Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 24-30 Ιουνίου

Συντάκτης  | 

αστρολογικές προβλέψεις 24 Ιουνίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 24 έως 30 Ιουνίου. Ο μήνας ολοκληρώνεται με σημαντικά νέα που έρχονται και για τα 12 ζώδια!

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου παρουσιάζει εξελίξεις και ένταση, η οποία σταδιακά υποχωρεί και σας δίνει την ευκαιρία λίγο πριν το τέλος του μήνα να ηρεμήσετε και να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους ανθρώπους που σας αφορούν. Ο Ήλιος περνώντας στον Καρκίνο δίνει έμφαση σε προσωπικά και οικογενειακά σας ζητήματα. Ο Άρης από τον Ταύρο μπορεί να φέρει αναστάτωση σε τακτοποιημένα θέματα. Προνοήστε για τυχόν μικρές καθυστερήσεις στα σχέδιά σας που οφείλονται σε τρίτους. Όπου μπορείτε αναζητήστε την ευκαιρία μιας αναγκαίας ανάπαυλας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τέλος Ιουνίου προβλέπεται λίγο επεισοδιακό για εσάς. Ωστόσο θα μπορέσετε να διατηρήσετε ισορροπίες στις σχέσεις και στις συναλλαγές σας. Εντείνεται η εξέλιξη στην συναισθηματική σας ζωή, δεν θα λείψουν οι μικρές καθυστερήσεις στις συναλλαγές σας στις οποίες πρέπει θα δείξετε ψυχραιμία, θα κάνετε ενδιαφέρουσες δηλώσεις κερδίζοντας την προσοχή και τον θαυμασμό των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας και θα έχετε μια αιφνίδια τύχη στην ερωτική σας καθημερινότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Τα γεγονότα θα είναι σύνθετα, οι πρωτοβουλίες σας θα σας οδηγήσουν σε επιτυχή αποτελέσματα. Οι περισσότεροι από εσάς καταφέρνετε και λύνετε ένα χρόνιο πρόβλημα ή το διευθετείτε σε σταθερή βάση. Ο Άρης από τον Ταύρο σας αφυπνίζει διατηρώντας την ενεργητικότητα και κρατώντας αμείωτο τον δυναμισμό σας. Φροντίστε μόνο την ξεκούραση και τον έλεγχο του νευρικού σας συστήματος. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή και σωστή προετοιμασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να διαχειριστείτε την καθημερινότητα σας έξυπνα και αποφύγετε κατανάλωση χρήματος, χρόνου και ενέργειας. Αιφνίδια θα σας απασχολήσουν οικογενειακά ή προσωπικά ζητήματα αλλά δεν είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε επιτυχώς. Συνεχίζετε να ευνοείστε σε δραστηριότητες εξωτερικές, ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι πρόσφορος χώρος για να σημειώσετε νέες κατακτήσεις. Συναισθηματικά παραμένει η κατάσταση μεταβατική, ενώ η εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας λίγο πριν το τέλος του Ιουνίου εγκαινιάζει μια σημαντική αλλά σύντομη περίοδο ενίσχυσης και ανανέωσης αυτού του τομέα. Όσοι είστε υποψιασμένοι για κάποιον ή κάτι δεν έχετε παρά να φανείτε πιο τολμηροί στην διεκδίκηση μιας νέας αγάπης.

ΛΕΩΝ

Για εσάς η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου είναι η αρχή μιας νέας φάσης. Ενδιαφέρον θα παρατηρηθεί στις προσωπικές σας υποθέσεις χάρη στην πορεία τους αλλά δεν θα λείψει μια σχετική πίεση από το χώρο των οικογενειακών σας. Προσπαθήστε να καταστείλετε τις ανησυχίες σας, δείτε καλοπροαίρετα κάποιους που θα εισβάλουν στη ζωή σας και ετοιμαστείτε για μια σειρά βελτιώσεων που θα ζήσετε σταδιακά καθώς όλα φαίνεται να έχουν κάποια σκοπιμότητα. Φροντίστε την υγεία σας σωματική και ψυχική και μην τρομάζετε από ενδεχόμενους προσωπικούς φόβους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παραμένετε επιστρατευμένοι στον επαγγελματικό χώρο αλλά βελτιώνεται ο παράγοντας της τύχης σε άλλους τομείς στην πορεία της εβδομάδας αυτής. Το οικογενειακό περιβάλλον γίνεται ένα απάνεμο λιμάνι για εσάς, κάποιοι καλοί φίλοι θα σταθούν στο πλευρό σας και μια καινούργια γνωριμία θα αφήσει ευχάριστες προοπτικές να διαφανούν στον ορίζοντα. Μετά την τετάρτη μικρές καθυστερήσεις στα οικονομικά σας δεν πρέπει να σας ταράξουν. Γενικότερα ζείτε ένα διάστημα που σας βοηθά να ανεφοδιαστείτε οικονομικά και συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Έντονες προβλέπονται οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου καθώς ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στον Καρκίνο χώρο που ήδη βρίσκεται ο Ερμής. Διατηρήστε την ορατότητα των στόχων σας και μην επηρεάζεστε συναισθηματικά από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον δυναμισμό σας. Φανείτε υπεύθυνοι στην εργασία σας, αποφύγετε αντιθέσεις, μην εμπλέκεστε σε σχόλια και μην κάνετε κριτική για τρίτους όταν απουσιάζουν. Ερωτικά αλλάζει λίγο το κλίμα προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, οι μέρες θα σας δώσουν κάποιες καινούριες προοπτικές. Διευκολύνεστε περισσότερο στην διάρκεια τους, σε νομικές υποθέσεις σε οικονομικές ταχτοποιήσεις, σε πραγματοποίηση ταξιδιών. Ο αναβρασμός βέβαια μέσα σας συνεχίζεται, ωστόσο μπορείτε να τον διατηρήσετε χωρίς να αποκαλυφθεί και μάλιστα σε ανθρώπους που δεν πρέπει. Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αλλά αποφύγετε κάθε παρακινδυνευμένη ενέργεια που θα σας εξέθετε ή θα σας παγίδευε. Προσπαθήστε να έχετε καλή συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου θα αναμοχλεύσουν έντονα τα συναισθήματα σας. Καινούργιες εμπειρίες θα παίξουν ρόλο τόσο στην κοινωνική όσο και στην ερωτική σας ζωή. Μια αλλαγή στο πρόγραμμα σας το επαγγελματικό θα κριθεί σκόπιμη. Προτάσεις για μια ακόμα φορά που θα σας γίνουν θα πρέπει να τις ελέγξετε καλά πριν τις αποδεχτείτε αλλά και πριν τις αρνηθείτε. Ένα σύντομο ταξίδι θα σας ξεκούραζε, ενώ μια γενναία δόση ψυχαγωγίας θα σας ανανέωνε ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εργασία παραμένει βραχνάς και είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέχετε συνεχώς. Διατηρήστε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας και οι ελεύθεροι επαγγελματίες με το πελατειακό σας κοινό. Συναισθηματικά παρατηρείται μια τροπή στο κλίμα όχι τόσο από την συμπεριφορά των άλλων ή την δική σας όσο από την συγκυρία κάποιων γεγονότων που θα επηρεάσουν αυτόν τον τομέα, όχι υποχρεωτικά άσχημα. Μάθετε να δέχεστε κάποιες αλλαγές και να προσαρμόζεστε σε καταστάσεις που κρίνονται μη αναστρέψιμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εποχή παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά οι αναταράξεις στα οικονομικά και στα αισθηματικά σας συνεχίζονται. Ο δυναμισμός σας ωστόσο είναι σωστά προσανατολισμένος και η δημιουργική σας έκφραση παραμένει ισχυρή. Κάποιοι ανθρώπινοι παράγοντες παίζουν ενεργό ρόλο στην διασφάλιση των συμφερόντων σας. Φροντίστε η σχέση σας μαζί τους να είναι καλή. Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας συστήνουν μια νέα εποχή για τον τομέα των σχέσεων, τόσο των προσωπικών όσο και των εργασιακών.

ΙΧΘΕΙΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου προβλέπεται λίγο πιο εύκολη ή πιο άνετη. Η πορεία του Ερμή στον Καρκίνο σας προειδοποιεί για εκνευρισμούς που θα υπάρξουν και που αυτοί θα εστιαστούν. Η εργασία σας παραμένει πηγή άγχους. Θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις περισσότερες υπερχρεώσεις σας. Μετακινήσεις και αλλαγές στο πρόγραμμα σας εξυπηρετούν την πορεία ενός μεγαλύτερο σχεδίου με στόχο τον προσεχή Αύγουστο. Προσθέστε λίγο περισσότερη ψυχαγωγία και ξεκούραση στο καθημερινό σας πρόγραμμα προκειμένου να διατηρήσετε αισιόδοξη την ψυχολογική σας διάθεση.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!