Τρικαλινή Παράδοση
 

Ωροσκόπιο

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17-02 έως 23-02-2020

Συντάκτης  | 

Οι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις θα είναι έντονες αστρολογικά. Αρχίζουν με άκρως δυναμικό τρόπο. O Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να κάνουμε βουτιά σε παρελθούσες καταστάσεις και να δούμε κατάματα τι είναι αυτό που μπορεί να ενοχλεί και να μην μας επιτρέπει να ξεπεράσουμε ζητήματα του παρελθόντος.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη / myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 18/2 δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος. Καθώς αυτά θα αποτελέσουν την αιτία παρανοήσεων. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά μπροστά σου ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρχε μία ερωτική ιστορία κατά το παρελθόν. Προσπάθησε να μην επενδύσεις σε λόγια και προτίμησε να δεις πράξεις. Αυτές θα σου δείξουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Εκτός από τα θέματα που υπάρχουν στο παρόν είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν ξανά και ζητήματα του παρελθόντος. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή αναμοχλεύει παλαιότερες αποφάσεις που είχες πάρει στον επαγγελματικό τομέα και φέρνει στο προσκήνιο «επαγγελματικές εκκρεμότητες». Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 23/2 στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως οι παρασκηνιακές ενέργειες είναι πιθανές. Γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους σε επαγγελματικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην προσωπική σου ζωή εξαιτίας παρανοήσεων. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις τα θέματα που την αφορούν μόνο για εσένα και το ταίρι σου. Οι συζητήσεις αυτών με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί τελικά να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος και σκέφτεσαι ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αυτή την εβδομάδα με τις κατάλληλες κινήσεις -ίσως και με τη βοήθεια φιλικών σου προσώπων- θα ανοίξεις ξανά ένα δίαυλο επικοινωνίας μαζί του.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα βρίσκονται σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα και ο ανάδρομος Ερμή αυξάνει την πιθανότητα λαθών σε αυτά. Ίσως παρατηρήσεις πως οι συνάδελφοί σου και τα πρόσωπα που σχετίζονται μαζί σου σε επαγγελματικό επίπεδο είναι αρκετά εύθικτα. Γι’ αυτό προσπάθησε να μη ρίχνεις «λάδι στη φωτιά» καθώς οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές. Αν έχεις κατά νου μία νέα επαγγελματική κίνηση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις λεπτομέρειες. Να έχεις στο μυαλό σου πως ίσως στην πορεία τα δεδομένα να αλλάξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντική για εσένα και το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα την επηρεάσει δυσμενώς. Προτίμησε τα λίγα λόγια και όχι τα πολλά. Μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Σε περίπτωση που δουλεύεις μαζί με το σύντροφό σου ή μοιράζεσαι ένα κοινό επαγγελματικό ενδιαφέρον θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός. Οι διαφωνίες σας θα προκύψουν από τη δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να έχεις ακόμα και μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που υπήρξε ένα αισθηματικό ειδύλλιο κατά το παρελθόν.

Επαγγελματικά

Τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Γι αυτό καλό θα ήταν να τους δώσεις προτεραιότητα. Η τροπή που θα πάρουν στο μέλλον θα εξαρτηθεί από τη διαχείριση που θα κάνεις στο παρόν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις μία συνεργασία που ήδη έχεις ή να επιστρέψεις σε μία παλαιότερη συνεργασία. Ζύγισε πολύ προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά και μη βιαστείς να πάρεις μία απόφαση αν δεν έχεις ένα ικανό αριθμό επιχειρημάτων που θα μπορούσε να τη στηρίξει. Καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να προσέχεις ιδιαίτερα και τα «πηγαδάκια» που μπορεί να δημιουργηθούν στον επαγγελματικό σου χώρο. Κάτι που θα πεις μπορεί να παρερμηνευθεί και τελικά να σε εκθέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Ένα ταξίδι με το σύντροφό σου μπορεί να αποτελέσει αφορμή για διαξιφισμούς οι οποίοι θα επηρεάσουν τη σχέση σας για αυτό -σε περίπτωση που έχεις ένα ταξίδι στα σκαριά- φρόντισε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες. Η επικοινωνία δεν θα είναι βοηθητική και μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου. Μάλιστα θα ξεκινήσουν από συζητήσεις «γενικού ενδιαφέροντος». Αν είσαι ελεύθερος δες προσεκτικά τις κινήσεις που θα κάνει προς το μέρος σου ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν δεν είσαι παρατηρητικός θα είναι εύκολο να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα μπορεί να μην βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την εβδομάδα. ‘Ομως είναι πιθανόν να αναγκαστείς να τους δώσεις την προσοχή σου εξαιτίας αναβολών και καθυστερήσεων που μπορούν να προκύψουν σε αυτά. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στην περίπτωση που η δουλειά σου σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό ή αν έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρανοήσεις.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να δημιουργηθούν καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα. Θα σε μπερδέψουν, για αυτό θα είναι δύσκολο να πάρεις μία τελεσίδικη απόφαση σχετικά με ένα ζήτημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ξανά στη ζωή σου. Όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις σου, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από πρόσκαιρα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η εβδομάδα είναι βοηθητική για να διευθετήσεις με το ταίρι σου ζητήματα του παρελθόντος, αποφεύγοντας όμως να ανοίξεις νέα.

Επαγγελματικά

Η εβδομάδα έχει υποχρεώσεις που την ακολουθούν και χρειάζονται οργάνωση και ένα καλό πλάνο προκειμένου να μην σε παρασύρουν στη «δίνη» τους. Αν δουλεύεις σε μία ομάδα ανθρώπων πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός καθώς η επικοινωνία δεν θα είναι βοηθητική για να κλείσεις κάποια ζητήματα. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ξανά θέματα που σε είχαν απασχολήσει σε επαγγελματικό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα, ζητώντας λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με το ταίρι σου και με τη σχέση σας θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο σε αυτή. Ο «υπερβάλλοντας ζήλος» βέβαια μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπία ώστε να «ακούσεις» αυτά που θέλουν να σου πουν οι κινήσεις και οι ενέργειες του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με το ταίρι σου και με τη σχέση σας θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο σε αυτή. Ο «υπερβάλλοντας ζήλος» βέβαια μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπία ώστε να «ακούσεις» αυτά που θέλουν να σου πουν οι κινήσεις και οι ενέργειες του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Η απαιτητική καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν δεν θα σε αφήσουν να επενδύσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις καλή επικοινωνία μεταξύ σας καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν παρανοήσεις οι οποίες θα επιδεινώσουν το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις σε μία νέα γνωριμία, για αυτό προσπάθησε να μην αφήσεις την παρορμητική σου διάθεση να συμβάλλει σε αυτό.

Επαγγελματικά

Το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον ενδέχεται να είναι περίεργο αυτή την εβδομάδα δημιουργώντας ένταση σε εσένα αλλά και στους ανθρώπους που συνεργάζεσαι. Οι πληροφορίες μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες, για αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις διευκρινίσεις προκειμένου να διευθετήσεις σωστά σημαντικές υποχρεώσεις και εργασιακά project. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μειώσεις τις πιθανότητες λαθών σε αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Οι πιθανότητες να έρθει ένας παλιός έρωτας ξανά στο προσκήνιο αυξάνονται αυτή την εβδομάδα καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε γυρίζει σε ζητήματα του παρελθόντος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός μιας και η επικοινωνία δεν θα είναι βοηθητική και μάλιστα μπορεί να αποτελέσει αιτία για να δημιουργηθούν παρανοήσεις μεταξύ σας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει ακόμα και μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καιρό και από αυτή τη συνάντηση θα προκύψουν νέα δεδομένα.

Επαγγελματικά

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19/2 σου χαρίζει έμπνευση η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς θα σε οδηγήσει σε δημιουργικές ιδέες. Είναι πιθανόν να μην είναι εύκολο να τις υλοποιήσεις και να τις επικοινωνήσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν θα βοηθήσει τα σχέδια σου. Κράτησε κάθε ιδέα που σου έρχεται στο μυαλό και σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς τώρα μπορεί να μην είναι η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσει, όμως αυτό είναι προσωρινό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Αυτή είναι μία καθοριστική εβδομάδα για τη σχέση με το σύντροφό σου ιδιαίτερα αν μένετε κάτω από την ίδια στέγη, καθώς ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας μπορούν να δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας. Μην αφήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου και προσπάθησε να μοιράσεις με δίκαιο τρόπο τις κοινές σας υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως θα πρέπει να σκεφτείς αν περιμένεις κάτι από μία τέτοια κίνηση ή αν απλά είναι μια παρόρμηση της στιγμής.

Επαγγελματικά

Η προσοχή σου δεν θα είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σου ζητήματα και αυτό μπορεί να αφήσει πρόσφορο έδαφος σε κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον για να δράσουν ανταγωνιστικά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 18/2 δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να προκύψει μια συμφωνία για ένα επαγγελματικό ζήτημα, για αυτό δεν αποκλείεται να υπάρχουν αναβολές. Αν έχεις κατά νου να ξεκινήσεις κάτι νέο αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή προκειμένου να αποφύγεις μπερδέματα και παρανοήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδεχομένως να σου υπενθυμίσει πράγματα που σε είχαν ενοχλήσει στο σύντροφό σου κατά το παρελθόν, όμως καλό θα ήταν να μην τα φέρεις στο παρόν αν δεν υπάρχει λόγος. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο του παρελθόντος και τώρα είναι η ευκαιρία -αν σε ενδιαφέρει αυτό το πρόσωπο- να λύσεις μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να φιλτράρεις πολύ προσεκτικά τις πληροφορίες που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξει το φαινόμενο του «χαλασμένου τηλεφώνου» σε αυτές. Μη βασίζεσαι σε «σκόρπια» λόγια που ακούς στη δουλειά καθώς οι φήμες για διάφορα ζητήματα θα είναι αρκετές και δεν αποκλείεται να σε αποσυντονίσουν. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, καθώς όσο τις αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να το κάνεις μετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και τον τρόπο που προσεγγίζεις ζητήματα που σχετίζονται με εσένα και το σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως αυτή την εβδομάδα ίσως να μην έχεις το σωστό τρόπο για να πεις αυτό που θέλεις, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο το ταίρι σου να παρεξηγήσει τις προθέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου πληροί αυτά που εσύ θέλεις και αναζητάς στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν αλλαγές στη δουλειά οι οποίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για διάφορες σκέψεις και σενάρια. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να παρασυρθείς σε κάτι τέτοιο μιας και δεν θα είσαι αντικειμενικός κριτής των πραγμάτων, κάτι που θα υπονομεύσει εσένα και τη δουλειά σου. Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις χρειάζονται προσοχή αυτές τις ημέρες καθώς είναι πολύ πιθανόν άλλα να διαπραγματεύεσαι εσύ και άλλα να καταλαβαίνουν οι άλλοι.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 19/2 δείχνει πως ξεκινά μία περίοδο κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κερδίσεις. Αν αυτό το πρόσωπο σχετίζεται και με μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος, τότε οι πιθανότητες αυξάνονται. Βέβαια υπάρχει και ο ανάδρομος Ερμής που από τις 18/2 δεν θα κάνει εύκολα τα πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δημιουργώντας «σκοπέλους» στην επικοινωνία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις την υποκειμενική σου σκέψη ανεξέλεγκτη, καθώς θα είναι εύκολο να αδικήσεις το ταίρι σου.

Επαγγελματικά

Η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντική και για τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς δεν θα είναι εύκολο να επιλυθούν θέματα στη δουλειά, αν κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν έχει διάθεση να τα συζητήσει ώστε να τα διευθετήσει. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι η τάση που θα έχεις να βλέπεις τα πράγματα από τη μία πλευρά ξεχνώντας πως το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου, ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία μπορούν να αναγνωριστούν οι ικανότητες και οι δυνατότητες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο.