Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 01/06/20 έως 07/06/20

Συντάκτης  | 

Η εβδομάδα σηματοδοτείται από την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού, τη Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Δίδυμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου. Η έκλειψη αυτή φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό, φιλικό περιβάλλον και γενικά με τον κοντινό περίγυρο μας. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι αλλαγές που προκύπτουν από πιθανά συμβάντα ή μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια θα επηρεάσουν καθοριστικά τις σχέσεις αυτές.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις ζωδίων από τον Χρήστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι εγωιστικές σου τάσεις δεν θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις ζητήματα που υπάρχουν μέσα σε αυτή τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο μία παλαιότερη αισθηματική σχέση ή ένα ειδύλλιο το οποίο είχε μείνει στη μέση! Πρόσεξε καλά τις αποφάσεις που θα πάρεις καθώς η κρίση σου επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν παρασκηνιακές κινήσεις όσον αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα και εσύ θα πρέπει να είσαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται, προκειμένου να μην πέσει σε παγίδες. Ο Άρης ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και να σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τα φώτα της έκλειψης, δείχνει πως αυτή την εβδομάδα δεν χρειάζεται να κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά ούτε και επιθετικές κινήσεις, παρά μόνο να κρατήσεις μία στάση που θα σε βοηθήσει να περιφρουρήσεις τα «κεκτημένα» σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να επικεντρωθείς στη σχέση με το σύντροφό σου καθώς με αυτό τον τρόπο θα καλύψεις το αίσθημα της ασφάλειας που είναι σημαντικό για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με μία αισθηματική επιλογή, καθώς η κρίση σου δεν θα είναι ορθή αυτή την εβδομάδα και μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις. Ένας διαφορετικός έρωτας είναι πιθανόν να ξεκινήσει, όμως το θέμα είναι κατά πόσο εσύ θέλεις να βγεις από γνώριμα μονοπάτια και να πλεύσεις σε «αχαρτογράφητα νερά».

Επαγγελματικά

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι αυτή που θα βοηθήσει στην επίλυση ενός επαγγελματικού ζητήματος, καθώς αυτή την εβδομάδα δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως μπορείς να καταφέρεις αρκετά πράγματα με τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Το εξάγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου φέρνει ευκαιρίες για μία επαγγελματική συνάντηση η οποία θα έχει οφέλη για εσένα. «Άκουσε» μία επαγγελματική ιδέα που έχεις ακόμα κι αν είναι διαφορετική, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε αύξηση των εσόδων σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα σου στις 5/6 είναι πολύ πιθανό να φέρει στο προσκήνιο αναμνήσεις του παρελθόντος, οι οποίες θα αποτελέσουν ένα ισχυρό χαρτί για να γυρίσεις σε μία σχέση που είχες. Σκέψου καλά τέτοιου είδους κινήσεις καθώς μπορεί να φαντάζουν πολύ σωστές τώρα, όμως με μία δεύτερη ματιά ίσως φανούν διαφορετικές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση που θέλεις να εξακολουθήσει να βρίσκεται στη ζωή σου, απόφυγε να κάνεις κινήσεις οι οποίες μπορεί να έχουν το οποιοδήποτε κόστος σε αυτή.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά καθώς ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τα φώτα της έκλειψης, δείχνοντας πώς ο επαγγελματικός τομέας θα δημιουργήσει κούραση αυτή την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα επαγγελματικό ζήτημα που θα δώσει την αφορμή για διαφωνίες και εντάσεις με συνεργάτες και ανθρώπους που βρίσκεσαι σε επαγγελματικό περιβάλλον. Προτίμησε να κρατήσει ήπιους τόνους καθώς αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για κάτι παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονο άρωμα παρελθόντος και δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις κάποιες επιλογές που έκανες σε αισθηματικό επίπεδο κατά το παρελθόν και να αναρωτηθείς αν ήταν σωστές, αν σου έδωσαν μαθήματα και τι ήταν αυτό που σου άφησαν. Μέσα σε αυτές τις σκέψεις δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως θέλεις πίσω ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με τέτοιου είδους κινήσεις καθώς θα έχεις την τάση να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επικεντρώσου στο παρόν αφήνοντας πίσω «κακώς κείμενα» του παρελθόντος.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα είναι αρκετά πιεστικές σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως αυτές θα έχουν ως απώτερο σκοπό να ενισχύσουν την επαγγελματική σου εμπειρία και να σε μάθουν να κολυμπάς σε βαθιά νερά! Το εξάγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πώς θα είναι εύκολο να χρησιμοποιήσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες προς όφελός σου στη δουλειά. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να διαφημίσεις τον εαυτό σου, κάνε το με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία δεν θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε εσύ που είσαι ελεύθερος και αυτό τον καιρό υπάρχει παραπάνω από ένα αισθηματικό ενδιαφέρον στον ορίζοντα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δεις προσεκτικά ένα ζήτημα που υπάρχει σε αυτή και να μην το κρύψεις «κάτω από το χαλάκι».

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα εκτός από την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί και θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και κρίνεις τα πράγματα, θα υπάρξει και μία θετική όψη εξαγώνου μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή η όψη θα βοηθήσει να βρεις λύση σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και να ξεφύγεις από μία πιεστική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη δουλειά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις να δώσεις σημασία εκεί που χρειάζεται και οι λύσεις θα έρθουν σχεδόν μόνες τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς ο εκνευρισμός που μπορεί να υπάρξει στη δουλειά θα είναι εύκολο να μεταφερθεί και σε αυτή. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος θα πρέπει να κάνεις τις επιλογές στον αισθηματικό τομέα με ορθή κρίση, κάτι που ακούγεται απλό, όμως αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι και τόσο. Πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση να ωραιοποιήσεις ανθρώπους και καταστάσεις και αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε μία λάθος επιλογή.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τα φέρνει στο προσκήνιο. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τα φώτα της έκλειψης, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για εντάσεις με συνεργάτες αλλά και με πρόσωπα που βρίσκεσαι στο ίδιο επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να μη χάσεις την ψυχραιμία σου, καθώς κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο να συμβεί ακόμα και με μία απλή αφορμή που θα σου δώσουν οι άλλοι.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς και η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 5/6 μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αν το προηγούμενο διάστημα είχες κινηθεί παρασκηνιακά σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, τότε θα πρέπει να έχεις έτοιμο ένα πλάνο το οποίο θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις αποκαλύψεις. Οι νέες γνωριμίες χρειάζονται προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως βρήκες το άλλο σου μισό, χωρίς όμως αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα της καθημερινότητας να εισβάλουν σε αυτή και να δημιουργήσουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, όμως ακόμα πιο πολύ θα σε απασχολήσουν οι εργασιακές υποχρεώσεις. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 δείχνει πως η καθημερινότητά σου χρειάζεται μικρές ή μεγάλες αλλαγές, που θα τη βελτιώσουν και θα την κάνουν πιο φιλική προς εσένα. Προσπάθησε να ξεκλέβεις λίγο χρόνο για κάτι που θέλεις να κάνεις εσύ, καθώς αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αποφορτιστείς από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα θα εγείρει ανασφάλειες και αυτές με τη σειρά τους μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αποφύγει να πιέσεις τον σύντροφό σου προκειμένου να εκμαιεύσεις τα συναισθήματα του, καθώς κάτι τέτοιο θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξει φλερτ, όμως μην ταυτίσεις το φλερτ με ένα νέο μεγάλο έρωτα!

Επαγγελματικά

Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα δημιουργηθούν αυτή την εβδομάδα θα σε κάνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στη δουλειά, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς αυτή η διάθεση μπορεί να γίνει αιτία για να ξεκινήσουν αψιμαχίες. Το εξάγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε ένα ζήτημα που απασχολεί μία συνεργασία που ήδη έχεις. Ο «εναλλακτικός» τρόπος σκέψης που θα έχεις σε κάποια ζητήματα, μπορεί να αποδειχθεί πολύ βοηθητικός, αρκεί να μην τον συνδυάσεις με την ανταγωνιστική σου διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει ένα έντονο κλίμα στην προσωπική σου ζωή καθώς η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 5/6 εγείρει έντονα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτή και μην αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε ριψοκίνδυνες κινήσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, όμως καλό θα ήταν να σκεφτείς αν αξίζει να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτό. Πρόσεξε καθώς η τάση που θα έχεις να ωραιοποιήσεις τα πράγματα δεν θα είναι βοηθητική στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρχει αναβρασμός στη δουλειά, ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για αυτό. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πιθανόν να μη δώσεις την πρέπουσα σημασία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Κράτησε μικρό καλάθι σε περίπτωση που σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση με εξαιρετικά δεδομένα, καθώς η πραγματικότητα μπορεί να είναι λίγο ή πολύ διαφορετική από αυτό που θα παρουσιαστεί. Πριν πάρεις αποφάσεις προσπάθησε να ελέγξεις όσο καλύτερα μπορείς τα νέα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις όμως παρόλα αυτά το φλερτ θα αποτελέσει στοιχείο της καθημερινότητάς σου, όσες δουλειές και αν έχεις! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να βρεις χρόνο για εκείνη και όχι δικαιολογίες για να την αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέα δεδομένα στη σχέση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αξιολόγησέ τα με προσοχή κι αν υπάρχει κάτι που σε μπερδεύει ή δεν σε καλύπτει, κράτησε στάση αναμονής.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα και οι δουλειές που απορρέουν από αυτά σου έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερη κούραση όλο αυτό το διάστημα, η οποία όμως θα έρθει έντονα στο προσκήνιο τώρα, με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα. Καλό θα ήταν να κρατήσεις λίγο χρόνο για εσένα και να βρεις ένα τρόπο για να αφιερώσεις χρόνο στην ξεκούραση σου, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να είσαι το ίδιο παραγωγικός όπως ήσουν. Λόγω του ότι κάποιες κινήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά θα δημιουργήσουν «ψιθύρους» σε αυτήν, προσπάθησε να αποφύγεις πρόσωπα πού ξέρεις πως το αγαπημένο τους χόμπι είναι ο σχολιασμός, καθώς μπορεί να σε παρασύρουν σε αυτή τη διάθεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να ξυπνήσουν διάφορες ανασφάλειες που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή και αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν -αν είσαι ελεύθερος- σε μία λάθος επιλογή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κράτησε μακριά από αυτή συγκεκριμένα πρόσωπα που δεν έχουν δώσει και τα καλύτερα δείγματα απέναντι σας. Να θυμάσαι πως η εβδομάδα μπορεί να φέρει στο δρόμο σου ανθρώπους οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σου περάσουν τις δικές τους απόψεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και τελικά η γνώμη τους να σε παρασύρει μακριά από κάτι που θέλεις εσύ.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία όχι τόσο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες διαφωνίες με αφορμή ένα επαγγελματικό ζήτημα, οι οποίες θα φέρουν στην επιφάνεια ένα διαφορετικό πρόσωπο κάποιων ανθρώπων. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις εσύ είναι να επικεντρωθείς μόνο στη δουλειά σου και να αποφύγεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε δεν την αφορά και δεν σχετίζεται με το αντικείμενο της εργασίας σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά τα αισθηματικά ζητήματα καθώς αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ο σύντροφός σου θα αποτελέσει το «σάκο του μποξ», καθώς σε αυτόν θα διοχετεύσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να σου έχουν προκαλέσει άλλα πρόσωπα ή άλλοι τομείς. Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει η εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας θα πρέπει να κατεβάσεις τους τόνους καθώς η ένταση δεν θα βοηθήσει πουθενά. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμος γίνεται αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι το μυστικό για να αποφύγεις περαιτέρω ζητήματα.

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας είναι αυτός που μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό αυτή την εβδομάδα, καθώς θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να σε αγχώσουν. Λίγο η πίεση από τη δουλειά, λίγο η συναναστροφή με ανθρώπους που δεν «ταιριάζουν τα χνώτα σας», λίγο κάποιες διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθιστούν αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα εκρηκτική. Όσο περισσότερο μπορέσεις να κρατήσεις ήπιους τόνους σε αυτά που σε απασχολούν και σε εκνευρίζουν, τόσο περισσότερο θα μειώσεις τις πιθανότητες να δημιουργηθούν αξεπέραστα προβλήματα.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά.