Ζώδια

Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό: Τι να περιμένετε και πως θα σας επηρεάσει (video)

Συντάκτης  | 

ο ανάδρομος Ερμής και η επιρροή του στις σχέσεις

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 27 Σεπτεμβρίου έρχεται με μια δύσκολη μετασχηματιστική βόλτα και με προβλήματα σε διάφορους τομείς. Επηρεάζονται οι σχέσεις και θα υπάρχει βοήθεια στην επίλυση διαφόρων θεμάτων.

Ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου στις 25 ° του Ζυγού και τελειώνει στις 18 Οκτωβρίου στις 10 ° του Ζυγού. Συνδέεται γενικά με προβλήματα επικοινωνίας και τεχνολογίας, νευρικό άγχος, καθυστερήσεις ταξιδιών και χαμένα αντικείμενα.

Ο τελευταίος ανάδρομος Ερμής για το 2021 συμβαίνει στον Ζυγό, ένα βασικό ζώδιο του αέρα του οποίου η κύρια εστίαση είναι στις σχέσεις. Επειδή ο Ερμής θα τετραγωνίσει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είμαστε έτοιμοι για μια δύσκολη, μετασχηματιστική βόλτα.

Θα επηρεάσει Καρκίνους, Κριούς, ζυγούς και Αιγόκερους.

Ωστόσο, ο Ερμής θα είναι σε σύνοδο με ένα σταθερό αστέρι, το Spica, το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει φέρνοντας επιτυχία.

Είναι ευκαιρία για να δείτε όλα τα παλιά ζητήματα και να φτάσετε στην επίλυσή τους. Ο Ζυγός, καθότι ζώδιο του αέρα, θα σας κάνει πιο αποτελεσματικούς και πιο ευέλικτους.

Πως ακριβώς θα σας επηρεάσει και ποιες είναι οι ημερομηνίες που μπορεί να είναι βοηθητικός;

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο παρακάτω πως θα σας επηρεάσει.

 

 
 

Μέσα από αυτή τη στήλη σας λέω τις προβλέψεις της εβδομάδας και θα σας ενημερώνω για διάφορα επίκαιρα «Astronotes» θέματα! • Η Αστρολογία, τόσο η συμβατική όσο και η διαισθητική, είναι ένας ονειρεμένος κόσμος αποκαλύψεων. Τα 30 χρόνια της επαγγελματικής μου ενασχόλησης με την αστρολογία και την μελλοντολογία μπορούν να γίνουν ο δικός σας οδηγός ζωής. • Για την προσωπική μας επικοινωνία μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου athinaisastrology.com συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή να μου στείλετε το μήνυμα σας μέσω των social media.