και το αστρολογικό γεγονός που κυριαρχεί είναι η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που πραγματοποιείται την Πέμπτη 23 Απριλίου. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα που εξασφαλίζουν τις ανάγκες μας σε όλα τα επίπεδα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη / myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί να καλύψει αυτά που ζητάς με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Καλό θα ήταν να συζητήσεις αυτά που σου δημιουργούν ανησυχία και επηρεάζουν τον τρόπο που βλέπεις το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις «πορεία πλεύσης» σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα και να εκπλήξεις όχι μόνο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό!

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα οικονομικής φύσεως. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως είναι πιθανόν κάποια φιλικά σου πρόσωπα να εμπλακούν με το ταμείο σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να θυμάσαι πως «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους». Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 23/4 στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικές εκκρεμότητες και θα σε «αναγκάσει» να τις διευθετήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να κρατήσεις ήπιους τόνους στην προσωπική σου ζωή καθώς θα είναι εύκολο να επαναστατήσεις με όλους και όλα! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, όμως ο τρόπος που θα το κάνεις θα δείξει και την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως αυτή την εβδομάδα τα δεδομένα στον αισθηματικό τομέα μπορεί να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη, οπότε θα πρέπει να διαφυλάξεις με τον τρόπο σου αυτά που δεν θέλεις να χάσεις.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά θα αποτελέσουν πηγή άγχους και ενδεχομένως εκνευρισμού για εσένα αυτή την εβδομάδα, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο θα δημιουργήσει βαριά ατμόσφαιρα. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους επαγγελματικά θέματα τα οποία θα σε αναγκάσουν να δουλέψεις πολύ προκειμένου να τα φέρεις εις πέρας. Είναι πιθανό να υπάρξει «απόσταση» μεταξύ εσένα και ενός ανθρώπου που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον, με αφορμή ένα ζήτημα της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά στα αισθηματικά σου ζητήματα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή και κυρίως να είσαι ειλικρινής απέναντι σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 23/4 στο ζώδιο του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό δείχνει πως είναι πιθανόν να υπάρξουν αποκαλύψεις, για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις αυτό το σενάριο προσπάθησε να μην κινείσαι παρασκηνιακά. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν και αυτό θα σε εκπλήξει.

Επαγγελματικά

Η ευκαιρία που θα έχεις αυτή την εβδομάδα είναι να αποστασιοποιηθείς από πιεστικά επαγγελματικά ζητήματα και με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να τα διαχειριστείς ορθά. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα δημιουργεί συναισθηματική αποστασιοποίηση η οποία μπορεί να μην βοηθήσει προσωπικά ζητήματα, όμως θα είναι πολύ βοηθητική για τα επαγγελματικά. Αν δεις όσο πιο αντικειμενικά και σφαιρικά γίνεται οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου, τότε είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να το διαχειριστείς με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να κρατήσεις τα αισθηματικά σου ζητήματα αποκλειστικά για εσένα καθώς όσο περισσότεροι εμπλακούν στην προσωπική σου ζωή, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να ξεκαθαρίσουν τα θέματα που υπάρχουν σε αυτή. Αν είσαι ελεύθερος εμπιστεύσου αισθηματικά ζητήματα μόνο σε φιλικά πρόσωπα που αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και απόφυγε να τα συζητήσεις με πολλούς. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο στις 23/4 δεν αποκλείεται να φέρει μία ξαφνική αλλαγή σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, όπως επίσης και έναν έρωτα με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά

Ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα και είναι πιθανό να έχεις συζητήσεις για αυτό με τους συναδέλφους σου. Να θυμάσαι πως η εργασία σε ομάδες ευνοείται αρκετά αυτή την εβδομάδα, αρκεί να μην αφήσεις ζητήματα του παρελθόντος να επισκιάσουν νέες προσπάθειες και επαγγελματικά project. Επικεντρώσου σε οτιδήποτε έχεις να φέρεις εις πέρας και ζήτησε τη βοήθεια ανθρώπων που συνεργάζεσαι μαζί τους, όπου χρειάζεται.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα μπορεί να σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο αυτή την εβδομάδα και να μην είναι εύκολο να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου καθώς δεν θα υπάρχει διάθεση για συμφιλίωση, ακόμα και ύστερα από μικρές παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 δεν αποκλείεται να φέρει ένα ξαφνικό «καρδιοχτύπι» με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στον κοινωνικό σου περίγυρο.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρχουν πιέσεις για ένα επαγγελματικό project από ένα πρόσωπο που συνεργάζεσαι. Απόφυγε συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι ιεραρχικά ανώτερα σου στη δουλειά καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνει πως δεν θα βγεις κερδισμένος από τέτοιου είδους συγκρούσεις. Αυτή την εβδομάδα προτίμησε να μη ρισκάρεις σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ζήτημα, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 σε σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνει απρόοπτα αποτελέσματα και παράγοντες που δεν είχες ελέγξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Ανατρεπτικές καταστάσεις ενδεχομένως να δημιουργηθούν στην προσωπική σου ζωή, όμως κάποιες από αυτές θα σε οδηγήσουν σε πολύ καλά αποτελέσματα! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος καθώς αυτά θα είναι εύκολο να έρθουν στο παρόν και να δημιουργήσουν αξεπέραστα προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται με αφορμή ένα μήνυμα που θα πάρεις από ένα πρόσωπο του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, να ξεκινήσει μία αισθηματική ιστορία μεταξύ σας.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο θέματα που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται με τη δουλειά σου και με συγκεκριμένες εργασιακές υποχρεώσεις. Η καθημερινότητα μπορεί να σου φανεί πιεστική καθώς θα έχεις να φέρεις εις πέρας δουλειές οι οποίες σου φαίνονται ανυπόφορες. Προσπάθησε να πειθαρχήσεις σε ένα συγκεκριμένο πλάνο προκειμένου να καταφέρεις να «απελευθερωθείς» από δουλειές, αγγαρείες και υποχρεώσεις!

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Η επαφή με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα θα έχει ευχάριστα αποτελέσματα για εσάς, μόνο αν διοχετεύσετε τον κοινό σας χρόνο σε δημιουργικές δραστηριότητες και όχι σε καβγάδες, ιδιαίτερα σε καυγάδες που αφορούν ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα έχει διακυμάνσεις και θα πρέπει να τις διαχειριστείς με υπομονή προκειμένου να είναι προς όφελός σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 θα σε κάνει να πάρεις αποφάσεις που θα ξαφνιάσουν πολλούς!

Επαγγελματικά

Η όψη τετραγώνου που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Ταύρο και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως η διάθεσή σου θα είναι «βαριά», με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά. Προσπάθησε να διευθετήσεις τις πιο επείγουσες υποχρεώσεις, καθώς κάποιες από αυτές δεν παίρνουν αναβολή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Τα σχέδια που έχεις για εσένα και το σύντροφό σου μπορεί να αλλάξουν αυτή την εβδομάδα και το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το κλίμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 23/4 στο ζώδιο του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε αυτά που θεωρείς δεδομένα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία ξαφνική γνωριμία ή επικοινωνία που θα αλλάξει τα δεδομένα της αισθηματικής σου ζωής.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά, καθώς και να είσαι προσεκτικός κατά την επικοινωνία που θα έχεις με πρόσωπα που εμπλέκονται στα επαγγελματικά σου καθήκοντα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, δείχνουν πως μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα οξύνουν τα πνεύματα σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα μπορεί να κρύβουν παγίδες και μία από αυτές μπορεί να αναδείξει με έντονο τρόπο τη διαφορετική αντίληψη που έχετε σε συγκεκριμένα ζητήματα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο θα σε κάνει αρκετά επικριτικό, κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να νιώσεις πως αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει σημείο επαφής με κάποιον που σε ενδιαφέρει, για αυτό θα πρέπει να κάνεις υπομονή και να μην επιμείνεις σε συζητήσεις αν δεις πως αυτές δεν κυλούν με τον τρόπο που επιθυμείς.

Επαγγελματικά

Ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα θα σχετίζεται περισσότερο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, παρά με την δουλειά. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους καθώς θα έχεις την τάση να ασκείς δριμεία κριτική, η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους άλλους. Προσπάθησε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να πεις οτιδήποτε θέλεις και μην εξαντλήσεις την αυστηρότητα σου σε πρόσωπα που υπάρχει μία καλή συνεργασία ανάμεσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Τα ενδεχόμενα είναι όλα ανοιχτά αυτή την εβδομάδα καθώς Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο θα κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα. Οι αλλαγές και οι ανατροπές είναι πιθανές και εσύ καλείσαι να περιφρουρήσεις ό,τι έχεις κατακτήσει! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα το οποίο παρέμενε στάσιμο για καιρό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην επαναστατήσεις χωρίς αιτία απέναντι στο ταίρι σου.

Επαγγελματικά

Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα με ένα πρόσωπο που συναναστρέφεσαι πολύ συχνά στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να σε πιέσουν και να σε κάνουν να νιώσεις ανεπαρκής. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει επικριτική διάθεση από όλους, η οποία μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις σε επαγγελματικές σχέσεις και να περάσει λάθος μηνύματα. Προσπάθησε και εσύ να συγκρατήσεις αυτή τη διάθεση και σε περίπτωση που γίνει δέκτης άδικης κριτικής, προσπάθησε να το διαχειριστείς χωρίς να ανταποδώσεις τα «πυρά»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις για να «ντύσεις» αυτά που θέλεις να πεις, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνει πως τα λόγια σου μπορεί να πληγώσουν το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει επικοινωνία, αυτή την εβδομάδα μπορεί να δυσκολευτείς λίγο παραπάνω να κρατήσεις στα επίπεδα που θέλεις την επικοινωνία μεταξύ σας. Βέβαια «αγαθά κόποις κτώνται» για αυτό ίσως χρειαστεί να ρίξεις νερό στο κρασί σου προκειμένου να μη δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνει πως ακόμα και αν βρίσκεσαι στο σπίτι αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα. Αυτά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και είναι πιθανό να σου δημιουργήσουν έντονη κούραση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις με συναδέλφους σου ή συνεργάτες σου, οι οποίες θα φέρουν διαφωνίες και δεν θα βοηθήσουν να υπάρξει ένα καλό κλίμα μεταξύ σας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 σου λέει να αποφύγεις ξεσπάσματα καθώς αυτά θα εντείνουν οποιοδήποτε ζήτημα υπάρχει.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να κρατήσεις τη σχέση σου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και μη συζητάς θέματα που θα πρέπει να μείνουν αποκλειστικά ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 23/4 στο ζώδιο του Ταύρου, σου λέει να σκεφτείς εναλλακτικούς τρόπους προκειμένου να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχεις μία έκπληξη από ένα πρόσωπο που δεν σου περνά απαρατήρητο!

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις και meeting εξ αποστάσεως και η αλήθεια είναι πως εσύ δεν θα νιώσεις ιδιαίτερα άνετα με αυτά. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνει πως θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα είναι δύσκολο να διευθετηθούν και για να μπορέσει να υπάρξει διευθέτηση θα πρέπει να προσπαθήσεις για αυτή. Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 23/4 θα σου φέρει νέες πληροφορίες για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.