Τρικαλινή Παράδοση
 

Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 09/03/20 έως 15/03/20

Συντάκτης  | 

Οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα. Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις αρχίζουν με έντονο ενδιαφέρον τρόπο, καθώς η Πανσέληνος στην Παρθένο που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 9 Μαρτίου μας καλεί να κλείσουμε ζητήματα σε καθημερινό επίπεδο που μπορεί να μας απασχολούν έντονα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Η επικοινωνία με το σύντροφό σου δεν θα παρουσιάζει προβλήματα αυτή την εβδομάδα και από τις 11/3 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχεις την δυνατότητα να λύσεις και κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Σε περίπτωση που κάνεις μία νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Θα χρειαστεί να έχεις κατά νου πως η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 λόγω της εμπλοκής με τον Ποσειδώνα, δεν εγγυάται σταθερότητα και ειλικρίνεια.

Επαγγελματικά

Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες αλλά και σε κάποια εργασιακά ζητήματα που έχεις αναλάβει, καθώς είναι πιθανόν να μη σου δοθούν ξεκάθαρες κατευθυντήριες οδηγίες και αυτό θα δημιουργήσει ζητήματα. Στις 11/3 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό θα πρέπει να το έχεις κατά νου, καθώς οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολες για να διευθετήσεις επαγγελματικές υποθέσεις και να λύσεις κάποια ζητήματα που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να λύσεις θέματα που υπήρχαν με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος απόφυγε να «μπερδέψεις» μία γνωριμία που είχες κάνει στο παρελθόν με μία γνωριμία που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα είναι πολύ βοηθητικός για να ξεκαθαρίσεις μία γνωριμία η οποία είτε σου έδινε διπλά μηνύματα είτε σε είχε «ταλαιπωρήσει» το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικά

Αυτή η εβδομάδα είναι πιο βοηθητική για να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα ιδιαίτερα από τις 11/3 και έπειτα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Το άγχος για επαγγελματικά θέματα και υποχρεώσεις που τρέχουν θα μειωθεί αισθητά, καθώς θα παρατηρήσεις πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε ταλαιπώρησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να κλείσεις επαγγελματικά θέματα του προηγούμενου διαστήματος, πριν ανοίξεις νέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Οι επιλογές που θα κάνεις στον αισθηματικό τομέα θα χρωματιστούν από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 9/3, καθώς ο Ποσειδώνας σε εμπλοκή με τα φώτα της Πανσελήνου θα ωραιοποιήσει και θα «λειάνει τις γωνίες» στα αισθηματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις επιλογές σου καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πολύ καλό για την επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, καθώς στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις διλήμματα σε αποφάσεις που σχετίζονται με τη δουλειά, για αυτό τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας είναι πιθανό να νιώσεις ιδιαίτερα μπερδεμένος. Απόφυγε τα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο και αν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες της επαγγελματικής συμφωνίας. Από τις 11/3 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να ξεκινήσει μία περίοδος επιμορφωτικών σεμιναρίων και πιστοποιήσεων για τη δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονα συναισθήματα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα δώσει ρυθμό σε αυτά και θα τα φέρει στην επιφάνεια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επεδίωξε να κάνεις με το ταίρι σου κάτι διαφορετικό όπως μία εκδρομή ή μια επίσκεψη σε ένα μέρος που έχετε να πάτε καιρό, καθώς αυτό θα είναι πολύ βοηθητικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11/3 και θα βοηθήσει ιδιαίτερα εσένα που ψάχνεις τρόπο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μέχρι τώρα συναντούσες δυσκολίες.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σου θα κυλήσουν πιο ομαλά και σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο η καλή επικοινωνία που θα υπάρξει με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι επαγγελματικά. Από τις 11/3 που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία είναι μία καλή ευκαιρία για να λύσεις μία παρεξήγηση που μπορεί να είχε δημιουργηθεί με ένα συνεργάτη σου. Δώσε προσοχή στα οικονομικά ζητήματα -ιδιαίτερα αυτά που απορρέουν από επαγγελματικές συμφωνίες- καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν πληροφορίες οι οποίες θα σε μπερδέψουν.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 11/3 δείχνει πως το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πολύ καλό για εσένα και το ταίρι σου. Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν για αυτό εκμεταλλεύσου τις ημέρες που βρίσκονται μπροστά για να κερδίσεις έδαφος στη σχέση σου, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετά σκαμπανεβάσματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο που νιώθεις ιδιαίτερα οικεία μαζί του, μην αφήσεις αυτή την αίσθηση να γίνει η «αχίλλειος πτέρνα» σου.

Επαγγελματικά

Μία καλή εβδομάδα ξεκινά και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ημέρες μετά τις 11/3 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία για να «χτίσεις» τη σχέση σου με κάποιον που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας ενδείκνυται για να λύσει τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος και να αφήσεις πίσω σου τα μελανά σημεία που υπήρξαν σε μία συνεργασία. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν όλα τα παραπάνω είναι να έχεις θέληση για αυτά και να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να υπερισχύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα παρουσιάσει τον εαυτό του εντελώς διαφορετικό από αυτό που είναι. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να περιμένεις ως τα μέσα της εβδομάδας ώστε ο Ερμής να επιστρέψει σε ορθή πορεία, μιας και αυτό θα βοηθήσει την επικοινωνία μεταξύ σας. Απόφυγε να γυρίζεις τη συζήτηση σε πράγματα που έχουν γίνει ήδη και κοίταξε μόνο ζητήματα που σχετίζονται με το παρόν και το μέλλον.

Επαγγελματικά

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα όμως είναι πιο εύκολο για εσένα να τις διεκπεραιώσεις γιατί η διάθεσή σου θα είναι διαφορετική αλλά και η επικοινωνία με τους γύρω σου καλύτερη. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα επαγγελματικό ραντεβού καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σου με εμπλοκή του Ποσειδώνα, δείχνει πως κάτι μπορεί να φαντάζει ιδανικό όμως ίσως να μην είναι…

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 9/3 θα σε κάνει ιδιαίτερα μυστικοπαθή και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Η ειλικρίνεια θα είναι πολύ σημαντική για τη σχέση σας και αυτό θα πρέπει να το έχεις κατά νου ακόμα και σε «δύσκολες» συζητήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στα μέσα της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να δεις με καθαρό μυαλό τα δεδομένα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή και με βάση αυτά να κάνεις την επιλογή σου.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έχεις αρκετές έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες μπορεί να μη σου αφήσουν χρόνο να ασχοληθείς με τις προγραμματισμένες! Βέβαια σε αυτό έχεις και ένα σύμμαχο -τον Ερμή- ο οποίος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/3. Αυτό θα βοηθήσει και τη σωστή διευθέτηση τους αλλά και την επικοινωνία με τα πρόσωπα τα οποία είναι εμπλεκόμενα σε αυτές. Οι δύο με τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας χρειάζονται παραπάνω προσοχή καθώς είναι πιθανόν όντας αφηρημένος, να ξεχάσεις κάτι σημαντικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Τα ζητήματα καρδιάς θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα και δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια η ρομαντική πλευρά του εαυτού σου αυτή την εβδομάδα. Από την άλλη είναι πολύ πιθανόν να αυξηθεί και η κτητική σου διάθεση για αυτό αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, μιας και η συμπεριφορά σου μπορεί να πιέσει το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην επενδύσεις στα λόγια κάποιου που σε ενδιαφέρει και να περιμένεις μέχρι να δεις τις πρώτες πράξεις.

Επαγγελματικά

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 11/3 θα βελτιώσει πολύ την επικοινωνία σου στη δουλειά με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο και λιγότερο χρονοβόρο για εσένα να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα. Παρόλα αυτά είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία θα σε αγχώσουν, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι αποκλειστικά στο χέρι σου και με τη σωστή διευθέτηση θα μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι πολύ καλό για να επιδιώξεις ουσιαστική επαφή με το σύντροφό σου και να βρεις λύση σε ένα ζήτημα που σας απασχόλησε αρκετά το προηγούμενο διάστημα και μέχρι τώρα φάνταζε άλυτο. Η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 11/3 θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση αρκεί και εσύ να θέλεις να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό σενάριο, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις την ενθουσιώδη διάθεση σου να σε παρασύρει!

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου είναι πιθανόν να μη βρίσκονται σε προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα, όμως καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αισθάνεσαι πως «κάτι έχουν». Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων χρειάζεται λογική και ρεαλισμό προκειμένου να αποφύγεις την παγίδα να πάρεις λάθος αποφάσεις που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 11/3 δείχνει πως θα υπάρχουν συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, οι οποίες θα είναι εξαιρετικά βοηθητικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές για εσένα αυτή την εβδομάδα και μάλιστα δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από συστάσεις προσώπων του περιβάλλοντος σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως υπάρξει μία περίπτωση η οποία θα σε μπερδέψει καθώς θα σου δώσει διπλά μηνύματα. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθώς θα υπάρχει ροπή στις λάθος αποφάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 11/3 θα βοηθήσει την επικοινωνία, μειώνοντας τις παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να φτάνουν σε εσένα νέα από πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται αυτά τα νέα να σε μπερδέψουν αρκετά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το φαινόμενο του «χαλασμένου τηλεφώνου» μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και λάθος αξιολόγηση ανθρώπων που συναναστρέφεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τις 11/3 η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει την επιχειρηματολογία σου και θα τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Η επαφή με το σύντροφό σου ιδιαίτερα από τα μέσα της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ένα καλό κλίμα μεταξύ σας ακόμα και να λύσεις τα ζητήματα τα οποία έχουν τραβήξει την προσοχή σας. Αν είσαι ελεύθερος η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 11/3 θα σε βοηθήσει να βρες το κατάλληλο τρόπο και να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακόμα θα σε βοηθήσει να λύσεις μία παρεξήγηση με ένα πρόσωπο που είχατε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα. Αυτή η εβδομάδα (από την Τετάρτη και μετά) θα είναι πιο βοηθητική και ξεκάθαρη σε γενικότερο πλαίσιο για τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα γίνουν αιτία για να συναναστραφείς με περισσότερο κόσμο αυτή την εβδομάδα και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες οι οποίες μπορούν να σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Από τις 11/3 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου είναι πιθανόν να ξεκινήσουν συζητήσεις που σχετίζονται με επαγγελματικά ζητήματα, οι οποίες είχαν παγώσει το προηγούμενο διάστημα. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς ο Ερμής θέλει μερικές ημέρες μέχρι να αποκτήσει την κανονική του ταχύτητα και μέχρι τότε χρειάζεται προσοχή.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Οι νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός που θα επενδύσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να είναι στο λάθος πρόσωπο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δεις κατάματα κάποια ζητήματα που υπάρχουν σε αυτή και να αποφύγεις να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις. Από τις 11/3 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανόν να τις διευθετήσεις βιαστικά και να παρασυρθείς σε λάθη. Αν έχεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού μέχρι την Τετάρτη, θα πρέπει να συγκρατήσεις προσεκτικά τις λεπτομέρειες αλλά και τις πληροφορίες που θα υπάρξουν σε αυτό, όμως δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από αυτές πριν αξιολογήσεις την ορθότητα τους. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι περισσότερο επικοινωνιακό και θα βοηθήσει «γόνιμες συζητήσεις» σε επαγγελματικό επίπεδο.