Ζώδια

Αστρολογικές Προβλέψεις 2023: Τι δείχνουν για κάθε ζώδιο

Συντάκτης  | 

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023! Μάθε τα στιγμιότυπα του ζωδίου σου για τη νέα χρονιά.

Τι δείχνουν οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2023 και πώς επηρεάζουν τα αστρολογικά φαινόμενα κάθε ζώδιο τη νέα χρονιά; Διάβασε όλο το ετήσιο ωροσκόπιο και μάθε για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα όλα τα καυτά στιγμιότυπα του 2023.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

“ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΤΥΧΗ”

Το 2023 προβλέπεται μία χρονιά με σημαντικά γεγονότα και περιστατικά τα οποία θα είναι αποφασιστικά για την ζωή των περισσοτέρων από εσάς.

Η διέλευση του Δία από το ζώδιο σας μέχρι τις 16/5, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε σημαντικές επιλογές – σωστές ή λανθασμένες- και το 2024 θα σας οδηγήσει στα αποτελέσματα των επιλογών και θα σας βοηθήσει από εκεί και πέρα να δείτε καθαρά την πραγματικότητα. Άλλωστε, μετά την πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω το 2020, τώρα αρχίζει να καθαρίζει ο ορίζοντας της ζωής και των βλέψεών σας. Σε αυτή τη νέα εποχή που συνεχίζει ακόμα να διαμορφώνεται καλείστε να την δεχθείτε όπως είναι , να την βελτιώσετε ή να την αλλάξετε.

Στην διάρκεια της καινούργιας χρονιάς, ο Κρόνος φεύγοντας από τον Υδροχόο στις αρχές Μαρτίου και περνώντας στους Ιχθείς, θα σας βοηθήσει να ελέγχεται καλύτερα τον ψυχικό σας κόσμο, κυρίως τους φόβους και τους εφιάλτες σας. Ο Πλούτωνας, παραμένει στον Αιγόκερω για μία ακόμα χρονιά, κάνοντας όμως μία προειδοποιητική είσοδο στον Υδροχόο από τις 25/3- 14/6.

Η δοκιμαστική είσοδος αυτή, θα σας προετοιμάσει για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν αργότερα, στις διαδικασίες που χρειάζεστε για την πραγματοποίηση μεγάλων προσδοκιών που έχουν μείνει απωθημένες. Ο Ουρανός στον Ταύρο, θα συνεχίσει τις αναταράξεις και τους αιφνιδιασμούς στην διαχείριση των χρημάτων σας, σε συνδυασμό όμως με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα συμβάλει να ενισχύσει το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση για να πάρετε στα χέρια σας την ζωή σας την ίδια.

Ο Δίας, περνώντας στον Ταύρο στις 18/5 προετοιμάζει την σύνοδο του με τον Ουρανό που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά. Για πολλούς από εσάς ξεκινά τώρα και θα συνεχιστεί η διαδικασία μιας οικονομικής βελτίωσης που θα οφείλεται σε κληρονομικά ή περιουσιακά στοιχεία, για άλλους στην αύξηση του εισοδήματός σας και για ελεύθερους επαγγελματίες επίκαιρων αντικειμένων εργασίας, αύξηση του τζίρου σας.

Ο κυβερνήτης σας Άρης, στην διέλευσή του από τους Διδύμους έως τον Τοξότη θα βοηθήσει να αλλάξετε απόψεις για την ζωή. Επομένως την χρονιά αυτή αρχίζετε να μην νοιάζεστε τόσο για τις απόψεις των άλλων, αλλά για τις δικές σας ανάγκες και επιδιώξεις. Πολλοί θα έρθετε σε αντίθεση με συνεργάτες και συγγενείς, κερδίζοντας έτσι μία απεξάρτηση που χρειαζόσασταν από καιρό. Αναζητήστε λοιπόν αυτή την χρονική περίοδο καινούργιους ανθρώπους για φίλους, που να μπορούν να συγγενεύουν μαζί σας πραγματικά, ψυχικά και πνευματικά.

Η περίοδος των Εκλείψεων τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου και τον Οκτώβριο του 2023, θα φέρουν περιστασιακές δυσκολίες και θα δοκιμάσουν την αντοχή των νεύρων σας και της ανοχής σας. Μέσα σε όλη την πορεία του 2023 δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις, οι δυσκολίες και οι στεναχώριες, όμως συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, έχετε κάνει βήματα πολλά και αυτά θα σας οδηγήσουν σε κατακτήσεις καινούργιες τόσο στον κοινωνικό τομέα όσο στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στα αισθηματικά ενδιαφέροντα. Τέλος, θα αλλάξετε σπουδές, αρκετοί θα μετακομίσετε ή θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

Με δύο λόγια το 2023 προβλέπεται χρονιά μεγάλης ανανέωσης και σθεναρής διεκδίκησης των δικαιωμάτων σας, τόσο στο σπίτι όσο και σε ένα οικονομικό θέμα!

ΤΑΥΡΟΣ

“ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΩΛΕΙΩΝ”

Ο Ουρανός στο ζώδιο σας από το 2018 έως σήμερα, έφερε πολλές αλλαγές αιφνίδια και σας έδωσε την αίσθηση ότι πολλές φορές ξυπνήσατε αλλαγμένοι εσείς οι ίδιοι. Οι αιφνιδιασμοί και οι ανατροπές θα συνεχιστούν και το 2023 αλλά με μικρότερη ένταση και με την διευκόλυνση να μπορείτε να προσαρμοστείτε σε αυτές. Μην ξεχνάμε ότι ο Δίας αφού εγκαταλείψει τον Κριό στις 17/5 θα εγκατασταθεί στο ζώδιο σας και θα μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, δίνοντας τέρμα σε μία ταραγμένη μεταβατική περίοδο που κράτησε 4 χρόνια και που έχει σκοπό αυτή που διανύετε να σας αποκαταστήσει σε βάθος.

Οι πιο σημαντικοί τομείς για έναν Ταύρο ξέρουμε ότι είναι η εργασία και τα αισθηματικά. Είναι οι δύο κύριες πηγές ασφάλειας για τον άνθρωπο και οι περισσότεροι Ταύροι έχουν απόλυτα την ανάγκη να ξέρουν τι έχουν και τι μπορούν να περιμένουν από την ζωή. Το χειρότερο που συνέβαινε τα τρία προηγούμενα χρόνια ήταν η αβεβαιότητα τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθήματα, πράγμα που δεν έδινε σε κανέναν την άνεση να χαρεί στις ελεύθερες ώρες του ή να ασχοληθεί με την φροντίδα του εαυτού του.

Αρχίζοντας το 2023 έχουν γίνει αποφασιστικές αλλαγές για όλους σας. Σε αυτές έπαιξε ρόλο και η γενικότερη κατάσταση τόσο της πανδημίας όσο και της παγκόσμιας οικονομίας που μας υποχρέωσε να αναθεωρήσουμε συνήθειες και να αναπροσαρμοστούμε σε νέες συνθήκες.

Για εσάς το 2023 είναι ο τερματισμός των αμφιβολιών που είχατε για μεγάλο διάστημα και το κόψιμο της γέφυρας με το παρελθόν, τώρα και να θέλετε δεν γίνετε να γυρίσετε πίσω γιατί δεν είστε οι ίδιοι. Αυτό, θα το αισθανθείτε πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο Κρόνος θα φύγει από τον Υδροχόο στις αρχές Μαρτίου και θα εγκατασταθεί στους Ιχθείς. Σταδιακά ο Κρόνος από τους Ιχθείς θα σχηματίσει μεγάλο διάστημα εξάγωνο με τον Δία από το ζώδιο σας.

Αυτή η παρατεταμένη καλή όψη θα συμβάλει σε σωστές επιλογές σε καινούργιες προσπάθειες και στο να μπορέσετε οι ίδιοι να οικοδομήσετε τα θεμέλια μίας καινούργιας και μακρόχρονης κατάστασης.

Η δοκιμαστική είσοδος του Πλουτώνα στον Υδροχόο από τις 23/3 μέχρι τις 12/6 φανερώνει το τέλος μίας επαγγελματικής δραστηριότητας και την αρχή μίας άλλης, ή τα προεόρτια ριζικών αλλαγών στις συνθήκες του επαγγελματικού τομέα. Σε αυτό είναι πιθανό να συμβάλει η συνεργασία με έναν άνθρωπο ή η αξιοποίηση μίας πρότασης που θα σας γίνει. Ακόμα και μία καινούργια αισθηματική σχέση που θα ξεκινήσει αργά ή γρήγορα αυτή τη χρονιά και η οποία θα ενισχύσει την ψυχολογία σας αλλά και την φαντασία σας.

Με δύο λόγια το 2023 είναι η αρχή μίας νέας πορείας για τους περισσότερους από εσάς, φανερά ενδιαφέρουσας, η οποία θα ενισχύσει την ζωτικότητα, την αισιοδοξία και την απόδοσή σας.

Όμως ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες με τα περασμένα που, αν δεν τακτοποιηθούν έγκαιρα θα σας κουράσουν τα διαστήματα των εκλείψεων ή θα δημιουργήσουν αντιθέσεις και καθυστερήσεις.

Η υπερένταση των τελευταίων χρόνων και ως ένα σημείο η κούραση των δύο προηγούμενων χρόνων σας έχουν επηρεάσει άσχημα ψυχολογικά. Τα νεύρα σας δεν είναι πολύ εύκολο να ελέγχονται και έχετε γίνει αρκετά εύθικτοι και εριστικοί. Οι πιο ταλαιπωρημένοι είχατε ήδη προβλήματα στην υγεία σας, όμως έρχεται η εποχή που οι περιστάσεις και η ίδια η τύχη θα συμβάλουν να θεραπευθείτε και να βελτιώσετε την διάθεσή σας.

Ένα μεγάλο μέρος από τους ανθρώπους του Ταύρου θα ζήσετε την αλλαγή στην ζωή σας μέσα από τον αισθηματικό σας τομέα. Ένας αιφνίδιος έρωτας, ένας γάμος που είχε καθυστερήσει να γίνει ή ένας απόγονος, μπορεί να γίνει η αιτία να αναλάβετε ευθύνες αλλά με μεγαλύτερη προθυμία από ότι στο παρελθόν.

Το 2023 αρχίζουν νέες οικονομικές και αισθηματικές προοπτικές. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν προσέξτε όμως τα ανοίγματα και τις επενδύσεις που θα κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

“ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ”

Το 2023 έχετε για τους περισσότερους από τους Διδύμους δίνοντας μορφή στην ανάγκη τους να τολμήσουν ξεκινήματα αισθηματικά επαγγελματικά που αρκετά χρόνια ανέβαλαν , εμποδισμένοι από το κυρίαρχο κλίμα που επικρατούσε και επηρεασμένοι από την δική τους εσωτερική ανασφάλεια. Ήδη από το 2022 άρχισε αυθόρμητα και σταδιακά μία ριζική επανάσταση και γεγονότα τυχαία που έκαναν να νιώσουν ελεύθεροι από υποχρεώσεις που πίστευαν ότι είχαν.

Το ευαίσθητο σημείο που κινητοποίησε την διαδικασία της αλλαγής, βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων με τους άλλους. Δεν είναι καθόλου περίεργο πως τα τρία προηγούμενα χρόνια διαπίστωσαν ότι πολλές από τις σημαντικές σχέσεις είχαν πάψει να λειτουργούν από καιρό. Από την άλλη, συμπτώσεις και περιστατικά κάπως αναπάντεχα έφεραν στον δρόμο τους ανθρώπους που τους έδωσαν γρήγορα την αίσθηση ότι μπορούν να συνυπάρξουν μαζί τους.

Οι μετακινήσεις του Δία στον Ταύρο και του Κρόνου στον Ιχθύ είναι σημαντικό εφαλτήριο αλλαγής τόσο στον εσωτερικό κόσμο όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον των περισσοτέρων Διδύμων την χρονιά αυτή. Ο Δίας ως κυβερνήτης των σχέσεων περνάει στον Ταύρο στις 18/5 ενώ ο Κρόνος έχει προηγηθεί από τις 9/3 μετακινούμενος από τον Υδροχόο στους Ιχθείς. Η καλή όψη αυτών των δύο ουρανίων σωμάτων, θα συμβάλει στην βελτίωση των συνθηκών στην εργασία , στην υγεία και στην διάθεση σας.

Η αυτοπεποίθησή σας θα ενισχυθεί από την διαπίστωση της φανερής προόδου και της αναγνώρισης σας στο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Τόσο το καλοκαίρι όσο και το φθινόπωρο της χρονιάς αυτής θα τολμήσετε κάποια μεγάλα άλματα που πιστεύετε ότι θα σας δικαιώσουν. Με δύο λόγια η χρονιά που θα διανύσετε ορίζει την προετοιμασία ή τον προθάλαμο μίας εποχής που θα φανεί ξεκάθαρα μετά το καλοκαίρι του 2025 και θα κρατήσει ως το καλοκαίρι του 2033.

Έτσι λοιπόν το 2023 θα συνειδητοποιήσετε ότι η πραγματική ικανοποίησή σας στηρίζετε στην επιβεβαίωση του εαυτού σας μέσα σε προσωπικούς στόχους και ότι η έγκριση των άλλων είναι κάτι που έρχεται ή δεν έρχεται και δεν έχετε καμία διάθεση να κάνετε για αυτό τίποτα παρά να προχωρήσετε στον δικό σας δρόμο. Τέλος, η βασικότερη απόδειξη της δύναμης και της ωριμότητας σας την χρονιά ετούτη είναι η συνειδητοποίηση ότι δεν είναι είστε μόνο έτοιμοι να υποστηρίξετε την ελευθερία σας, αλλά να σεβαστείτε την ελευθερία και των άλλων.

Επιτέλους, δεν θα προσπαθήσετε να κρατήσετε τίποτα και κανέναν τελικά αν αποδειχθεί ότι αυτό θα σημαίνει κάποια υποχώρηση ή συμβιβασμό. Προσέξτε τις περιόδους των εκλείψεων (τέλη Απριλίου, αρχές Μάιου και τον μήνα Οκτώβριο) και σκεφτείτε ότι σας είναι απαγορεύσιμες αυτή την χρονιά οι επιπολαιότητες και οι υπερβολές γιατί θα καθυστερήσουν σημαντικά τις επιδιώξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

“ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ”

Το 2023 είναι μία καλύτερη και πιο αποφασιστική συνέχεια της περασμένης χρονιάς. Αυτό μπορεί να μην φανεί από την αρχή αλλά θα αποκαλυφθεί σταδιακά από τα μέσα Μαρτίου, έως τα μέσα Μαΐου. Παρά τις ταλαιπωρίες που έχετε ζήσει η χρονιά που πέρασε σας βοήθησε να δείτε ξεκάθαρα πολλά πράγματα για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας, να πάρετε αποφάσεις , να σχεδιάσετε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και στα ενδιαφέροντά σας.

Το 2023 σας βοηθά να πραγματοποιήσετε ότι είχατε προετοιμάσει τα δύο προηγούμενα χρόνια τόσο στην εργασία όσο και στη προσωπική σας ζωή. Είναι γεγονός ότι έχετε πιεστεί πιέσεις από το περιβάλλον σας και ότι συχνά προσπαθούσατε να προσαρμοστείτε σε καταστάσεις που δεν είχατε διαλέξει.

Το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθείς από τις αρχές Μαρτίου θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα τόσο μέσα σας, όσο και έξω σας και θα συμβάλει να βάλετε νέους στόχους κυρίως κοινωνικούς ή επαγγελματικούς.

Από την άλλη πλευρά η είσοδος του Δία στον ταύρο μετά τα μέσα Μαΐου και η καλή όψη του με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες και να τις πραγματοποιήσετε σταδιακά μέχρι το τέλος του 2024. Ίσως οι αλλαγές αυτές θα πρέπει να ξεκινήσουν από τα προσωπικά σας προβλήματα ή ζητήματα. Η κατάσταση στο σπίτι και στα αισθηματικά σας πρέπει να πάρει μία συγκεκριμένη μορφή και να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που δημιουργούν συνέχεια αντιθέσεις και παρεξηγήσεις. Όλα αυτά τα προβλήματα θα παρουσιαστούν οξυμένα την περίοδο που ο Άρης θα διέρχεται από το ζώδιο σας από τις 26/3-21/5.

Μπαίνοντας το καλοκαίρι θα απαιτήσουν την λύση αποφάσεων εκ μέρους σας. Ο Κρόνος στους ιχθείς που αργά ή γρήγορα θα συναντήσει τον Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει σε εκκαθαριστικές ενέργειες καθώς σας παροτρύνει να οριστικοποιήσετε αυτά που μπορείτε να περιμένετε από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Με την βοήθεια του Δία από τον Ταύρο και την μετέπειτα σύνοδο του δεύτερου με τον Ουρανό να στηρίξετε σε σταθερές βάσεις την καινούργια περίοδο που αρχίζει στην ζωή σας αυτό το χρόνο .

Αλλαγές μέσα στην οικογένεια, μετακομίσεις, η εκδοχή του τερματισμού ενός γάμου είναι κάτι πολύ πιθανό για αρκετούς από εσάς μέχρι το τέλος του 2023. Την περίοδο που ο Πλούτωνα μετακινείται δοκιμαστικά στον Υδροχόο από τις θα πάρετε μία πρώτη γεύση του τερματισμού ή της ύφεσης από εξαρτήσεις και πιέσεις που από πολλά χρόνια που έχετε υποστεί.

Ο Ουρανός στον Ταύρο συνεχίζει να σας βοηθά στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και στην πραγματοποίηση των μεγάλων προσδοκιών.

Πάνω απ΄όλα το 2023 φέρνει σημαντικές αλλαγές στις συνθήκες της ζωής σας και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να γίνετε περισσότερο ανεξάρτητοι στην εργασία που εκτελείτε. Οι περίοδο των εκλείψεων είναι δύσκολες περισσότερες από εσάς. Απογοητεύσεις και απώλειες μπορεί να σας πειράξουν ψυχολογικά για αυτό είναι σκόπιμο να προσέχετε τον εαυτό σας.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το 2023 δεν είναι ήρεμη χρονιά αλλά είναι πολύ σημαντική για εσάς. Απαιτεί προσεχτικό χειρισμό, σωστές επιλογές και εργατικότητα. Είναι όμως σίγουρο ότι θα ανοίξει δρόμους για τους συνετούς και θα απογοητεύσει τους απερίσκεπτους.

ΛΕΩΝ

“ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ”

Οι περισσότεροι Λέοντες έχετε ταλαιπωρηθεί την προηγούμενη διετία με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Είδατε μία νέα πραγματικότητα στον τομέα των σχέσεων και ήρθατε αντιμέτωποι με καταστάσεις που σας απογοήτευσαν ή και περιόρισαν. Ξεκινώντας το 2023 σας βρίσκει ταλαιπωρημένους αλλά με μία κρυφή αισιόδοξη διάθεση και το συναίσθημα μίας βαθιάς και αξεπέραστης προσμονής.

Η αποχώρηση του Κρόνου οριστικά από τον Υδροχόο στις αρχές Μαρτίου, τονίζει την προθυμία σας για μία μεγάλη φυγή από κάθε είδους πρόβλημα πράγμα που φυσικά είναι και σκόπιμο και πολύ πιθανό σταδιακά να πραγματοποιηθεί. Δεύτερον, ο Δίας μπαίνοντας στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου και σχηματίζοντας μία καλή όψη με τον Κρόνο που προηγείται στους Ιχθείς κάνει αυτή την χρονιά ευεργετική και σας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε σημαντικά ζητήματα επαγγελματικά και οικογενειακά μέσα από μία δική σας αναθεώρηση και αλλαγή τακτικής.

Οι μετακινήσεις των μεγάλων ουρανίων σωμάτων που πραγματοποιούνται στην πορεία το 2023 , του Δία και του Κρόνου σταθερά και του Πλούτωνα προειδοποιητικά σας βοηθούν να σταθεροποιήσετε την πορεία σας προς τον ρεαλισμό. Αποδεχόμενοι το νέο κλίμα που επικρατεί θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει μέσα από το καινούργιο σκηνικό των αισθηματικών σας και από τις ανασυγκροτήσεις του επαγγελματικού χώρου ή τομέα.

Συνηθίζατε τα τελευταία χρόνια να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας και να εκφράζεστε με ενθουσιασμό και αμεσότητα. Πικραθήκατε για την αμφισβήτηση και την κριτική που υπεστήκατε και πιστεύετε ότι είναι άδικη για τις καλές σας προθέσεις. Ξεχνάτε ότι η τόση αμεσότητα και ο αυθορμητισμός σας μπορεί να αγνοεί τις ανάγκες του άλλου και να εντείνει μία προβολή των δικών σας αναγκών και συναισθημάτων.

Ήρθε λοιπόν μία εποχή που μπαίνει μία νέα ισορροπία μεταξύ εσάς και των άλλων ανθρώπων και μία δική σας κατανόηση και προσγείωση. Αυτό δεν θα συμβάλει να χάσετε τον ενθουσιασμό ή την δημιουργικότητά σας, θα συμβάλει να αλλάξετε σταδιακά τακτική, συμπεριφορά και να αμβλύνετε την κατανόηση και την ανοχή! Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας υποχρεώσει να προνοήσετε καλύτερα για το οικονομικό παρόν και μέλλον και κυρίως την αξιοποίηση περιουσιακών ή κληρονομικών υποθέσεων.

Ο Δίας στον Ταύρο θα βοηθήσει να βρείτε την δύναμη να συμφιλιωθείτε με το άμεσο περιβάλλον να αλλάξετε συνθήκες στην δουλειά σας να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες και να δικαιωθείτε επαγγελματικά για δυνατότητες που διαθέτετε και είχαν υποτιμηθεί ή αμφισβητηθεί.

Ο Ουρανός στον Ταύρο παραμένει το κλειδί για όλες τις μεταβολές που θα επιδιώξετε μέσα σας και γύρω σας. Τώρα μάλιστα που θα συγκατοικήσει με τον Δία, θα συμβάλει με επαναστατικό τρόπο να δώσει νέες διαστάσεις σε κάθε σχέση και ανάγκη σας. Θα σας αποκαλύψει ότι δεν είστε ποια αδύναμοι και είστε πιο τρυφεροί από ότι νομίζατε και θα σας παροτρύνει σε επιδιώξεις δημιουργικές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Μέσα σε όλα αυτά που θα διαδραματιστούν την χρονιά αυτή, τόσο για όλο τον κόσμο όσο και για εσάς να είστε βέβαιοι ότι ο απολογισμός θα είναι ικανοποιητικός και οι κατασταλάξεις ενδιαφέρουσες. Είναι γεγονός πως ότι μείνει κοντά σας θα είναι δικό σας και αληθινό, αλλά επίσης είναι γεγονός ότι η χρονιά αυτή θα είναι έντονη και σκληρή ψυχολογικά, για αυτό στις δύσκολες περιόδους των Εκλείψεων (τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου , Οκτώβριος) προσέξτε την υγεία σας που ίσως κινδυνεύσει από ψυχοσωματικές κυρίως ενοχλήσεις. Πάνω από όλα μην βιάζεστε να καταλήξετε σε αποφάσεις με μακρόχρονη ισχύ και μην κάνετε απερίσκεπτες επενδύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

“ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ”

Το 2023 έρχεται για να αλλάξει αισθητά την ζωή σας μέσα από αυτά που θα μεσολαβήσουν στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, κοινωνικών συναναστροφών και των επαγγελματικών επιδιώξεων.

Πρόκειται για μία χρονιά που σημαδεύεται από τρείς αλλαγές πλανητικών θέσεων: Ο Κρόνος εγκαθίσταται στους Ιχθείς στις αρχές Μαρτίου, Ο Δίας εγκαθίσταται στις 17/5 στον Ταύρο και τέλος ο Πλούτωνας κάνει μία προειδοποιητική είσοδο στου Υδροχόο από τις 23 Μαρτίου έως τις 12 Ιουνίου.

Κυρίως ο πρώτος που περνά στους Ιχθείς και θα μείνει μέχρι τέλη Μαΐου 2025, ορίζει μία νέα εποχή για τον τομέα των σχέσεων. Επομένως οι ανησυχίες που θα έχετε συχνά αυτή την χρονιά σας προειδοποιούν και στην συνέχεια σας οδηγούν σε μεγάλες αλλαγές. Έτσι λοιπόν ξεπεράστε την κούραση που μπορεί να κουβαλάτε από την προηγούμενη χρονιά και ως εργατικοί χαρακτήρες αγωνιστείτε για τις επιδιώξεις και τις ανάγκες σας. Ίσως βέβαια να μην ξέρετε ακριβώς τι ανάγκες έχετε γιατί τα τρία τελευταία χρόνια σας μπέρδεψαν σκεπτικά και σας κούρασαν σωματικά. Μετά τους πρώτους μήνες το 2023 αρχίζετε να ζείτε αλλαγές που τόσο έχετε ανάγκη και τόσο φοβάστε συγχρόνως.

Ο Κρόνος στους Ιχθείς αναμφίβολα ορίζει μία νέα εποχή στον τομέα των αισθηματικών σας. Η καλή όψη που σχηματίζει με τον Δία που εγκαθίσταται στον Ταύρο, λέει ότι αυτή η αλλαγή είναι για το δικό σας μελλοντικό καλό. Από την άλλη ο Ουρανός που είναι από το 2018 στον Ταύρο έχει αλλάξει αναγκαστικά τις συνθήκες στον τρόπο ζωής σας. Επομένως έχετε αρκετά προετοιμαστεί για αυτό που καλείστε τώρα να βιώσετε.

Από τον Μάρτιο λοιπόν ως και το τέλος Μαΐου και στην συνέχεια από τον Αύγουστο ως και τον Δεκέμβριο οι περιστάσεις, οι συμπτώσεις και τα γεγονότα θα διαμορφώσουν ένα νέο τρόπο ζωής, σχέσεων και λειτουργικότητας προκειμένου να είστε καλύτερα εξασφαλισμένοι τόσο στο τρέχον παρόν όσο και στο εγγύς μέλλον ξεπερνώντας την αίσθηση ότι εδώ και πολύ καιρό βαδίζετε σε κινούμενη άμμο. Ο Δίας στον Ταύρο θα ενισχύσει το νέο τρόπο σκέψης σας όπου θα γίνει πιο γόνιμος και δημιουργικός, βοηθώντας να ξεπερνάτε εύστοχα τυχόν απογοητεύσεις από ανθρώπους και καταστάσεις. Προϋποθέτει δραστηριότητα και γνωριμίες ακόμα ωθεί σε τακτοποίηση εκκρεμοτήτων σχετικών με επιχειρηματικές δραστηριότητες, νομικές υποθέσεις και με σπουδές.

Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθείς έρχεται για να φρενάρει τις παραπλανήσεις και τις εξαπατήσεις που έχετε υποστεί από την επιρροή του Ποσειδώνα τα τελευταία χρόνια και αυτό θα συμβεί κυρίως στον τομέα των αισθηματικών. Στα αισθηματικά θα γίνουν καθοριστικά και χαρακτηριστικά γεγονότα. όσοι έχετε προβλήματα με έναν δεσμό ή με το γάμο θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα δώσουν τέλος στις αμφιταλαντεύσεις και στις ανησυχίες σας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τόσο οι αποφάσεις θα είναι δίκαιες και θα εξυπηρετούν μία νέα πραγματικότητα που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να διακρίνετε καθώς ανασφάλειες και εγωισμοί θόλωναν πάντα την επιφάνεια. Οτιδήποτε άλλο προκύψει στους υπόλοιπους βασικούς τομείς, εξυπηρετεί το δικό σας συμφέρον άσχετα αν αυτό αποδειχθεί ετεροχρονισμένο.

Κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά και μην βιάζεστε να καταλήγετε σε απογοητευτική κριτική λόγω αναπόφευκτων, περιστασιακών αντιξοοτήτων.

ΖΥΓΟΣ

“ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ”

Το 2023 ξεκινά συγχυσμένα και απροσδιόριστα! Προφανώς τα συσσωρευμένα οικογενειακά και προσωπικά προβλήματα έχουν συμβάλει για αυτή την αίσθηση που σας δίνετε. Ωστόσο σας διαβεβαιώνω ότι η πορεία του είναι ενδιαφέρουσα, ανανεωτική και ευεργετική. Θα την χαρακτήριζα για εσάς μία χρονιά περιπετειώδη με αρκετό σασπένς και αιφνιδιασμούς από περιστάσεις και συμπεριφορές που δεν έχετε υπολογίσει.

Αυτό που έχει να σας προσφέρει το 2023 είναι ουσιαστικό και πολύτιμο, είναι η πείρα της ανθρώπινης σχέσης, η επίγνωση των δυνατοτήτων σας και η πεποίθηση ότι τα λόγια φτάνουν μόνο για να γεμίσουν ατμόσφαιρα αλλά ποτέ για να γεμίσουν την ζωή των ανθρώπων. Είτε λιγάκι μετέωροι στην συνειδητοποίηση της ανασφάλειας σας αλλά πολύ περισσότερο συγκρατημένοι και σίγουροι για τις ανάγκες σας. Έχετε δώσει προτεραιότητα σε προβλήματα πρακτικά και έχετε παραμερίσει τα αισθηματικά.

Την χρονιά αυτή θέλετε η νίκη να είναι δική σας και να μην την χρωστάτε σε κανέναν και σε τίποτα. Σας διαβεβαιω ότι από τις αρχές Μαρτίου, μέσα Απριλίου μέχρι τέλη Μάιου θα συμβούν γεγονότα που θα σας εκπλήξουν και θα σας αλλάξουν συμπεριφορά και τακτική. Ο Κρόνος φεύγει από τον Υδροχόο στις αρχές Μαρτίου και περνά στους Ιχθείς.

Το ζώδιο αυτό συμβολίζει τον τομέα της εργασίας, τις συνθήκες και την πορεία του. Η παρουσία του Κρόνου εδώ και η παραμονή του για 2 χρόνια έχει σκοπό να σας διδάξει και να σας εκσυγχρονίσει και ενδεχομένως να σας ταλαιπωρήσει προκειμένου να αποδεχθείτε το κλίμα που θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Το καλό είναι η θέση του Δία στον ταύρο που εγκαθίσταται μετά τα μέσα Μαΐου αυτή η μετακίνηση και η δημιουργία καλής όψης με τον Κρόνο θα μπορέσει να φέρει ψυχολογική και οικονομική βελτίωση και να σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε και να αποδεχθείτε αυτά που συμβαίνουν και αλλάζουν την καθημερινότητα σας. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτά που διαδραματίζονται στοχεύουν στην αλλαγή της νοοτροπίας σας που δεν είναι κάτι εύκολο και στην συνέχεια στην αλλαγή των επιδιώξεων και της μέχρι σήμερα τακτικής σας.

Η αποχώρηση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και η προειδοποιητική του είσοδος από το τέλος του Μαρτίου έως και τα μέσα Ιουνίου είναι μία προειδοποίηση ότι έρχονται πολύ καλύτερα χρόνια για εσάς και ότι πρέπει να πάψετε να ασχολείστε με το παρελθόν και να προσπαθήσετε να εκτιμήσετε τις προδιαγραφές που υπάρχουν για το μέλλον. Έτσι λοιπόν μία ανάγκη για δημιουργικότητα και νέα ενδιαφέροντα θα σας οδηγήσει να ψάξετε για ανθρώπους που μπορούν να σας προσφέρουν όχι μόνο συγκινήσεις αλλά και εγγυήσεις, για μία ειλικρινή και σταθερή συνεργασία και συνύπαρξη.

Την περίοδο των εκλείψεων, θα αντιμετωπίσετε περιστασιακές δυσκολίες οικογενειακές ή επαγγελματικές φανείτε ψύχραιμοι και αντιμετωπίστε έξυπνα το κάθε τι που θα προκύψει. Το 2023 πρέπει να κάνετε κάποιους αγώνες για να δικαιωθείτε στην εργασία σας, είναι ένας τομέας που απαιτεί περισσότερο σύνεση και ευελιξία από εσάς φέτος. Ζητήστε τα δικαιώματα σας χωρίς ίντριγκες και παρασκηνιακές ενέργειες και φροντίστε να είστε συνεπείς και τυπικοί στις υποχρεώσεις σας.

Ο Δίας στον ταύρο ανοίγει ένα νέο δρόμο για την βελτίωση των οικονομικών σας η οποία όμως δεν θα γίνει γρήγορα ούτε απότομα, αλλά αργά και σταδιακά. Όσοι συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και συνεργάσιμοι. ένας τομέας αρκετά σημαντικός για το 2023 είναι τα οικονομικά σας και ένας δεύτερος τα αισθηματικά που φαίνεται να ιχνογραφείτε τώρα η αρχή μίας νέας μεγάλης εποχής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

“ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ”

Το 2023 είναι μία χρονιά μεγάλης σημασίας για εσάς! Είναι ο προθάλαμος μίας νέας εποχής που θα αποκαλυφθεί τα επόμενα χρόνια και άλλο τόσο θα είναι μία χρονιά σταθμός που θα ορίσει νέες προοπτικές όπου θα κληθείτε να κοπιάσετε για να πραγματοποιηθούν!

Αν καταφέρετε να σταθείτε συνεπείς με τις επιλογές σας και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους τότε μπορεί κάποιος να μιλήσει για ένα αισιόδοξο ξεκίνημα. Σημαντικό είναι ότι ο Κρόνος φεύγει από τον Υδροχόο και μπαίνει στους Ιχθείς αρχές Μαρτίου! Αυτό θα φέρει μείωση των προσωπικών και οικογενειακών των τελευταίων 2 χρόνων. Δεύτερον η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου μετά τα μέσα Μαΐου, αυτή η κίνηση σας βοηθά να προχωρήσετε και να εκφραστείτε δημιουργικά αφού πρώτα δείτε με ειλικρίνεια τις ανάγκες σας και συμφιλιωθείτε με την ιδέα ότι δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τέλεια στην ζωή!

Η συνύπαρξη του Δία στον Ταύρο με τον εκεί εγκατεστημένο Ουρανό, θα φέρει μία μεγάλη επανάσταση ή αλλαγή στον τομέα των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Κάποιες από αυτές τις υποπτεύεστε , κάποιες άλλες όμως θα σας εκπλήξουν. Στα γεγονότα και στις εμπειρίες που θα μεσολαβήσουν καθώς ο χρόνος θα φυλλομετρά τις μέρες του μην διστάσετε να κάνετε μία αυστηρή επιλογή σε εκείνους που θέλουν την συντροφιά ή την συνεργασία σας.

Επίσης μην αγνοήσετε εκείνους που απέδειξαν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Από το τέλος Μαΐου και μετά ζητήστε από τους άλλους πράγματα ισοδύναμα με αυτό που μπορείτε να προσφέρετε και εφαρμόστε αυτό τον κανόνα όχι μόνο στον κοινωνικό και στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και σε κάθε άλλο σημαντικό τομέα της ζωής σας.

Ο Δίας σε καλή γωνία με τον Κρόνο και σε εξελισσόμενη προσέγγιση με τον Ουρανό μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε και να αναγνωρίσετε τον άνθρωπο που αξίζει να γίνει ο σύντροφός σας. Ο Κρόνος στους Ιχθείς θα βοηθήσει την δημιουργική σας δραστηριότητα ή τις επιχειρηματικές σας επιδιώξεις. Αυτό βέβαια θα συνεπάγεται ευθύνες και περιορισμούς χρόνου που θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να το κάνετε.

Η προειδοποιητική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο μιλά για τον ερχομό ενός νέου τρόπου ζωής που θα υιοθετήσετε από το 2025 και μετά. Με δύο λόγια το 2023 τα γεγονότα και οι ανθρώπινες συμπεριφορές και σχέσεις σας προετοιμάζουν για μεγάλες αλλαγές που θα ακολουθήσουν αργότερα.

Κουβαλώντας ότι καλό σας άφησε το παρελθόν ως μνήμη και πείρα προετοιμάζεστε αργά και σταθερά για ένα νέο τρόπο ζωής , δράσης, επαγγελματικής ασχολίας , συνηθειών και αρεσκειών γιατί όχι. Άρα θεωρούμε το 2023 γεμάτο από οιωνούς που σας προειδοποιούν και γεγονότα που σας θωρακίζουν έτσι ώστε η συνέχεια της ζωής σας να είναι ασφαλής και οι αποκαλύψεις που θα βιώσετε να ενισχύσουν την ψυχή σας και να φωτίσουν την σκέψη σας.

Πάντως στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα πλέει ισχυρός άνεμος αισιοδοξίας. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν πιο εύκολα και οι κόποι σας θα αμυνθούν πιο γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

“ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ”

Το 2023 έρχεται για να δώσει μία καινούργια αίσθηση ζωής στους περισσότερους από εσάς. Η προηγούμενη χρονιά σας προετοίμασε για αυτό που θα ζήσετε φέτος. Μετά το δύσκολο 2020 και τις περιπέτειες και απογοητεύσεις του 2021 ο κυβερνήτης σας ο Δίας από την θέση του ήδη στο ζώδιο του Κριού, σας εισάγει σε μία φάση που μπορείτε να αρχίσετε να προσπαθείτε για ότι πιστεύετε ότι σας εκπροσωπεί περισσότερο τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σας ζωή την καινούργια αυτή δεκαετία που διανύουμε.

Μέσα από το ταραγμένο 2021 και με την δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό ζωντάνεψε ξαφνικά μέσα σας μία αισιοδοξία και μία δραστηριότητα που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για αλλαγές αρκετά τολμηρές που θα εφαρμόσετε από τους πρώτους μήνες και στην συνέχεια του 2023.

Μία άλλη σημαντική πλανητική μετακίνηση είναι του Κρόνου που εγκαταλείπει τον Υδροχόο και περνά στους Ιχθείς στις αρχές Μαρτίου 2023. Αυτή η εγκατάσταση είναι το ξεκίνημα μίας διετούς χρονικής διάρκειας ανασυγκροτήσεων και ανακατατάξεων τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ιδεολογία και πρακτική καθημερινότητα.

Βέβαια ο Κρόνος στην πορεία του θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και αυτό σημαίνει ότι θα φέρει μία αφύπνιση αλλά πριν έρθει η αφύπνιση θα προηγηθούν μερικές ταλαιπωρίες και καταπιέσεις, είτε από τους δικούς σας ανρθώπους είτε της δουλειάς σας. Με δύο λόγια αυτός ο άξονας «Οικογένεια-Καριέρα» θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο και σε αυτή την χρονιά και στην επόμενη.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου θα σας φέρει αντιμέτωπους με μία καινούργια πραγματικότητα και διαφορετικές συνθήκες στον τομέα της εργασίας σας. Απαλλαγμένους πλέον από την δυσαρμονία τους με τον Κρόνο και βοηθούμενος από την παρουσία του Δία θα σας δώσει πολύ σημαντικές ευκαιρίες ιδιαίτερα στους νεότερους από εσάς. Η όλη πλανητική εικόνα της χρονιάς αυτής δείχνει ότι η συνέχεια της πορείας σας θα είναι αρκετά περιπετειώδης ακόμα μία φορά.

Ανεξάρτητα από το γενικότερο κλίμα εσείς θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες ικανοποίησης, επιτυχίας και γιατί όχι και προσωπικής χαράς. Ίσως με την αρμονία του Δία με τον Κρόνο να αναθεωρήσετε απόψεις που είχατε , να πετύχετε πράγματα που θα καθιερώσουν ένα νέο τρόπο ζωής και να προσαρμοστείτε ευκολότερα σε σύγκριση με άλλους σε ένα κυρίαρχο κλίμα που δεν είναι αρεστό στους περισσότερους.

Υπάρχει όμως και ο κίνδυνος παρασυρόμενοι από την παρορμητικότητά σας ή τις πρώτες σας επιτυχίες , τους καλοκαιρινούς μήνες όταν ο Άρης θα περνά από τον Λέοντα και θα τετραγωνίσει τον Δία και τον Ουρανό να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να εξαντληθείτε σε ουτοπίες ή σε δραστηριότητες που θα σας οδηγήσουν σε καινούργιες απογοητεύσεις και θα εξαντλήσουν άσκοπα τον δυναμισμό σας. Η ανάγκη σας για νέες αλλαγές είναι θετική και δικαιολογημένη. Μετά από χωρισμούς, απογοητεύσεις και απομακρύνσεις ανθρώπων χρειάζεστε καινούργιους αντίστοιχους που να σας συναρπάσουν. Απ ότι φαίνεται η τύχη δεν θα σας στερήσει τις εμπειρίες εκείνες που θα σας εκφράσουν.

Άλλωστε και η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι πολύ σημαντική προειδοποίηση για το μέλλον. Έχετε εργαστεί πολύ και έχετε όλες τις δυνατότητες να επεκτείνετε τα όρια της επικράτειας σας και να δημιουργήσετε τις νέες βάσεις για το εγγύς μέλλον. Μην αρχίζετε όμως κάτι τολμηρό πριν το τέλος Μαϊου, μην αφήνετε κάτι σίγουρο για κάτι εντυπωσιακό χωρίς εγγυήσεις και πάνω απ όλα ελέγχετε την διαχείριση των χρημάτων σας έξυπνα.

Στα αισθηματικά θα παρατηρηθεί μεγάλη κινητικότητα. Όσοι είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να ζήσετε μία ενδιαφέρουσα ιστορία που θα σας προβληματίσει αλλά θα σας δώσει παράλληλα πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Αν είστε δεσμευμένοι μια έντονη ανάγκη αμεσότητας και καλύτερη μορφή επικοινωνίας θα οδηγήσει τον υπάρχοντα δεσμό ή γάμο σας σε μία φάση αναστάτωσης από την οποία άλλοι θα βγείτε ανανεωμένοι και άλλοι διανυμένοι.

Το 2023 σας βοηθά στην αναζήτηση της αλήθειας ανανεώνει τις κοινωνικές σας συναναστροφές και σας δίνει ιδέες οι οποίες θα εδραιωθούν μέσα σας και θα αποτελέσουν στο μέλλον εφαλτήριο αγωνιστικότητας και κατακτήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

“ΗΡΩΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ”

Μετά το επεισοδιακό 2020 το 2021 αποτέλεσε έναν προθάλαμο μίας νέας εποχής που προσπαθεί να εδραιωθεί και εσείς να προσαρμοστείτε σε αυτήν. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα έχετε βάλει δύσκολους στόχους και αγωνιστήκατε σκληρά για να σταθείτε αντάξιοι τους. Η θέση του κυβερνήτη πλανήτη σας Κρόνου από τον Υδροχόο όλη την προηγούμενη διετία βοήθησε οι κόποι που έχετε καταβάλει να βελτιώσουν την θέση, την εργασία που εξασκείτε και στον κοινωνικό χώρο που ανήκετε.

Οι καινούργιες μετακινήσεις τόσο του Κρόνου στους Ιχθείς όσο και του Δία στον Ταύρο θα τονίσουν τον δυναμισμό και την σκέψη σας και θα σας βοηθήσουν σταδιακά να δώσετε μία συγκεκριμένη μορφή στις προσδοκίες και στην ζωτικότητά σας. Ενδεχομένως κουρασμένοι αλλά ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα που έχετε επιτύχει μέχρι τώρα , η χρονιά θα σας βοηθήσει να κάνετε μερικά σταθερά βήματα μπροστά.

Οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις για μία ακόμα φορά δεν θα λείψουν. Το ξεκίνημα μίας νέας πορείας έχει ήδη αρχίσει από καιρό! Δεν έχετε την δυνατότητα να οπισθοχωρήσετε αλλά είναι βέβαιο πως και η συνέχεια της πορείας σας θα είναι συχνά εξουθενωτική. Σε σύγκριση με το παρελθόν τα περισσότερα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί, οι προοπτικές είναι βελτιωμένες αλλά η καθημερινότητα και τα άγχη της θα επηρεάσουν συχνά την αισιοδοξία σας.

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αμφισβητήσει τις επιτυχίες του, μην είστε αυστηροί μαζί του και μην του στερείτε την ξεκούραση και την ψυχαγωγία που χρειάζεται. Μην περιμένετε από τους άλλους το χειροκρότημα. Εσείς οι ίδιοι πρέπει να πείτε μπράβο σε ότι κάνατε ως τώρα στον ίδιο σας τον εαυτό. Το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθείς θα αλλάξει την καθημερινότητα και θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους συμμάχους , πηγές ενέργειας , λύσεις σε οικονομικά προβλήματα και να πραγματοποιήσετε αγοραπωλησίες απαραίτητες που έχουν εδώ και καιρό καθυστερήσει. Από την άλλη, καθώς οι μήνες θα διαδέχονται ο ένας τον άλλον , το πλησίασμα του Κρόνου με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει στην τεκμηρίωση των διαισθήσεων , των εμπνεύσεων και των ίδιων των ονείρων σας.

Φιλίες, συμπτώσεις, νέες γνωριμίες είναι μέσα στο πλαίσιο αυτής της χρονιάς. Από το παρελθόν έχουν μείνει πολύ λίγοι καινούργια πρόσωπα προβλέπονται ότι θα προστεθούν στην ζωή σου καθοδηγούμενα από περιστάσεις και συμπτώσεις. Από την άλλη πλευρά ο Δίας στον Ταύρο και στην προσέγγισή του με τον Ουρανό, θα τονίσει την δημιουργικότητά σας, θα σας οδηγήσει σε πιο χρήσιμους σκοπούς, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε σχέδια ή θα φέρει σε όσους έχετε απογοητευτεί αρκετά, μία φιλική ή ερωτική γνωριμία που σκοπός της είναι να σας αποκαταστήσει για ότι έχετε υποφέρει μία ολόκληρη δεκαετία. Μην ξεχνάτε ότι έχετε ανάγκη από μία σχέση περισσότερο ρομαντική και ερωτική και μην παραμελείτε να υποδεικνύετε στους δικούς σας ανθρώπους τις ευθύνες τους και να μην περιμένετε να σκεφτούν πρώτοι το τι θα έπρεπε να κάνουν. Πολλοί από εσάς θα βρείτε έναν νέο σύντροφο, αρκεί να είστε ανοιχτοί στην προσφορά των πραγμάτων που έχει να σας δώσει.

Αν είστε ήδη παντρεμένοι φροντίστε να ανανεώσετε την σχέση σας καταπολεμώντας την πλήξη ή την μονοτονία που έχει υποστεί. Όσοι βρίσκεστε σε μία μεταιχμιακή αισθηματική περίοδο πάρτε μία οριστική απόφαση για το μέλλον της ζωής σας για τις ανάγκες που έχετε και αναλάβετε τις ευθύνες της προτίμησης που θα καταλήξετε.

Η Λύση όποια και να είναι θα πρέπει να έχει σκοπό την ξεκούραση και την κάλυψη των ιδιοσυγκρασιακών σας αναγκών και όχι την επανάληψη παλιών απογοητεύσεων. Στο μεταξύ η καλή όψη του Κρόνου από τους Ιχθύες με τον δία από τον Ταύρο θα ενισχύσει τον δυναμισμό σας και κυρίως θα παίξει ρόλο σε μία νέα καλύτερη επαγγελματική καθιέρωση.

Για κάποιους η όψη αυτή θα συμβάλει σε μία οικογενειακή αποκατάσταση ή βελτίωση. Συχνά αυτά τα δύο πράγματα είναι συνδεδεμένα καθώς το ένα βοηθά ή εμποδίζει το άλλο. Βρείτε τη σωστή λύση στο κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε γιατί φέτος αυτό είναι εφικτό να γίνει! Πάνω από όλα μην εξαντλείστε προσπαθώντας να είναι όλοι ευχαριστημένοι, γιατί αυτό είναι ακατόρθωτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

“ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ”

Το 2023 είναι μία χρονιά διαφορετική από τις δύο προηγούμενες και κυρίως μεταβατική μετά από δύο χρόνια και κάτι με την παρουσία του Κρόνου αλλά και του Δία στο ζώδιο σας συνειδητοποιήσατε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας αλλά και τις σχέσεις σας. Την διετία που προηγήθηκε διευρύνατε σε βάθος τα ψυχολογικά σας προβλήματα και έτσι το 2023 είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε καλύτερες προσπάθειες για κάτι δημιουργικό στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον τομέα των σχέσεων. Όλα αυτά προκειμένου να είστε προσαρμοσμένοι στο γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί και δεύτερον να καλύψετε τα κενά που προκάλεσαν διαφωνίες, ρήξεις, απώλειες και χωρισμοί από το 2019 ως και σήμερα.

Ο Κρόνος στις αρχές Μαρτίου εγκαταλείπει το ζώδιο σας και μπαίνει στους Ιχθείς απαιτώντας να είστε πιο οργανωτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας. Ο Δίας στους πρώτους 4 μήνες στην θέση του στο ζώδιο του Κριού διατηρεί τον ενθουσιασμό και τις καλές σας προθέσεις για πολλά πράγματα. Μετά τα μέσα Μαϊου περνάει στον Ταύρο και παραμένοντας εκεί για πολλούς μήνες θα συμβάλει στην βελτίωση των συνθηκών του οικογενειακού περιβάλλοντος και της ίδιας της διαβίωσης σας. Τα διλήμματα δεν θα λείψουν κυρίως τους ανοιξιάτικους μήνες, κάποιες ανάγκες σας δεν θα καλυφθούν εύκολα και αυτό ίσως δοκιμάσει τα ευαίσθητα νεύρα σας, βρείτε όμως τον τρόπο να καταπολεμήσετε τα άγχη σας και μην βάζετε σε δοκιμασία την αντοχή σας και την ευθυκρισία σας.

Το 2023 σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις και την προειδοποιητική είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιο σας, προβλέπεται χρονιά σημαντικών αποφάσεων και επιλογών. Η καλή όψη του Κρόνου μετά τον Μάιο με τον Δία, τονίζει ότι πέρασε ο καιρός των ελπίδων και των ονείρων και ήρθε η στιγμή της πρακτικής εφαρμογής. Εργατικότητα λοιπόν και αγωνιστικότητα για να κατακτήσετε αυτό που θέλετε θα σας απαλλάξει από πολύπλοκες σκέψεις που δεν ωφελούν και στο τέλος θα οδηγήσει στην βελτίωση των οικονομικών σας.

Μην ξεχνάτε ότι η χρονιά θα βοηθήσει την τόνωση της αυτοεκτίμησής σας στον ίδιο σας τον εαυτό και στην υιοθέτηση ενός πιο έξυπνου και πρακτικού τρόπου ζωής. Κάποιοι θα ανταλλάξετε αντικείμενο εργασίας, κάποιοι θα ανταλλάξετε συνθήκες στο ήδη υπάρχον. Μία προαγωγή, μία μετάθεση χρήσιμη, μία επέκταση του ελεύθερου επαγγέλματος θα απαιτήσει περισσότερες ευθύνες και σωστότερη οργάνωση. Καλό θα κάνετε μετά από όλα όσα έχουν συμβεί να είστε προσγειωμένοι στην νέα πραγματικότητα έτσι ώστε τα προγράμματα και τα σχέδια να μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν.

Πολλοί έχετε την λανθασμένη άποψη ότι η προσαρμογή σε ένα περιβάλλον είναι συμβιβασμός δεν είναι όμως αυτό αλήθεια και κυρίως τα χρόνια που διανύουμε , συνειδητοποιήστε ότι μπορείτε να δέχεστε τις συνέπειες της επιλογής σας και ότι κάτω από τις τρέχουσες πλανητικές επιρροές περισσότερο από ποτέ να στηρίζετε σε λογικές βάσεις τους νεοτερισμούς ή τις διαφορετικές απόψεις. Τέλος ο συνδυασμός των πλανητών μεταξύ των Ιχθύων του Ταύρου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας παρέχει αργά ή γρήγορα τα μέσα να πραγματοποιήσετε μερικές ιδέες που ήταν ανέφικτο να γίνει για αρκετά χρόνια μέχρι σήμερα. Αισθητή θα είναι και η αλλαγή στα αισθηματικά σας, στο πώς εσείς θα αντιμετωπίσετε διαφορετικά το υπάρχον πρόσωπο που αποτελεί την ερωτική σας συντροφιά. Όσοι είστε μόνοι και θα κάνετε μία γνωριμία, φροντίστε να αναπτύξετε πνεύμα συνεργασίας μαζί της και πριν παρασυρθείτε από ενθουσιασμούς μην δώσετε μεγάλες υποσχέσεις αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις του ταιριάσματος μαζί σας.

Τέλος χαρακτηριστικά προβλέπεται η φόρτιση του ψυχισμού σας από τα εξωτερικά περιστατικά , αγωνιστικότητα στις δύσκολες στιγμές για να κρατήσετε την θέση που κατέχετε και η υλοποίηση των όποιων επιθυμιών σας. Τις περιόδους των εκλείψεων να είστε προσεχτικοί γιατί θα επηρεαστείτε προσωπικά και πρακτικά.

Να θυμάστε ότι το 2023 είναι μία χρονιά θετική σχεδόν τυχερή γιατί θα συνειδητοποιήσετε την αλήθεια για τον εαυτό σας και θα κερδίσετε προνόμια τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά!

ΙΧΘΕΙΣ

“ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ”

Τα τελευταία χρόνια περάσατε σημαντικές ανακατατάξεις αλλά κατορθώσατε να βελτιώσετε την δουλειά σας ή και να επιβιώσετε επαγγελματικά. Κάτω από την επιρροή των γενικότερων εξελίξεων ωριμάσατε αρκετά σαν άνθρωποι, μάθατε να κάνετε υπομονή να συνεργάζεστε με το σύστημα και να έχετε συνέπεια και να μπορείτε να διεκπεραιώνετε δύσκολες υποχρεώσεις. Το 2023 θα ζήσετε ουσιαστικές αλλαγές και θα κάνετε δύσκολα ανοίγματα.

Αυτό οφείλεται στην είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο σας στις αρχές Μαρτίου και του Δία στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου. Τα Ουράνια αυτά σώματα στην πορεία της χρονιάς αυτής θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε δρόμους και να καταστρώσετε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Οι απόψεις για τη ζωή επανεμπλουτίζονται και η νοοτροπία σας σταδιακά αλλάζει. Μετά τα όσα έχουν μεσολαβήσει από το 2018 έως και σήμερα φτάσατε στα πρόθυρα μίας γενικής αναθεώρησης και διαφορετικής αντιμετώπισης σε όλους εκείνους τους τομείς της ζωής σας που θεωρείται ζωτικούς. Σημαντικό και πρωταρχικό είναι να εξασφαλίσετε τα μέσα που θα σας επιτρέψουν την υλοποίηση των προσδοκιών σας.

Τα οικονομικά είναι ένας μεγάλος τομέας που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές και οι προκλήσεις για κατανάλωση άλλες τόσες, παράλληλα η συνάντηση του Κρόνου με τον Ποσειδώνα έστω και αργά αλλά του Δία με τον Ουρανό γρηγορότερα σας βοηθούν να επεκταθείτε στην εργασία σας και να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα στηριχτούν σε μία καλύτερη κοινωνική δραστηριότητα ή βελτίωση της θέσης σας στο χώρο μέσα στον οποίο ζείτε και κινείστε. Την περίοδο των Εκλείψεων, τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου και Οκτώβριο του 2023 αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους και προσέξτε την διαχείριση και την ασφάλεια των χρημάτων σας. Καινούργια πράγματα θα σας δελεάσουν αλλά αν δεν προϋποθέτουν εγγύηση σταθερότητας και επιτυχίας μην αφήνετε κάτι σίγουρο.

Οι επιλογές και η ανάγκη να αλλάξετε τον ρυθμό της ζωής σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Από την άλλη η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας θα απαιτήσει πειθαρχία και συνέπεια σε όλα αυτά που θα ξεκινήσετε με ενθουσιασμό. Θα βρείτε υποστήριξη από τρίτους, θα εισπράξετε επιτυχία σε εμπορικές δραστηριότητες (Άνοιξη και Καλοκαίρι) και θα ενισχύσετε οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο την επόμενη τριετία. Ένας άλλος σημαντικός τομέας είναι τα αισθηματικά. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας έρχεται για να ξεκαθαρίσει ασαφής και ασύμφορες καταστάσεις.

Η πορεία του Άρη και της Αφροδίτης την χρονιά αυτή δεν θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε σχέσεις που έχουν τελματώσει ή που μπορούν να χαρακτηριστούν ταριχευμένες πλέον. Μην φοβηθείτε το ρίσκο του να μείνετε για λίγο μόνοι ή να δοκιμάσετε σε μία καινούργια σχέση προκειμένου να απεξαρτηθείτε από ασύμφορες καταστάσεις ή συνήθειες. Το καλοκαίρι και οι αρχές του Φθινόπωρου είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για σωστές επιλογές και καλές επενδύσεις. Η καριέρα είναι ένας ακόμα τομέας που θα παίξει ρόλο, εκεί η τόλμη που έχετε επιδείξει τα τελευταία χρόνια θα αποδειχθεί ευεργετική.

Τα πράγματα θα βρουν τις διαστάσεις τους και οι καταστάσεις θα πάρουν νέα μορφή. Ένας ανανεωτικός άνεμος θα σας φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των σκοπών και στην ενίσχυση της ασφάλειας και της επιτυχίας.

Τέλος εκείνο που πρέπει να αποφύγετε αυτή την χρονιά είναι να παρασυρθείτε από εντυπώσεις και να είστε ψύχραιμοι όταν οι περιστάσεις και οι συμπτώσεις δοκιμάζουν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι ακριβείς πληροφορίες για τα αισθήματα των άλλων και τις δικές μας ανάγκες είναι μόνο το πέρασμα του χρόνου.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!