Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/07/20 έως 19/07/20

Συντάκτης  | 

Αυτήν την εβδομάδα έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε ζητήματα οικογενειακής φύσεως, όμως είναι γεγονός ότι η ένταση καραδοκεί. Οι υπερβολές οδηγούν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και εξουσιαστικά παιχνίδια που οφείλουμε να χαλιναγωγήσουμε.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι εξαιρετικά βοηθητικό για να κάνεις νέες γνωριμίες, να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να σπάσεις τον πάγο σε μία αμήχανη συνάντηση! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι θετική για να διευθετήσεις από κοινού με το σύντροφό σου κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου, οι οποίες σας είχαν ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα. Η επικοινωνία που θα υπάρξει μεταξύ σας θα είναι πολύ καλή και εξαιρετικά βοηθητική και για εσάς αλλά και για τις δουλειές που έχετε αναλάβει από κοινού.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς φαίνεται πως σε αυτό τον τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες. Αν βρίσκεσαι προς αναζήτηση μιας νέας εργασίας δεν αποκλείεται να έχεις ένα θετικό νέο αυτή την εβδομάδα! Τώρα που ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία προσπάθησε να επικεντρωθείς στη δουλειά σου, προκειμένου να διεκπεραιώσεις κάποιες υποθέσεις οι οποίες καθυστέρησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα σε βάλουν σε διαδικασία να φλερτάρεις! Είναι γεγονός πως προτιμάς τη σταθερότητα, όμως αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να υπάρχουν παραπάνω από ένα πρόσωπα, τα οποία θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον! Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχεις ένα κρυφό ραντεβού με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πάρε το σύντροφό σου και κάντε μία επίσκεψη σε αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς η επαφή με κόσμο ευνοείται ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες.

Επαγγελματικά

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 12/7 θα αρχίσει να «αποφέρει καρπούς» καθώς θα παρατηρήσεις πως αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία θα είναι πολύ καλύτερη και πιο ξεκάθαρη. Εκμεταλλεύσου αυτές τις συγκυρίες για να λύσεις κάποια ζητήματα που μπορεί να υπήρξαν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η αντίθεση του Ήλιου με το Δία και τον Πλούτωνα φέρνουν θετικά νέα ιδιαίτερα για εσένα που ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα συνεργασία ή να σου γίνει μία τέτοια πρόταση, όμως θα πρέπει να διαπραγματευτείς προσεκτικά τους οικονομικούς όρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου χαρίζοντας σου ευκαιρίες για να βγεις, να συναντήσεις κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες και να ερωτευτείς! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επίλεξε να κερδίσεις ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου, κάνοντας πράγματα τα οποία ήθελες να κάνεις το προηγούμενο διάστημα, αλλά υπήρξαν αναβολές σε αυτά λόγω λοιπών υποχρεώσεων.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις και ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, ιδιαίτερα αν αυτό είχε κολλήσει στο οικονομικό σκέλος μιας συμφωνίας. Ο Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία και αυτή την εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με τη δουλειά. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη δεν αποκλείεται να φέρει μία επαγγελματική ευκαιρία μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος τα οποία πιθανόν να είχαν δημιουργήσει διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τα αφήσεις πίσω σου, για αυτό μην αμελήσεις να κάνεις τις κατάλληλες συζητήσεις σχετικά με αυτά. Αν είσαι ελεύθερος το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία γνωριμία η οποία σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μία κρυφή συνάντηση είναι ένα πιθανό σενάριο αυτές τις ημέρες!

Επαγγελματικά

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς θα παρατηρήσεις πως οι συζητήσεις θα κυλούν με ευκολία και δεν θα υπάρχουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να «τρέξεις» ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και όσο πιο απαιτητικό είναι, τόσο πιο πολύ αξίζει να ασχοληθείς μαζί του για να το φέρεις εις πέρας. Αν υπήρξαν κάποια εμπόδια σε μία επαγγελματική πρόταση τις προηγούμενες ημέρες, τώρα είναι πιθανόν να πάρεις τις πληροφορίες που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική αυτή την εβδομάδα και αυτό θα βοηθήσει εξαιρετικά το κλίμα που θα υπάρξει στη σχέση σας. Η θετική όψη εξάγωνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους και του Άρη πού βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως εσύ που είσαι ελεύθερος θα έχεις την ευκαιρία για να κάνεις και νέες γνωριμίες. Αυτές οι νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να έρθουν μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος, για αυτό μην απορρίψεις προτάσεις που θα έχεις αυτές τις ημέρες για εξόδους και συναντήσεις.

Επαγγελματικά

Ο Ερμής έχει επιστρέψει στην ορθή του πορεία αυτή την εβδομάδα και θα σε βοηθήσει να «διαλευκάνεις» κάποιες υποθέσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες σε είχαν μπερδέψει το προηγούμενο διάστημα. Τώρα είναι πιθανό να μάθεις και κάποια πράγματα τα οποία σχετίζονται με ανθρώπους που δουλεύεις μαζί. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να κερδίσεις έδαφος σε επαγγελματικά ραντεβού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να «δείχνει» το επαγγελματικό περιβάλλον ως πηγή νέων γνωριμιών και σε προσωπικό επίπεδο. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό υπόσχεται ημέρες και νύχτες πάθους είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι προσδοκίες που θα έχεις από τους άλλους καθώς είναι πιθανόν τα θέλω σου να μη συμβαδίζουν με τα θέλω των άλλων. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία εγγυάται την καλή επικοινωνία και βοηθά να λυθούν οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Επαγγελματικά

Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες δεν αποκλείεται να έρθουν μέσα από γνωριμίες-κλειδιά που θα κάνεις. Εκμεταλλεύσου την καλή επικοινωνιακή ατμόσφαιρα που θα υπάρχει αυτή την εβδομάδα για να επιτύχεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Δώσε προσοχή και στο οικονομικό σκέλος μιας δουλειάς καθώς με τις κατάλληλες κινήσεις και διαπραγματεύσεις μπορείς να βγεις κερδισμένος και εκεί.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων δείχνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συναντήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αυτή την εβδομάδα σχηματίζει ένα παρατεταμένο εξάγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού που ευνοεί ιδιαίτερα εσένα που ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να περάσεις χρόνο μαζί με το ταίρι σου και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες ετοίμασε μία εκδρομή μόνο για εσάς τους δύο! Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία είναι πολύ βοηθητική για οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία.

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να έχει προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα που θα σε βάλουν στη διαδικασία να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να αλλάξεις προς όφελός σου κάποια ζητήματα. Δεν αποκλείεται να έχει συμμάχους στο χώρο εργασίας σου, οι οποίοι φαίνεται πως στηρίζουν τα βήματά σου. Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα προκειμένου να διευθετήσεις υποχρεώσεις και ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, τα οποία συνοδεύονταν από πολλά εμπόδια που σου είχαν δημιουργήσει κούραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως αυτή η εβδομάδα είναι πολύ βοηθητική για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ελεύθερος και δεν έχεις κάτι «ενδιαφέρον» στον ορίζοντα, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα νέο ενδιαφέρον πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με το εργασιακό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου την καλή επικοινωνία που θα υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και λύστε ζητήματα τα οποία είχαν δημιουργήσει μικρό παρεξηγήσεις κατά το παρελθόν.

Επαγγελματικά

Το έδαφος θα είναι πρόσφορο αυτή την εβδομάδα προκειμένου να διευθετήσεις κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις και ζητήματα τα οποία ήταν αρκετά μπερδεμένα το προηγούμενο διάστημα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα βοηθήσει στη διευθέτηση τους αρκεί να τους δώσεις προτεραιότητα. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη δεν αποκλείεται να φέρει θετικά νέα σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά. Δεν αποκλείεται να έχεις και την επιβράβευση για ένα εργασιακό project που είχες αναλάβει ή να κερδίσεις ένα μπόνους από την εργασία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων ευνοώντας νέες γνωριμίες αλλά και τη δημιουργία μίας νέα σχέσης. Το παρατεταμένο εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού υπόσχεται νέες συγκινήσεις σε αισθηματικό επίπεδο! Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό σενάριο για εσένα που είσαι ελεύθερος όμως θα πρέπει να το διαχειριστείς με προσοχή και να μην επενδύσεις χωρίς να έχεις τα απαραίτητα αισθηματικά εχέγγυα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου, να συζητήσετε και να λύσετε κάποια ζητήματα που είχαν δημιουργηθεί κατά το παρελθόν.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν ευχάριστα νέα όσον αφορά τη δουλειά σου, καθώς και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα «ξεκολλήσει» κάποια ζητήματα τα οποία παρέμεναν κολλημένα για αρκετό διάστημα. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία και τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανόν να σε οδηγήσει σε επικερδείς επαγγελματικές συμφωνίες και μέσα από αυτές να βελτιωθεί και ο οικονομικός τομέας. «Κυνήγησε» κάποια πράγματα που θέλεις να επιτύχεις αυτές τις ημέρες καθώς είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει μία θετική όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, η οποία θα έχει μεγάλη διάρκεια και θα είναι πολύ βοηθητική για ζητήματα καρδιάς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για να στραφείς από κοινού με το ταίρι σου σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας και να κάνετε κάποιες αλλαγές που το αφορούν. Επίσης αν σκέφτεσαι μία αλλαγή σπιτιού ή μία συγκατοίκηση κινητοποιήσου αυτές τις ημέρες καθώς μπορεί να προκύψει κάτι το οποίο είναι αυτό που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή και αυτό φαίνεται πως θα είναι αμοιβαίο.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε επαγγελματικές σχέσεις καθώς αυτές είναι που θα καθορίσουν την εξέλιξη και την ευκολία με την οποία θα εξελιχθούν κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία και τον Πλούτωνα δείχνει πως θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, σε διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με τη δουλειά. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα καθώς αν διαπραγματευτείς τις ιδέες σου και ακούσεις και τη γνώμη των άλλων, φαίνεται πως θα βγεις περισσότερο κερδισμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δημιουργεί ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες και φέρνει στιγμές πάθους στην προσωπική σου ζωή. Αυτές οι στιγμές είναι πιθανόν να έχουν τη διάρκεια πυροτεχνήματος, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που αναζητάς κάτι πιο σταθερό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση βάλε μέσα στο πρόγραμμα με το σύντροφό σου μία επίσκεψη σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς καθώς η επαφή με άλλα πρόσωπα θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σας αυτή την εβδομάδα.

Επαγγελματικά

Οι εργασιακές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα έχουν προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα και οι αστρολογικές συγκυρίες που υπάρχουν είναι βοηθητικές για να τις διεκπεραιώσεις. Στα συν αυτής της εβδομάδας βρίσκεται ο Ερμής που έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και κάνει πιο εύκολη τη συνεννόηση μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Στα μείον αυτής της εβδομάδας βρίσκεται ο ενθουσιασμός με τον οποίο θα επιχειρήσεις να προσεγγίσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία πρέπει να δεις πιο προσγειωμένα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διορθώσεις λάθος κινήσεις που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα σε αισθηματικά ζητήματα. Στα συν θα είναι και η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με το Δία και τον Πλούτωνα που υπόσχονται ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας νέος έρωτας τον οποίο θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή, ώστε να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά δεν φαίνεται να έχει προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα, καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν ευκαιρίες και στη δουλειά και σε αυτό θα βοηθήσει η ορθή πορεία του Ερμή που εγγυάται εύκολη επικοινωνία. Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτείς μία οικονομική συμφωνία και τελικά να κλείσει προς όφελός σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να δώσεις την πρέπουσα σημασία στον επαγγελματικό τομέα, καθώς φαίνεται πώς το μυαλό σου θα βρίσκεται αλλού!