Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Ωροσκόπιο

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 04/05/20 έως 10/05/20

Συντάκτης  | 

Προβλέψεις ζωδίων: Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Ταύρο την Δευτέρα 4 Μαΐου δημιουργεί έντονα επικοινωνιακή διάθεση. Μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε με αμεσότητα τις ανάγκες και τα συναισθήματα που έχουμε. Όμως, το πάθος και τα συναισθήματα θα βρίσκονται σε έξαρση αυτή την εβδομάδα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από τον Χρήστο Ντούβλη / myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου ή στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου και μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αφουγκράσου τις ανάγκες του συντρόφου σου, καθώς είναι πιθανόν να μην είναι εύκολο να τις επικοινωνήσει. Αν είσαι ελεύθερος απόφυγε να επενδύσεις πολλά σε μία νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως η διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων θα σχετίζονται άμεσα με τον οικονομικό τομέα αυτή την εβδομάδα. Τώρα είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να διευθετήσεις καλύτερα τα έξοδά σου όμως για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να καταγράψεις τις ανάγκες σου, καθώς αυτές θα έχουν την τάση να μεταβάλλονται σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι οτιδήποτε σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα αν σε αυτή εμπλέκεται και κάποιο θέμα του παρελθόντος. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη πού βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και στις αρχές του τρίτου- δείχνει πως μπορεί να παρασυρθείς από τη γνώμη ενός φίλου σου για ένα δικό σου αισθηματικό ζήτημα. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος θα πρέπει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά μία νέα γνωριμία, ακόμα και αν προέρχεται από ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις καλά.

Επαγγελματικά

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 7/5 σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν με ένα συνεργάτη σου ή με μία επαγγελματική υποχρέωση. Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να έχεις και μία νέα επαγγελματική πρόταση όμως θα πρέπει να την αξιολογήσεις με πολλή προσοχή, καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιό σου θα ενισχύσει τον υποκειμενισμό σου και δεν θα σε βοηθήσει να τη δεις σφαιρικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας πως είναι μία απατηλή εβδομάδα για τον αισθηματικό τομέα. Αυτή η όψη θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου και είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθος εκτίμηση μιας κατάστασης που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που θα έρθουν από κάποιον που σε ενδιαφέρει και όσο πιο «φαντασμαγορικές» είναι τόσο περισσότερο προσεκτικός θα πρέπει να είσαι.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να «ξεκολλήσει» ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο μέχρι τώρα παρέμενε σε ακινησία. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που θα το διευθετήσεις ιδιαίτερα αν αυτό σχετίζεται και με οικονομικά θέματα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου σου λέει να κρατάς αποστάσεις από πρόσωπα που μπορεί να σχετίζονται με τη δουλειά σου, όμως δεν είσαι σίγουρος ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Προτίμησε να κρατήσεις τις επαγγελματικές σου κινήσεις για εσένα και για τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Η επιθυμία σου να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει για να το καταφέρεις. Βέβαια αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με υποσχέσεις που θα σου δοθούν καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δεν προάγει το ρεαλισμό. Αν έχεις γεννηθεί κατά το τέλος του δεύτερου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου, θα πρέπει να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός και να φιλτράρεις καλά πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου σχετικά με κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σου δημιουργήσουν ανησυχίες καθώς και εσύ δεν θα τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή, μιας και το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στην προσωπική σου ζωή. Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που θα διαχειριστείς κάποιες πληροφορίες που σχετίζονται με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, μιας και είναι πολύ πιθανόν να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή στον αισθηματικό τομέα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες σχετικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με αποτέλεσμα να χάσεις το ενδιαφέρον σου σε περίπτωση που δεις πως δεν υπάρχει ανταπόκριση με τον τρόπο που την επιθυμείς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η τάση που θα έχεις να δώσεις στο σύντροφό σου γνωρίσματα που δεν έχει αλλά εσύ θα ήθελες να έχει, θα δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ζητήματα τα οποία θα πέσουν σαν «κεραυνός εν αιθρία». Η σύνοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δεν προάγει την αντικειμενική σκέψη για αυτό και θα είναι εύκολο να δεις τα πράγματα μονόπλευρα με κίνδυνο να κάνεις λάθος κινήσεις. Προσπάθησε να μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα ιδιαίτερα για νέα και πληροφορίες που σχετίζονται με τη δουλειά, καθώς οι παρορμητικές σου κινήσεις δεν θα σε βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται σε ισχύ μία δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργώντας ένα θολό τοπίο σε αισθηματικά ζητήματα, ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αποφύγεις να εμπλέξεις επαγγελματικές και προσωπικές γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δώσε προσοχή στη συμπεριφορά του συντρόφου σου, καθώς αυτή είναι που θα σου δείξουν αν όλα βαίνουν καλώς.

Επαγγελματικά

Η επικοινωνία με ένα συνεργάτη σου είναι πιθανό σενάριο αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να φέρει νέες πληροφορίες για επαγγελματικά ζητήματα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με οτιδήποτε κι αν σχετίζεται με τη δουλειά και να ελέγξεις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου, ώστε να δεις αν όντως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μην αφήσεις σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα στον αυτόματο πιλότο καθώς αυτή θα ήταν μία λάθος κίνηση.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων θα συναντηθεί με δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό δείχνει πως αυτή την εβδομάδα μπορεί να συμβαίνουν πράγματα στον αισθηματικό τομέα τα οποία θα σε μπερδέψουν. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε μία γνωριμία που έρχεται από το παρελθόν και κράτησε επιφυλάξεις αν συνοδεύεται από βαρυσήμαντες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να τη ρισκάρεις για οποιονδήποτε λόγο, καθώς αυτή η όψη θα σου δημιουργήσει «άγνοια κινδύνου».

Επαγγελματικά

Τα ζητήματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα δεν θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου για αυτό και είναι πιθανόν να υποτιμήσεις κάποια από αυτά. Σε περίπτωση πού υπάρχουν εκκρεμότητες που σχετίζονται με εργασιακές υποχρεώσεις, project και οτιδήποτε άλλο αφορά τη δουλειά σου προσπάθησε να τις διευθετήσεις αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 θα ενισχύσει τη φαντασία σου και αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη σύμμαχος, για την επίλυση εργασιακών ζητημάτων και θεμάτων της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη που συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα πού βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτή η όψη σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς θα δημιουργήσει απάτες και αυταπάτες. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαήμερο του ζωδίου σου θα πρέπει να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός ιδιαίτερα αν αυτές τις ημέρες εμφανιστεί ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Απόφυγε αισθηματικές περιπέτειες, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και δεν θέλεις να τη χάσεις.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις να διευθετήσεις περισσότερο ζητήματα που απορρέουν από τους ανθρώπους που δουλεύεις μαζί παρά από το αντικείμενο της δουλειάς σου. Η Πανσέληνος που ολοκληρωθεί στις 7/5 αλλά θα βρίσκεται σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σου λέει να κλείσεις πρώτα κάποιες διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με συνεργάτες σου, καθώς αν αυτές παραμείνουν σε εκκρεμότητα, θα είναι πολύ δύσκολο να διευθετήσεις τα επαγγελματικά σου θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Αυτή η εβδομάδα θα κινείται σε γοργούς ρυθμούς λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινότητας και είναι πάρα πολύ πιθανό να μη σου αφήσει ούτε χρόνο αλλά ούτε και διάθεση να ασχοληθείς με τα ζητήματα του αισθηματικού τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να της δώσεις προσοχή καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως το ταίρι σου ίσως να έχει κάποια παράπονα από εσένα, τα οποία όμως δεν έχει εκφράσει ακόμα. Αν είσαι ελεύθερος και κάνεις κάποια νέα γνωριμία θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα δεδομένα που θα παρουσιαστούν σε αυτήν.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με δουλειές, επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σε αυτό τον τομέα θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς και η Πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί στις 7/5 δείχνει εργασιακό φόρτο. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να μην αναλάβεις περισσότερες δουλειές από αυτές που μπορείς να φέρεις εις πέρας, καθώς είναι πιθανόν να υπέρ εκτιμήσεις το διαθέσιμο χρόνο σου. Προτίμησε να μεταθέσεις κάποιες δουλειές που δεν είναι τόσο επείγουσες για αργότερα παρά να τις αναλάβεις αυτή την εβδομάδα και τελικά να τις αφήσεις ημιτελείς ή να επηρεάσουν και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Όλοι οι δρόμοι σε πηγαίνουν σε ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής αυτή την εβδομάδα καθώς σε αυτό τον τομέα θα υπάρξουν αλλαγές και εκπλήξεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση που έχει βαλτώσει να την αφήσεις στο παρελθόν αλλά είναι εξίσου πιθανό αν είσαι ελεύθερος να δημιουργηθεί ένας νέος μεγάλος έρωτας. Βέβαια η δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς σε καλεί να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις σου, καθώς δεν θα ενισχύσει την ορθή σου κρίση και μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμους.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα δεν θα βρίσκονται σε προτεραιότητα για εσένα καθώς θα συμβαίνουν πράγματα στην προσωπική σου ζωή τα οποία θα σε κρατήσουν απασχολημένο. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/5 δεν θα σε αφήσει να δεις αντικειμενικά κάποιες ενέργειες που θα έρθουν από ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, μάλιστα είναι πάρα πολύ πιθανό να σε κάνει να θυμώσεις και να πεισμώσεις μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως και αυτή την εβδομάδα θα γίνεις δέκτης θαυμασμού και φιλοφρονήσεων από πρόσωπα με τα οποία θα συναναστραφείς. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου κάποιο πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα ειδύλλιο, αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από παροδικές καταστάσεις και να αξιολογήσεις αν αυτός που έχει απέναντί σου έχει αυτά που ζητάς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να αποφύγεις τις παγίδες και να μην τη θέσεις σε κίνδυνο.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα θα αποτελέσουν την προτεραιότητά σου για αυτή την εβδομάδα και κάποιες καταστάσεις που αφορούν τη δουλειά σου είναι πιθανόν να σου δημιουργήσουν σύγχυση, καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις τον τρόπο για να τις διαχειριστείς. Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αυτό τον τομέα προκειμένου να τις κλείσεις και ύστερα να αξιολογήσεις τα δεδομένα που θα δημιουργηθούν, πριν αποφασίσεις να κάνεις ένα νέο βήμα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Ο αισθηματικός τομέας χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως οι κινήσεις σου μπορεί να υπονομεύσουν τον ίδιο σου τον εαυτό. Απόφυγε να επενδύσεις στα λόγια κάποιου που έχεις γνωρίσει πρόσφατα, καθώς είναι νωρίς για να βγάλεις συμπεράσματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επικεντρώσου σε αυτήν μιας και είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια θεματάκια προς επίλυση, τα οποία εσύ μπορεί να μη θεωρείς σημαντικά όμως αξίζουν την προσοχή σου.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα βρίσκονται σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να πιάσεις τον εαυτό σου να ψάχνει τρόπους για να τις αποφύγει. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα είναι εύκολο να βρεις δικαιολογίες για να αποφύγεις κάποιες επαγγελματικές αγγαρείες, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος. Οι πληροφορίες που θα έρχονται για επαγγελματικά ζητήματα από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα είναι αρκετές όμως καλό θα είναι να μη δώσεις βάση σε αυτές, αν δεν συνοδεύονται από τις απαραίτητες αποδείξεις και τα κατάλληλα επιχειρήματα.