Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλεψεις: 20 έως 26 Σεπτεμβρίου 2021

Συντάκτης  | 

Η Άση Μπίλιου λέει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 έως 26 Σεπτεμβρίου 2021, όπου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου και Ιχθύων. Αυτή η πανσέληνος θα δημιουργήσει πιο έντονη ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Η Άση Μπίλιου λέει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 έως 26 Σεπτεμβρίου 2021, όπου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου και Ιχθύων. Αυτή η πανσέληνος θα δημιουργήσει πιο έντονη ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Από την Άση Μπίλιου

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου και Ιχθύων. Αυτή η πανσέληνος θα δημιουργήσει πιο έντονη ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Ίσως παρατηρηθεί αρκετό άγχος στα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου. Αυτοί μπορεί να εκφράσουν πιο έντονα τα συναισθήματα τους με  θετικό ή αρνητικό τρόπο.

Η Πανσέληνος σχηματίζεται τα ξημερώματα της Τρίτης 21/9.

Μια ώρα πριν, το τρίγωνο Ερμή-Δία ολοκληρώνεται στα ζώδια του Ζυγού και του Υδροχόου και επηρεάζει κυρίως τη Δευτέρα. Μπορούμε όμως να την εκμεταλλευτούμε για διάφορα θέματα. Αυτά είναι επικοινωνία, διαπραγματεύσεις, διπλωματικές κινήσεις, αγοραπωλησίες, συμφωνίες και εμπορικές δοσοληψίες.

Πολύ διαφορετική θα είναι όμως η Τετάρτη. Από τη μια ευνοεί την εμβάθυνση και την έρευνα κι από την άλλη εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε. Θα υπάρχουν φοβίες, θεωρίες συνωμοσίας και το μυαλό μας θα κατακλύζεται από αρνητικές σκέψεις. Γι’ αυτό κυρίως τα παρορμητικά ζώδια: Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, ας είναι πιο προσεκτικοί.

Το βράδυ της 22 Σεπτεμβρίου θα έχουμε και φθινοπωρινή ισημερία. Σιγά-σιγά οι μέρες θα αρχίσουν να μικραίνουν και οι νύχτες να μεγαλώνουν.

Την Πέμπτη 23/9 μια άλλη όψη έρχεται να ταράξει τα νερά. Η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και δημιουργεί αστάθεια και αποστάσεις στις σχέσεις. Μπορεί όμως να υπάρχει και τάση για ξαφνικούς χωρισμούς ή επανασυνδέσεις. Οι αποδέκτες της όψης αυτής είναι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαήμερου.

Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο του Άρη προς τον Κρόνο που κυριαρχεί το Σαββατοκύριακο. Μια ιδιαίτερα σταθερή όψη. Τα χαρακτηριστικά της είναι δύναμη, φιλοδοξία, επιμονή και υπομονή για να πραγματοποιήσουμε και τον πιο δύσκολο στόχο. Η πειθαρχία, η πίστη, η αφοσίωση είναι αυτά που θα φέρουν επιτυχία σε Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

Για κάθε Zώδιο

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος αγγίζει πιο πολύ τον ψυχισμό σας. Μπορεί να νιώσετε κάποιες τάσεις φυγής και να ωραιοποιείτε καταστάσεις. Διότι ίσως δεν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με την αλήθεια αυτή τη στιγμή. Ή μπορεί σαν μηχανισμό άμυνας απέναντι σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας στη δουλειά ή στη προσωπική σας ζωή. Μπορεί να θέλετε απλώς να αποφύγετε να επιβαρύνετε την ψυχολογία σας και το αναβάλετε για αργότερα…

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ θετικές προοπτικές στα επαγγελματικά σας και ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Ευνοεί έτσι επαφές για επαγγελματικούς λόγους, προώθηση της δουλειάς σας,  εμπορικές επαφές με πελάτες, αλλά και το κλείσιμο εκκρεμοτήτων στη δουλειά. Απόσταση ή αποξένωση σε μια σχέση, κεραυνοβόλοι έρωτες, χωρισμοί ή ξαφνικές επανασυνδέσεις, είναι μερικά από τα σενάρια μιας πολύ απρόβλεπτης όψης.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα αισιόδοξο πλαίσιο για όλες τις επαφές και τις δοσοληψίες σας.  Ιδιαίτερα σε θέματα ερωτικών σχέσεων, παιδιών, επιχειρηματικών σχεδίων και δημιουργικότητας θα έχετε έναν άσο στο μανίκι. Για τον επόμενο μήνα μεγάλο μέρος της προσοχής και της ενέργειας σας θα το παραχωρήσετε σε θέματα παιδιών, ερωτικών σχέσεων και  επιχειρηματικών σχεδίων. Απρόοπτα στην καθημερινότητα σας, αλλά και μεγαλύτερη αστάθεια στις σχέσεις σας, πιθανώς κι εντάσεις ή αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με δυο έντονες επιρροές. Θα υπάρξουν θέματα που σχετίζονται με ξένους και εξωτερικό. Νέα ξεκινήματα σε πεδία που μπορεί να σας προσφέρουν γνώσεις και να ανοίξουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Θέματα που αφορούν στη δικαιοσύνη, στις εκδόσεις ή στις σπουδές, θα σας απασχολήσουν έντονα και μπορεί να τύχουν μεγαλύτερης επιτυχίας. Μπορεί αυτές τις μέρες να προκύψουν προβλήματα, αίσθημα απόστασης ή ψυχρότητας με το ταίρι σας ή ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Ερμή προς τον Δία, μια όψη ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας. Ευνοούνται θέματα επικοινωνίας, προώθηση της δουλειάς σας, σπουδών και ταξιδιών. Βοηθά αν θέλετε να κάνετε διαπραγματεύσεις, εμπορικές συμφωνίες, δοσοληψίες, μάρκετινγκ ή διαφήμιση. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης και αστάθειας στις προσωπικές ή και επαγγελματικές σας σχέσεις. Επίσης σε απρόοπτα ή ξαφνικές καταστάσεις θα πρέπει να ανταποκριθείτε.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχετε γενέθλια από τις 19/9 μέχρι τις 22/9 η Πανσέληνος χαρακτηρίζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας, φέρνοντας αλλαγές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κάποιοι μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σας, όπως είναι ένας γάμος, συμβίωση, ένας συνεταιρισμός. Γενικότερα ο τομέας των σχέσεων θα απασχολήσει όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΖΥΓΟΣ

Με έμφαση στα επαγγελματικά σας θέματα ή και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης έρχεται αυτή η εβδομάδα. Από τη μια, μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος για την καθημερινότητα της δουλειάς σας ή μπορεί τελευταία στιγμή να υπάρχουν κάποιες μικροαναποδιές, που απαιτούν να δείξετε ψυχραιμία και να επέμβετε για να δώσετε λύσεις. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει κάποια ενόχληση ή να έχετε πάρει απόφαση να κάνετε κάτι για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το βράδυ της Δευτέρας μετά τα μεσάνυχτα θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Θα επηρεάσει τις  προσωπικές και τις ερωτικές σας σχέσεις. Στις 22/9 το τετράγωνο  Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει άγχος και να σας ζορίσει σε θέματα επικοινωνίας, κυρίως στον χώρο εργασίας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υψώσετε τους τόνους. Θα πρέπει να αποφεύγετε μια άκαμπτη και εγωιστική διάθεση στις επαφές σας με τους συνεργάτες σας. Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι πιο απαιτητικές μέρες, κυρίως για τις σχέσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

παρά το άγχος σας, που προκαλεί με κάποιο τρόπο η Πανσέληνος είτε στα επαγγελματικά είτε στα οικογενειακά σας θέματα, μπορεί να καταφέρετε πολλά σε επίπεδο επικοινωνίας. μπορεί να νιώσετε ότι πέφτετε πάνω σε τοίχους ή να παρουσιάζονται εμπόδια. Προσπαθήστε να μην είστε αρνητικοί, ούτε να μαυρίζετε ψυχολογικά επειδή κάτι σας δυσκολεύει με ένα πρόσωπο στον χώρο της δουλειάς ή με κάποιο οικονομικό παράγοντα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας, είτε ολοκληρώνοντας ένα επαγγελματικό πρότζεκτ που είχατε ξεκινήσει καιρό πριν είτε σε επίπεδο σπουδών. Ακόμη και σε μια σχέση μπορεί να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Μπορεί να συζητήσετε για μια νέα επαγγελματική πρόταση ή να γίνετε αποδέκτες μιας καλής οικονομικής πρότασης. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά θα καταφέρετε να τον περπατήσετε αξιοπρεπώς και να βγείτε κερδισμένοι.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείτε τη μεγάλη εικόνα στη ζωή σας και αισιοδοξείτε. Επιδιώξτε, αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να προωθήσετε κυρίως τη δουλειά σας. Θέματα πρακτικών ζητημάτων και οικονομικών φέρνει στο προσκήνιο η Πανσέληνος στους Ιχθύς, που σχηματίζεται μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. Είναι πολύ πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές από συνεργάτες ή και ανωτέρους στον χώρο εργασίας. Μην υποκύψετε και μην εμπλακείτε σε τέτοιου είδους παιχνίδια εξουσίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΧΘΥΕΣ

Με αρκετή ένταση ξεκινά η εβδομάδα, καθώς φιλοξενείτε την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Πιθανώς μια σχέση ή μια συνεργασία να σας προβληματίσει ή να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξη σας. Προσπαθήστε να είστε θετικοί και μην αφήνετε την καχυποψία να δημιουργεί μέσα σας αρνητικά συναισθήματα. Μπορεί να λάβετε ένα ξαφνικό μήνυμα από κάποιο άτομο που δεν το περιμένατε, να υπάρχει μια απρόοπτη εξέλιξη ή συνάντηση ή να αλλάξουν κάποια δεδομένα στις σπουδές ή τη δουλειά σας.

Διαβάστε περισσότερα

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!