Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 4 έως 10 Ιουλίου 2022

Συντάκτης  | 

προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου 2022

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου 2022 δείχνουν πως αυτή η εβδομάδα φέρνει καταιγιστικές αλλαγές που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως.

Οι προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου 2022 δείχνουν πως η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει καταιγιστικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα μας επηρεάσουν ποικιλοτρόπως.

Από την Άση Μπίλιου

Γενικά

Πρώτη και σημαντικότερη είναι η αλλαγή ζωδίου για τον Άρη που, μετά το σύντομο ταξίδι του στον Κριό από τις 24/5, περνά στον Ταύρο στις 5/7. Από εκεί φέρνει ανακούφιση στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου. Μια μοίρα που συνδέεται με αρκετή ένταση και βία. Σε αυτή τη μοίρα βρισκόταν όταν ξέσπασαν στην Αμερική στο Καπιτώλιο οι επιθέσεις τον Ιανουάριο του 2021. Καθώς γιορτάζεται η ημέρα Ανεξαρτησίας στην Αμερική τη Δευτέρα 4/7 έχει ενδιαφέρον τι θα μπορούσε να γίνει. Όμως και από τη νέα του θέση στον Ταύρο οι προκλήσεις δεν σταματούν.

Στο ζώδιο του Ταύρου ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια. Μέχρι τις 20/8 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι εύκολο.

 

Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα.

Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά. Με κάποιο τρόπο θα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας, της ενέργειας, το επισιτιστικό.

Αναλυτικά για την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Μετά τον Άρη σειρά την ίδια μέρα έχει κι ο Ερμής να φύγει από τους Διδύμους και να περάσει στον Καρκίνο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά ρευστό με τον Ερμή να είναι πότε ορθός και πότε ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Με την είσοδο του στον Καρκίνο οι εξελίξεις θα είναι πιο γοργές, μολονότι η κρίση μας θα επηρεάζεται από τα συναισθηματικά μας φίλτρα περισσότερο. Οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν θετική όψη μεταξύ τους την Τρίτη που είναι βοηθητική για διεκδικήσεις και αποφασιστικότητα στη δράση μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις, αποκαλύψεις, συνειδητοποιήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η ανακούφιση που θα νιώσετε τη στιγμή που φεύγει ο Άρης από το ζώδιο σας στις 5/7 είναι μεγάλη, μολονότι δεν θα γίνει αυτόματα μέσα σε μια νύχτα. Σιγά-σιγά όμως θα αρχίσετε να νιώθετε λιγότερη πίεση. Ο Άρης τις προηγούμενες εβδομάδες (από τις 24/5) ήταν ένας σίφουνας στη ζωή σας, που έφερε τα πάνω-κάτω ακόμη και με κρίσεις ταυτότητας, κατεύθυνσης και προσανατολισμού. Από την άλλη, σας έκανε πιο μαχητικούς και σας έδειξε πόση δύναμη έχετε όταν θέλετε.

Πλέον ο Άρης περνά στον Ταύρο, στον τομέα που συμβολίζει την ασφάλεια και τα οικονομικά σας. Και όλο το επόμενο διάστημα μέχρι τις 20/8 αυτή θα είναι η προτεραιότητα. Να σταθεροποιήσετε ή και να αυξήσετε τα έσοδα σας, ώστε να νιώθετε πιο ασφαλείς σε πρακτικό επίπεδο. Θα ψάξετε λοιπόν όλους τους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας, να κάνετε τη δουλειά σας να αποδίδει περισσότερο ή θα ψάξετε εναλλακτικές στα θέματα της καριέρας. Αυτή τη φορά δε χρειάζεται να είστε βιαστικοί στις αποφάσεις σας. Ο Ταύρος έχει ως μότο του άλλωστε το «αργά και σταθερά θα νικήσουμε».

Ο Ταύρος ως ζώδιο της γης είναι ρεαλιστής και βασίζεται στα γεγονότα κι όχι σε υψηλές προσδοκίες και ανεδαφικά σενάρια.

Κοιτάξτε λοιπόν τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε πρακτικά για να αναβαθμίσετε τόσο τη δουλειά όσο και το πορτοφόλι σας.

Την ίδια μέρα ο Ερμής θα περάσει στον συναισθηματικό Καρκίνο προτρέποντας σας να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε κάποιες αλλαγές, επισκευές ή να φτιάξετε έναν προσωπικό χώρο που θα μπορείτε να εργάζεστε. Μέχρι τις 19/7 θα είστε πιο ευαίσθητοι στα λόγια των άλλων, αλλά και πιο συμπονετικοί απέναντι τους, ειδικά με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 10/7 μπορεί να φέρει μια ξαφνική οικονομική ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν το προηγούμενο διάστημα νιώθατε τα ενεργειακά σας επίπεδα να κυμαίνονται σε χαμηλά σχετικά επίπεδα και ταυτόχρονα δεν σας ευχαριστούσαν και πολλά πράγματα, έρχεται η σούπερ βιταμίνη που λέγεται Άρης στο ζώδιο σας στις 5/7 για να βγείτε έξω και να κατακτήσετε τον κόσμο. Είχατε καιρό να φιλοξενήσετε τον Άρη στο ζώδιο σας, περίπου 1,5 χρόνο και τώρα θα μείνει μέχρι τις 20 Αυγούστου για να σας κινητοποιήσει προς όλες τις κατευθύνσεις δυναμικά και αποφασιστικά και να το πάτε με τέρμα τα γκάζια μέχρι να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι εσείς κάθεστε κι η τύχη σας δουλεύει… απέχει πολύ από ένα τέτοιο σενάριο το να φιλοξενείτε τον Άρη στο ζώδιο σας. Σημαίνει ότι θα τρέξετε, θα κυνηγήσετε, θα ανταγωνιστείτε, θα παλέψετε με τις αντιξοότητες που θα υπάρχουν είτε λόγω απροόπτων και αιφνιδιαστικών καταστάσεων (βλέπε Άρης σύνοδος Ουρανός στις 2/8), είτε λόγω συνθηκών και περιορισμών (βλέπε Άρης τετράγωνο Κρόνο στις 7/8).

Δεν χρειάζεται να είστε βιαστικοί, η μέθοδος αργά και σταθερά άλλωστε ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία σας και στη θέση αυτή του Άρη.

Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι να έχετε ως προτεραιότητα την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Βοηθητικός ο Ερμής από τη νέα του θέση από τις 5/7 μέχρι τις 19/7 από τον Καρκίνο στην επικοινωνία, στις επαφές με φίλους και συνεργάτες, αλλά και στις συνέργειες σας. Εξαιρετικά μπορεί να κυλήσουν ζητήματα που αφορούν τεχνολογία και διαδίκτυο. Αν θέλετε να κάνετε αγορές επίσης είναι ένα θετικό διάστημα για σας ειδικά για προϊόντα τεχνολογίας. Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να φέρει κάποια αποκάλυψη ή μια είδηση που θα σας εκπλήξει στις 10/7.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κι ενώ όλοι πέφτουν πυρετωδώς στα νέα σχέδια και την υλοποίηση των στόχων τους, εσείς αγαπητοί μου Δίδυμοι περνάτε σε ένα πιο ήσυχο και εσωστρεφές διάστημα που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τα μεγάλα σχέδια του φθινοπώρου, τότε που ο Άρης θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα αυτή η παραμονή του θα είναι πολύ μεγάλη, αφού θα διαρκέσει ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδόν 8 μήνες. Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 5/7 ο Άρης περνά στον Ταύρο, το ζώδιο πριν το δικό σας και αυτό σας παραπέμπει σε μια περίοδο που η αυτοφροντίδα σας πρέπει να αυξηθεί, καθώς υγεία και φυσική κατάσταση παίρνουν τον πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητα σας.

Εσείς πρέπει πρωτίστως να θέσετε τους προσωπικούς σας στόχους είτε αυτό είναι να τρώτε πιο υγιεινά ακολουθώντας μια σωστή διατροφή, είτε να κοιμάστε περισσότερο και πιο ποιοτικά, είτε να κάνετε ένα τσεκάπ, είτε ακόμη να εκπαιδευτείτε πώς να κάνετε διαλογισμό ή άλλες τεχνικές απομάκρυνσης του άγχους. Φυσικά και διακοπές.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, εκτός από τη δουλειά με τον εαυτό σας, μπορείτε να κάνετε σημαντική «αόρατη» ίσως για τα πολλά μάτια και δουλειά πάνω στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Να προετοιμάσετε ίσως τη δική σας επιχείρηση, να μελετήσετε περισσότερο αν σπουδάζετε, να κάνετε τις έρευνες σας για να κάνετε μια αλλαγή στη δουλειά το φθινόπωρο.

Σύμμαχος σας στο ταξίδι της εξερεύνησης των επαγγελματικών και των οικονομικών σας προοπτικών θα είναι από τις 5/7 ο κυβερνήτης σας Ερμής που περνά στον Καρκίνο. Μέχρι τις 19/7 είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τα κουμάντα σας σε σχέση με τα έσοδα και τα έξοδα, να κλείσετε ίσως ένα ραντεβού με ένα ειδικό για να σας βοηθήσει να τα οργανώσετε καλύτερα, να δείτε τι δαπάνες μπορείτε να περικόψετε και από πού μπορεί να προέλθουν έσοδα. Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 10/7 μπορεί να φέρει κάποιο θετικό οικονομικό νέο για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έξοδος του Άρη από τον Κριό μετά από αρκετές εβδομάδες αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη είδηση της εβδομάδας για σας. Κι ενώ σίγουρα η πορεία του στον Κριό από τις 24/5 σας ενεργοποίησε προς την κατεύθυνση της καριέρας, σας έκανε πιο διεκδικητικούς, σας έκανε να εκτιμάτε διαφορετικά τις προτεραιότητες στη ζωή σας, σε κάποιους μπορεί να άλλαξε και συνθήκες δουλειάς ή σπιτιού, δεν παύει όμως να ήταν κάτι εξαιρετικά πιεστικό.

Ο Άρης παίρνει θέση στον Ταύρο από τις 5/7 και μέχρι τις 20/8 σε μια πιο φιλική ζωδιακή θέση που θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή, θα ζωηρέψει τις επαφές με συνεργάτες και φίλους και θα καταδείξει τη σημαντικότητα της συνέργειας και της συνεργασίας για να επιτύχετε τους στόχους σας. Χρειάζεται να γίνετε πιο επιλεκτικοί φυσικά και να μοιράσετε ευθύνες ή να οργανώσετε μια ομάδα για να σας βοηθήσει στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Ο Άρης στον Ταύρο απαιτεί βέβαια και υπομονή και επιμονή.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η αδιαλλαξία και η ισχυρογνωμοσύνη. Αυτά του τα χαρακτηριστικά μόνο μπροστά δεν πάνε τις σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Αν το προηγούμενο διάστημα σημαδεύτηκε από αγωνία για την εξέλιξη μιας κατάστασης ή περιμένατε μια απάντηση για ένα νέο ξεκίνημα, η είσοδος του στον Ταύρο θα τη φέρει άμεσα.

Την ίδια μέρα προχωρά στο ζώδιο σας ο Ερμής όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/7. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα ανεβαίνουν, το μυαλό σας θα δουλεύει υπερεντατικά και θα θελήσετε να εκφραστείτε με πολλούς τρόπους και να επικοινωνήσετε με αρκετούς ανθρώπους για να προωθήσετε τη δουλειά, τις ιδέες, την επιχείρηση σας, τις σπουδές σας. Φυσικά ο συνδυασμός Άρη στον Ταύρο και Ερμή στο ζώδιο σας θα σας τρέξει αρκετά αυτό το διάστημα και μπορεί να προκύπτουν και έκτακτες υποχρεώσεις. Θα αυξηθεί κι η επιθυμία σας για εκδρομές και ταξίδια. Αν θέλετε να κάνετε αγορές συσκευών τεχνολογίας ή μεταφορικού μέσου το διάστημα σας ευνοεί. Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 10/7 ευνοεί τους νέους στόχους και συμμαχίες.

ΛΕΩΝ

Καλωσορίστε την πιο σημαντική εβδομάδα του μήνα, που θα φέρει τον Άρη από τις 5/7 σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας, στο Μεσουράνημα, και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στην καριέρα, αλλά και στο σπίτι για κάποιους. Μην ξεχνάτε ότι τα πάντα στην αστρολογία λειτουργούν σε άξονες. Η επιρροή του Άρη μπορεί να είναι ορατή στην καριέρα για κάποιους και στην οικογένεια για άλλους, αλλά ακόμη και στην υγεία. Συνήθως αυτή η επιρροή αφορά μια χωροταξική αλλαγή ή την ανάγκη να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον ή νέες συνθήκες δουλειάς ή καθημερινότητας.

Μέχρι τις 20/8 θα επηρεαστούν σταδιακά όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας. Σ’ αυτό το διάστημα οι φιλοδοξίες σας θα γίνουν πιο έντονες, όμως και οι δυσκολίες ή τα απρόοπτα θα είναι κι αυτά μέσα στην καθημερινότητα σας και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ευελιξία και υπομονή.

Προτεραιότητα όταν ο Άρης μας επηρεάζει είναι φυσικά η υγεία και η φυσική κατάσταση, για να μπορείτε να εργάζεστε σε υψηλούς ρυθμούς και να έχετε και αποτελέσματα.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να κάνετε διακοπές, απλά ίσως ακόμη και δίπλα στην παραλία το μυαλό σας θα είναι είτε στις επαγγελματικές σας εξελίξεις είτε και σε θέματα ενός ακινήτου, αν π.χ. σχεδιάζετε μια μετακόμιση.

Την ίδια μέρα που ο Άρης προχωρά στον Ταύρο, ο Ερμής παίρνει θέση στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/7 και μπορεί να σκέπτεστε ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν ή μπορεί να αποφασίσετε να καλύψετε κάποιες εκκρεμότητες της δουλειάς. Ενδεχομένως να υπάρχει κι ένα παρασκηνιακό επίπεδο στη δράση του Ερμή σ’ αυτό το ζώδιο, με μυστικές επαφές και δράση μη ορατή στη δουλειά σας. Γενικώς αυτό το διάστημα πριν την έναρξη των γενεθλίων σας θα είναι αρκετά πιο «εσωτερικό» για σας και καλά θα κάνετε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας και για να ξεκουράζετε τον εγκέφαλο σας από τους εξωτερικούς «θορύβους». Στις 10/7 μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Ουρανό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στις 5/7 στο ζώδιο του Ταύρου είναι ίσως η πιο σταθεροποιητική και αξιόλογη μεταβολή της εβδομάδας, μαζί φυσικά και με τον Ερμή που περνά την ίδια μέρα στον Καρκίνο, σε ένα ζώδιο που εξυπηρετεί ιδανικά τα συμφέροντα σας. Όλη αυτή η ενέργεια του Ιουλίου είναι ένας θετικός οιωνός αν μη τι άλλο για την καθημερινότητα σας και τις εξελίξεις σε σχέσεις και δουλειές.

Ο Άρης από τον Ταύρο καταρχάς θα σας απαλλάξει από κάποιον οικονομικό βραχνά που μπορεί να υπήρχε το προηγούμενο διάστημα. Θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε λίγο, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να σχεδιάσετε με μεγαλύτερη όρεξη και ευκρίνεια τους στόχους σας για το μέλλον, να βρείτε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο, είτε είναι να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να χειρίζεστε καλύτερα τον υπολογιστή σας, να κάνετε ένα μεταπτυχιακό ή να εντρυφήσετε περισσότερο στον κόσμο της τεχνολογίας και του διαδικτύου.

Μπορεί να έχετε μια εξαιρετική ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε και το διαδίκτυο να σας είναι πολύ βοηθητικό.

Από την άλλη ο Άρης στον Ταύρο θα ανοίξει την όρεξη σας για ταξίδια, για επαφές με ξένους ή εξωτερικό, αλλά και για διακοπές. Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τις 20/8 που θα περάσει στους Διδύμους, το διάστημα αυτό θα είναι πιο άνετο για να ξεκλέψετε λίγες μέρες μακριά από υποχρεώσεις και άγχη και να ξεκουραστείτε. Ακόμη κι αν δεν το είχατε στο πρόγραμμα καλά θα κάνετε να το βάλετε, γιατί μετά τις 20/8 και μέχρι τον Μάρτιο του 2023 για 8 ολόκληρους μήνες ο Άρης από τους Διδύμους θα σας κουράσει πολύ.

Την ίδια μέρα στις 5/7 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο στον τομέα της συνέργειας, των στόχων, των φίλων, των συνεργατών. Μέχρι τις 19/7 είναι η κατάλληλη περίοδος για να ενισχύσετε τις κοινωνικές σας επαφές, να κάνετε γνωριμίες, να βελτιώσετε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να θέσετε τους νέους σας στόχους. Στις 10/7 με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να προκύψει μια γνωριμία που θα σας ανοίξει ένα νέο δρόμο αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Μετά από αρκετές εβδομάδες (από τις 24/5) πολιορκίας από τον Άρη στον Κριό, στις 5/7 θα γιορτάσετε την έξοδο του και την ελευθερία σας από τις απαιτήσεις των άλλων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Όχι ότι σταματούν οι δραστηριότητες σας και η επαφή με τους «απαιτητικούς», όμως μάλλον μάθατε να το χειρίζεστε με διαφορετικό τρόπο και ωριμάσατε σίγουρα πολύ περισσότερο μαθαίνοντας την έννοια των ορίων.

Ο Άρης περνά στον Ταύρο και πλέον ξέρετε τι σας γίνεται στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή και με ποιους θα προσπαθήσετε να δεθείτε ακόμη περισσότερο ή ποιους θα αφήσετε εντελώς πίσω σας.

Τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν πιο πολύ από τώρα μέχρι τις 20/8 και θα έχετε την ευκαιρία να τα κυνηγήσετε ώστε να τα φέρετε σε ισορροπία.

Οικονομικά μιας συνεργασίας, οικονομικά της εταιρείας που εργάζεστε, οικονομικά της οικογένειας, φορολογικά, επενδυτικά, όλα αυτά θα είναι στο προσκήνιο για ποικίλους λόγους κι εσείς πρέπει να τα οργανώσετε με κάθε τρόπο. Σ’ αυτό το διάστημα καλό είναι να προσέξετε και την υγεία σας φυσικά και να κάνετε ίσως ένα ετήσιο τσεκάπ ή την ετήσια επίσκεψη στον οδοντίατρο ή ό,τι άλλο έχετε παραμελήσει.

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο την ίδια μέρα θα στρέψει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας ακόμη περισσότερο. Κι επειδή σε αυτή τη θέση θα μείνει μέχρι τις 19/7 παράλληλα με τον Ήλιο στον Καρκίνο, η προτεραιότητα είναι ξεκάθαρη: να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αυτή η επιρροή είναι εξαιρετική αν θέλετε να βελτιώσετε ή να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ ή το προφίλ της δικής σας επιχείρησης, να κάνετε συζητήσεις για μια προαγωγή ή μεταγραφή και γενικώς να κινήσετε λίγο πιο έντονα τα επαγγελματικά νήματα. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μια σημαντική ευκαιρία στα επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνουμε στην πιο σημαντική εβδομάδα του Ιουλίου, αφού με κάποιο τρόπο οι πλανητικές αλλαγές που φιλοξενεί θα θέσουν το πλαίσιο για όλο το καλοκαίρι. Στις 5/7 ο Άρης παίρνει θέση στον Ταύρο, το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σας στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών κι αυτός είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει έντονα και μερικές φορές πιεστικά μέχρι σχεδόν τις 20/8. Οι απαιτήσεις και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα θα αυξάνονται και θα πληθύνονται και θα παρακαλάτε να έχει η μέρα περισσότερες από 24 ώρες για να τα βγάλετε πέρα σε προθεσμίες, όγκο δουλειάς, αλλά και απαιτήσεις από τους άλλους είτε είναι ο σύντροφος σας, είτε ένας συνεργάτης, είτε η ίδια σας η οικογένεια για να καταφέρετε εν τέλει να κάνετε και μερικές μέρες διακοπές.

Πολλοί θα πειραματιστείτε στην προσωπική σας ζωή, καθώς ο Άρης στον Ταύρο αυξάνει τις πιθανότητες γνωριμιών, αλλά και προτάσεων ακόμη και στα επαγγελματικά.

Κάποιοι ακόμη θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια σχέση ή συνεργασία και θα πάρετε απόφαση είτε να την προχωρήσετε σε ένα άλλο στάδιο είτε να τη λήξετε αν δεν έχει να σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Μέσα σε όλα μην ξεχνάτε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η μόνη αληθινή σας προτεραιότητα είναι αυτή!

Στις 5/7 έχουμε τη δεύτερη αλλαγή της εβδομάδας με τον Ερμή να περνά στον φιλικό σας Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/7 διευκολύνοντας την επικοινωνία και βοηθώντας σε σπουδές, έρευνα, πνευματική εργασία, γραφειοκρατία. Ακόμη, θα ανοίξει τις προοπτικές γνωριμιών ειδικά αν είστε μόνες-οι. Δεν είναι απίθανο τα διαδικτυακά φλερτ να ενταθούν. Εξαιρετική θέση για να ξεκινήσετε σπουδές ή ένα σεμινάριο που θα ενισχύσει το βιογραφικό σας, αλλά και για να κάνετε συζητήσεις για τα μελλοντικά επαγγελματικά σας πλάνα ή να οργανώσετε ταξίδια αναψυχής και διακοπές. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια επαγγελματική πρόταση, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις προηγούμενες εβδομάδες ο Άρης στην πορεία του στον Κριό σας έκανε πιο παθιασμένους με κάτι στη ζωή σας, για κάποιους ήταν έρωτας, για άλλους ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό πρότζεκτ, για κάποιους άλλους η απόκτηση ενός παιδιού. Σε κάθε περίπτωση, κάπου πέσατε με τα μούτρα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Στις 5/7 ο Άρης αποχωρεί από τον Κριό και προχωρά στον Ταύρο, φέρνοντας σας σε επαφή με την πραγματικότητα. Για κάποιους θα είναι πτώση με αλεξίπτωτο και για άλλους «χωρίς», όταν συνειδητοποιήσετε τις πρακτικές καταστάσεις ή τα αποτελέσματα της αφοσίωσης που δείξατε στο «δικό σας πάθος» το προηγούμενο διάστημα. Όπως και να έχει, από δω και κάτω τέρμα τα πάθη και τα λάθη.

Με λογική, με υπομονή, πείσμα, μεθοδικότητα και οργάνωση πρέπει να θέσετε θέματα υγείας και δουλειάς επί τάπητος και να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να πάρετε και τις σωστές αποφάσεις.

Αν εξαιτίας του πάθους αμελήσατε τη φυσική σας κατάσταση, τώρα θα πληρώσετε τις συνέπειες ή θα αφοσιωθείτε για να είστε σε φόρμα. Ένα τσεκάπ επιβάλλεται αν το έχετε παραμελήσει. Καλύτερη διατροφή, λίγη άσκηση, μοίρασμα των ευθυνών και των υποχρεώσεων σας για να μπορείτε να είστε πιο αποτελεσματικοί στην παραγωγή της δουλειάς και ρεαλιστικοί στόχοι στα οικονομικά είναι μερικά από τα σενάρια του Άρη από τις 5/7 μέχρι τις 20/8. Ενέργεια και δυναμικότητα θα έχετε για να βάλετε σε μια τάξη όσα είναι σε «χάος» στη ζωή σας. Φυσικά θα έχετε και περισσότερες επαγγελματικές εξελίξεις το ίδιο διάστημα.

Την ίδια μέρα που ο Άρης προχωρά στον Ταύρο, ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο κάνοντας επιτακτική την ανάγκη οργάνωσης και στα οικονομικά. Γενικότερα μέχρι τις 19/7 θα είναι μια περίοδος για να δείτε λογιστικά, φορολογικά, επενδυτικά ζητήματα, αλλά και να κάνετε επωφελείς διακανονισμούς και να έχετε κέρδη. Στις 10/7 με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη ή μια πρόταση που θα ευνοήσει τα οικονομικά σας αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα απαιτητικό και ιδιαίτερα κουραστικό διάστημα φτάνει στο τέλος του αυτή την εβδομάδα στις 5/7, καθώς ο Άρης φεύγει από το σημείο πολιορκίας προς το ζώδιο σας, τον Κριό, και προχωρά στο φιλικό και γήινο ζώδιο του Ταύρου. Σε αυτή τη θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/8 θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να παθιαστείτε με κάτι. Για κάποιους μπορεί να είναι η προσωπική σας ζωή, ένας έρωτας που μπορεί να σας πάρει τα μυαλά, μια εγκυμοσύνη ή η απόκτηση ενός παιδιού, ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σας σχέδιο που μπορεί να πάρει σάρκα και οστά μέσα στο επόμενο διάστημα.

Αν είστε μόνες-οι είναι η κατάλληλη στιγμή να φλερτάρετε, να δώσετε πράσινο φως ή να διεκδικήσετε. Από την άλλη, είναι κι ένα υπέροχο διάστημα για να κλείσετε για διακοπές, αφού θα είναι διασκεδαστικές και περιπετειώδεις.

Σε κάθε περίπτωση, η επιρροή του Άρη δυναμώνει τη φυσική κατάσταση σας, σας κάνει ακαταμάχητους και ατσαλώνει τη θέληση σας να αφοσιωθείτε σε κάτι και να το φέρετε εις πέρας. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε αγωνία για κάποια εξέλιξη σε επίπεδο επαγγελματικό ή σε κάτι που αφορούσε στο σπίτι και την οικογένεια, από αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχετε πιο ευχάριστα νέα.

Την ίδια μέρα που ο Άρης προχωρά στον Ταύρο, ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ούτως ή άλλως σχέσεις και συνεργασίες είναι στο μυαλό σας καιρό τώρα και μέχρι τις 19/7 φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν αποκλειστικά προσπαθώντας να βρείτε με ποιον θα πάτε παρακάτω -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα είναι ένα διάστημα με προτάσεις, συζητήσεις, επαφές και γνωριμίες που θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές. Όμως δε χρειάζεται να βιάζεστε στις αποφάσεις σας. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια έκπληξη, μια νέα γνωριμία ή μια ευχάριστη δραστηριότητα με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Ιουλίου φέρνει σημαντικές πλανητικές αναδιατάξεις που θα επηρεάσουν όχι μόνο την εβδομάδα, αλλά σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Μετά από 6 εβδομάδες που ο Άρης βρισκόταν στον Κριό και έπαιζε παιχνίδια με το νευρικό σας σύστημα, περνά σε ένα πιο υλιστικό και πρακτικό περιβάλλον στον Ταύρο στις 5/7, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/8. Αν λοιπόν είχατε ξεκινήσει κάτι κι είχε μείνει μόνο στη θεωρία το προηγούμενο διάστημα, τώρα καλείστε να δείξετε και αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να αφορά από τη δουλειά, τις επιχειρηματικές σας κινήσεις, τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού ως ακίνητο.

Δράση, πράξεις κι όχι λόγια είναι το μότο αυτού του Άρη στον γήινο και πρακτικό Ταύρο.

Φυσικά προτεραιότητα από δω και κάτω θα πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση. Πάντα όταν μας επηρεάζει ο Άρης είμαστε λίγο πιο επιρρεπείς σε ιώσεις, αλλεργίες ή μικροατυχήματα. Για κάποιους από σας είναι πιθανόν το διάστημα της παραμονής του στον Ταύρο να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο χώρο στη δουλειά ή ακόμη και να αλλάξετε σπίτι, να μετακομίσετε ή να ασχοληθείτε με μια ανακαίνιση ενός ακινήτου. Ο Άρης πολλές φορές δημιουργεί και εντάσεις, έτσι είναι πιθανόν να υπάρχει ένα κλίμα εκνευρισμού είτε με τους συγκατοίκους είτε την οικογένεια σας.

Την ίδια μέρα που ο Άρης περνά στον Ταύρο, ο Ερμής προχωρά στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/7. Στο διάστημα αυτό καλά θα κάνετε να οργανώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα στη δουλειά, αλλά να ασχοληθείτε και με τη διατροφή, την άσκηση, τη φυσική σας κατάσταση. Εκτός αυτού είναι μια ιδανική στιγμή για να πετάξετε ό,τι άχρηστο υπάρχει σε συρτάρια, ντουλάπια, σε χώρους του σπιτιού ή της δουλειάς που δεν διευκολύνουν τις κινήσεις σας. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 10/7 ενδεχομένως να σημάνει μια θετική εξέλιξη σε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας ζήτημα ή μια ξαφνική κι ενδιαφέρουσα πρόταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έξοδος του Άρη από τον Κριό στις 5/7 είναι σίγουρα το σημαντικό νέο της πρώτης ολόκληρης εβδομάδας του Ιουλίου. Τις προηγούμενες 6 εβδομάδες ο Άρης έκανε τα πάντα για να νιώθετε ανασφαλείς είτε στον οικονομικό τομέα ή στις σχέσεις σας, ακόμη κι αν τελικά δεν σας έβλαψε. Μάλιστα για κάποιους μπορεί να έφερε και ένα έξτρα εισόδημα. Από τις 5/7 προχωρά στον Ταύρο στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των επαφών που έχετε στην καθημερινότητα με φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, φέρνοντας μια ραγδαία αύξηση των επαφών σας με τους άλλους για ποικίλους λόγους. Είτε για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να μελετήσετε πιο εντατικά και οργανωμένα αν σπουδάζετε, να δώσετε εξετάσεις, να δουλέψετε πιο δημιουργικά σε πνευματικό επίπεδο, να βοηθήσετε ίσως κάποιους συγγενείς ή φίλους.

Είναι η καλύτερη στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να συνεργαστείτε με ανθρώπους που μπορεί να έχουν πολλές ιδέες και ενθουσιασμό προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Προσέξτε μόνο πόσο πιεστικοί μπορεί να γίνετε με τους άλλους και πόσο επίμονοι.

Την ίδια μέρα περνά στον Καρκίνο ο Ερμής και σας κάνει πιο ενεργητικούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ομάδες και γκρουπ που ανήκετε και συνεργάζεστε για την προώθηση των στόχων σας. Εξαιρετική η επιρροή του για να αναθερμάνετε φιλίες και συνεργασίες, για να κάνετε νέες γνωριμίες σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο, να συζητήσετε για τα μελλοντικά σας πλάνα, να κάνετε εκδρομές ή ταξιδάκια και γιατί όχι να πάτε και διακοπές. Ακόμη αν είστε γονείς να έχετε περισσότερο χρόνο να αφιερώσετε στα παιδιά σας. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια ευκαιρία για γνωριμίες ή ακόμη και μια πρόταση που πρέπει να εξετάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!