Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Ωροσκόπιο

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 16/03/20 έως 22/03/20

Συντάκτης  | 

 Οι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις ξεκινούν με επικοινωνία. Ο Ερμής περνάει και πάλι στο ζώδιο των Ιχθύων τη Δευτέρα 16 Μαρτίου. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επανεξετάσουμε ζητήματα του παρελθόντος. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει κινητικότητα σε αισθηματικό επίπεδο. Όμως αυτή η κινητικότητα δεν θα γίνει εμφανής. Θα πρέπει να έχεις κατά νου πώς θα υπάρξουν πράγματα που θα αντιληφθείς. Θα υπάρξουν και άλλα τα οποία θα συμβούν σε παρασκηνιακό επίπεδο. Από τις 20/3 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σου θα ξεκινήσει μία πολύ καλή περίοδος -ιδιαίτερα για εσένα που είσαι ελεύθερος- καθώς η αυτοπεποίθηση, η ενέργεια και η αισιοδοξία σου θα αποτελέσουν πόλο έλξης σε νέα πρόσωπα.

Επαγγελματικά

Μια θετική εβδομάδα ξεκινά και αυτό θα φανεί περισσότερο από τις 19/3 που πραγματοποιείται η τριπλή σύνοδος του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η όψη είναι πολύ βοηθητική για εσένα που περιμένεις να «δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών» που έκανες το προηγούμενο διάστημα σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να ανοίξουν νέοι δρόμοι και ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση. Αυτές οι ευκαιρίες είναι πιθανό να συνοδεύονται και από οικονομικά δώρα! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις προσεκτικά τον τρόπο που θα κινηθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Οι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις δείχνουν ότι αυτή την εβδομάδα θα έχεις ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες ή να βελτιώσεις μία ήδη υπάρχουσα καθώς οι πλανητικές συγκυρίες είναι με το μέρος σου! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στην αρχή της εβδομάδας, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο να εκφράσεις αυτά που θέλεις με τον τρόπο που θέλεις. Χωρίς παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ειλικρίνεια θα είναι σημαντική για την πορεία της, για αυτό απόφυγε κινήσεις που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν θέλεις να τις μάθει το ταίρι σου!

Επαγγελματικά

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις αρχές της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Χωρίς να υπάρχουν οι παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Στο τέλος της εβδομάδας ξεκινά μία κομβική περίοδος για εσένα καθώς ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να μπεις στη διαδικασία να δουλέψεις ακόμα περισσότερο και να αναλάβεις περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν θετικές κινήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα τις ερμηνεύσεις μιας και θα έχεις μία τάση υπερβολής. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τα αίματα θα ανάψουν αυτή την εβδομάδα. Η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει στιγμές έντασης αλλά και πάθους. Πρόσεξε τις παρορμητικές κινήσεις. Αυτές μπορεί να σου κοστίσουν.

Επαγγελματικά

Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα αυξηθούν κατακόρυφα αυτή την εβδομάδα. Τώρα είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις κάποια ζητήματα που είχαν προκύψει στη δουλειά σου στα μέσα Φεβρουαρίου. Επαγγελματικά ραντεβού, συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά αλλά και κάποιες αλλαγές εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος θα σε απασχολήσουν αρκετά. Από τις 20/3 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για να αναλάβεις ένα ομαδικό επαγγελματικό project.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Οι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις δείχνουν ότι νέες γνωριμίες μπορούν να προκύψουν μέσω των ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος αυτή την εβδομάδα για αυτό αν είσαι ελεύθερος μην αρνηθείς προτάσεις για έξοδο, που θα έρθουν μέσω των φίλων σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η τριπλή σύνοδος του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας οι οποίες θα πάρουν μορφή χιονοστιβάδας. Προσπάθησε να κατευνάσεις την παρορμητική σου διάθεση καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές σε γενικότερο πλαίσιο απέναντι στο ταίρι σου.

Επαγγελματικά

Η συνάντηση του Άρη με τον Δία και τον Πλούτωνα επιφυλάσσει εκπλήξεις στα επαγγελματικά σου ζητήματα, για αυτό αν θέλεις να ανήκουν στις ευχάριστες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για να εκνευριστείς πόσο μάλλον για να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου στους ανθρώπους που συνεργάζεσαι. Ακόμα κι αν νιώθεις πως οι άλλοι είναι υπεύθυνοι για τα νεύρα σου ή ακόμα και αν ξέρεις ότι έχεις δίκιο προσπάθησε να το βρεις μέσω της συζήτησης. Αυτή η όψη έχει και τη θετική της έκφραση καθώς μπορεί να σου φέρει μία αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο και στις οικονομικές σου απολαβές.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να κάνεις σενάρια και να φτιάχνεις ιστορίες στο μυαλό σου, οι οποίες θα σε παρασύρουν και θα σε οδηγήσουν σε μία μη ρεαλιστική μάτια στα αισθηματικά σου ζητήματα. Προσπάθησε να αποφύγεις σενάρια που ξέρεις πως δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- καθώς θα είναι εύκολο οι απαιτήσεις σου να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση με το ταίρι σου ή σε μία νέα γνωριμία. Από τις 20/3 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο και η αιτία θα είναι οι κοινές αντιλήψεις!

Επαγγελματικά

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με χαλαρή διάθεση για εσένα όμως δεν θα πρέπει να ξεγελαστείς και να αφήσεις τις υποχρεώσεις να τρέχουν, καθώς από τις 19/3 θα κάνουν την εμφάνισή τους νέες υποχρεώσεις οι οποίες θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως μία επαγγελματική συνεργασία χρειάζεται την προσοχή σου. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς για να είσαι σίγουρος για αυτές θα πρέπει να αφήσεις λίγο τα πράγματα να κυλήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας προμηνύεται ιδιαίτερο για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου εγείρουν έντονα αισθήματα. Ένα από αυτά θα είναι και η ζήλια για αυτό αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα σε αυτήν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να αλλάξει κάτι σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα και αυτό θα σε οδηγήσει να αλλάξεις και εσύ τα πλάνα σου σχετικά με αυτήν!

Επαγγελματικά

Οι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις δείχνουν ότι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις αρχές της εβδομάδας δείχνει πως κατά τη διάρκεια της θα υπάρχουν συζητήσεις με αφορμή νέες και υπάρχουσες συνεργασίες. Οι «άλλοι» είναι πιθανό να γίνουν ιδιαίτερα απαιτητικοί από εσένα και αυτό μπορεί να χαλάσει τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις, όμως αυτό θα είναι προσωρινό. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να επέμβεις δραστικά στο καθημερινό σου πρόγραμμα προκειμένου να διευθετήσεις καλύτερα έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αγγαρείες.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Η εβδομάδα θα κυλήσει γρήγορα για εσένα καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και δεν θα σου αφήσουν ιδιαίτερο χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Παρόλα αυτά αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση -ιδιαίτερα αν μένεις με το ταίρι σου κάτω από την ίδια στέγη- θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας μιας και είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσουν αιτία διαφωνιών. Αν είσαι ελεύθερος από τις 20/3 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία νέα γνωριμία η οποία μπορεί να αποτελέσει μία σχέση ζωής.

Επαγγελματικά

Οι αγγαρείες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το πλάνο που είχες για τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις από τους γύρω σου θα είναι αρκετές και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε αντικρουόμενα μηνύματα, τα οποία με τη σειρά τους θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες. Επικεντρώσου σε αυτά που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας και έλεγξε προσεκτικά τις πρακτικές λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου τονίζει ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυξάνει τις πιθανότητες να δημιουργηθούν νέες! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με κάποιον που έχεις γνωρίσει πρόσφατα καθώς το φλερτ θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα προς επίλυση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, τα οποία δεν γίνεται να αφήσεις για αργότερα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες σε επαγγελματικά θέματα και η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς με αυτά! Προσπάθησε να μην τα αφήσεις στον αυτόματο πιλότο, μιας και αυτό μπορεί να σε αφήσει εκτεθειμένο σε αυτούς που είναι ιεραρχικά ανώτεροι σου στη δουλειά. Από τις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα είναι πιο εύκολο για εσένα να καταφέρεις κάτι που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να κινείσαι συντηρητικά στα ζητήματα που αφορούν τους επαγγελματικούς σου στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Οι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις δείχνουν ότι οι ευκαιρίες που θα έχεις σε προσωπικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα θα έρχονται από εκεί που δεν τις περιμένεις. Ο Ερμής θα βρίσκεται στους Ιχθύς και δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να ξεδιπλώσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, όμως αυτό δεν θα σε εμποδίσει να βρεις τρόπο ώστε να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει. Από τις 20/3 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος σε αισθηματικό επίπεδο, με ευκαιρίες για νέους έρωτες, φλερτ και χαρά!

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν ζητήματα με τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος επειδή δεν εκφράζεις την άποψή σου, έτσι δεν θα είναι εύκολο να καταλάβουν οι άλλοι τι θέλεις. Οι συζητήσεις μπορούν να είναι γόνιμες και να αποφέρουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να τις ξεκινήσεις! Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να προκύψει η ευκαιρία να διαπραγματευτείς ξανά μία δουλειά και τελικά από αυτή τη διαπραγμάτευση να βγεις κερδισμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η πυγμή και η αποφασιστικότητα σου θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου θέματα, καθώς είτε θα τα διευθετήσεις είτε θα τα αφήσεις για να πας παρακάτω! Η αλήθεια είναι πως θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις μία νέα αρχή σε προσωπικό επίπεδο, όμως θα πρέπει να προσέξεις την επιλογή του «συνοδοιπόρου» σου! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μη δημιουργήσεις ένταση μέσα σε αυτή, καθώς αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να κινείσαι «αυτοκαταστροφικά» σε κάποια ζητήματα.

Επαγγελματικά

Αυτή η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς με τέτοιο τρόπο στα επαγγελματικά ζητήματα που τελικά θα βγεις κερδισμένος. Η τριπλή σύνοδος του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα που πραγματοποιείται στις 19/3 στο ζώδιό σου χαρίζει ενέργεια, αντοχή και την πεποίθηση πως θα καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο στόχο. Υπό την επήρεια αυτής της όψης δεν αποκλείεται να κερδίσεις πολλά παραπάνω σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να μην παρασυρθείς από αυτοκαταστροφικές ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Οι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις δείχνουν ότι αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να θυμάσαι πως για να πάρεις κάτι σε αισθηματικό επίπεδο θα πρέπει και να δώσεις και αυτό ισχύει είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η αλήθεια είναι πως αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να ζητάς από το σύντροφό σου χωρίς όμως εσύ να μπεις στη διαδικασία να αναγνωρίσεις τις δικές σου «υποχρεώσεις». Από τις 22/3 που ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιό σου θα σε ωθήσει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αν βρίσκεται ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να αναλάβεις «οικογενειακά βάρη» και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία σχέση που θα κρατήσει.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να διαπραγματεύεσαι τα επαγγελματικά σου ζητήματα με βάση μόνο τους οικονομικούς όρους και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει να αγνοήσεις σημεία μίας επαγγελματικής συμφωνίας τα οποία χρειάζονται εξίσου την προσοχή σου. Η τριπλή σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως υπάρχει παρασκήνιο σε επαγγελματικές αποφάσεις και κινήσεις που βλέπεις να γίνονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Οι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις δείχνουν ότι οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα δείχνει πως έχεις τον τρόπο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των άλλων. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κράτησε την μακριά από αδιάκριτα βλέμματα αλλά και συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος δώσε προτεραιότητα σε ένα πρόσωπο που σε κάνει να νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια.

Επαγγελματικά

Οι ευκαιρίες που θα έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα είναι γεγονός. Όμως ο τρόπος που θα επιλέξεις να τις διαχειριστείς θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου δείχνει πως θα είναι εύκολο να ξεγλιστρήσεις από δύσκολες καταστάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα κερδίσεις την εύνοια των άλλων. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου να πάρεις μέρος σε συζητήσεις «πηγαδάκια». Απόφυγε κάτι τέτοιο καθώς μπορείς να βρεθείς εκτεθειμένος από τη μία στιγμή στην άλλη.