Τρικαλινή Παράδοση
 

Ωροσκόπιο

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/05/20 έως 24/05/20

Συντάκτης  | 

Η ενέργεια αλλάζει αυτή την εβδομάδα, καθώς στις 20 Μαΐου ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία. Στρέφουμε την προσοχή μας στο κοντινό μας περιβάλλον, καθώς αυτοί μπορούν να καλύψουν τη διάθεση για συζήτηση και χαλαρές στιγμές που έχουμε.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να προσπαθήσεις να ανανεώσεις τη σχέση που έχεις με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν μετράει αρκετό χρονικό διάστημα. Συζητήστε κάποιους κοινούς στόχους και επικεντρωθείτε σε αυτούς καθώς αυτό θα φέρει αέρα ανανέωσης. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και με τις εντυπώσεις θα δώσεις εσύ, αλλά και πως θα αξιολογήσεις τις εντυπώσεις που θα πάρεις από την άλλη πλευρά.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις μπερδεμένος όσον αφορά κάποια επαγγελματικά ζητήματα, όμως να θυμάσαι πως αυτές δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για να αξιολογήσεις σωστά τα πράγματα. Σε περίπτωση που πάρεις αποφάσεις ή αλλάξεις κάτι στη δουλειά θα πρέπει να προχωρήσεις σε αυτό με σύνεση και αφού προηγουμένως έχεις κάνει στο μυαλό σου ένα πλάνο δράσης. Είναι πιθανόν να επιστρέψει μία επαγγελματική ιδέα ή μία πρόταση για δουλειά η οποία υπήρξε και κατά το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να υπάρξει μία «γραμμή» επικοινωνίας και συνεννόησης με το σύντροφό σου, μιας και η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα θα δημιουργήσει παρανοήσεις και ενδεχομένως παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να κλήσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να κοιτάξεις μπροστά.

Επαγγελματικά

Ζητήματα του παρελθόντος είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν υπήρξαν κάποια οικονομικά θέματα τα οποία δεν είχαν ρυθμιστεί με τον σωστό τρόπο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/5 σου δείχνει πως οι κόποι σου σε επαγγελματικό επίπεδο θα ανταμειφθούν, για αυτό συνέχισε να προσπαθείς για αυτά που θέλεις να επιτύχεις. Η επαγγελματική επιτυχία μπορεί να έρχεται αργά έρχεται όμως με σταθερά βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν διλήμματα στον αισθηματικό τομέα και δεν αποκλείεται να νιώθεις αβέβαιος για τις επιλογές σου, αλλά και για τις επιλογές που έχεις κάνει κατά το παρελθόν. Ένας πρώην σύντροφος είναι πιθανό να κάνει ξανά την εμφάνισή του όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σου λέει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με αυτά που θα σου πει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα που έχουν πραγματικά σημασία σε αυτή, μιας και θα έχεις την τάση να διασπάται η προσοχή σου σε ανούσια θέματα.

Επαγγελματικά

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20/5 δείχνει πως ξεκινάει μία περίοδος κατά την οποία θα είναι εύκολο να κάνεις τους άλλους να προσέξουν τις ιδέες σου αλλά και τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Στις 22/5 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο σου μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, μία ξένη γλώσσα ή κάτι άλλο που σχετίζεται με την εκπαίδευση. Θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε επαγγελματικές υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις αυτή την εβδομάδα, τουλάχιστον μέχρι να τις αξιολογήσεις προσεκτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/5 κάνει επιτακτική την ανάγκη να κλείσεις αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, πριν ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στο παρόν. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει «φρούδες ελπίδες» σε ένα αισθηματικό ζήτημα, ιδιαίτερα αν αυτό έρχεται από το παρελθόν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αφουγκράσου τις ανάγκες του συντρόφου σου και προσπάθησε να επικοινωνήσεις σε εκείνον και τις δικές σου επιθυμίες.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνεις ένα βήμα πίσω όσον αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα μιας και οι αγχώδεις σκέψεις φαίνεται να κερδίζουν έδαφος. Η πεποίθηση πώς μπορείς να ανταπεξέλθεις σε δύσκολες επαγγελματικές συνθήκες θα είναι πολύ βοηθητική και δεν θα πρέπει να το ξεχάσεις. Αν έχεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τη διευθέτηση τους, μιας και είναι πιθανό να προσπεράσεις πληροφορίες που σου χρειάζονται.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να παρατηρήσεις πως έχεις έρθει πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 θα φέρει εξελίξεις στη μεταξύ σας σχέση. Μην παρασυρθείς από «ιδανικά σενάρια» και σκέψου αν θέλεις να επενδύσεις περισσότερο στη φιλία ή Στον έρωτα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που αξιολογείς τα ζητήματα του παρελθόντος για να μην τα αφήσεις να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στο τώρα.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν κούραση αυτή την εβδομάδα και η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/5, δημιουργεί την ανάγκη να δραπετεύσεις από οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά! Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό χωρίς κόστος, για αυτό προσπάθησε να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα που έχουν προτεραιότητα, προκειμένου να τα φέρεις εις πέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο σε επαγγελματικά ζητήματα και για αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανόν να αφήσεις στην προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/5 μιλάει για εντυπώσεις οι οποίες θα προκληθούν άθελά σου και δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα ήταν να αποφύγεις κινήσεις εντυπωσιασμού σε μία πρόσφατη γνωριμία, καθώς και υποσχέσεις που γνωρίζεις πως δεν γίνεται να εκπληρώσεις.

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας θα δώσει τροφή για σχόλια και αφορμή για συζητήσεις αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις να συζητήσεις για τη δουλειά, κυρίως αν έχεις σκοπό να κάνεις παράπονα για αυτή! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/5 δείχνει πως τώρα είναι η ώρα να ξεπεράσεις κάποιες ανησυχίες για ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε απασχολεί και να προσπαθήσεις να το διευθετήσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σου λέει να κρατάς μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι εξαιρετικά βοηθητική όχι μόνο για νέες γνωριμίες αλλά και για να σπάσεις τον πάγο ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 θα βοηθήσει σε αυτό, όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να παρασυρθείς σε λεκτικές υπερβολές και εσύ ο ίδιος να υπονομεύσεις τον εαυτό σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, απόφυγε να κάνεις σενάρια σχετικά με την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων που σας απασχολούν από κοινού και συζήτησε τις ανησυχίες σου με το σύντροφο σου.

Επαγγελματικά

Κάποιες δουλειές της καθημερινότητας τις οποίες δεν είχες στο πρόγραμμά σου θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα, που ενδεχομένως εσύ να προσπαθείς να αποφύγεις ακόμα και αυτές που έχεις εντάξει ήδη στο πλάνο σου! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δείχνει πως είναι πιθανό να μην είσαι ειλικρινής προκειμένου να τις αποφύγεις, όμως καλό θα ήταν να αφήσεις αυτή την ιδέα μιας και μπορεί να εκτεθείς. Να θυμάσαι πως δεν αποκλείεται να χρειαστεί περισσότερο χρόνο να βρεις μία δικαιολογία προκειμένου να αποφύγει κάποιες αγγαρείες παρά ο χρόνος που θα χρειαστεί για να τις διεκπεραιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις σύγχυση όσον αφορά τις επιλογές που έχεις κάνει στον αισθηματικό τομέα και δεν αποκλείεται να μην είσαι σίγουρος για αυτές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πριν ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις για αυτή, δες αν πραγματικά υπάρχει λόγος, και μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από τη σύγκριση με σχέσεις του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με οτιδήποτε ειπωθεί και να μην επενδύσεις σε λόγια.

Επαγγελματικά

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 δείχνει πως αυτή η βδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για να διευθετήσεις επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα δεν θα σε βοηθήσει να διακρίνεις τα επαγγελματικά θέματα που έχουν προτεραιότητα και να επικεντρωθείς σε αυτά. Προσπάθησε να μην αφήσεις σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά εκκρεμή, αλλά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τη διευθέτηση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Μία προσωπική σχέση θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να τη διευθετήσεις με προσοχή μιας και θα έχεις την τάση να είσαι βιαστικός και να τα βλέπεις όλα σαν αγγαρεία. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/5 σου λέει πως αν εκλογικεύσεις καταστάσεις στις οποίες δεσπόζει το συναίσθημα, τότε θα καταφέρεις να τις επιλύσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που δεσπόζει κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης δεν σου αφήνει περιθώρια για ριψοκίνδυνες ενέργειες, καθώς δημιουργεί ένα θολό τοπίο στα αισθηματικά ζητήματα.

Επαγγελματικά

Οι συζητήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα με ένα συνεργάτη σου ή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται ιεραρχικά σε ανώτερη θέση από εσένα στη δουλειά θα φέρουν νέα δεδομένα και είναι πιθανό να σε μπερδέψουν. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ευνοεί «απάτες και αυταπάτες» για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου για επαγγελματικά σχέδια τα οποία έχουν χρονικό ορίζοντα στο μέλλον και να τα ξαναδείς προσεκτικά ή λίγο αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως και αυτή την εβδομάδα θα είσαι συγκεντρωμένος σε ζητήματα της καθημερινότητας, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον αισθηματικό τομέα. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν κινήσεις σε αυτόν που θα δημιουργήσουν μία καλή ατμόσφαιρα για φλερτ! Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που θα δεσπόζει κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, μπορεί να κάνει ένα πρόσωπο να φαίνεται αξιόπιστο ενώ δεν είναι, για αυτό δεν θα πρέπει να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Επαγγελματικά

Τα εργασιακά ζητήματα εξακολουθούν να σε απασχολούν και αυτή την εβδομάδα και η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22/5 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως οι κόποι σου και η προσπάθεια που έχεις καταβάλει στον επαγγελματικό τομέα θα ανταμειφθεί. Δεν αποκλείεται να έχεις είτε οικονομική είτε ηθική υποστήριξη από ένα πρόσωπο που είναι ιεραρχικά ανώτερο σου στη δουλειά. Απόφυγε να εμπλέξεις αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα, μιας και η ανάμειξη αυτών των δύο μπορεί να σε κάνει να ρισκάρεις πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να συζητήσεις με το σύντροφό σου ζητήματα που σας απασχολούν και είχαν δημιουργήσει διαφωνίες μεταξύ σας προκειμένου να τα λύσετε και να στηρίξετε ακόμα περισσότερο τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να μην παρασυρθείς από «πρόσκαιρα» συναισθήματα καθώς είναι πιθανόν να σε οδηγήσουν σε υπερβολές. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αισθηματικές επενδύσεις…

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς περισσότερο στα ζητήματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα και σε δεύτερη φάση με αυτά που σχετίζονται με τον επαγγελματικό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 αλλά και η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο στις 22/5, δείχνει πως μπορεί να κερδίσεις χρήματα από μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή από ένα χόμπι σου! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με το οικονομικό σκέλος των επαγγελματικών ζητημάτων, μιας και εκεί μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νοσταλγήσεις ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να σε γυρίσει πίσω κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν είναι βοηθητικό για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα πρέπει να ελέγξεις προσεκτικά τα δεδομένα που έχεις αλλά και τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να γυρίσεις σε ζητήματα του παρελθόντος καθώς θα αναμοχλευθούν θέματα, τα οποία θα δημιουργήσουν αναστάτωση μεταξύ σας.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα βρίσκονται σε προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα, καθώς οικογενειακά θέματα και ζητήματα σπιτιού θα κλέβουν την παράσταση. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 μπορεί να φέρει εναλλακτικές λύσεις για ένα θέμα που σχετίζεται με τη δουλειά και σε είχε δυσκολέψει αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σου λέει να επικεντρωθείς περισσότερο σε πράγματα που βλέπεις παρά σε αυτά που ακούς, καθώς θα υπάρξουν φήμες και λάθος πληροφορίες που θα σε αποσυντονίσουν.