Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12/10/20 έως 18/10/20

Συντάκτης  | 

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται ιδιαίτερα έντονη για τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς θα κυριαρχήσουν γεγονότα που θα τις επηρεάσουν. Αρχικά, στις 15.10 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, θα βρίσκεται σε στάση από τις 13.10. Είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί, καθώς η επικοινωνία θα περάσει δύσκολες στιγμές. 

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός κατά τη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, καθώς λίγο ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος και λίγο η νέα Σελήνη που θα είναι ανατρεπτική, μπορεί να δημιουργηθούν αρκετά ζητήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα είναι να μην βγάλεις συμπεράσματα και να μην πάρεις καμία απόφαση σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα αυτές τις ημέρες, καθώς το κλίμα θα έχει ένταση και δεν θα σε βοηθήσει.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως άλλη γλώσσα μιλάς εσύ και άλλη οι συνεργάτες σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Τα λίγα λόγια θα είναι τα καλά καθώς οι πολλές συζητήσεις με σκοπό τη διευθέτηση συγκεκριμένων ζητημάτων, φαίνεται πως θα έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 16/10 μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα στη δουλειά κατά το οποίο θα προσπαθήσει να επικρατήσει ο πιο ισχυρός. Μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία καθώς τα παιχνίδια δύναμης και επίδειξης ισχύος δεν έχουν πάντα καλά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές και να μην βρεις το χρόνο που θα ήθελες για να αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Παρόλα αυτά προσπάθησε να μη μεταφέρεις την ένταση της καθημερινότητας μέσα στη σχέση σου, καθώς ούτε η νέα Σελήνη αλλά ούτε και η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα βοηθήσουν να διευθετηθεί οποιοδήποτε ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κάνει εντύπωση όμως αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να μην κάνεις κάποια κίνηση σε ένα αισθηματικό ζήτημα και να κρατήσεις στάση αναμονής.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον, λόγω παρανοήσεων. Για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κάθε συζήτηση που αφορά εργασιακά ζητήματα, project, προθεσμίες και υποχρεώσεις. Απόφυγε να ανεβάσεις τον τόνο της φωνής σου ακόμα και αν ξέρεις πως έχεις δίκιο, καθώς η εβδομάδα είναι ανατρεπτική και μπορεί να δημιουργήσει αρκετά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Η επαφή με το σύντροφό σου μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας είτε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων είτε λόγω λάθους συνεννόησης. Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που λέτε μεταξύ σας, καθώς φαίνεται πως οι παρανοήσεις είναι ένα πιθανό σενάριο των ημερών. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει, εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Βέβαια καλό θα ήταν να προτιμήσεις την επόμενη εβδομάδα για να τη διευθετήσεις, καθώς τώρα φαίνεται πως θα υπάρξουν δυσκολίες.

Επαγγελματικά

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες αφορούν όχι μόνο την καθημερινότητα αλλά και κάποια επαγγελματικά project, τα οποία θα έπρεπε να είχαν διευθετηθεί κατά το παρελθόν. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν όλο αυτό να σου δημιουργήσει άγχος και να παρασυρθείς λέγοντας κάποιες κουβέντες τις οποίες δεν εννοείς. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Επικεντρώσου στα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών υποχρεώσεων, ώστε να μην προκύψει κάποιο λάθος εκεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως η συνεννόηση με το σύντροφό σου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν αποκλείεται να παρεξηγηθεί είτε κάτι που θα πεις εσύ είτε κάτι που θα πει εκείνος. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία αλλά και στις λέξεις που «ντύνουν» τις σκέψεις, τις ιδέες ακόμα και τα παράπονά σου! Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για αισθηματικές προσεγγίσεις, καθώς θα κυριαρχεί ένα κλίμα παρανοήσεων το οποίο δεν θα βοηθήσει να ανάψει το πράσινο φως σε αισθηματικές υποθέσεις, όμως αυτό δεν θα εμποδίσει ένα πρώην σύντροφο να κάνει την εμφάνιση του!

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορούν να αποτελέσουν πρόσφορο έδαφος αντιπαραθέσεων και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να μεγεθύνει οποιοδήποτε ζήτημα και οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 σου εφιστά την προσοχή και σου λέει να κινηθείς πολύ διακριτικά σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ζήτημα. Είναι πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα στη δουλειά τα οποία δεν είναι φίλα προσκείμενα σε εσένα όμως τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικεντρωθείς σε αυτό. Δώσε βάση μόνο στις δικές σου κινήσεις ώστε να φτάσεις εκεί που θέλεις.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Η επαφή με τον σύντροφό σου μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν διαφωνίες ακόμα και για ένα απλό ζήτημα του σπιτιού. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση για θέματα που δεν αφορούν εσάς τους δύο αλλά οτιδήποτε άλλο. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, καθώς το κλίμα δεν θα είναι επικοινωνιακό και κατά συνέπεια μπορεί να δημιουργηθούν παρανόηση παρεξηγήσεις. Αν υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τον τρόπο προσέγγισης ώστε να μην αφήσεις περιθώρια παρεξηγήσεων.

Επαγγελματικά

Η δουλειά αυτή την εβδομάδα δεν θα σε απασχολήσει τόσο με την έννοια πως δεν θα υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα σε αυτή και το μυαλό σου θα βρίσκεται σε άλλα ζητήματα, όμως κάποια επαγγελματικά θέματα χρειάζονται προσήλωση και συγκέντρωση προκειμένου να μην υπάρξουν λάθη σε αυτά. Επίσης θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με τους συνεργάτες σου και τα πρόσωπα που βρίσκονται επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς φαίνεται πως αλλά θα ειπωθούν και άλλα θα εννοηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξει ένα γενικό κλίμα ασυνεννοησίας το οποίο θα επηρεάσει και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, κάτι το οποίο πρέπει να αποφύγεις ώστε να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να διευθετήσετε ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν, όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται καλή διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξει μία νέα γνωριμία μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι αυτές τις ημέρες και να μη βγάλεις συμπεράσματα.

Επαγγελματικά

Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα υπάρχουν συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα όμως θα είναι δύσκολο να βγάλεις ένα συμπέρασμα από αυτές. Κράτησε μικρό καλάθι σε συζητήσεις που αφορούν μία νέα συνεργασία ή μία νέα συμφωνία καθώς φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η εβδομάδα μπορεί να κρύβει επικοινωνιακές δυσκολίες, όμως αν έχεις καλή διάθεση θα μπορέσεις να τις διευθετήσεις, χωρίς να τις αφήσεις να επηρεάσουν σημαντικά την απόδοσή σου στη δουλειά αλλά και τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου εξαιτίας κάποιων ζητημάτων τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Αν διευθετήσεις τέτοιου είδους ζητήματα τότε οι πιθανότητες παρεξηγήσεων και αντιπαραθέσεων θα μειωθούν αισθητά. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα δεν είναι ιδανική για αισθηματικές προσεγγίσεις όμως αυτό θα είναι προσωρινό. Από την άλλη εβδομάδα οι καταστάσεις θα είναι περισσότερο βοηθητικές ώστε να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και να εξελιχθεί μία γνωριμία που έχεις κάνει ήδη.

Επαγγελματικά

Η δουλειά και οι υποχρεώσεις που την ακολουθούν θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και τη συμπεριφορά σου προς τους άλλους. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες εξαιτίας παρανοήσεων ή μπορεί να υπάρξουν και αποκαλύψεις για ζητήματα του παρελθόντος! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες, τα παρορμητικά λόγια και οτιδήποτε άλλο θα σε οδηγήσει σε γρήγορες αποφάσεις, καθώς αυτό είναι απαγορευτικό για αυτές τις ημέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Η επικοινωνία θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και η επικοινωνία αποτελεί σημαντικό παράγοντα εξέλιξης των αισθηματικών ζητημάτων. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να μην αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος! Αν πάλι είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση!

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα το κλίμα στη δουλειά μπορεί να είναι περίεργο καθώς φαίνεται πως θα δεις κάποιες συμπεριφορές από πρόσωπα που δουλεύεις μαζί τους, οι οποίες θα σε βάλουν σε σκέψεις. Λόγω του ότι η επικοινωνία θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας προσπάθησε εσύ να ρίξεις γέφυρες σε αυτήν ώστε να αποφύγεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Αν νιώθεις πως κάτι δεν πηγαίνει καλά μη διστάσεις να το συζητήσεις σε ήρεμους τόνους και είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να το διευθετήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα χρειαστεί προσπάθεια για να κρατήσεις ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις διευθετήσει ζητήματα του παρελθόντος και να μην τα αφήνεις να αιωρούνται και να επηρεάζουν τη σχέση που έχετε τώρα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξει ένα πρόσωπο το οποίο θα σου εξομολογηθεί τα συναισθήματά του και θα σε εκπλήξει. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για οτιδήποτε αφορά τον αισθηματικό τομέα αυτές τις ημέρες, καθώς δεν θα είναι εύκολο να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα που αφορούν τη δουλειά τα οποία όμως θα έρθουν με πληροφορίες οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να ελέγξεις προσεκτικά τις λεπτομέρειες επαγγελματικών ζητημάτων, ώστε να μην οδηγηθείς σε παρανοήσεις. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας το κλίμα στη δουλειά μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστο όμως θα βγεις κερδισμένος αν προσπαθήσεις να κρατηθείς μακριά από διενέξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η επαφή με το σύντροφό σου θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που δεν σας αφορούν άμεσα, όμως με κάποιο τρόπο θα εισβάλουν στη σχέση σας. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μπορεί να μην εξελιχθεί με τον τρόπο που έχεις στο μυαλό σου, καθώς ο ανάδρομος Ερμής κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια και τελικά μπορεί να οδηγήσει σε παρανοήσεις.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρχει ένα κλίμα στη δουλειά το οποίο δεν θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία έχεις κατά νου. Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 εντείνει την ένταση, που μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και από τη διευθέτηση ενός καθημερινού επαγγελματικού θέματος. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να εντείνει και τις παρανοήσεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο έκφρασης καθώς αυτός είτε θα κατευνάσει είτε θα εγείρει αντιπαραθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια ζητήματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου τα οποία δεν είναι καινούργια και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι τέτοιο προσπάθησε να προλάβεις καταστάσεις και να διευθετήσεις νωρίτερα θέματα τα οποία ξέρεις πως παραμένουν σε εκκρεμότητα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να αλλάξεις γνώμη για μία πρόσφατη γνωριμία και ρόλο σε αυτό θα παίξει η συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις αυτή την εβδομάδα και να μην βγάλεις συμπεράσματα, καθώς θα υπάρχει ένα κλίμα έντασης και παρανοήσεων.

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς μπορεί να υπάρξουν ζητήματα μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τα οποία θα δημιουργήσουν ένταση. Η επικοινωνία θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτά και θα πρέπει να ξέρεις πως με μία σου λέξη μπορείς είτε να διευθετήσεις μία παρεξήγηση είτε να την κάνεις ακόμα μεγαλύτερη. Αυτές τις ημέρες καλό θα είναι να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες μπορούν να καθορίσουν το μέλλον μιας δουλειάς, καθώς οι τελεσίδικες αποφάσεις είναι «απαγορευτικές».

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσει ξανά μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να υπάρξει και επικοινωνία με ένα πρώην σύντροφό σου. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να ανθίσουν ξανά παρελθοντικά αισθηματικά ειδύλλια, όμως εκτός από την καρδιά θα πρέπει να σκεφτείς και με τη λογική σχετικά με το αν χρειάζεται να ανοίξεις ξανά μία πόρτα στο παρελθόν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις την επαναφορά οποιουδήποτε ζητήματος είχε δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, καθώς με αυτό τον τρόπο θα μειώσεις την πιθανότητα αντιπαραθέσεων μεταξύ σας.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά λόγω της δύσκολης επικοινωνίας που φαίνεται πως θα υπάρξει στη δουλειά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό δεν προάγουν την καλή επικοινωνία αλλά ούτε και την ηρεμία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Για αυτό το λόγο προτίμησε να επικεντρωθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και όχι σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά, καθώς από αυτές τις συζητήσεις μπορούν να ξεκινήσουν αρκετές παρανοήσεις.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά.