Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Ιατρική

Δρ. Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στην Οφθαλμική Ογκολογία

Συντάκτης  | 

Η Δρ. Μαρία Πευκιανάκη MD, MSc, MPH, PhD, FEBO, είναι  Χειρουργός Οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στην Οφθαλμική Ογκολογία Ενηλίκων και Παιδιών!

Έπειτα από την 3ηχρονη αρχική  εξειδίκευση στις παθήσεις του οπίσθιου ημιμορίου του οφθαλμού   και στις φλεγμονές του οφθαλμού στο Moorfields Eye Hospital στο Λονδίνο (το καλύτερο Οφθαλμολογικό Νοσοκομείο της Ευρώπης), συνέχισε για ακόμη 3 χρόνια με επιπλέον εξειδίκευση στην Οφθαλμική Ογκολογία Ενηλίκων και Παίδων στο Wills Eye Hospital της Φιλαδέλφειας στις Ηνωμένες Πολιτείες  Αμερικής (Το καλύτερο κέντρο  παγκοσμίως για οφθαλμικούς όγκους ενηλίκων και παιδιών).

Στη συνέχεια συνέχισε την εκπαίδευση της στο Νοσοκομείο Massachusetts Eye and Ear  της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ στη Βοστώνη, στο USC Roski Eye Institute  Hospital και στο Children’s Hospital του Λος Αντζελες.

Μαρία Πευκιανάκη

Η Δρ. Μαρία Πευκιανάκη, έχει συμπεριληφθεί από ιατρικό αμερικανικό περιοδικό, ανάμεσα στους 100 κορυφαίους νέους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων για το 2018.

Έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία και εξειδίκευση  στο εξωτερικό, επέστρεψε στην Ελλάδα με  σκοπό να προσφέρει τις υπηρεσίες της και στους συμπατριώτες της!

Μαρία Πευκιανάκη

Η γιατρός εξετάζει ασθενείς σε Ιατρικά Κέντρα και Κλινικές

Της Αθήνας

• Των Τρικάλων Θεσσαλίας

• Του Ηρακλείου Κρήτης και

• Της Κύπρου

 

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ


Τηλεφωνικά στο

212 000 2646  

ή  μέσω e-mail στο

info@myocularologist.com

 


Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σε σχέση  με τους όγκους στον Οφθαλμό ή επιθυμείτε να λαμβάνετε σχετικά  Ηλεκτρονικά Ενημερωτικά Δελτία από την Δρ. Μαρία Πευκιανάκη επισκεφτείτε το

myocularoncologist.com