Ζώδια

Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας 9-15 Ιανουαρίου

Συντάκτης  | 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 9-15 Ιανουαρίου 2023 δείχνουν ερωτικές και οικονομικές ανατροπές!

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει νευρικότητα, καθυστερήσεις και αντιξοότητες στον επαγγελματικό τομέα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βοηθά να ξεφύγετε συχνά από τις σκοτούρες, με τη βοήθεια κάποιων φίλων. Ο κυβερνήτης σας Άρης στους Διδύμους, ετοιμάζεται να γυρίσει ορθόδρομος.

Μια σειρά από γεγονότα δείχνουν ότι δυσκολίες και εμπόδια αρχίζουν να υποχωρούν. Και βέβαια, πάνω από όλα ο Δίας που άρχισε τον δεύτερο γύρο διέλευσης από το ζώδιό σας, δηλώνοντας σιωπηλά ότι θα έχετε σύμμαχο την τύχη για μεγάλο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου είναι αρκετά αγχωτική και καταναλωτική σε ενέργεια και χρήματα. Οτιδήποτε περιμένετε θα καθυστερήσει για μια ακόμη φορά, καθώς Ερμής και Άρης έχουν συγχρονίσει την ανάδρομη πορεία τους.

Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης σας, στο ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται καλά πράγματα για κάποιους στην εργασία και για άλλους στην κοινωνική ζωή. Από το ξεκίνημά του, το 2023, προαναγγέλλει αλλαγές που θα έρθουν. Και θα έρθουν αναμφίβολα καθώς 3 πλανήτες αλλάζουν ζωδιακή θέση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άνθρωποι και πεπρωμένο συνεχίζουν να δοκιμάζουν την αντοχή των νεύρων σας. Κι αυτό εξ αιτίας των ανάδρομων Ερμή και Άρη σε συνδυασμό. Ο δεύτερος, που είναι πολύ καιρό εγκαταστημένος στο ζώδιό σας, θα επιστρέψει γρήγορα σε ορθή πορεία.

Αποφύγετε να δείξετε τα σημάδια της κούρασης, ή και του συχνού εκνευρισμού. Υποστηρίξτε τις θέσεις που έχετε, μη χαλαρώνετε στις προσπάθειες που καταβάλετε και τις μέρες αυτές, φροντίστε καλύτερα τη διαχείριση των χρημάτων από τη μια και τις δημόσιες εμφανίσεις σας από την άλλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήλιος και ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω, δίνουν έμφαση στα καλά και στα δύσκολα του τομέα των σχέσεων, τόσο των προσωπικών, όσο και των κοινωνικών.

Η ερωτική σας ζωή περνάει σε μια περίεργη, απροσδιόριστη φάση και η οικογενειακή φαίνεται να γίνεται ηχηρή, ξανά και να σας πιέζει παράλληλα. Όλα συνηγορούν σε κούραση, κατανάλωση ενέργειας και γενικότερη, συχνή αναστάτωση, μέσα από περιστάσεις και συμπεριφορές.

ΛΕΩΝ

Κάντε λίγη ακόμα υπομονή και μη βιάζεστε να κρίνετε από τώρα το χαρακτήρα της καινούριας χρονιάς. Η χρονιά αυτή μπορεί να ξεκίνησε με γέμισμα φεγγαριού που είναι καλός οιωνός, αλλά το πρώτο δεκαπενθήμερο της έχει συγχρονισμό Ερμή και Άρη σε ανάδρομη πορεία.

Ακόμα λίγη υπομονή λοιπόν, για τη δοκιμασία που θα εισπράξετε στις δραστηριότητές σας και για κάποια ραντεβού και σχέδια που θα αναβληθούν. Μεσολαβεί η Αφροδίτη για να σας βοηθήσει αισθητά, έστω και αν οι χρήσιμοι και ειλικρινείς άνθρωποι γύρω σας είναι πολύ λίγοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας δικός σας άνθρωπος θα σας απασχολήσει με μια παράλογη πράξη, ή επιμονή του για κάτι για το οποίο εσείς δεν είστε και τόσο σύμφωνοι. Στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζεται η καθυστέρηση πραγμάτων για τα οποία επείγεστε.

Παράλληλα υπάρχει ένα εμπόδιο για την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού και μια καθυστέρηση για τη λήψη μιας απόφασης. Μη βιαστείτε να αντιδράσετε και ενισχύστε ακόμα μια φορά την επιμονή, ή την όποια διπλωματία διαθέτετε!

ΖΥΓΟΣ

Το στενό περιβάλλον, ή οι άνθρωποι της οικογένειάς σας φαίνεται να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Κάποιοι όμως θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα γρανάζια της δουλειάς, κάνοντας ένα μικρό ταξίδι, ή ενισχύοντας την ψυχαγωγία σας.

Τα αισθηματικά σας επίσης μπαίνουν σε νέα φάση εξελίξεων. Σε πρακτικά ζητήματα φανείτε προσεκτικοί και σε οικονομικά προνοητικοί. Αφήστε επίσης το χρόνο να αποκαλύψει αλήθειες που δεν είναι εύκολο να βγουν στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε ιδιαίτερα να αποφύγετε παρεξηγήσεις και εμπλοκή σε καταστάσεις που θα σας εκθέσουν. Στα ερωτικά φανείτε διακριτικοί και όχι επιδεικτικοί, συνεργάσιμοι και όχι απαιτητικοί.

Επαγγελματικά, μικρές ταλαιπωρίες κρίνονται αναπόφευκτες. Κάποιοι ίσως υποτιμήσουν τη νοημοσύνη σας, ή την ευαισθησία του νευρικού σας συστήματος. Κάντε λίγη ακόμα υπομονή και ακολουθήστε την τακτική του κατευνασμού και όχι της λεκτικής επιθετικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναισθηματικά και οικονομικά υπάρχει ένα πρόσκαιρο κύμα κακοκαιρίας, λόγω του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω. Κοινωνικά όμως και αισθηματικά υπάρχει άνεμος ανανέωσης και αισθητή αύξηση επιτυχίας.

Η πορεία του Δία στον Κριό είναι υπόσχεση ενός νέου κύκλου θετικών περιστατικών στον τομέα των δραστηριοτήτων σας, αν έχουν δημιουργικό χαρακτήρα και στην ερωτική σας ζωή, αν διεκδικείτε κάτι το τελευταίο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρωταγωνιστές της εποχής, ξεκινήσατε μια νέα χρονιά με έναν Ερμή ανάδρομο, που εκτός από πρόσκαιρες καθυστερήσεις, σας δίνει την ευκαιρία για δεύτερη σκέψη, προκειμένου κάποια πράγματα να περάσουν σε μια φάση διόρθωσης και βελτίωσης.

Πρακτικές υποθέσεις και προσωπικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα και λίγο πιεστικά. Μια μικρή βελτίωση θα έρθει αιφνίδια στα οικονομικά, σαν έκπληξη, ή σαν δώρο! Η κοινωνική ζωή παρουσιάζει μεγαλύτερη κινητικότητα και η οικογενειακή, περισσότερη συνεννόηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 3 Ιανουαρίου και ο νέος κύκλος πορείας του Δία στον Κριό, αποτελούν δυο ουράνιους αγγελιοφόρους που υπόσχονται περισσότερη τύχη στα ερωτικά και στις δραστηριότητές σας τη χρονιά που ξεκίνησε.

Η πορεία των επόμενων ημερών μπορεί να είναι λίγο κουραστική αλλά μην κολλάτε σε αυτές τις λεπτομέρειες, καθώς το κλίμα θα βελτιωθεί γρήγορα. Ανησυχίες δεν θα λείψουν κυρίως για εκκρεμότητες που έχετε από καιρό. Κάποιοι ίσως ευαισθητοποιηθείτε στην υγεία σας και κάποιοι άλλοι θα υποχρεωθείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας κάτω από το βάρος του γενικότερου κλίματος που θα επηρεάσει αυτά που είχατε οργανώσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι νωρίς για να βγάλετε συμπέρασμα και είστε ακόμα μουδιασμένοι από το πέρασμα των εορτών. Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω θα φέρει μικρές, οικονομικές καθυστερήσεις και κάποιες ταλαιπωρίες στον οικογενειακό χώρο. Όμως δεν θα λείψουν οι φίλοι, οι προσφορές τρίτων, ίσως και μια νέα ερωτική σχέση που θα την κρατήσετε κρυφή.

Το τελευταίο είναι γιατί έχετε κουραστεί και θέλετε να δώσετε μια χαρά στον εαυτό σας, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του κόσμου και τα σχόλια του περιβάλλοντος που πάντα σας ενοχλούν. Η φαντασία ίσως μπερδεύεται με τις ψευδαισθήσεις και τα οράματα. Μη βιάζεστε να κρίνετε, ή να προβλέπετε! Έχετε καινούργια πράγματα να δείτε και αλλαγές που δεν περιμένετε, να πραγματώνονται.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!