Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23/03/20 έως 29/03/20

Συντάκτης  | 

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τη σύνοδο του Άρη και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ανεβάζοντας κατακόρυφα το θερμόμετρο σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανόν να νιώθεις ανασφάλεια σχετικά με τα αισθηματικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι κάποια λάθη που έχεις κάνει σε αυτό τον τομέα. Στις 27/3 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως θα δημιουργηθούν ευνοϊκές συγκυρίες για να έρθεις κοντά -και σε προσωπικό επίπεδο- με κάποιο πρόσωπο με το οποίο σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι η ευκαιρία για να κάνετε ένα restart σε αυτή και να αφήσετε πίσω οτιδήποτε σας είχε απομακρύνει το προηγούμενο διάστημα.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα μάλιστα ακόμα και αν δεν βρίσκεσαι στη δουλειά, με κάποιο τρόπο οτιδήποτε σχετίζεται μαζί της θα σε απασχολεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει μία νέα επαγγελματική πρόταση ή μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο που σχετίζεσαι μαζί του επαγγελματικά, η οποία θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Ο αισθηματικός τομέας θα επηρεαστεί θετικά από αυτή την εβδομάδα, αν και είναι πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο αισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος τα οποία έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Η επιστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό σενάριο και δεν αποκλείεται να σε γυρίσει νοητά σε καταστάσεις του παρελθόντος που δεν ήταν ευχάριστες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση από τα μέσα της εβδομάδας ξεκινούν πολύ καλές ημέρες για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα επιλέξεις.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου μπορεί να μην βρίσκεται σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις επικεντρωθεί περισσότερο σε αισθηματικά ζητήματα. Παρόλα αυτά ίσως προκύψουν πληροφορίες για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα τις οποίες πρέπει να αξιολογήσεις με προσοχή. Εκμεταλλεύσου αυτές τις ημέρες που η δουλειά δεν θα σε κυνηγά, ώστε να ανασυνταχθείς και να αποκτήσεις δυνάμεις για το επόμενο διάστημα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω σε προτρέπει να εντάξεις στην καθημερινότητά σου τη σχέση με το σύντροφό σου, καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει μία απομάκρυνση μεταξύ σας λόγω «έκτακτων συνθηκών».

Επαγγελματικά

Οι εργασιακές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς ακόμα και αν τις βάλεις σε μία τάξη είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι ήδη τις επόμενες. Ο εργασιακός αναβρασμός θα είναι έντονος ιδιαίτερα αν εργάζεσαι μαζί με μία ομάδα ανθρώπων. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με κάποιες φήμες που θα κυκλοφορήσουν σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα, καθώς θα σε αποπροσανατολίσουν και θα σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Μία διαφωνία μπορεί να υπάρξει με το σύντροφό σου στις αρχές της εβδομάδας ιδιαίτερα αν δουλεύετε μαζί, για αυτό θα πρέπει να θυμάσαι να μην μπερδεύεις επαγγελματικά και αισθηματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος στα μέσα της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με το Δία από τον Αιγόκερω φέρνει κοντά σου ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, το οποίο θα σου εκδηλώσει το αισθηματικό το ενδιαφέρον. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται πολύ καλό για αισθηματικές συζητήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό τον τομέα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν συζητήσεις για να ξεκινήσει κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως αυτές οι συζητήσεις δεν αποκλείεται να σου ξυπνήσουν μνήμες από παθήματα του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα και κυρίως μην πάρεις αποφάσεις με βάση κάτι που είχε γίνει στο παρελθόν. Έλεγξε προσεκτικά τα δεδομένα που θα παρουσιαστούν και αποφάσισε με βάση αυτά. Στις 27/3 το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία φέρνει εύνοια σε συζητήσεις που σχετίζονται με δουλειά.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου θα σχετίζονται περισσότερο με σχέδια που χρειάζεται να αναβληθούν αυτές τις ημέρες ή να επαναπρογραμματιστούν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ανησυχία μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να βρεις ευκαιρία από τα μέσα της εβδομάδας και μετά να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο με αφορμή ένα επαγγελματικό ζήτημα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 27/3 δείχνει πως το Σαββατοκύριακο προμηνύεται πολύ καλό για τον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα εκτός αν η δουλειά σου σχετίζεται με το εξωτερικό, καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα δεδομένα από αυτή. Σε κάθε περίπτωση η εβδομάδα είναι πολύ ευνοϊκή για να αφουγκραστείς τις ενέργειές σου, τις επιτυχίες σου αλλά και τις αστοχίες που ενδεχομένως να υπήρξαν σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς αυτά θα αποτελέσουν χρήσιμα μαθήματα για το μέλλον. Οτιδήποτε σχετίζεται με νέες γνώσεις ευνοείται πολύ αυτή την εβδομάδα, καθώς η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 και μιλά για νέα ξεκινήματα που αφορούν την εκπαίδευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Το κλίμα στον αισθηματικό τομέα θα είναι έντονο τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 «ανασύρει» πάθη και λάθη! Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις σου καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Από τα μέσα της εβδομάδας δεν αποκλείεται να κάνεις και μία νέα γνωριμία καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω σε ευνοεί ιδιαίτερα. Αυτό που δεν θα πρέπει να κάνεις είναι να επαναλάβεις σε νέες σχέσεις και νέα ξεκινήματα λάθη του παρελθόντος.

Επαγγελματικά

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 δείχνει πως θα είσαι αρκετά καχύποπτος αυτή την εβδομάδα και αυτό θα χρωματίσει τις αποφάσεις που θα πάρεις και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να μην αφήσεις την καχυποψία να φανεί στους ανθρώπους που συνεργάζεσαι καθώς το κλίμα που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας θα είναι περίεργο. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με το «επιχειρείν» θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά πλάνα που σχεδιάζεις αυτές τις ημέρες.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με το σύντροφό σου -ή αν είσαι ελεύθερος με κάποιον που σε ενδιαφέρει και θα ήθελες να γίνει σύντροφός σου- μπορεί να σε φέρουν αντιμέτωπο με πράγματα τα οποία δεν θέλεις να έρθεις. Μην φύγεις μακριά από προβλήματα και καταστάσεις που ξέρεις πως χρειάζονται διευθέτηση καθώς με αυτό τον τρόπο τις αφήνεις να σε «ταλαιπωρήσουν» και στο μέλλον. Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, όμως πρώτα θα πρέπει να έχεις διευθετήσει «εκκρεμότητες» του παρελθόντος.

Επαγγελματικά

Η δουλειά σου και τα ζητήματα που απορρέουν από αυτήν θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα όμως δεν θα σε αγχώνουν όπως τις προηγούμενες. Τώρα είναι η ευκαιρία να δεις υπό ένα διαφορετικό οπτικό πρίσμα, οτιδήποτε σχετίζεται με εργασιακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να προσεγγίσεις ανθρώπους πού βρίσκεσαι μαζί τους σε ένα κοινό εργασιακό περιβάλλον, καθώς οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο και για τη διάθεσή σου αλλά και για τα ζητήματα του επόμενου διαστήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να διευθετήσεις σωστά τις δουλειές της καθημερινότητα τις οποίες έχεις αναλάβει από κοινού με το σύντροφό σου, καθώς αυτές μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος στις 27/3 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή. Αυτή η όψη «μεριμνεί» και για εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καθώς φαίνεται πως θα περάσεις ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του συντρόφου σου.

Επαγγελματικά

Η δουλειά σου θα αποτελέσει προτεραιότητα για σένα καθώς ακόμα και αν αυτές τις ημέρες βρίσκεσαι μακριά από το περιβάλλον εργασίας σου το μυαλό σου όμως θα βρίσκεται συνέχεια εκεί. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 θα σε βοηθήσει να αναλογιστείς καλύτερα τους επαγγελματικούς σου στόχους αλλά και τις ενέργειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα και σχετίζονται με τη δουλειά σου. Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κάνεις μία ενδοσκόπηση η οποία είναι απαραίτητη πριν προβείς σε επαγγελματικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 θα ανοίξει την αυλαία της εβδομάδας και θα φέρει τα αισθηματικά σου ζητήματα στο προσκήνιο. Τώρα είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να ανανεώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου και αυτό μπορείς να το καταφέρεις αν σταματήσετε να αναμοχλεύετε και οι δύο ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 27/3 δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά

Οι ανησυχίες που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με επαγγελματικά ζητήματα όμως θα έχουν να κάνουν περισσότερο με το οικονομικό σκέλος αυτών. Στο μυαλό σου λοιπόν θα βρίσκονται λογαριασμοί, διευθετήσεις και υποχρεώσεις για αυτό το λόγο είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι και τα επαγγελματικά σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με το Δία στον Αιγόκερω στις 27/3 δείχνει πως μπορεί να αυξήσεις τα έσοδα σου με έναν ανέλπιστο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με περίεργη διάθεση εκ μέρους σου καθώς θα πιάσεις τον εαυτό σου να είναι αρκετά εσωστρεφής. Αυτό θα επηρεάσει και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς ακόμα και από το ταίρι σου. Όσο οι μέρες περνούν τόσο η διάθεσή σου θα ανεβαίνει και στις 27/3 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως θα περάσεις ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο. Αν είσαι ελεύθερος τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας δεν αποκλείεται να έχεις νέα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με δουλειά και εργασιακές υποχρεώσεις θα σου δημιουργούν μία ανησυχία αυτή την εβδομάδα καθώς θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθημερινά. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 σου λέει πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να λύσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα που παρέμεναν θολά το προηγούμενο διάστημα, ώστε να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να κρατήσεις τα αισθηματικά σου ζητήματα «αυστηρώς προσωπικά» καθώς η οποιαδήποτε εμπλοκή τρίτων προσώπων πέρα από εσένα και το ταίρι σου στα ζητήματα της σχέσης σας θα δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος στις 27/3 η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω ξυπνώντας συναισθήματα που για αρκετό καιρό παρέμεναν σε καταστολή. Αυτά μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος με συνοπτικές διαδικασίες.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν σε επαγγελματικό επίπεδο κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με ενέργειες του παρελθόντος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 δείχνει πως αυτές οι ενέργειες θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο φέρνοντας μαζί τους τα ανάλογα αποτελέσματα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από σκέψεις για τη δουλειά οι οποίες είναι πρακτικά αδύνατο να πραγματοποιηθούν τώρα και επικεντρώσου σε αυτά που υπάρχουν στην παρούσα φάση.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν σκέψεις με αφορμή μία πρόσφατη γνωριμία οι οποίες θα σε γεμίσουν ανησυχίες. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που βλέπεις και όχι σε αυτά που σκέφτεσαι αν δεν θέλεις να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το Σαββατοκύριακο προμηνύεται πολύ καλό για εσένα και το ταίρι σου καθώς στις 27/3 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει πως θα περάσετε όμορφα ακόμα και αν είστε οι δυο σας μέσα στο σπίτι!

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν μόνο σαν σκέψη αυτή την εβδομάδα καθώς η αλήθεια είναι πως ακόμα κι αν η φυσική σου παρουσία βρίσκεται στη δουλειά, το μυαλό σου βρίσκεται κάπου αλλού. Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 δείχνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο γεγονότα τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα στη δουλειά. Καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από ενέργειες που ξέρεις πως αν μαθευτούν θα πλήξουν την επαγγελματική σου αξιοπιστία και προτίμησε να επικεντρωθείς στις επαγγελματικές υποχρεώσεις.