Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Ωροσκόπιο

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 06/04/20 έως 12/04/20

Συντάκτης  | 

Η εβδομάδα αρχίζει δυναμικά, καθώς τη Δευτέρα 30 Μαρτίου ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε ό,τι αφορά τους στόχους και επιθυμίες που έχουμε και πως θα τους επιτύχουμε. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να αντιληφθούμε ότι μόνο με ομαδικό πνεύμα και συλλογική προσπάθεια θα τα καταφέρουμε. 

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα βοηθά τη διάθεσή σου καθώς ακόμα και αν νιώθεις περίεργα αυτή την εβδομάδα, σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές στην προσωπική σου ζωή οποίες θα σε χαροποιήσουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πρόσεξε ξεσπάσματα που μπορεί να υπάρξουν μιας και η εβδομάδα δεν θα οδηγήσει στον κατάλληλο χειρισμό τους. Αν είσαι ελεύθερος ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον θα αρχίσει να σε προσεγγίζει.

Επαγγελματικά

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 8/4 δείχνει πως ίσως υπάρχουν ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα τα οποία θα σε οδηγήσουν να πάρεις αποφάσεις. Καλό θα ήταν αυτές οι αποφάσεις να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και όχι παρόρμησης, αλλιώς πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις πως έκανες λάθος. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα είτε στον επαγγελματικό είτε στον οικονομικό τομέα τα οποία μπορούν να διευθετηθούν, αρκεί να έχεις και εσύ αυτή τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να νιώσεις σιγουριά για τη σχέση με το ταίρι σου. Το ενδιαφέρον σου για αυτή θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα και θα κάνει και το ταίρι σου να σε κοιτάζει στα μάτια. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ανατροπές στον αισθηματικό τομέα, οι οποίες δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν να βρεις ένα νέο ενδιαφέρον στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου περίγυρο.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχεις υπομονή προκειμένου να μην αφήσεις κάποιες αλλαγές οι οποίες θα συμβούν στο επαγγελματικό τοπίο να σε επηρεάσουν ή να σε εκνευρίσουν. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως άλλα θέλεις εσύ και άλλα τελικά γίνονται. Οι συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου μπορεί να εντείνουν τις ανησυχίες σου, ιδιαίτερα αν κάνεις διάφορα σενάρια με το μυαλό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί με τον σύντροφό σου και σε αυτό θα βοηθήσουν εξαιρετικά οι κοινές δημιουργικές δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, καθώς τώρα θα βρει την ευκαιρία για να το κάνει! Καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς και αφήσεις αισθηματικές εκκρεμότητες καθώς είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς εκτεθειμένος σε ανθρώπους που δεν θέλεις.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα ύστερα από ένα αρκετό διάστημα που σε απασχολούσαν κατά κύριο λόγο τα επαγγελματικά σου ζητήματα, θα παρατηρήσεις πως αυτά δεν θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Όσο περνούν οι μέρες αυτό θα γίνεται ακόμα και πιο έντονο για αυτό προσπάθησε στις αρχές της εβδομάδας να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες σε αυτό τον τομέα. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως μπορεί να αποκαλυφθούν κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις κάτι παραπάνω για ένα επαγγελματικό ζήτημα στο οποίο δεν είχες πλήρη εικόνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα ευνοήσει τα ζητήματα καρδιάς είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς θα σε κάνει να επικεντρωθείς σε αυτά. Η εβδομάδα ενδείκνυται για να αποκτήσεις στενές επαφές με το ταίρι σου και να ανάψετε ξανά τη φλόγα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος το μυαλό σου είναι πιθανόν να γυρίζει σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος και δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να αναζητήσεις ευκαιρία να επικοινωνήσεις ξανά μαζί του. Πριν το επιδιώξεις βεβαιώσου πως το έδαφος είναι πρόσφορο.

Επαγγελματικά

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις με συνεργάτες σου ή με ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σε δυσαρεστήσουν. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή σε διαφωνίες και μην τραβήξεις τις διαφωνίες στα άκρα. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή και αυτή την εβδομάδα καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δείχνει πως μπορεί να προκύψουν «ξεχασμένες» υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δείχνει πως οι στιγμές με το ταίρι σου θα έχουν ανεκτίμητη αξία και θα σου ανεβάζουν τη διάθεση. Πρόσεξε καθώς την ίδια στιγμή το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα σε οδηγήσει να μεταφέρεις τον εκνευρισμό που σου προκαλούν «άλλοι», μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι μόνο στο χέρι σου, για αυτό μην αναζητάς βοήθεια από άλλα πρόσωπα.

Επαγγελματικά

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δείχνουν πως ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά απαιτητικός για εσένα αυτή την εβδομάδα και οι απαιτήσεις των άλλων σε επαγγελματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Σε περίπτωση που νιώθεις αδικημένος καλό θα ήταν να το συζητήσεις μόνο με το πρόσωπο που θεωρείς υπεύθυνο για αυτό, καθώς τα πηγαδάκια στη δουλειά δεν θα σε βοηθήσουν να βρεις το δίκιο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα είναι βοηθητικό για να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή το βλέπεις σχεδόν καθημερινά! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν τεταμένο κλίμα. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις το ταίρι σου τον εκνευρισμό της ημέρας καθώς θα είναι εύκολο να το παρασύρεις στο ίδιο κλίμα. Η συζήτηση με το σύντροφό σου για δικά σας μελλοντικά σχέδια μπορεί να φτιάξει το κλίμα μιας κουραστικής ημέρας!

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται αυτή την εβδομάδα καθώς θα παρατηρήσεις πως υπάρχει εύνοια προς το πρόσωπό σου από άτομα που βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις εκκρεμότητες και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά και να τις φέρεις εις πέρας με επιτυχία. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να υπάρξει ένα ξαφνικό εμπόδιο σε αυτές, όμως ούτε αυτό δεν είναι ικανό να σε πτοήσει!

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη φέρνει ευχάριστες συζητήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και σε προτρέπει να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες εξάρουν τη δημιουργία και την φαντασία σας. Αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου στο ίδιο σπίτι πρόσεξε τις δουλειές του σπιτιού και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς μπορεί να αποτελέσουν αιτία καυγάδων. Αν είσαι ελεύθερος το φλερτ με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να αποδίδει καρπούς, ακόμα και αν είναι από απόσταση!

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις τα προσχήματα σε περίπτωση που ακούσεις κάτι που θα σε εκνευρίσει στη δουλειά και αυτό θα δημιουργήσει ένα καλό υπόβαθρο για αντιπαραθέσεις. Αυτές οι ημέρες ενδεχομένως να είναι πιεστικές για εσένα, όμως ευχάριστες σκέψεις που σχετίζονται με αισθηματικά ζητήματα θα ενισχύουν την υπομονή σου! Από τις 11/4 ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και σου λέει πως για να καταλάβεις ένα συνεργάτη σου θα πρέπει να προσπαθήσεις να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να έχουν τόση ένταση όσο και αγάπη και αυτά τα δύο μπορεί να είναι αντικρουόμενα, όμως μαζί θα δημιουργήσουν μία πολύ καλή ατμόσφαιρα στη σχέση με το ταίρι σου. Το μόνο που μπορεί να επισκιάσει αυτό το κλίμα είναι οι σπασμωδικές κινήσεις εκ μέρους σου, για αυτό θα πρέπει να τις αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος μία συζήτηση μπορεί να γίνει αφορμή για να ανακαλύψεις πως έχεις πολλά περισσότερα κοινά από όσα φαντάζεσαι με ένα πρόσωπο που βρίσκεται σχεδόν δίπλα σου.

Επαγγελματικά

Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στη διαχείριση των επαγγελματικών σου ζητημάτων, καθώς θα υπάρχει έντονος εκνευρισμός ο οποίος δεν θα βοηθήσει καθόλου στις σωστές κινήσεις. Όσο περνούν οι ημέρες τόσο η ένταση θα μειώνεται και θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επιλύσεις θέματα της δουλειάς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 δείχνει πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους εργασιακές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα επενδύσεις στον αισθηματικό τομέα καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα τα οποία θα σου τραβήξουν την προσοχή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα είναι να μείνεις συγκεντρωμένος σε αυτή, καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δείχνει πως ακόμα και ένα παραστράτημα θα είναι αρκετό για να ανατρέψει τα δεδομένα. Από τις 11/4 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού θα είναι πολύ βοηθητικός για οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία και το φλερτ!

Επαγγελματικά

Το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα δεν θα βρίσκεται στα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η προσωπική σου ζωή θα αποτελέσει προτεραιότητα σου, όμως παρόλα αυτά θα υπάρξουν θέματα τα οποία χρειάζονται την προσοχή σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να αλλάξει το κλίμα μιας συνεργασίας προς το καλύτερο, αν το προσπαθήσεις. Οι συζητήσεις για οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικές συνεργασίες μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να υπάρξει ένα καλό κλίμα μεταξύ εσένα και των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη προάγει το καλό κλίμα στην προσωπική σου ζωή όμως θα πρέπει να βοηθήσεις και εσύ σε αυτό. Είναι πιθανόν να νιώθεις εκνευρισμό κατά διαστήματα με αποτέλεσμα το ταίρι σου να είναι εκείνο που θα δέχεται τις «αποτελέσματα» του εκνευρισμού σου. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή ανησυχίες που έρχονται από άλλους τομείς, μιας και θα την επηρεάσουν αρκετά. Αν είσαι ελεύθερος η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 σε καλεί να κοιτάξεις βαθιά μέσα, σου πριν αποφασίσεις να επιλέξεις το πρόσωπο που θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα η καθημερινότητα με τις εργασιακές και τις λοιπές υποχρεώσεις θα αποτελεί ευχάριστη ρουτίνα για εσένα καθώς θα αποζητάς τα παραπάνω. Τώρα είναι η ευκαιρία για να μαζέψεις κάποιες εκκρεμότητες που είχες αφήσει στη δουλειά σου το προηγούμενο διάστημα. Η έμπνευσή σου δεν θα σε εγκαταλείψει ούτε αυτή την εβδομάδα και υπάρχει περίπτωση να εκφραστεί ακόμα και μέσα στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Η διάθεσή σου για φλερτ και για αισθηματικά παιχνίδια είναι πολύ πιθανό να φέρει μπερδέματα στην προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Επικεντρώσου στο ταίρι σου και αναζήτησε δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να σας κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένους, διαφορετικά ο ελεύθερος χρόνος που θα έχετε μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος οι κινήσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει μπορεί να σε μπερδέψουν και να μην είναι εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα για εκείνο. Κάνε υπομονή καθώς οι ημέρες μπορεί να μην σε αφήσουν να δεις τα πράγματα αντικειμενικά.

Επαγγελματικά

Η έμπνευση και η φαντασία σου θα βοηθήσει σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς θα έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να προσεγγίζεις κάθε δουλειά που θα σου ανατεθεί. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό μιλάει για ξαφνικές εκρήξεις ακόμα και την παραμικρή αφορμή. Ζητήματα που σε έχουν ενοχλήσει κατά το παρελθόν έρχονται «με φόρα» στο παρόν και εσύ καλείσαι να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να κρατήσει τα ηνία στον επαγγελματικό τομέα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δείχνει πως αρκούν λίγες στιγμές με το σύντροφό σου στο σπίτι σας αφιερωμένες σε εσάς τους δύο, προκειμένου να σας φέρουν κοντά. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να αναμοχλεύεις αναμνήσεις από μία σχέση του παρελθόντος, όμως καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στο παρόν. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου μπορεί να σου μεταφέρει μία πληροφορία για κάποιον που σε ενδιαφέρει, η οποία θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις επόμενες κινήσεις σου.

Επαγγελματικά

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα δείχνει πως με όσο περισσότερο κόσμο συναναστρέφεσαι στη δουλειά σου, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να δημιουργηθεί ένταση και εκνευρισμός. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού- Ζυγού στις 8/4 σου λέει να επικεντρωθείς στο οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής συμφωνίας καθώς μπορεί να προκύψουν κάποιες αλλαγές σε αυτό.