Τρικαλινή Παράδοση
 

Ωροσκόπιο

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/04/20 έως 19/04/20

Συντάκτης  | 

Μεγάλη εβδομάδα και καλούμαστε να αφουγκραστούμε τον εσώτερο θεό μας. Καλούμαστε να αντιληφθούμε ποια στοιχεία της προσωπικότητας πρέπει να “θανατώσουμε” για να υπάρξει πνευματική ανάσταση. Η εβδομάδα αρχίζει με έντονο τρόπο, καθώς ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια με υπερβολή ανασφάλειες και φόβους.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από τον Χρήστο Ντούβλη/ Myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη το οποίο θα είναι σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δείχνει πως θα υπάρξει γέφυρα επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και πράσινο φως σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Χρησιμοποίησε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως η επικοινωνία θα αποτελέσει το «κλειδί» για την αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικά

Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα δείχνει πως αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να συναντήσεις χειριστικές συμπεριφορές από ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά. Παρόλα αυτά θα είναι εύκολο να «ξεγλιστρήσεις» καθώς το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις. Από τις 19/4 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία τα οικονομικά σου θα έρθουν σε προτεραιότητα και θα σε βάλουν στη διαδικασία να ασχοληθείς και να διευθετήσεις συγκεκριμένα οικονομικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης αυτή την εβδομάδα -το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Υδροχόο αλλά και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Κριό- δείχνουν πως η επικοινωνία στην προσωπική σου ζωή θα παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης. Αν είσαι ελεύθερος και κινείσαι παρασκηνιακά σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός αν δεν θέλεις να εκτεθείς. Από τις 19/4 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου θα ξεκινήσει μία περίοδος, κατά την οποία θα είναι εύκολο για εσένα να κλέψεις την παράσταση αλλά και την καρδιά κάποιου που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά

Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στις 14/4 και θα σου δημιουργήσει ανησυχία για κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες. Παρόλα αυτά η ανησυχία σου ενδεχομένως να μην είναι βάσιμη, για αυτό καλό θα ήταν να δεις αν υπάρχουν επιχειρήματα ώστε να τη στηρίξεις. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει ορισμένες δυσκολίες κατά την διευθέτηση ζητημάτων που σχετίζονται με τη δουλειά, όμως οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα είναι πολύ βοηθητικές ώστε να τις επιλύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ενισχύει τις διπλωματικές σου ικανότητες και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις χωρίς κόπο αλλά με τον κατάλληλο επικοινωνιακό τρόπο, κάποιες εντάσεις που μπορεί να υπήρξαν ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επιλογή που θα κάνεις στην αισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα αν αυτή σχετίζεται με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 14/4, μπορεί να σε γυρίσει σε αναμνήσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν δυσθυμία.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να βασιστείς στις επικοινωνιακές σου ικανότητες καθώς θα είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να ξεγλιστρήσεις από επαγγελματικούς «σκοπέλους» και να κερδίσεις κάτι που επιθυμείς στη δουλειά. Μία βοήθεια σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη δουλειά και σε απασχολεί δεν αποκλείεται να έρθει μέσω ενός συναδέλφου σου, για αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις κάτι που θέλεις. Από τις 19/4 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην μοιράζεσαι με όλους τα επαγγελματικά σου σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικός είναι για εσένα ο σύντροφός σου και είναι και μία καλή ευκαιρία για να του το δείξεις, καθώς αυτό θα βοηθήσει το κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να ξεκινήσει μία επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτή όμως για κάποιο λόγο θα μείνει μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας». Σε περίπτωση που υπάρχει και κάτι άλλο στη ζωή σου αυτό το διάστημα απόφυγε παρασκηνιακές κινήσεις καθώς με αυτό τον τρόπο θα ρισκάρεις να εκτεθείς.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή είναι πολύ πιθανόν εσύ να σκέφτεσαι έντονα κάτι που σχετίζεται με τη δουλειά. Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 14/4, μπορεί να φέρει εντάσεις με ένα συνεργάτη σου ή με ένα πρόσωπο που είναι ιεραρχικά ανώτερο σου στη δουλειά. Προσπάθησε να μην ακολουθήσεις το δόγμα «οφθαλμός αντί οφθαλμού», καθώς θα δημιουργηθούν αξεπέραστα προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/4 θα ευνοήσει εσένα που εργάζεσαι με μία ομάδα ανθρώπων.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Ερμή δείχνουν πως αυτή η εβδομάδα θα πάει πολύ καλά για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συμφωνία σε ένα ζήτημα που προκάλεσε αρκετές διαφωνίες στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος οι άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον σου θα αποτελέσουν «άσσο στο μανίκι σου», για μία αισθηματική σου υπόθεση. Αυτές τις ημέρες επένδυσε στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς θα βγεις κερδισμένος από αυτήν.

Επαγγελματικά

Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 14/4 δείχνει πως είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Όσο περνούν οι ημέρες αυτές οι παρεξηγήσεις θα μειώνονται, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι υπομονή. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 δείχνει πως στο τέλος της εβδομάδας τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Να θυμάσαι πως τώρα ξεκινά ένα διάστημα αφιερωμένο στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα με τον Άρη και τον Ερμή μπορούν να φέρουν ευχάριστα νέα και στα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στο ταίρι σου καθώς αν το κάνεις σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να έρθετε κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να εμφανιστεί ένα νέο ενδιαφέρον στο περιβάλλον εργασίας σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στο πως θα το διαχειριστείς καθώς η δουλειά μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο.

Επαγγελματικά

Η επαφή και η επικοινωνία με πρόσωπα που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι ευχάριστη αυτή την εβδομάδα, καθώς θα παρατηρήσεις πως θα υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 δείχνει πως μία πρόταση μπορεί να έρθει μέσω ενός προσώπου που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Αξιολόγησέ την με προσοχή καθώς είναι πιθανόν να σε συμφέρει!

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης θα βοηθήσουν οτιδήποτε σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς αυτές τις ημέρες. Στις 14/4 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στη σχέση με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό που θα υπάρχει μεταξύ σας να αναλάβει δράση καθώς θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα ανάμεσα σας. Σε γενικότερο πλαίσιο αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή και αν διαχειριστείς με σύνεση κάποιες μικροδιαφορές που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου, τότε θα βγεις κερδισμένος.

Επαγγελματικά

Η επικοινωνία με συνεργάτες σου θα αποτελέσει κύριο συστατικό αυτής της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να αλλάξει κάποια πράγματα τα οποία σε είχαν δυσκολέψει το προηγούμενο διάστημα. Ίσως να νιώσεις πως οι άλλοι έχουν το πάνω χέρι σε επαγγελματικές συζητήσεις όμως ελέγξτε προσεκτικά αυτή την αίσθηση, καθώς μπορεί να είναι απλά η ιδέα σου. Στις 19/4 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως η επόμενη εβδομάδα θα έχει αρκετές διευθετήσεις εργασιακών ζητημάτων και υποχρεώσεων της καθημερινότητας, για αυτό καλό θα ήταν να κάνεις άμεσα μία προετοιμασία αυτών που έχεις προς διευθέτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα σου δείξει το ενδιαφέρον του. Από τις 19/4 θα ξεκινήσει μία νέα περίοδος για εσένα η οποία θα δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να ξεκινήσει και μία νέα σχέση. Αν έχεις βρει ήδη το σύντροφό σου επένδυσε στον κοινό σας χρόνο, βρίσκοντας δημιουργικές δραστηριότητες και για τους δυο σας. Αυτό θα αποτελέσει το αντίβαρο στις καθημερινές υποχρεώσεις που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα μεταξύ σας και να κουράσουν τη σχέση σας.

Επαγγελματικά

Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτή την εβδομάδα να λύσεις ένα ζήτημα μεταξύ συνεργατών θα προκύψουν προς το τέλος της εβδομάδας για αυτό μέχρι τότε θα πρέπει να επικαλεστείς την υπομονή σου. Στις 14/4 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δείχνει πως μπορεί να συναντήσεις συμπεριφορές από πρόσωπα που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά, οι οποίες δεν θα σου αρέσουν καθώς θα τις θεωρήσεις πιεστικές. Καλό θα είναι να επικαλεστείς τη διπλωματία σου, η οποία σε τέτοιου είδους περιπτώσεις θα είναι σωτήρια, προκειμένου να συνεχίσει να επικρατεί ένα καλό κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε έχει πειράξει στο ταίρι σου και να κάνεις ξανά μία νέα αρχή μαζί του. Σε αυτό θα βοηθήσει η Αφροδίτη με τις υποστηρικτικές όψεις προς τον Άρη και τον Ερμή, καθώς θα σου δείξει πως είναι εύκολο να επικρατήσει ένα καλό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να έρθει ένα καλό νέο για ένα πρόσωπο σε ενδιαφέρει μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον! Το φλερτ θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στις ημέρες σου και θα αποτελέσει το «αλατοπίπερο» αυτής της εβδομάδας.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα εργασιακά ζητήματα δεν θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα, όμως παρόλα αυτά θα χρειαστεί να δεις διεξοδικά κάποιες δουλειές που μπορεί να προκύψουν. Μία συζήτηση με ένα συνεργάτη σου θα είναι ανακουφιστική για εσένα και για τις εκκρεμότητες που έχετε από κοινού. Στις 19/4 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι δουλειές της καθημερινότητας, οι οποίες θα αρχίσουν να αυξάνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να επικεντρωθείς μαζί με το ταίρι σου σε ένα καλό ξεκαθάρισμα του σπιτιού σας, καθώς αυτό θα είναι βοηθητικό ακόμα και για τη διάθεσή σας! Μην αφήσεις οτιδήποτε δεν σου είναι χρήσιμο να μένει στο χώρο του σπιτιού, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθεις πρώτα σε συνεννόηση με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος από τις 19/4 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία τα αισθηματικά σου ζητήματα θα ευνοηθούν αρκετά! Μέχρι τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία θα σε προϊδεάσει για το επόμενο διάστημα.

Επαγγελματικά

Κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική σου ιδιότητα μπορεί να σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα και η αλήθεια είναι πως ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανησυχία. Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 14/4, θα μεγεθύνει τις ανησυχίες σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να δεις τα ζητήματα στην σωστή τους διάσταση. Παρόλα αυτά θα έχεις ευκαιρίες να διευθετήσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και δουλειές ρουτίνας με τη βοήθεια των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το σύντροφό σου και να μην αφήσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας να βαλτώσει και τη σχέση σας. Η ενασχόληση σου με δημιουργικές δραστηριότητες θα παρακινήσουν και εκείνον στο ίδιο μοτίβο για αυτό αναζήτησε πράγματα που αποτελούν πηγή έμπνευσης για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να ξεκινήσει μία συζήτηση αυτή την εβδομάδα με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία θα σου δείξει τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστείς την κατάσταση ανάμεσά σας.

Επαγγελματικά

Ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο είναι συνάρτηση ενός επαγγελματικού θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα. Βέβαια μαζί με αυτό το ζήτημα θα έρθουν και οι κατάλληλες ευκαιρίες για να το διευθετήσεις προς όφελός σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα και το καλό κλίμα που θα υπάρξει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι πολύ βοηθητικό για τους στόχους σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις μικρές εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με συγκεκριμένα πρόσωπα να επηρεάσουν τη συνολική εικόνα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή αλλά και τον Άρη σε καλούν να επικεντρωθείς στο ταίρι σου, να σχεδιάσετε από κοινού πράγματα που θέλετε να κάνετε και να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον, γιατί είναι αυτό που έχετε ανάγκη τη δεδομένη στιγμή. Αν είσαι ελεύθερος από τις 19/4 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο το οποίο έχεις γνωρίσει μέσω ενός αγαπημένου σου ατόμου. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα παίξει μεγάλο ρόλο σε γενικότερο πλαίσιο στα αισθηματικά σου ζητήματα το επόμενο διάστημα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να μη σε απασχολήσουν τόσο επαγγελματικά ζητήματα όμως παρόλα αυτά θα υπάρξουν κάποιες «σκέψεις-αναλαμπές» σχετικά με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτές τις σκέψεις να πυροδοτήσουν σενάρια, τα οποία θα δημιουργήσουν διαστρέβλωση στην εικόνα των πραγματικών γεγονότων.