Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Ωροσκόπιο

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11/05/20 έως 17/05/20

Συντάκτης  | 

Η αστρολογική δραστηριότητα αυτήν την εβδομάδα είναι έντονη, καθώς σημαντικές μετακινήσεις πλανητών επηρεάζουν τη ζωή μας. Σήμερα Δευτέρα 11/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για αναθεώρηση στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχουμε. 

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13/5 το ζώδιο των Διδύμων είναι γεγονός και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ξανά στη ζωή σου, μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου ή κοινών γνωστών. Η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου λέει να μην επενδύσεις σε λόγια παρά μόνο σε πράξεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να κάνεις οτιδήποτε που θα μπορούσε να τη θέσει σε κίνδυνο.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα είναι εύκολο να λύσεις οτιδήποτε σχετίζεται με τα επαγγελματικά ζητήματα, χρησιμοποιώντας τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Πληροφορίες που αφορούν τη δουλειά ή μία πρόταση για δουλειά δεν αποκλείεται να έρθουν μέσω γνωστών, συγγενών, ακόμα και γειτόνων! Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να παρασυρθείς σε περιττές και ακριβές αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων στις 13/5 δημιουργώντας ευνοϊκές συγκυρίες για να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδιά σου, απόφυγε συμπεριφορές οι οποίες θα μπορούσαν να μεταφραστούν διαφορετικά από ένα πρόσωπο που το ενδιαφέρεις. Η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βρίσκεται ακόμα σε ισχύ και σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που υπόσχεσαι και σε αυτά που αφήνεις να καταλάβει κάποιος που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ουσιαστική επαφή με το σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να στηρίξεις πιο πολύ τις βάσεις της σχέσης σας.

Επαγγελματικά

Οι συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής σου καθημερινότητας καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα στρέψει την προσοχή σου σε αυτά. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από 13/5, καθιστούν αυτό το διάστημα ιδανικό για να δραστηριοποιηθείς ώστε να κερδίσεις τα χρήματα τα οποία του οφείλονται. Η εβδομάδα δεν είναι βοηθητική για να κάνεις νέα οικονομικά ανοίγματα ή κινήσεις οι οποίες έχουν ρίσκο, όμως είναι πολύ βοηθητική για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 13/5 δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά για το επόμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος οι πιθανότητες να έχεις επιστροφές προσώπων του παρελθόντος αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, όμως μαζί με αυτές θα αυξηθούν και οι πιθανότητες για λάθος επιλογές. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα η οποία σε καλεί να είσαι προσεκτικός και συνετός στα αισθηματικά σου ζητήματα, προκειμένου να αποφύγεις να ωραιοποιήσεις καταστάσεις και να «παγιδευτείς» σε λάθος επιλογές.

Επαγγελματικά

Στις 13/5 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας δράση στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αν χρησιμοποιήσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες οι οποίες -τώρα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου στις 11/5- θα γίνουν πιο έντονες και πιο αποτελεσματικές τότε θα στρέψεις αυτή τη δράση προς όφελός σου. Οι άνθρωποι οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σε εκνευρίσουν δημιουργώντας αψιμαχίες και κόντρες στη δουλειά δεν αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας και θα κάνουν την εμφάνισή τους. Αν δεν χάσεις την ψυχραιμία σου τότε είναι σίγουρο πώς θα βγεις κερδισμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις 13/5 θα φέρει σε εσένα αναμνήσεις από μία σχέση του παρελθόντος και είναι πολύ πιθανό να φέρει -εκτός από αναμνήσεις- και τον πρωταγωνιστή αυτών των αναμνήσεων! Αν είσαι εσύ αυτός που θέλει να γυρίσει πίσω, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το προσπαθήσεις. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως η Αφροδίτη εξακολουθεί να συναντά τον Ποσειδώνα με δυσαρμονική όψη, η οποία θα εξιδανικεύσει κάθε αισθηματικό ζήτημα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επικεντρώσου σε αυτή και κλείσε τα αυτιά σου σε σειρήνες του παρελθόντος.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να εμφανιστούν κάποια παρελθοντικά επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα χρειαστούν τη διευθέτηση σου προκειμένου να μην παραμείνουν άλλο σε εκκρεμότητα. Ένα επαγγελματικό ταξίδι είναι πιθανό σενάριο όπως επίσης και η επικοινωνία για ένα επαγγελματικό ζήτημα με ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε άλλη πόλη ενδεχομένως και σε άλλη χώρα. Σε κάθε περίπτωση ο επαγγελματικός τομέας θα προσφέρει νέα αυτή την εβδομάδα, καθώς θα έχει αρκετή κινητικότητα.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13/5 δείχνει πως είναι πιθανό να διεκδικήσει ξανά το αισθηματικό σου ενδιαφέρον ένα πρόσωπο του παρελθόντος, με το οποίο έχεις κρατήσει έστω μία υποτυπώδη φιλική σχέση. Η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα βρίσκεται σε ισχύ και αυτή την εβδομάδα και σου λέει να είσαι προσεκτικός με τις μεγάλες υποσχέσεις, καθώς θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να γυρίσεις σε θέματα που είχαν προκύψει μεταξύ σας κατά το παρελθόν και σας είχαν δημιουργήσει αναστάτωση.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δεις οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου ώστε να μην κάνεις κάποιο λάθος. Αν έχεις ένα αρκετά πιεστικό πρόγραμμα σε επαγγελματικό επίπεδο να θυμάσαι πως από τις 13/5 θα είναι πιο εύκολο να το τακτοποιήσεις και να μην το αφήσεις να σε αγχώσει. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα αλλά και συμφωνίες μεταξύ συνεταίρων. Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως κάποια θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά είναι πιθανόν να συζητηθούν, όμως θα υπάρξουν και άλλα τα οποία θα εννοηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων στις 13/5 και μαζί της μπορεί να φέρει ένα αισθηματικό ειδύλλιο, το οποίο είχε «ανθίσει» σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που αντιμετωπίζεις παρελθοντικές ιστορίες καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως κάποιες από αυτές έρχονται για να σε μπερδέψουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση από τις 13/5 όπου θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου μπορεί να γίνει «πολεμικό». Αυτό μπορεί να δώσει αρκετές αφορμές για εντάσεις όμως θα δώσει και αρκετές αφορμές για να έρθετε κυριολεκτικά κοντά.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα σε γενικότερο πλαίσιο θα προκύψουν διλήμματα σχετικά με τη δουλειά σου, τα οποία μπορεί να σε μπερδέψουν και τελικά να σε αποπροσανατολίσουν. Κράτησε μικρό καλάθι σε περίπτωση που ακούσεις μεγάλες επαγγελματικές υποσχέσεις και προτίμησε να δραστηριοποιηθείς σε ένα σίγουρο περιβάλλον που δεν υπόσχεται πολλά, παρά σε ένα περιβάλλον με φανταστικές υποσχέσεις οι οποίες είναι αμφίβολο πως θα γίνουν. Από τις 13/5 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων θα υπάρξουν αφορμές για εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Αν θα τις επιλύσεις ή αν θα ρίξεις λάδι στη φωτιά θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη διάθεσή σου.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13/5 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως η αισθηματική σου ζωή και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην επιλογή που θα κάνεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ «ντύνοντας με χρυσόσκονη» οτιδήποτε σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα, για αυτό χρειάζεται να μην παρασυρθείς από αυτή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις εξωγενείς παράγοντες να εμπλακούν σε αυτή, καθώς μπορεί να υπάρξουν ζητήματα μεταξύ σας.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές εργασιακές εκκρεμότητες και δουλειές να φέρεις εις πέρας, καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/5 δημιουργεί έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να μην βιάζεσαι μιας και αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες να κάνεις κάποιο λάθος. Οι εντάσεις μεταξύ ανθρώπων που εργάζεσαι μαζί είναι πιθανές, όμως μην τους δώσεις παραπάνω σημασία καθώς θα είναι «της στιγμής».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις 13/5 θα δημιουργήσει ένα νοσταλγικό κλίμα το οποίο μπορεί να σε παρασύρει και να σε κάνει να σκεφτείς ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που εξακολουθεί να είναι σε ισχύ, δείχνει πως είναι πιθανόν να σκεφτείς όλα τα θετικά στοιχεία αυτής της σχέσης παραβλέποντας τα αρνητικά, κάτι που δεν θα σε βοηθήσει στην επιλογή σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δραστηριοποιήσου μαζί με τον σύντροφό σου σε κοινές ενασχολήσεις, καθώς αυτό και μόνο θα είναι αρκετό για να σας φτιάξει τη διάθεση.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος και στον επαγγελματικό τομέα και αυτό μπορεί να «ξυπνήσει» κάποιες διαφωνίες που είχες με έναν συνέταιρο σου ή με κάποιο πρόσωπο που συνεργάζεσαι. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης δείχνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος. Αν περιμένεις από κάπου χρήματα τώρα ξεκινά ένα πρόσφορο διάστημα για να κάνεις τις απαραίτητες κρούσεις, προκειμένου να τα πάρεις πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στις 13/5 και δείχνει πως σχέσεις του παρελθόντος έρχονται ξανά στο παρόν. Ιδιαίτερη μνεία θα έχουν πρόσωπα με τα οποία υπάρχουν «εκκρεμότητες» και δεν έχει κλείσει εντελώς μία σχέση που υπήρξε μεταξύ σας. Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου απόφυγε οτιδήποτε θα μπορούσε να σε εκθέσει στα μάτια του, αν έφτανε στα αυτιά του. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος και έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος και σε ένα του παρόντος ή του μέλλοντος, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βρίσκεται ακόμα σε ισχύ και σου λέει να μην παρασυρθείς από αυτά που ακούς παρά μόνο από αυτά που βλέπεις.

Επαγγελματικά

Η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να υπάρξει μία συνεργασία μεταξύ σας είναι πολύ πιθανή αυτή την εβδομάδα, όπως και η επικοινωνία για οτιδήποτε σχετίζεται με εκκρεμότητες σε δουλειές. Κατά τη διευθέτηση των επαγγελματικών σου ζητημάτων θα πρέπει να είσαι προσεκτικός μιας και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αλλά και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνουν πως οι κινήσεις σου ενδεχομένως να προκαλέσουν αντιδράσεις στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στις 13/5 και ανοίγει ξανά αισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμότητες που υπήρξαν σε κάποια από αυτά. Η επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον θα περάσει σε άλλο στάδιο και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα αισθηματικό ειδύλλιο μεταξύ σας. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα το διαχειριστείς, μιας και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βρίσκεται ακόμα σε ισχύ και μπορεί να ωραιοποιήσει μία κατάσταση στην αισθηματική σου ζωή και να μη σε αφήσει να δεις τις «παγίδες».

Επαγγελματικά

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται έντονη σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς θα φέρει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις, δείχνοντας πώς η εργασιακή κινητικότητα του προηγούμενου διαστήματος συνεχίζει ακάθεκτη. Βέβαια αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός ώστε να μην κάνεις κάποιο λάθος από τη βιασύνη σου ή από απροσεξία. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα είναι εύκολο να αφαιρεθείς και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μία σειρά λαθών στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13/5 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως ο αισθηματικός τομέας θα δώσει «υλικό» για συζήτηση το επόμενο διάστημα. Η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, όμως είναι εξίσου πιθανό να αρχίσεις εσύ να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο με το οποίο είχες μία σχέση. Τα αισθηματικά «πισωγυρίσματα» ευνοούνται αυτό το διάστημα αν και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επιλογή που θα κάνεις, μιας και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι ακόμα σε ισχύ και μπορεί να θολώσει την κρίση σου.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται σε προσωπικά ζητήματα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με οτιδήποτε περιλαμβάνει και οικονομικά θέματα, καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/5 μπορεί να αυξήσει τα έξοδά σου! Προσπάθησε να διευθετήσεις καλύτερα οικονομικές εκκρεμότητες αυτή την εβδομάδα, ώστε να έχεις μία καλύτερη εικόνα για το ταμείο σου.