Τρικαλινή Παράδοση
 

Ωροσκόπιο

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24/02/20 έως 01/03/20

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις για αυτήν την εβδομάδα βρίσκεται κάτω από τον απόηχο της Νέας Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στους Ιχθύες και μπορεί να έφερε στην επιφάνεια ζητήματα παρελθόντων καταστάσεων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, για να κάνουμε μια νέα και δυναμική αρχή ξεπερνώντας τα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από τον Χρήστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή η εβδομάδα έχει μία όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου στην 24η μοίρα. Αυτή την όψη μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδια δύναμης και επίδειξης ισχύος. Ιδιαίτερα σε προσωπικές σχέσεις. Απόφυγε την παγίδα να ξεκινήσεις ένα καβγά με το ταίρι σου για εγωιστικούς λόγους. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή κοντά στον Ήλιο δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι μαζί τους. Σε κάθε περίπτωση έλεγξε προσεκτικά επαγγελματικές υποχρεώσεις μιας και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ζητήματα σε αυτές. Αυτή την εβδομάδα δεν χρειάζεται να αφήσεις τίποτα στον αυτόματο πιλότο -τουλάχιστον όσον αφορά τη δουλειά- ακόμα κι αν είναι ένα απλό καθημερινό ζήτημα, μιας και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα λόγω ελλιπούς επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Η επαφή με το σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα. Είναι πιθανόν ακόμα και άθελά σου να πεις κάτι που θα τον θίξει. Απόφυγε να συγκρίνεις τη σχέση σου με σχέσεις ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος και γενικότερα απόφυγε τέτοιου είδους συγκρίσεις. Ο σύντροφός σου δεν θα είναι πολύ εντάξει με αυτό. Αν είσαι ελεύθερος βεβαιώσου ότι στέλνεις τα σωστά «μηνύματα» σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Θα υπάρχει μία τάση για παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά

Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα δεν θα σχετίζονται τόσο με τη δουλειά. Όμως δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια στη δουλειά τα οποία θα χρειαστούν άμεση διευθέτηση. Η εβδομάδα δεν είναι ευνοϊκή για να κλείσεις νέες συμφωνίες ή για να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην μπλέξεις τον επαγγελματικό με τον φιλικό τομέα και αν δουλεύεις μαζί με κάποιο φίλο σου, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας λόγω της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Η εβδομάδα θα παρουσιάσει αρκετούς σκοπέλους και σε αισθηματικό επίπεδο. Από τη μία ο ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων και από την άλλη η όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό και του Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργούν ζητήματα. Ιστορίες του παρελθόντος και πράγματα που σε εκνευρίζουν στο ταίρι σου θα έρθουν στο προσκήνιο ακόμα και από ασήμαντες αφορμές και εσύ θα νευριάσεις ακόμα και στη θύμηση τους. Αν είσαι ελεύθερος απόφυγε να συγκρίνεις ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις με μία σχέση που είχες κατά το παρελθόν. Η σύγκριση δεν θα είναι δίκαιη.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με δουλειά και επαγγελματικές υποχρεώσεις χρειάζεται μεγάλη προσοχή αυτή την εβδομάδα μιας και είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν νέα δεδομένα σε αυτά, τα οποία μπορεί να σε βρουν απροετοίμαστο. Ακόμα και αν αυτό το σενάριο πάρει «σάρκα και οστά» προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να φανεί. Θα επηρεάσει δυσμενώς την επικοινωνιακή σου διάθεση. Σε περίπτωση που αυτή την εβδομάδα έχεις μία συζήτηση για μία επαγγελματική συμφωνία δώσε προσοχή σε αυτήν και στους όρους που τη διέπουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Η επαφή με το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό και σε εσένα αλλά και σε εκείνο. Μπορεί να «ανοίξουν» ζητήματα του παρελθόντος τα οποία θα επαναφέρουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει πως η σχέση σου μπορεί να «μεταμορφωθεί» αν υπάρχουν σε αυτή συνεχείς εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που υπήρξες μαζί κατά το παρελθόν μπορεί να σε αναστατώσει ευχάριστα.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι πιθανό να νιώσεις πως οι «άλλοι» είναι ανταγωνιστικοί απέναντί σου και αυτό θα σε φέρει στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνους. Αυτό με τη σειρά του θα έχει ως αποτέλεσμα να μην επικεντρωθείς στη δουλειά σου και να δείξεις τι αξίζεις μέσω αυτής, αλλά να επικεντρωθείς στους άλλους. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτήν την παγίδα καθώς δεν θα σε βοηθήσει αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει μία λάθος εικόνα προς το πρόσωπό σου.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν μπορεί να δημιουργήσουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα αν έχετε κοινό ταμείο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργεί μία περίεργη ατμόσφαιρα στη σχέση σας και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. Μην επικεντρωθείς στο να αποδείξεις ποιος προσφέρει περισσότερα στη σχέση ποιος ή ασχολείται με τις δουλειές της καθημερινότητας καθώς με αυτό τον τρόπο θα έχεις χάσει την ουσία. Αν είσαι ελεύθερος η εβδομάδα μπορεί να μην είναι ενθαρρυντική για να εξελιχθεί μία πρόσφατη γνωριμία, όμως αυτό είναι κάτι προσωρινό.

Επαγγελματικά

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς και κάποιες αγγαρείες που μπορεί να σου ανατεθούν αυτή την εβδομάδα θα σε κρατήσουν απασχολημένο ακόμα κι αν εσύ έχεις άλλα σχέδια! Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ακόμα και με δουλειές που για σένα αποτελούν εύκολη υπόθεση και ρουτίνα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποιες δυσκολίες σε αυτές. Η επικοινωνία μπορεί να δοκιμαστεί αυτή την εβδομάδα στον εργασιακό σου χώρο, για αυτό χρειάζεται υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Ο αισθηματικός τομέας είναι άλλος ένας τομέας που χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς μπορεί να μη συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο, όμως λόγω του ότι δεν θα υπάρχει εύκολη επικοινωνία είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το πουθενά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός στις αρχές της εβδομάδας καθώς εκεί μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις ακόμα και για δουλειές της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξει η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν η οποία θα συνοδευτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μπορέσεις να διακρίνεις τις κινήσεις εντυπωσιασμού από την αλήθεια.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα παρά με τα ίδια τα θέματα της δουλειάς σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δείχνει πως θα υπάρχει υπόβαθρο για παρεξηγήσεις ή ασυνεννοησία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Τις τρεις πρώτες ημέρες έως και την Τετάρτη 26/2 αυξάνονται οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο, για αυτό καλό θα ήταν να μεταθέσεις σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού για αργότερα. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό προτίμησε να τα μεταθέσεις στα τέλη της εβδομάδας καθώς τότε οι μέρες θα είναι πιο βοηθητικές.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Τα αισθηματικά σου ζητήματα δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, όμως πιθανό να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα με το ταίρι σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω λέει πως ίσως τώρα να μην είναι η στιγμή για να κερδίσεις κάτι που θέλεις σε αισθηματικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να δείξεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να λειτουργήσεις μέσα σε αυτό.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα και οι εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις αυτή την εβδομάδα χρειάζονται προσοχή μιας και είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα σε αυτά. Η επικοινωνία είναι το στοιχείο-κλειδί για να μην αφήσεις να πλανώνται στην ατμόσφαιρα ασάφειες και ανακρίβειες. Πρόσεξε ιδιαίτερα παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και την απόδοσή σου στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Ο αισθηματικός τομέας θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα και είναι αυτός που θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή από εσένα καθώς οι λάθος κινήσεις είναι πολύ πιθανές. Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα έχει διακυμάνσεις καθώς ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία και χρειάζεται υπομονή εκ μέρους σου προκειμένου να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά με κάτι που θα πεις. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ένα εμπόδιο σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, όμως πολύ πιθανό να σε κάνει να δεις με διαφορετική οπτική την κατάσταση ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά

Τα ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές, εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και την εικόνα που δίνεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν, ίσως να μη σε απασχολήσουν τόσο όσο θα έπρεπε. Δώσε βάση σε συζητήσεις που γίνονται στη δουλειά ή σχετίζονται με αυτή, καθώς είναι πιθανό να σου ξεφύγουν πληροφορίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Απόφυγε τα «πηγαδάκια» στη δουλειά μιας και είναι πολύ πιθανόν να σε εκθέσουν σε ένα πρόσωπο που εκτιμάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να δημιουργηθεί έκρυθμη κατάσταση σε προσωπικά ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου αυτές τις ημέρες, για αυτό και θα είναι δύσκολο να υπάρξει κοινό σημείο επαφής με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να εμφανιστεί ξανά μπροστά σου ένα πρόσωπο του παρελθόντος, ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία.

Επαγγελματικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πιθανό να βρίσκονται στον αυτόματο πιλότο αυτή την εβδομάδα καθώς οι δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου ή κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν σε αυτό θα σε αποσυντονίσουν. Παρόλα αυτά θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του παρελθόντος -αυτά που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα- για αυτό αν νιώθεις πως υπάρχουν κάποια σε εκκρεμότητα προτίμησε να τα διευθετήσεις αυτές τις ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Τα ζητήματα καρδιάς θα σου δημιουργήσουν μια περίεργη αίσθηση αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να είσαι μπερδεμένος με μία κατάσταση που υπάρχει στον αισθηματικό τομέα. Ο εκνευρισμός θα αποτελέσει χαρακτηριστικό σου και αυτή την εβδομάδα, όμως μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις οι οποίες θα μπερδέψουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε καλεί να δεις αν μία κατάσταση στην προσωπική σου ζωή μπορεί να συνεχίσει ως έχει ή αν χρειάζεται επειγόντως αλλαγή.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα αποτελέσει πρόκληση για εσένα, καθώς είσαι αποφασισμένος να επιτυχείς κάποιους στόχους πάση θυσία. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δυσκολέψει λίγο το να περάσεις από τη σκέψη στη δράση, για αυτό σε περίπτωση που το κάνεις θα πρέπει να έχεις μελετήσει προσεκτικά τα δεδομένα. Απόφυγε έως τα μέσα της εβδομάδας να αναμοχλεύσεις σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει ασάφεια και απορίες ακόμα και σε θέματα που κατέχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Είναι πολύ πιθανόν να μην είσαι συγκεντρωμένος στη σχέση σου αλλά ούτε και στο σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται σε άλλα θέματα, περισσότερο οικονομικού ενδιαφέροντος. Αν είσαι ελεύθερος ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου μπορεί να σου μεταφέρει λανθασμένες πληροφορίες ή πληροφορίες που θα σε μπερδέψουν για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αξιολόγησε τες με προσοχή και μη βιαστείς είτε να τις δεχτείς είτε να τις απορρίψεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει ένα ζήτημα που δεν είχε επιλυθεί με τον σωστό τρόπο, ξανά στο προσκήνιο.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει αρκετά ιδιαίτερα αν μέρος αυτών σχετίζεται εξίσου και με οικονομικά ζητήματα. Τώρα είναι κατάλληλη περίοδος για να διευθετήσεις κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες ή να δεις καλύτερα πως εξελίχθηκαν κάποιες αποφάσεις που είχες πάρει για τη δουλειά σου κατά το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχεις «τις κεραίες σου ανοιχτές» στα επαγγελματικά ζητήματα, καθώς είναι πιθανόν να μην τους δώσεις την προσοχή που χρειάζεται.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση αυτή την εβδομάδα όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν έχεις καλή διάθεση. Βέβαια υπάρχει περίπτωση κάτι που θα πεις να παρεξηγηθεί από εκείνον και σε γενικότερο πλαίσιο θα πρέπει να θυμάσαι πως εσύ είσαι αυτός που θα εγείρει ζητήματα στη σχέση σας. Πρόσεξε ιδιαίτερα αυτά που λες καθώς μπορεί να αποτελέσουν μία πρώτης τάξεως αφορμή για εντάσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης πού βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να σε ωθήσει σε ρηξικέλευθες αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή όμως αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.

Επαγγελματικά

Τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου αλλά και η επικοινωνία με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι δύσκολη αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να έχεις υπομονή προκειμένου να υπάρξει ένα σημείο επαφής. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως αντιπαραθέσεις μπορεί να προκύψουν από τον τρόπο που θα προσεγγίσεις τα πράγματα σε επικοινωνιακό επίπεδο για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.