Ζώδια

Ετήσιες προβλέψεις: Τι μας επιφυλάσσει το 2021

Συντάκτης  | 

Πως θα μας επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα το νέο έτος; Διαβάστε το ετήσιο ωροσκόπιο σας και δείτε με μια ματιά όλα τα καυτά στιγμιότυπα της νέας χρονιάς για κάθε ζώδιο!

Οι γενικές προβλέψεις είναι από τον Κώστα Λεφάκη | Το κύριο στοιχείο μήνα είναι από την Άντα Λεούση

Κριός 

Η τελευταία τριετία ήταν αρκετά δύσκολη και ορισμένες στιγμές δραματική για σας. Είναι, λοιπόν, φυσικό το 2021 να σας βρίσκει κουρασμένους και γεμάτους αγωνία για το μέλλον. Πρέπει, όμως, να συνειδητοποιήσετε πως το μεγαλύτερο βάρος των προβλημάτων πέρασε και οι λύσεις είναι πλέον ορατές.
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα διαμορφώσει οριστικά την κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα και στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα βρείτε τον τρόπο μιας καλύτερης προσαρμογής στη νέας πραγματικότητα. Μην αφήνετε τις δύσκολες στιγμές να πτοούν την αισιοδοξία σας.

Ο Κρόνος, μαζί με τον Δία, στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε απωθημένες προσδοκίες. Για δύο χρόνια, τα γεγονότα θα σας θυμίζουν ότι πρέπει να υλοποιήσετε κάποια σχέδιά σας και πως είναι απαραίτητη η συμπαράσταση μερικών ανθρώπων που σας καταλαβαίνουν. Ο Δίας θα σας βοηθήσει στην εξέλιξη σπουδών και στην πραγματοποίηση ταξιδιών. Μάθετε να μην περιμένετε από τους άλλους περισσότερα απ’ όσα θέλουν ή μπορούν να δώσουν.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας υποχρεώσει να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο διαχείρισης του εισοδήματος και των χρημάτων σας. Μια σταδιακή βελτίωση είναι σίγουρη για όλους, ενώ όσοι έχετε κάποιες εκκρεμότητες ή περιουσιακά προβλήματα θα μπορέσετε να τα διευθετήσετε με καλύτερο τρόπο. Είναι πιθανό να χρειαστούν κάποιες ενέργειες που θα σας εξασφαλίσουν την υποστήριξη ενός ανθρώπου, ο οποίος μπορεί να επηρεάσει την πρόοδό σας.

Στον αισθηματικό τομέα, το κλίμα βελτιώνεται, αλλά δεν θα λείψουν περιστασιακές δυσκολίες ή διαφωνίες, οι οποίες προκύπτουν για να σας αφυπνίσουν. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα συνεχίσει να σας προμηθεύει με όνειρα και ελπίδες για το μέλλον.

Σε γενικότερες γραμμές, η χρονιά αυτή προβλέπεται μεταβατική αλλά και ανακουφιστική. Σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας και να πάρετε μια νέα θέση μέσα στο περιβάλλον όπου ζείτε και κινείστε, προσαρμοζόμενοι ευκολότερα στις γενικότερες συνθήκες που κυριαρχούν, χωρίς να στερηθείτε τις δόσεις της ελευθερίας και της χαράς τις οποίες χρειάζεστε.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Θα υπάρχει μια ανανεωμένη αίσθηση ενέργειας στη ζωή σας και θα θέλετε να προχωρήσετε με κάποιο τρόπο.

Φεβρουάριος: Φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σας κάθε είδους, αλλά τα οικονομικά σας θα έχουν σταθερή πορεία.

Μάρτιος: Άβολα θα νιώθετε συναισθηματικά και αυτό θα σας κάνει τη μία να νιώθετε ντροπαλοί και την άλλη θυμωμένοι.

Απρίλιος: Τυχερός μήνας διαγράφεται ο Απρίλιος για εσάς και είναι πιθανό να είστε πιο σίγουροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε.

Μάιος: Εξασφαλίστε ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ώστε σχέσεις και οικονομικά να παραμείνουν σε καλή κατάσταση.

Ιούνιος: Εξαιτίας τους ανάδρομου Ερμή στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα είστε λιγότερο υπομονετικοί και θα χαμηλώσει η αυτοεκτίμησή σας.

Ιούλιος: Εστιάστε στην οικογένεια και στις συναισθηματικές σχέσεις, καθώς ο ψυχικός σας κόσμος θα έχει ανάγκη από αγάπη.

Αύγουστος: Θα είστε γεμάτοι τρυφερότητα και πρόθυμοι να φροντίσετε τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά λιγότερο παθιασμένοι με το ταίρι σας.

Σεπτέμβριος: Μπορείτε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να συμμετάσχετε σε νέες εμπειρίες.

Οκτώβριος: Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα, αλλά συναισθηματικά θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Νοέμβριος: Ο μήνας σας ανανεώνει δημιουργικά και η ανάγκη να αποδείξετε τον εαυτό σας, σας ωθεί να αναλάβετε περισσότερα έργα.

Δεκέμβριος: Η χρονιά κλείνει φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε.

Ταύρος 

Το 2021 έχει αρκετές δυσκολίες, αλλά θα μπορούσε να αποδειχτεί μια καλή χρονιά για πολλούς από εσάς. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας αιφνιδιάζει, αλλά και να σας αφυπνίζει. Οι πρώτοι μήνες μπορεί να είναι λίγο δύσκολοι, αλλά από τον Μάρτιο και μετά είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε αρκετές από τις επιδιώξεις σας. Στον ρεαλισμό που σας χαρακτηρίζει προσθέστε ευελιξία και κάντε τον κόπο να προσαρμοστείτε ευκολότερα στις επικρατούσες συνθήκες.

Ο Κρόνος και ο Δίας μεσουρανούν στο ωροσκόπιό σας! Αποκαλύπτουν, ίσως, τις δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό ή στον οικογενειακό τομέα, προκειμένου να φτάσετε στους στόχους που έχετε βάλει. Καλείστε τώρα να επανορθώσετε τα λάθη σας, να μάθετε να περιμένετε και να επιμένετε και να γίνετε πιο διαλλακτικοί. Μην προβαίνετε σε αντιδράσεις, οργανώστε καλά τυχόν καινούργια ξεκινήματα, υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και φροντίστε ώστε οι κόποι σας να αναγνωριστούν σε μεγαλύτερη εμβέλεια. Αν παραμελήσετε κάτι απ’ όλα αυτά, κινδυνεύετε να δείτε τη ματαίωση των προσδοκιών σας και την ακύρωση των επιθυμιών σας.

Την άνοιξη και το φθινόπωρο πραγματοποιούνται μερικά από τα όνειρά σας, ενώ ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας προσφέρει την ευκαιρία να βάλετε νέους στόχους σε κοινωνικό ή οικογενειακό επίπεδο. Η ερωτική σας ζωή θα διαταραχθεί, αλλά στο χέρι σας είναι, αναθεωρώντας επιλογές ή τακτικές, να μπορέσετε να έχετε την κάλυψη που θέλετε. Σε αυτό θα συμβάλει μια καινούργια γνωριμία, η οποία μπορεί να γίνει μετά τα γενέθλιά σας, η οποία θα σας χαρίσει ελπίδες και προοπτικές για το μέλλον.

Την περίοδο των εκλείψεων φανείτε προνοητικοί και επιφυλακτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Επίσης, τους δύο πρώτους και τους δύο τελευταίους μήνες αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, ανέφικτες σχέσεις και ακατάλληλες συναναστροφές. Τέλος, το 2021 σάς βοηθά να βάλετε νέες βάσεις στην καριέρα, να γίνετε πιο ρεαλιστές στα αισθηματικά και να αποκαταστήσετε κάθε απώλεια που είχατε στο παρελθόν.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η αρχή του χρόνου σας γεμίζει ενέργεια για να εργαστείτε σκληρά, να είστε παραγωγικοί, να ξεκινήσετε νέα έργα και να αναζωπυρώσετε παλιές φιλίες.

Φεβρουάριος: Εστιάστε στις εργασιακές σας σχέσεις, καθώς η βελτίωσή τους θα βοηθήσει στην καριέρα και την κοινωνική σας ζωή.

Μάρτιος: Ασχοληθείτε με τα χόμπι και τα σχέδιά σας. Κρατήστε αποστάσεις από περιττά έξοδα και μην ξεχάσετε τις εργασιακές σας ευθύνες.

Απρίλιος: Ο μήνας ζητά από εσάς να κάνετε μια ενδοσκόπηση στην καριέρα και στα οικονομικά σας.

Μάιος: Ενισχύστε την κοινωνική σας ζωή καθώς η σωστή επικοινωνία θα βοηθήσει στη βελτίωση των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων.

Ιούνιος: Εστιάστε στην οικογένεια και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μια που δε θα έχετε λόγο να ανησυχείτε για τα οικονομικά σας.

Ιούλιος: Και αυτός ο μήνας ζητάει να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας και να επανασυνδεθείτε με μέλη της οικογένειας που έχετε απομακρυνθεί.

Αύγουστος: Φέρνει κάποιες μικρές αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε άβολα. Εξοικειωθείτε με αυτές και γνωστοποιήσετε τα συναισθήματά σας σε αγαπημένα πρόσωπα.

Σεπτέμβριος: Είναι ένας σπουδαίος μήνας για να εστιάσετε στην ερωτική σας ζωή. Εάν παραμείνετε ήρεμοι, τότε δε θα έχετε λόγο να ανησυχείτε.

Οκτώβριος: Βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε στην καθημερινότητά σας, εστιάζοντας στους στόχους σας και αφιερώνοντας χρόνο σε ότι αξίζει.

Νοέμβριος: Είναι η ιδανική στιγμή για να εστιάσετε ξανά στους στόχους και τα έργα σας, αλλά προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην ξεφύγετε σε έξοδα.

Δεκέμβριος: Κλείστε τη χρονιά ζητώντας βοήθεια από τους φίλους σας. Ομολογήστε φόβους και ανησυχίες που έχετε και θα νιώσετε καλύτερα.

Δίδυμος 

Το 2021 μπορεί να σας βρίσκει ταλαιπωρημένους, αλλά πολύ πιο ξεκάθαρους μέσα σας. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, την προηγούμενη χρονιά, σας εκπαίδευσε μέσα από αντιξοότητες και επίμονη στενότητα εσόδων. Ο Πλούτωνας, όμως, στον Αιγόκερω θα ενισχύσει το ψυχικό σας θάρρος και, κάτω από καλύτερες όψεις και προοπτικές, θα σας ανακουφίσει οικονομικά.

Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο ανοίγουν νέους ορίζοντες δράσης και έκφρασης. Σας βοηθούν να βάλετε καινούργιους στόχους και να υιοθετήσετε νέες στρατηγικές, τόσο στις κοινωνικές όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και πρακτικότητα τις καταστάσεις και τα γεγονότα που θα κυριαρχήσουν στη ζωή σας.

Έχετε ωριμάσει αρκετά και δεν παρασύρεστε πια από τις αυταπάτες του Ποσειδώνα. Όσο κι αν σας φαίνεται σκληρό, κόψτε οτιδήποτε σας κουράζει ψυχικά, χωρίς να σας ανταμείβει με ανάλογη ικανοποίηση. Προφυλάξτε την υγεία σας, γιατί χρειάζεστε ζωτικότητα για να αγωνιστείτε για τα ιδανικά σας. Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, μην τις αφήσετε στην τύχη. Οι σπουδαστές πρέπει κουραστείτε για την πρόοδό σας.

Ο Δίας στον Υδροχόο «μιλάει» για πρόοδο και νέες, χρήσιμες γνωριμίες, ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο δίνει διόραση και τόλμη, ώστε να πραγματοποιήσετε αλλαγές που θα ενισχύσουν τις θέσεις σας στους βασικούς τομείς.

Τέλος, οι εκλείψεις, για μία ακόμα φορά στο ζώδιό σας, θα κάνουν την απαραίτητη εκκαθάριση σε καταστάσεις και ανθρώπους που είναι πλέον περιττοί στη ζωή σας.

Ο Δίας στον Υδροχόο δίνει, επίσης, νέα προοπτική στα αισθηματικά σας. Πολλοί θα αντικαταστήσετε το παλιό σας ταίρι με ένα καινούργιο και άλλοι θα ζήσετε έναν δυνατό, εγκεφαλικό αλλά φευγαλέο έρωτα. Είτε κρατήσει, όμως, είτε όχι, κρατήστε τα καλά που θα σας δώσει αυτός ο έρωτας.

Το 2021 θα είναι μια χρονιά την οποία θα θυμάστε για πολύ καιρό, γιατί θα σας προσφέρει την ευκαιρία να καθιερωθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά, ενώ θα σας απαλλάξει από ταλαιπωρίες αρκετών ετών μέχρι σήμερα. Πάρτε, λοιπόν, γενναίες αποφάσεις και τολμήστε ριζοσπαστικές αλλαγές.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει ζητώντας να κάνετε μια ενδοσκόπηση στις σχέσεις σας. Σκεφτείτε τι θέλετε και διαμορφώστε ανάλογα τα σχέδια και τους στόχους σας.

Φεβρουάριος: Σας δίνει καθαρό μυαλό για να πετύχετε ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και στην κοινωνική σας ζωή.

Μάρτιος: Αυτό το μήνα θα έχετε ακόμα περισσότερη ενέργεια. Εστιάστε σε αυτό για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και κατά επέκταση την καριέρα σας.

Απρίλιος: Περάστε περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και ταυτόχρονα προσπαθήστε να μην χάσετε τους στόχους σας.

Μάιος: Εστιάστε στην ερωτική σας ζωή και στην επικοινωνία σας με άλλους, χωρίς να αγνοήσετε το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι.

Ιούνιος: Προστατεύστε τα χρήματά σας και επικεντρωθείτε στα δημιουργικά σας σχέδια για να μην απογοητευθείτε.

Ιούλιος: Παρακολουθήστε την πορεία του οικονομικού σας τομές και ταυτόχρονα επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας.

Αύγουστος: Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές στη ζωή σας και όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε με τους φίλους και τους αγαπημένους σας, τόσο καλύτερα θα νιώσετε.

Σεπτέμβριος: Περάστε το πρώτο μισό του μήνα εστιάζοντας στον εαυτό σας και στη συνέχεια βελτιώστε τις σχέσεις σας, ειδικά με την οικογένειά σας.

Οκτώβριος: Και αυτό το μήνα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, αφού ακόμα δεν έχετε απομακρύνει τις αρνητικές επιρροές.

Νοέμβριος: Η αυξημένη ευαισθησία που θα έχετε μπορεί να σας επηρεάσει αρνητικά στα αδύναμα σημεία σας, οπότε πρέπει να δυναμώσετε τον εαυτό σας.

Δεκέμβριος: Είναι ο ιδανικός μήνας για να κάνετε σχέδια για την επόμενη χρονιά. Επωφεληθείτε την ηρεμία που θα υπάρχει για να σκεφτείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε.

Καρκίνος 

Το 2021 έρχεται να πραγματοποιήσει τις αλλαγές εκείνες που ετοιμάζονταν το 2020 και λειτουργεί ως συνέχεια και αποτέλεσμα της προηγούμενης χρονιάς. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε τις καινούργιες σας απόψεις για τη ζωή και να αγωνιστείτε για μια καλύτερη θέση σε έναν νέο, ανασχηματιζόμενο κόσμο. Θα υπάρξουν καινούργιες δυσκολίες, αλλά αυτές δεν θα ανακόψουν την πορεία σας προς τους νέους προορισμούς που θα θέσετε. Θα πρέπει, όμως, να είστε προσεκτικοί όταν οι στιγμές γίνονται δύσκολες και επιφυλακτικοί όταν οι άλλοι σας δίνουν υποσχέσεις.

Δεχτείτε με προσαρμοστικότητα την κατάσταση στις σχέσεις σας με τους άλλους και συνειδητοποιήστε πως οι αλλαγές που έγιναν ήταν απαραίτητες, για να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα κάνει τις επόμενες εκκαθαρίσεις και έτσι θα συνεχίσετε τη ζωή σας βρίσκοντας τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας.

Η συνύπαρξη του Κρόνου με τον Δία στον Υδροχόο θα σημάνει κάποια εμπόδια και ευθύνες στον οικονομικό τομέα. Αν υπάρξουν περιουσιακά προβλήματα, φανείτε προσεκτικοί και προνοητικοί, γιατί μπορεί να κρατήσουν για δύο χρόνια. Ακόμα, όμως, και αν δεν έχετε τέτοια θέματα, να είστε συντηρητικοί, γιατί δεν θα λείψουν τα απρόοπτα έξοδα. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Σε κάποιους ο Κρόνος στον Υδροχόο θα φέρει πρόσθετα ψυχολογικά προβλήματα. Θα πρέπει, συνεπώς, να δουλέψετε με τον εαυτό σας, που δεν θέλει να αντιμετωπίσει κάποιες οδυνηρές αλήθειες. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα συνεχίσει να σας τροφοδοτεί με όνειρα και ελπίδες για το μέλλον. Βρείτε, όμως, τον τρόπο ή το μέσον που αυτά μπορούν να υλοποιηθούν.

Ύστερα απ’ όσα έχετε περάσει, το 2021 θα είναι έτος αναπροσαρμογών σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό. Απαιτεί προσπάθειες που θα καρποφορήσουν το 2022 και αποθέματα υπομονής, γιατί θα προκύψουν νέες δυσκολίες και καθυστερήσεις.

Τέλος, η χρονιά αυτή θα σας δείξει τον δρόμο που οδηγεί στη μεγάλη επιτυχία…

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Ο πρώτος μήνας του χρόνου ευλογεί τις σχέσεις σας, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις βελτιώσετε.

Φεβρουάριος: Θα αναδειχθεί η ευαίσθητη πλευρά σας και θα δώσετε ώθηση στις ρομαντικές και ερωτικές σας σχέσεις.

Μάρτιος: Εργαστείτε για τα σχέδιά σας, σε κάθε είδους κοινωνικές σχέσεις και στην προσωπική σας ζωή.

Απρίλιος: Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε στην καριέρα σας, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να είστε πιο παραγωγικοί.

Μάιος: Διατηρήστε την εστίαση στην καριέρα σας εάν θέλετε να φτάσετε σε επιτυχή αποτελέσματα. Ωστόσο, κρατήστε ισορροπίες στον κοινωνικό τομέα για να μη δυσκολέψουν οι σχέσεις σας.

Ιούνιος:  Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, ο μήνας είναι ιδανικός για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και το συναισθηματικό σας κόσμο.

Ιούλιος: Επαναφέρετε την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα, περιορίζοντας τα έξοδά σας σε χόμπι και εξόδους.

Αύγουστος: Θα νιώθετε αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά και πιο συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας.

Σεπτέμβριος: Είναι η ώρα να κάνετε προσαρμογές στα σχέδιά σας, να ζητήσετε συμβουλές από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας.

Οκτώβριος: Ενισχύεται η κοινωνική σας ζωή και θα συναντήσετε νέα άτομα. Αυτό το μήνα θα έχετε καλή τύχη στο οικονομικό τομέα.

Νοέμβριος: Θα υπάρχουν συγκρούσεις με τους γύρω σας και αυτό θα σας αγχώνει. Ξεπεράστε προβλήματα και βρείτε θετικούς τρόπους να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Δεκέμβριος: Ανανεώνει τις ελπίδες για την επόμενη χρονιά και θα νιώθετε πολύ φιλόδοξοι για την καριέρα σας. Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας σε όλες τις σχέσεις σας, αν θέλετε να έχουν διάρκεια.

Λέων 

Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο έρχεται να σταθεροποιήσει αποφάσεις που πήρατε το 2020, να ξεκαθαρίσει ό,τι δεν πηγαίνει καλά και, με τη βοήθεια του Δία, να προειδοποιήσει για προβλήματα τα οποία δεν θέλατε να αντιμετωπίσετε μέχρι σήμερα. Το 2021 είναι μια σημαντική χρονιά, που απαιτεί ριζικές και ρεαλιστικές αποφάσεις για τις αισθηματικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Πάρτε τις σωστές πρωτοβουλίες, χωρίς να περιμένετε από τους άλλους να σας υποδείξουν λύσεις. Μόνοι σας θα δεσμεύσετε τον εαυτό σας, αφότου συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας καλεί εκ νέου να διευθετήσετε μερικά θέματα στην εργασία και στα οικονομικά σας. Διορθώστε ό,τι πήγε άσχημα πέρυσι, φροντίστε για τη βελτίωση των οικονομικών σας και υιοθετήστε μια καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας. Στην εργασία θα υπάρξουν ευκαιρίες αλλά και παγίδες. Αξιοποιήστε τις πρώτες και αποφύγετε τις δεύτερες.

Το 2021 ορίζει μια νέα εποχή για σας, σε σχέσεις και καριέρα. Η ευθυκρισία, ο ρεαλισμός αλλά και η εργατικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα έχει παρακινδυνευμένη επιρροή πάνω σας όσον αφορά στην ψυχολογία σας και στη διαχείριση των συμφερόντων σας. Η περίοδος των εκλείψεων θα φέρει πρόσκαιρες αντιξοότητες, που θα τονίσουν τον φόβο και τη νευρικότητά σας.

Τέλος, ο Ουρανός στον Ταύρο, που βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας υποχρεώσει να κάνετε αλλαγές στην καριέρα – και μάλιστα ριζοσπαστικές. Δεν θα λείψουν οι ταλαιπωρίες και οι αιφνιδιασμοί, που έχουν σκοπό να σας αφυπνίσουν ή να σας αλλάξουν, αλλά δεν θα στερηθείτε και την υποστήριξη από κάποιους σημαντικούς ανθρώπους, την οποία δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Αυτή η χρονιά θα φέρει τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν και την επόμενη. Είναι φρόνιμο, λοιπόν, να μην κάνετε λάθη τα οποία θα σας εξέθεταν σε περιπλοκές ή παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται το 2021 να σας φέρει τη μοναξιά ή, αντίθετα, τη σταθεροποίηση μιας σχέσης. Σίγουρα, όμως, θα σας προσφέρει στο τέλος την αυτοπεποίθηση.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Αντιμετωπίσετε τυχόν προκλήσεις που μπορεί να έχετε στη δουλειά ή στον κοινωνικό σας κύκλο και προσπαθήστε να κάνετε νέους φίλους που θα σας βοηθήσουν όλη τη χρονιά.

Φεβρουάριος: Πλησιάστε τα οικογενειακά σας πρόσωπα και ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές που θα σας δώσουν.

Μάρτιος: Εστιάσετε στα οικονομικά σας καθώς τα εργασιακά σας θέματα θα αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Η ερωτική σας ζωή θα έχει αρκετό ρομαντισμό για να φτιάχνει η διάθεσή σας.

Απρίλιος: Ο μήνας σας ζητάει να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας που θα είναι σταθερές και στην καριέρα σας που θα ξεχωρίζετε και θα έχετε επιτυχίες.

Μάιος: Ασχοληθείτε ταυτόχρονα με την κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή ταυτόχρονα. Σκεφτείτε τις κινήσεις σας πριν ενεργήσετε. Οι φιλίες σας βελτιώνονται.

Ιούνιος: Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι ο τέλειος μήνας για να ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας και να βάλετε στη ζωή σας περισσότερο ρομαντισμό και πάθος.

Ιούλιος: Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σας, εστιάστε στα προσωπικά σας θέματα και την καριέρα σας, καθώς τα κίνητρά σας θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Αύγουστος: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Το υπόλοιπο μισό εστιάστε στα επαγγελματικά σας θέματα.

Σεπτέμβριος: Για να καταλάβετε τι περνούν οι άλλοι γύρω σας πρέπει να τους πλησιάσετε και να τους ακούσετε. Βοηθώντας τους θα εξυπηρετήσετε και τις δικές σας ανάγκες.

Οκτώβριος: Διαχειριστείτε σωστά το άγχος σας για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Νοέμβριος: Ο μήνας σας φέρνει ισορροπία και τύχη, καθώς σε σχεδόν όλους τους τομείς θα έχετε ανάκαμψη και πρόοδο. Βρείτε χρόνο για τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Δεκέμβριος: Η χρονιά κλείνει γεμάτη υποσχέσεις για την επόμενη που έρχεται. Διατηρήστε την αποφασιστικότητα και τη δυναμικότητά σας, αλλά παράλληλα συνεχίστε την καλή δουλειά.

Παρθένος 

Το 2021 θα είναι μια σημαντική χρονιά, που θα επηρεάσει τις συνθήκες της ζωής σας και θα αλλάξει τη νοοτροπία σας. Ήρθε ο καιρός για τις αλλαγές που επιθυμούσατε και, παρά τις γενικότερες δυσκολίες, η ζωή σας σταδιακά θα πάρει μια καινούργια μορφή. Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο μιλούν για αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους αλλά και για αλλαγές στο αντικείμενο της δουλειάς σας.

Μετά τα όσα μεσολάβησαν μέχρι σήμερα και το αδιέξοδο που νιώσατε, βοηθούμενοι από γεγονότα και νέα περιστατικά, θα δείτε από νέα οπτική γωνία τα αιτήματά σας και θα αντιμετωπίσετε διαφορετικά τον εαυτό σας και τους άλλους. Καινούργιο ανθρώπινο υλικό μπαίνει στη ζωή σας και παραμένει δίπλα σας για κάποιον σκοπό. Σας δίνεται η ευκαιρία, πολλές φορές τη χρονιά αυτή, να απαλλαγείτε από καθετί που σας δένει με ένα οδυνηρό παρελθόν. Για μερικούς αυτή η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί στον επαγγελματικό τομέα, για άλλους στην αισθηματική ζωή και για αρκετούς στον τόπο διαμονής.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τους στόχους που δεν πετύχατε στο παρελθόν και θα σας εμφυσήσει νέα κίνητρα δράσης ή επανάστασης ενάντια σε οτιδήποτε σας καταπιέζει. Θα συμβάλει σε νέες συμφωνίες, σε νομικές επιτυχίες και σε πραγματοποίηση μεγάλων ταξιδιών. Το εξωτερικό και οι άνθρωποι από άλλες χώρες θα παίξουν νευραλγικό ρόλο στη ζωή σας.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει από τους Ιχθύς να διαταράσσει τα αισθηματικά σας, μέσα από εντυπώσεις και επικίνδυνες γοητείες ακατάλληλων ατόμων. Όσοι ξεκινήσατε μια νέα σχέση ή γνωριμία αφήστε τον χρόνο να αποδείξει την πραγματικότητα της φύσης της, προτού προχωρήσετε πιο σοβαρά μαζί της. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συντηρεί τη δημιουργικότητά σας και σας κάνει υπερπροστατευτικούς με όποιους αγαπάτε.

Οι εκλείψεις θα φέρουν παροδικές θύελλες στον άξονα εργασία – οικογένεια, οπότε φροντίστε να έχετε ενισχυμένες τις ασφαλιστικές σας δικλείδες τις περιόδους εκείνες.

Προσέξτε το 2021 τις επιλογές που θα κάνετε, γιατί θα είναι μακροχρόνιες…

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει με βελτίωση στις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Περάστε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας.

Φεβρουάριος: Εστιάστε περισσότερο στην εργασία και την υγεία σας. Σχεδιάστε το μέλλον σας και βελτιώσετε δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε ευκολότερα την επιτυχία.

Μάρτιος: Αφήστε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σας να φανεί και εκφραστείτε δυναμικά για να βελτιώσετε καριέρα σας.

Απρίλιος: Ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και φυσικά μην ξεχάσετε την υγεία σας.

Μάιος: Βρείτε τρόπους να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και ταυτόχρονα να φέρετε τη σταθερότητα στη ζωή σας που τη χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς..

Ιούνιος: Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα θα υπάρχει αναστάτωση και δε θα μπορείτε να επικεντρωθείτε με ευκολία στα σχέδιά σας. Μην αφήσετε τυχόν αποτυχίες να σας αποσπάσουν από τους στόχους σας.

Ιούλιος: Επικεντρωθείτε στα σχέδια και τους στόχους σας, για να επιστρέψετε στην κανονικότητα. Κάντε έναν απολογισμό της ερωτικής σας ζωής και σκεφτείτε τι αισθάνεστε πραγματικά για το σύντροφό σας.

Αύγουστος: Θα νιώθετε ανανεωμένοι και γεμάτοι θετικότητα. Είναι κατάλληλος μήνας για να αποδεχθείτε προσκλήσεις, να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε.

Σεπτέμβριος: Ο αυξημένος ρομαντισμός θα σας κάνει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και θα αποζητάτε συνεχή επιβεβαίωση ότι εξακολουθούν να σας αγαπούν.

Οκτώβριος: Με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη, θα συνεχίσετε να ασχολείστε και να ψάχνετε νέα ενδιαφέροντα και έργα που θα μειώσουν το άγχος σας.

Νοέμβριος: Κρατάει την κοινωνική σας ζωή σε εγρήγορση, αλλά μέσα από νέες γνωριμίες θα αποκτήσετε ενδιαφέροντες φίλους και θα χαλαρώσετε.

Δεκέμβριος: Προβληματιστείτε σχετικά με το τι έχετε ζήσει τους μήνες που πέρασαν. Μάθετε από το παρελθόν για να κάνετε το 2022 ακόμη καλύτερο από το 2021.

Ζυγός 

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους περισσοτέρους από εσάς. Το 2021, όμως, δίνει υποσχέσεις βελτίωσης και ανακούφισης. Ανασυγκροτήστε τον δυναμισμό σας και προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας, γιατί το 2021 θα φέρει ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές σας συνθήκες. Φροντίστε, λοιπόν, να είστε λιγότερο ανασφαλείς και πιο αισιόδοξοι, γιατί θα χρειαστεί να έχετε υπομονή και επιμονή.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα συνεχίζει να ανακινεί οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα, αλλά φέτος θα πάρουν τέλος και στην πορεία των μηνών θα καθιερωθεί μια νέα κατάσταση, την οποία πρέπει να αποδεχτείτε.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο θα υποχρεώσουν πολλούς από σας να γίνετε πιο υπεύθυνοι στις δημιουργικές σας δραστηριότητες και στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Στα αισθηματικά σας είναι πιθανόν να εμφανιστούν κάποιες αντιξοότητες για μία ακόμα φορά. Δείτε τες ως προειδοποίηση για επερχόμενα προβλήματα και σκεφτείτε τις ευθύνες που συνεπάγεται οποιαδήποτε πρωτοβουλία ή απόφαση. Προσπαθήστε να στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και αποφύγετε τόσο να δεχτείτε όσο και να ασκήσετε πιέσεις.

Σημαντικές προβλέπονται οι αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας. Μετά τα όσα μεσολάβησαν το 2020, η χρονιά αυτή υπόσχεται ελαφρύνσεις ή καινοτομίες. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα συμβάλει σε νέες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και σε πρόσκαιρες ανασφάλειες στα οικονομικά σας, ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, παρότι κάποιες φορές σάς μπερδεύει, σας ωθεί σε σημαντικό έργο, μέσα από την έμπνευση και τη διαίσθησή σας.

Οι εκλείψεις θα δοκιμάσουν σχέσεις και συνεργασίες ή θα αποκαλύψουν δυσάρεστες αλήθειες σε αυτούς τους τομείς, ενώ τα διαστήματα εκείνα θα πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις, την επικοινωνία και τα νομικά σας ζητήματα.

Σε γενικές γραμμές, το 2021 είναι μια χρονιά που απαιτεί ελιγμούς και ωριμότητα. Αν αντιμετωπίσετε σωστά τα γεγονότα, θα βγείτε κερδισμένοι και δυνατοί. Τα προβλήματα που θα έχετε θα λύνονται μόνο με αποφασιστικότητα, που θα απορρέει από μια συνετή εκτίμηση γεγονότων, ανθρώπων και καταστάσεων.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η βελτίωση της επικοινωνίας σας θα φέρει δημιουργικότητα στην προσωπική ζωή και ευτυχία στην οικογενειακή ζωή.

Φεβρουάριος: Εστιάστε στις συναισθηματικές σας σχέσεις, βελτιώστε τις δεξιότητές σας και γίνετε πιο παθιασμένοι με τους στόχους σας.

Μάρτιος: Κάντε νέους φίλους, ελάτε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας και στηρίξτε όσο μπορείτε οικογενειακά πρόσωπα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας.

Απρίλιος: Επικεντρωθείτε και πάλι στην προσωπική σας ζωή και ειδικά στο ερωτικό σας κομμάτι. Χρειάζεται να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και να την κάνετε πιο σταθερή.

Μάιος: Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία, αλλά και τις ισορροπίες στην καριέρα και την οικογένειά σας όσο αγχωτικό και αν σας φαίνεται.

Ιούνιος: Θα υπάρχουν αλλαγές στη διάθεση σας που επηρεάσουν τις σχέσεις σας και θα επιβραδύνουν την πρόοδο που έχετε σημειώσει. Συνεχίστε να εργάζεστε, γνωρίζοντας ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι καλύτεροι.

Ιούλιος: Σάς επιτρέπει να ανακτήσετε την προσοχή σας στα έργα σας, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Τα επίπεδα ενέργειας σας θα αλλάξουν και θα επηρεαστούν οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας.

Αύγουστος: Ο μήνας φέρνει τύχη στην κοινωνική σας ζωή. Θα είστε πιο γοητευτικοί από το συνηθισμένο και θα βελτιώσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

Σεπτέμβριο: Ο ρομαντισμός τραβάει την προσοχή σας και θα αρχίσετε να είστε σαγηνευτικοί και ερωτικοί απέναντι σε όσους σας ενδιαφέρουν.

Οκτώβριος: Αφιερώστε λιγότερο χρόνο στον εαυτό σας και εστιάστε περισσότερο στην εργασία, στην καριέρα σας και την κοινωνική ζωή.

Νοέμβριος:  Ο μήνας θα σας μπερδέψει και δε θα μπορείτε να καταλάβετε αν πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους σας ή την καριέρα σας. Επιλέξτε γρήγορα για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τις συνέπειες της αναποφασιστικότητας σας.

Δεκέμβριος: Ολοκληρώστε τυχόν έργα που ξεκινήσατε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ακόμα και αν χρειαστεί να απομακρυνθείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να το κάνετε. Μόλις τα καταφέρετε θα έχετε αρκετό χρόνο για να εστιάσετε στην κοινωνική σας ζωή.

Σκορπιός 

Το 2020 σάς κούρασε ψυχικά και σωματικά, αλλά σας έδωσε, επίσης, εμπειρίες και διδάγματα. Ο νέος χρόνος μπαίνει με άγχος, αλλά και πολλές προσδοκίες. Γενικά, πρόκειται για ένα διάστημα το οποίο θα κρίνει πόσο σωστά κινηθήκατε τα τελευταία χρόνια και πόσο γερά είναι τα θεμέλια που βάλατε για αλλαγές τις οποίες σκοπεύετε να κάνετε στη ζωή σας στο προσεχές μέλλον.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο αλλάζουν το σκηνικό στην προσωπική σας ζωή, ανασυγκροτούν το κλίμα ή τις συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον και δίνουν μια νέα, αλλά αγωνιστική προοπτική στον επαγγελματικό τομέα. Εμπόδια και δυσκολίες δεν θα λείψουν. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε πως παλεύετε μόνοι, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Δείτε ρεαλιστικά τη ζωή, αποδεχτείτε τους καινούργιους νόμους και κανόνες και υιοθετήστε τακτικές που θα σας βοηθούν να διαβιώνετε καλύτερα σε αυτό το περιβάλλον.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, συνεργαζόμενος καλύτερα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα δώσει μια βελτίωση στις συνεργασίες και στα αισθηματικά σας. Η δυσαρμονία Κρόνου – Δία με τον Ουρανό, όμως, θα φέρει πρόσκαιρες καθυστερήσεις και για λίγο θα σας μπερδέψει, μέχρι να αντιληφθείτε το σωστό και να το επιλέξετε ή το λάθος και να το απορρίψετε. Σίγουρα, όμως, τη χρονιά αυτήν οι προσωπικές σχέσεις παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ο Πλούτωνας, πλέον μόνος του, στον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει περισσότερο να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και να αναγνωριστείτε ευκολότερα στο περιβάλλον, είτε επαγγελματικό είτε κοινωνικό.

Οι εκλείψεις θα φέρουν πρόσκαιρα προβλήματα ή ταλαιπωρίες συναισθηματικής ή οικονομικής φύσεως. Ωστόσο, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς θα συντηρήσει και ενδεχομένως θα ανεφοδιάσει τα ταλέντα, τα προσόντα και τις αρετές σας. Σε πολλούς ένας καινούργιος άνθρωπος ή ένας σκοπός θα αλλάξει την πορεία της ζωής σας. Κάτω από τις θύελλες των εντυπώσεων ή των συγκινήσεων, φροντίστε να μη χάσετε τον αυτοέλεγχό σας.

Αυτήν τη χρονιά θα προχωρήσετε πιο μακριά απ’ όσο περιμένατε, αλλά πάντα μέσα από πολλές δυσκολίες. Η πιο βασική είναι ότι πολύ λίγοι δικοί σας θα μπορούν να σας καταλάβουν ή να σας βοηθήσουν. Μην ξεχνάτε, όμως, πως είστε Σκορπιοί και διαθέτετε ισχυρά αντίδοτα.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Είναι ένας υπέροχος μήνας για να εστιάσετε στις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, να ασχοληθείτε με το συναισθηματικό σας τομέα και την οικογενειακή σας ζωή.

Φεβρουάριος: Διατηρείστε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, καθώς θα υπάρχουν αναταραχές και θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά.

Μάρτιος: Ισορροπήστε και βελτιώστε τη διάθεσή σας, καθώς θα αισθανθείτε διχασμένοι ανάμεσα στην ερωτική σας και την επαγγελματική σας ζωή.

Απρίλιος: Αλλάξτε ορισμένες συνήθειες που σας κρατούν νωχελικούς και εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με δημιουργικές ενασχολήσεις.

Μάιος: Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης επικεντρώνεται στην κοινωνική σας ζωή. Θα είστε πιο ενθουσιώδεις στις φιλίες σας και γενικά στις σχέσεις σας.

Ιούνιος: Το καλοκαίρι ξεκινάει με μικρές και μεγάλες αλλαγές που πρέπει να κάνετε σταδιακά, ώστε να έχετε χρόνο για να χαλαρώσετε και για να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία.

Ιούλιος: Εστιάστε στον επαγγελματικό σας τομέα και αφήστε τις διακοπές από τα μισά του μήνα και μετά. Ανακαλύψτε νέες σας ευκαιρίες που ενδεχομένως θα σας φέρουν περισσότερα χρήματα.

Αύγουστος:  Θα έχετε επιτυχίες στον τομέα της καριέρας σας, καθώς επαγγελματικά θα είστε πιο παραγωγικοί από το συνηθισμένο. Οι φιλίες σας θα γίνουν βαθύτερες.

Σεπτέμβριος: Είναι η στιγμή που πρέπει να επιβραδύνετε και να ξεκουραστείτε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σας και γενικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οκτώβριος: Θα νιώθετε ανανεωμένοι και έτοιμοι να εμπιστευθείτε τους γύρω σας, κάτι που θα γίνει αντιληπτό από φίλους και συνεργάτες σας και θα βοηθήσει στην καλυτέρευση των σχέσεών σας.

Νοέμβριος: Ο μήνας σας ενθαρρύνει να βγάλετε από πάνω σας τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την εργασία ή τις φιλίες σας. Έργα που έχετε αναλάβει, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να τα ολοκληρώσετε.

Τοξότης 

Το 2021 σάς βοηθάει να ξεπεράσετε τις απώλειες και τις αποτυχίες της προηγούμενης χρονιάς. Θα καθιερώσετε νέες καταστάσεις στη ζωή σας, γιατί ξέρετε, πλέον, πολύ καλά τι δεν σας αρέσει. Ο Κρόνος και ο Δίας στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσουν σε νέες αναζητήσεις και θα σας βοηθήσουν να στήσετε ένα προστατευτικό «τείχος», μέσα στο οποίο θα κινείστε και θα λειτουργείτε. Σας υποχρεώνουν να κάνετε μερικές βασικές αναθεωρήσεις, ώστε να είστε καλύτερα προσαρμοσμένοι στη νέα εποχή. Επίσης, σας ωθούν να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις και να προχωρήσετε, απερίσπαστοι, σε νέες επιδιώξεις.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα απλοποιήσει αρκετά τα οικονομικά σας, βοηθώντας σας να τα βελτιώσετε ή να τα αξιοποιήσετε. Η σύμπτωση, οι νέες προσφορές, οι κάθε λογής διακανονισμοί και συμφωνίες που θα κλείσετε υπαγορεύονται άμεσα από το ίδιο το πεπρωμένο και όλα αυτά σας προετοιμάζουν ώστε να έχετε μια καλύτερη θέση στον χώρο όπου θα ζείτε και κινείστε τα επόμενα χρόνια.

Ο Ουρανός στον Ταύρο συνεχίζει να επηρεάζει ποικιλότροπα την εργασία, αλλάζοντας ή ανακαινίζοντας συνθήκες, πρόσωπα και προϋποθέσεις, ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς παραμένει συναισθηματική παγίδα στον οικογενειακό χώρο, αφού χωρίς να το καταλαβαίνετε, γίνεστε υποτελείς του ακόμα μία φορά.

Η αισθηματική σας ζωή περνάει ένα μεταβατικό, μεγάλο διάστημα και αυτήν τη χρονιά. Πολλοί από εσάς θα κάνετε μια νέα γνωριμία, βοηθούμενοι από την επιρροή του Δία, αλλά, αν αξίζει, θα χρειαστεί κόπος για να τη διατηρήσετε.

Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν αισθητά τόσο τα αισθηματικά όσο και τα επαγγελματικά σας. Οι αποκαλύψεις που θα φέρουν θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα τρωτά σημεία των τομέων αυτών και θα κληθείτε να τα διορθώσετε.

Στον επαγγελματικό τομέα σίγουρα πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες της εποχής, αποτελείτε εξαίρεση του κανόνα και η δραστηριότητά σας επεκτείνεται. Τυχόν δυσκολίες σε μερικούς από εσάς είναι βιώσιμες και ξεπερνιούνται.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει με τύχη τόσο στην κοινωνική ζωή όσο και στα οικονομικά σας. Επικεντρωθείτε στην εργασία σας και προσθέστε επιπλέον ενέργεια στην ερωτική σας ζωή.

Φεβρουάριος:  Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί για ταξίδια. Οικογενειακά προβλήματα που υπάρχουν, μπορούν να επιλυθούν μόνο με σωστή επικοινωνία.

Μάρτιος: Εστιάστε στις σχέσεις σας και κυρίως ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τους έχετε παραμελήσει αρκετά και δε αργήσουν να σας κάνουν τα παράπονά τους.

Απρίλιος: Με τη συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει περισσότερο ο μήνας. Οι αδέσμευτοι θα συναντήσετε κάποιον που θα αποκτήσετε στενή σχέση και οι δεσμευμένοι θα δείτε το πάθος στη σχέση σας να μεγαλώνει.

Μάιος: Ήλιος και Ουρανός που θα βρεθούν στον Ταύρο, θα σας προσφέρουν σταθερότητα στον εργασιακό και συναισθηματικό σας τομέα. Το τελευταίο δεκαήμερο που ο Ήλιος μετακινείται στους Διδύμους, θα αυξηθούν οι ευαισθησίες σας.

Ιούνιος: Είναι ο ιδανικός μήνας για να προγραμματίσετε εξόδους ή ταξίδια. Βρείτε τρόπους να καλυτερέψετε τη διάθεσή σας και να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή.

Ιούλιος: Ασχοληθείτε εντατικά με την ψυχική και σωματική σας υγεία. Είναι ένας παραγωγικός μήνας για μελέτες ενδοσκοπήσεις.

Αύγουστος: Φροντίστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε πριν ενταθούν και πάλι οι ρυθμοί. Σας.

Σεπτέμβριος: Έρχονται στο προσκήνιο οικογενειακά προβλήματα. Προσπαθήστε να τα επιλύσετε όσο μπορείτε γρηγορότερα για να ασχοληθείτε και με τους άλλους τομείς της ζωής σας.

Οκτώβριος: Το πρώτο μισό του μήνα οι μέρες θα κυλούν πιο χαλαρά, αλλά το δεύτερο μισό θα πρέπει να εστιάσετε στον επαγγελματικό σας τομέα και σε σχέδια που θα βοηθήσουν την καριέρα σας.

Νοέμβριος: Εργαστείτε με συνέπεια και σωστή οργάνωση αν θέλετε να είστε αποδοτικοί και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Μην αφήνετε τίποτα στη μέση ή στα χέρια άλλων.

Δεκέμβριος: Η χρονιά κλείνει και μαζί με αυτήν πρέπει να κλείσετε θέματα του επαγγελματικού τομέα που έχουν ήδη αρχίσει να βαραίνουν, για να περάσετε τις γιορτές ξεκούραστα και παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

Τοξότης 

Το 2021 σάς βοηθάει να ξεπεράσετε τις απώλειες και τις αποτυχίες της προηγούμενης χρονιάς. Θα καθιερώσετε νέες καταστάσεις στη ζωή σας, γιατί ξέρετε, πλέον, πολύ καλά τι δεν σας αρέσει. Ο Κρόνος και ο Δίας στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσουν σε νέες αναζητήσεις και θα σας βοηθήσουν να στήσετε ένα προστατευτικό «τείχος», μέσα στο οποίο θα κινείστε και θα λειτουργείτε. Σας υποχρεώνουν να κάνετε μερικές βασικές αναθεωρήσεις, ώστε να είστε καλύτερα προσαρμοσμένοι στη νέα εποχή. Επίσης, σας ωθούν να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις και να προχωρήσετε, απερίσπαστοι, σε νέες επιδιώξεις.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα απλοποιήσει αρκετά τα οικονομικά σας, βοηθώντας σας να τα βελτιώσετε ή να τα αξιοποιήσετε. Η σύμπτωση, οι νέες προσφορές, οι κάθε λογής διακανονισμοί και συμφωνίες που θα κλείσετε υπαγορεύονται άμεσα από το ίδιο το πεπρωμένο και όλα αυτά σας προετοιμάζουν ώστε να έχετε μια καλύτερη θέση στον χώρο όπου θα ζείτε και κινείστε τα επόμενα χρόνια.

Ο Ουρανός στον Ταύρο συνεχίζει να επηρεάζει ποικιλότροπα την εργασία, αλλάζοντας ή ανακαινίζοντας συνθήκες, πρόσωπα και προϋποθέσεις, ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς παραμένει συναισθηματική παγίδα στον οικογενειακό χώρο, αφού χωρίς να το καταλαβαίνετε, γίνεστε υποτελείς του ακόμα μία φορά.

Η αισθηματική σας ζωή περνάει ένα μεταβατικό, μεγάλο διάστημα και αυτήν τη χρονιά. Πολλοί από εσάς θα κάνετε μια νέα γνωριμία, βοηθούμενοι από την επιρροή του Δία, αλλά, αν αξίζει, θα χρειαστεί κόπος για να τη διατηρήσετε.

Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν αισθητά τόσο τα αισθηματικά όσο και τα επαγγελματικά σας. Οι αποκαλύψεις που θα φέρουν θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα τρωτά σημεία των τομέων αυτών και θα κληθείτε να τα διορθώσετε.

Στον επαγγελματικό τομέα σίγουρα πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες της εποχής, αποτελείτε εξαίρεση του κανόνα και η δραστηριότητά σας επεκτείνεται. Τυχόν δυσκολίες σε μερικούς από εσάς είναι βιώσιμες και ξεπερνιούνται.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει με τύχη τόσο στην κοινωνική ζωή όσο και στα οικονομικά σας. Επικεντρωθείτε στην εργασία σας και προσθέστε επιπλέον ενέργεια στην ερωτική σας ζωή.

Φεβρουάριος:  Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί για ταξίδια. Οικογενειακά προβλήματα που υπάρχουν, μπορούν να επιλυθούν μόνο με σωστή επικοινωνία.

Μάρτιος: Εστιάστε στις σχέσεις σας και κυρίως ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τους έχετε παραμελήσει αρκετά και δε αργήσουν να σας κάνουν τα παράπονά τους.

Απρίλιος: Με τη συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει περισσότερο ο μήνας. Οι αδέσμευτοι θα συναντήσετε κάποιον που θα αποκτήσετε στενή σχέση και οι δεσμευμένοι θα δείτε το πάθος στη σχέση σας να μεγαλώνει.

Μάιος: Ήλιος και Ουρανός που θα βρεθούν στον Ταύρο, θα σας προσφέρουν σταθερότητα στον εργασιακό και συναισθηματικό σας τομέα. Το τελευταίο δεκαήμερο που ο Ήλιος μετακινείται στους Διδύμους, θα αυξηθούν οι ευαισθησίες σας.

Ιούνιος: Είναι ο ιδανικός μήνας για να προγραμματίσετε εξόδους ή ταξίδια. Βρείτε τρόπους να καλυτερέψετε τη διάθεσή σας και να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή.

Ιούλιος: Ασχοληθείτε εντατικά με την ψυχική και σωματική σας υγεία. Είναι ένας παραγωγικός μήνας για μελέτες ενδοσκοπήσεις.

Αύγουστος: Φροντίστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε πριν ενταθούν και πάλι οι ρυθμοί. Σας.

Σεπτέμβριος: Έρχονται στο προσκήνιο οικογενειακά προβλήματα. Προσπαθήστε να τα επιλύσετε όσο μπορείτε γρηγορότερα για να ασχοληθείτε και με τους άλλους τομείς της ζωής σας.

Οκτώβριος: Το πρώτο μισό του μήνα οι μέρες θα κυλούν πιο χαλαρά, αλλά το δεύτερο μισό θα πρέπει να εστιάσετε στον επαγγελματικό σας τομέα και σε σχέδια που θα βοηθήσουν την καριέρα σας.

Νοέμβριος: Εργαστείτε με συνέπεια και σωστή οργάνωση αν θέλετε να είστε αποδοτικοί και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Μην αφήνετε τίποτα στη μέση ή στα χέρια άλλων.

Δεκέμβριος: Η χρονιά κλείνει και μαζί με αυτήν πρέπει να κλείσετε θέματα του επαγγελματικού τομέα που έχουν ήδη αρχίσει να βαραίνουν, για να περάσετε τις γιορτές ξεκούραστα και παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

Αιγόκερως 

Το 2021 ο Πλούτωνας θα κάνει τα επόμενά του βήματα στο ζώδιό σας, αλλά η μακρά περίοδος των δυσκολιών σας έχει ολοκληρωθεί. Η πολυαστρία του 2020 έχει αφήσει τα σημάδια της πάνω σας. Το 2021 μπορεί να χαρακτηριστεί μια χρονιά ενός νέου ξεκινήματος, όχι εύκολου, αλλά ελπιδοφόρου. Θα χρειαστεί να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι τα σημάδια να επουλωθούν. Ωστόσο, αργά και σταθερά, διαφαίνεται το άνοιγμα καινούργιων κύκλων, μέσα από τους οποίους θα ξεπηδήσουν ευκαιρίες, περισσότερες καλές στιγμές και απρόσμενες διευκολύνσεις.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε σοβαρά την οικονομική σας κατάσταση. Αν υπάρχουν περιουσιακές εκκρεμότητες, μην αμελήσετε τη διευθέτησή τους. Οι δυσκολίες στα οικονομικά σας παραμένουν, αλλά, ευτυχώς, είναι αντιμετωπίσιμες. Στις χρεωστικές σας εκκρεμότητες μπορείτε να πετύχετε πίστωση χρόνου και αυτό πρέπει να επιδιώξετε.

Το 2021 δεν θα είναι ιδιαίτερα άνετο, αλλά πολλοί θα μπορέσετε να δημιουργήσετε την αρχή μιας βελτίωσης σε σταθερή βάση. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς συνεχίζει να σας παγιδεύει σε εντυπώσεις που παραπλανούν και σε υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Προσέξτε πώς θα αντιμετωπίσετε καθετί γύρω από αυτό και κυρίως τους ανθρώπους από τους οποίους απορρέει η όλη εικόνα.

Ο Ουρανός στον Ταύρο σίγουρα σας βοηθά στο να διατηρήσετε τη δημιουργικότητά σας αμείωτη και να πετύχετε κάποιες καινοτομίες. Επίσης, συνεχίζει να συντηρεί την αγάπη σας για πράγματα και για πρόσωπα που ασχολείστε μαζί τους. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει αρκετή ένταση. Ο παράγοντας της τύχης βελτιώνεται και οι ταλαιπωρίες υποχωρούν. Αρκετοί θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αλλά, προτού δεσμευτείτε σοβαρά, βεβαιωθείτε ότι αυτή η καινούργια σχέση μπορεί να εξελιχτεί ήρεμα και θετικά.

Γενικότερα, το 2021 είναι χρονιά μετάβασης και αποκατάστασης. Μη βιαστείτε να πάρετε καμία απόφαση προτού ξεκαθαρίσετε μέσα σας ότι πρόκειται για κάτι που πραγματικά αναζητάτε. Ακόμη, μην παραμελείτε προβλήματα οικονομικά, οικογενειακά και νομικά. Στα νέα σας ξεκινήματα να έχετε ως κίνητρο έναν απώτερο σκοπό και όχι την παρορμητικότητά σας ή μία σιωπηλή ανάγκη αντεκδίκησης για ό,τι έχετε περάσει στο παρελθόν.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει με τύχη στα οικονομικά και στην κοινωνική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε το μήνα στο έπακρο.

Φεβρουάριος: Δίνει έμφαση στον οικονομικό σας τομέα και στην ερωτική σας ζωή. Περάστε χρόνο με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα.

Μάρτιος: Το πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει ανησυχίες σε γενικό επίπεδο και το καλύτερο θα είναι για τα προβλήματά σας να εμπιστευτείτε την οικογένειά σας και να μειώσετε το άγχος σας.

Απρίλιος: Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στα άτομα που αγαπάτε. Βγείτε από το σπίτι, διασκεδάστε ή ασχοληθείτε με το σύντροφό σας.

Μάιος: Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι ρομαντικές σας σχέσεις. Πιθανότατα θα αισθανθείτε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά και θα χρειαστεί να εμπιστευθείτε άτομα που σας έχουν αποδείξει ότι είναι δίπλα σας.

Ιούνιος: Όλα θα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αυτό θα προκαλέσει σύγχυση και θα αποσπάται η προσοχή σας. Φροντίστε να ακούσετε προσεκτικά τη διαίσθησή σας και θα βρείτε λύσεις.

Ιούλιος: Ο μήνας σας ενθαρρύνει να σταματήσετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους, γιατί ρίχνετε την ψυχολογία σας. Δώστε βαρύτητα στα οικονομικά και τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Αύγουστος: Η επιτυχία στην καριέρα σας είναι γεγονός, οπότε εύκολα θα διαχειριστείτε τόσο το άγχος, όσο και τα εμπόδια που θα προκύψουν.

Σεπτέμβριος: Δώστε σημασία και προτεραιότητα στις φιλίες σας. Μοιραστείτε συναισθήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε τόσο μυστικοπαθείς.

Οκτώβριος: Τα συναισθήματά σας θα είναι ακόμη πιο έντονα από ότι τους προηγούμενους μήνες. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και ακούστε τη διαίσθησή σας πριν λάβετε σημαντικές αποφάσεις.

Νοέμβριος: Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με εντελώς νέες καταστάσεις, αλλά να θυμάστε πως το πλανητικό σκηνικό θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει ανά πάσα στιγμή.

Δεκέμβριος: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα σας κρατήσει απασχολημένους με τον εργασιακό και οικογενειακό σας τομέα που θα έχετε επιτυχία και στα δύο.

Υδροχόος 

Το 2021 είναι μια αποφασιστική χρονιά, με καινούργιες ευθύνες. Απαιτεί προσοχή, οργάνωση και σωστή κρίση σε όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν. Είναι ένα έτος κατά το οποίο θα γίνουν νέα σχέδια για το μέλλον, βασισμένα στις πραγματικές σας δυνατότητες και αξίες – άλλο τόσο, όμως, είναι και μια περίοδος που παλιά λάθη θα απαιτήσουν την εξόφλησή τους.

Μπαίνοντας ο Κρόνος και ο Δίας μαζί στο ζώδιό σας, 60 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκαν σε σύνοδο, σας υποχρεώνουν σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της τελευταίας δεκαετίας. Πολλές ήταν οι ταλαιπωρίες σας και αρκετές οι αστοχίες σας. Οι συνθήκες εργασίας και οι προσωπικές σχέσεις ήταν τομείς που σας ταλαιπώρησαν για χρόνια. Έφτασε η εποχή που θα γίνουν αρκετές απομυθοποιήσεις ανθρώπων αλλά και του εαυτού σας του ίδιου. Αυτό συμπίπτει με μια γενικότερη μεγάλη αλλαγή που επιτελείται στον κόσμο τώρα. Δεχτείτε αυτήν την καινούργια πραγματικότητα και προχωρήστε μπροστά. Φανείτε λιγότερο εγωιστές στις απαιτήσεις σας και φερθείτε όπως θα θέλατε να σας φέρνονται.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, ο οποίος είναι και κυβερνήτης πλανήτης σας, σας υποχρεώνει να γίνετε πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι, εργατικοί και υπομονετικοί, συμπονετικοί και συνεργάσιμοι. Καιρός είναι να σταματήσετε να εθελοτυφλείτε και να γίνετε πιο ειλικρινείς και άμεσοι με κείνους που συνεργάζεστε ή συμβιώνετε.

Ο Δίας, στο πέρασμά του από το ζώδιό σας, θα ενισχύσει τον παράγοντα της τύχης αλλά και των ευκαιριών. Αδράξτε άμεσα τις ευκαιρίες και μη χρονοτριβείτε. Βάλτε μια τάξη στην οικονομική πλευρά της ζωής σας, περιορίστε άσκοπα έξοδα και οι πιο εύποροι κάντε σίγουρες επενδύσεις.

Δεν θα λείψουν οι άνθρωποι που σας αγαπούν από το πλευρό σας. Δεν θα λείψουν, όμως, και οι δυσκολίες, οι καθυστερήσεις και οι απρόβλεπτες αντιξοότητες. Μην καθυστερείτε τη λύση οικογενειακών προβλημάτων και μην είστε αντιδραστικοί στις συνθήκες που επικρατούν στον επαγγελματικό χώρο. Προγραμματισμός και περιορισμός των υπερβολών και του τυχοδιωκτισμού θα βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις ευθύνες που θα αναλάβετε και στις δυσκολίες τις οποίες θα συναντήσετε.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι ιδανικός για να κάνετε ενδοσκόπηση. Να σκεφτείτε τι θέλετε και με σωστό προγραμματισμό να κάνετε τις αντίστοιχες ενέργειες.

Φεβρουάριος:  Θα αισθάνεστε πιο χαρισματικοί, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει τόσο στην αγάπη όσο και στη δουλειά. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σας, οι σχέσεις σας θα καλυτερέψουν.

Μάρτιος: Ασχοληθείτε και επικεντρωθείτε με τον οικονομικό σας τομέα, τα επαγγελματικά σας σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Προωθήστε ότι έχετε ξεκινήσει και ότι θέλετε να αρχίσετε.

Απρίλιος: Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και κατ’ επέκταση στα οικογενειακά σας πρόσωπα. Είναι σημαντικό να ενισχύσετε τη σταθερότητα.

Μάιος: Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο και περισσότερο η ερωτική σας ζωή. Αφιερώστε χρόνο στο να σκεφτείτε προτού κάνετε κάτι και ανάλογα να ενεργήσετε.

Ιούνιος: Ο μήνας θα σας προκαλέσει σύγχυση, καθώς θα αισθάνεστε κολλημένοι και δε θα ξέρετε πώς να κινηθείτε. Ζητήστε συμβουλές από τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να βγείτε από τα αδιέξοδα.

Ιούλιος: Η ζωή σας θα είναι μοιρασμένη ανάμεσα στην καριέρα και της ερωτική σας ζωής. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, μια που θα είστε παθιασμένοι και φιλόδοξοι.

Αύγουστος: Ο μήνας σας ευλογεί με άπλετη και θα νιώθετε πολύ παραγωγικοί. Μην αμελήσετε την κοινωνική σας ζωή που έχει ανάγκη αλλαγών.

Σεπτέμβριος: Τύχη στην προσωπική σας ζωή σας υπόσχεται ο μήνας. Αν αισθάνεστε άγχος, απευθυνθείτε στην οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ηρεμία σας ξανά.

Οκτώβριος: Είναι πιθανό να αισθάνεστε κουρασμένοι και προβληματισμένοι.  Αυτό θα συμβάλει στην ενίσχυση των σχέσεών σας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Νοέμβριος: Θα νιώθετε να πέφτουν οι ρυθμοί σας και να επιβραδύνονται. Αντί να ανησυχήσετε, πάρτε το ως σημάδι για ξεκούραση και αποσυμπίεση από την καθημερινότητα.

Δεκέμβριος: Η χρονιά κλείνει με τις σχέσεις σας στο προσκήνιο. Θα αισθάνεστε πιο δημιουργικοί, όποτε θα ήταν καλό να ασχοληθείτε και με τα χόμπι σας.

Ιχθύς 

Το 2021 είναι χρονιά προπαρασκευαστική και ανορθωτική για σας. Σας βοηθά περισσότερο ψυχολογικά και σας υποχρεώνει να ανασυγκροτηθείτε, προκειμένου είτε να προσγειωθείτε, αν έχετε χαθεί σε πλασματικές πραγματικότητες, είτε να προσαρμοστείτε στη νέα εποχή, αν είστε φιλόδοξοι και πρακτικοί.

Σε όποιους τομείς κι αν χρειαστούν αλλαγές, η βάση είναι η σχέση σας με τον εαυτό σας. Εκεί μέσα πρέπει να αναζητήσετε τις αιτίες για τις υπαρξιακές σας ανησυχίες, τις λύσεις για τα οικονομικά σας προβλήματα και την αποκατάσταση στις σχέσεις που συνεχίζουν να σας ενδιαφέρουν και οι οποίες ενδεχομένως διαταράχτηκαν.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο θα φέρουν θέματα περισσότερο ψυχολογικά και θα σας υποχρεώσουν να αντιμετωπίσετε πιο άμεσα τις εργασιακές σας ευθύνες. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω γίνεται πιο ξεκάθαρος μαζί σας, υποδεικνύοντας τους νέους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσετε για την υλοποίηση ονείρων και προσδοκιών.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, σε σχέση με τους άλλους πλανητικούς παράγοντες, σας αναγκάζει να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζατε έως τώρα τόσο τα οικονομικά σας όσο και ερωτικά σας. Ο επαγγελματικός τομέας παραμένει μετέωρος, κενός από πλανητική παρουσία, αλλά σημαντικός για τη δική σας επιβίωση. Βρείτε τη διάθεση να εργαστείτε περισσότερο, υπερασπίστε το αντικείμενο της δουλειάς σας ή, αν αυτό έχει «πεθάνει», βρείτε ένα καινούργιο να το αντικαταστήσετε.

Οι εκλείψεις στον μεταβλητό σταυρό θα προκαλέσουν πρόσκαιρες ανατροπές σχεδίων και προγραμμάτων ή απώλειες σχέσεων και υποστηρίξεων. Η έντασή τους θα είναι μεγάλη, αλλά η διάρκειά τους μικρή. Ο ρόλος τους είναι να αποκαλύψουν κρυμμένες αλήθειες που, αν δεν έβγαιναν στο φως, θα λειτουργούσαν εις βάρος σας.

Το 2021 δεν σας αφήνει περιθώρια ούτε να ονειρευτείτε ούτε να τεμπελιάσετε. Σας επιστρατεύει σε νέες ευθύνες, αλλά και σας βοηθά να ανακαλύψετε καινούργιους σκοπούς και νοήματα ζωής. Βασικές προϋποθέσεις της επιβίωσής σας -κυριολεκτικά και μεταφορικά- είναι η αφύπνιση των δυνατοτήτων σας, η πειθαρχία στους κανόνες και η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας με τους συνανθρώπους σας. Στα ερωτικά σας δεν θα λείψουν οι αλλαγές και τα επεισόδια.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινά χωρίς να σας δώσει την αίσθηση της απεριόριστης δημιουργικότητας και παραγωγικότητας. Εργαστείτε σε σχέδια και στόχους.

Φεβρουάριος: Ο μήνας σας ενθαρρύνει να κάνετε ενδοσκόπηση του εαυτού σας, να δείτε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα και με ήρεμο μυαλό να αποφασίσετε τη συνέχεια.

Μάρτιος: Εστιάστε στην οικονομική σας κατάσταση. Ενισχύστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, αποδεχόμενοι κοινωνικές προσκλήσεις και καλέσματα.

Απρίλιος: Ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και παράλληλα ζητήστε συμβουλές για τα οικονομικά σας, συνδυάζοντας τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Μάιος: Δώστε προτεραιότητα στα άτομα της οικογένειάς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να πετύχετε σταθερότητα στις σχέσεις σας.

Ιούνιος: Εργαστείτε πάνω στις συναισθηματικές και ρομαντικές σας αναζητήσεις. Με τον Ποσειδώνα όλη τη χρονιά στο ζώδιό σας, μπείτε σε μια νέα σχέση ή κάντε το επόμενο βήμα στην σχέση σας.

Ιούλιος: Ήρθε η στιγμή να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και αφιερώσετε σε όσους αγαπάτε.

Αύγουστος: Ο μήνας θα σας δώσει μια ώθηση δημιουργικότητας και εμπιστοσύνης. Προσπαθήσετε να κάνετε νέους φίλους και να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Σεπτέμβριος: Στο πρώτο μισό του μήνα μπορείτε να ομορφύνετε τη συναισθηματική σας ζωή με όποιον τρόπο εσείς νομίζετε. Το δεύτερο μισό εστιάστε στα προβλήματα του οικογενειακού σας χώρου.

Οκτώβριος: Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να μην αφήνετε τη φαντασία σας να καλπάζει. Στηριχθείτε στις δυνάμεις σας και δείτε την πραγματικότητα κατάματα.

Νοέμβριος: Η εμπιστοσύνη σας θα είναι αυξημένη απέναντι σε άτομα που έχουν αποδείξει ότι σας σέβονται και σας στηρίζουν, οπότε επαγγελματικά και οικονομικά θα κυλούν ομαλά.


Μπορείτε να διαβάστε αναλυτικότερες προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο oroskopos

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!