Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 3 – 9 Ιανουαρίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2022 δείχνουν διάφορες ρομαντικές και οικονομικές καταστάσεις. Κάποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τις 3 έως τις 9 Ιανουαρίου 2022 δείχνουν πως η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι σχετικά ήρεμη από πλευράς όψεων. Οι μόνες αξιοσημείωτες όψεις είναι της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (5/1) και  της Αφροδίτης με τον Ήλιο (9/1).

Από την Άση Μπίλιου

Αυτές οι δυο όψεις θα ήταν εξαιρετικές αν η Αφροδίτη δεν ήταν ακόμη σε ανάδρομη πορεία. Σε κάθε περίπτωση, φέρνει τα θέματα του πλανήτη στο προσκήνιο. Δηλαδή τα θέματα των σχέσεων και των οικονομικών.

Την Τετάρτη 5/1 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα παραπέμπει σε ρομαντικές καταστάσεις και ωραιοποιήσεις στον τομέα των σχέσεων. Αλλά και μια τάση να θέλουμε να ξεφύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα μέσω της τέχνης, ενός ταξιδιού ή μέσω αλκοόλ.

Με δεδομένο ότι η γιορτή των Φώτων παρατείνει ακόμη τον μαραθώνιο των γιορτών, η όψη αυτή θα βοηθήσει να χαλαρώσουμε κάπως περισσότερο.

Η επιρροή του Ερμή από τον Υδροχόο θα είναι έντονη σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και ιδιαίτερα βολική για τα ζώδια του αέρα. Από τις 15/1 θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Έτσι, καλό είναι να προγραμματίσετε ό,τι σημαντικό θέλετε αυτή την εβδομάδα. Είτε πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις είτε για αγορές, μην το αφήσετε για το δεύτερο δεκαπενθήμερο.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα ολοκληρωθεί με τη Σελήνη στον Κριό στο πρώτο της τέταρτο.

Την Κυριακή 9/1 η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη μπορεί να μας κάνει πιο έντονα συναισθηματικούς. Μπορεί να έχουμε παιχνιδιάρικη διάθεση στις σχέσεις ή και να έχουμε κάποια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Πιο πολύ θα ευνοηθούν Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω που σας βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και εν γένει τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και την πρόοδο που μπορείτε να επιτύχετε. Χρειάζεται προσοχή, ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο, διότι μπορεί να αντιμετωπίσετε καχυποψία ή και τάση χειριστικών παιχνιδιών από ανωτέρους. Πολύ πιο άνετες ημέρες θα είναι για σας η Τρίτη και η Τετάρτη με τη Σελήνη στον Υδροχόο, μολονότι οι όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να φέρουν κάποια ανατροπή ή αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας. Πέμπτη και Παρασκευή σας βρίσκουν με μια διάθεση φυγής από την πραγματικότητα και από τη ρουτίνα. Θα έχετε πιο χαλαρή διάθεση και δεν θα θέλετε να φορτώσετε το πρόγραμμά σας με πολλές υποχρεώσεις. Ευκαιρία για αποτοξίνωση και πιθανώς και μια εκδρομή που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις και να νιώσετε καλύτερα. Προσέξτε όμως λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 9/1 μπορεί να αναμοχλεύσει ζητήματα από το παρελθόν σε μια επαγγελματική σχέση. Ενδεχομένως να κάνετε κι εσείς την αυτοκριτική σας και να επαναπροσδιορίσετε ίσως τους επαγγελματικούς σας στόχους για το μέλλον. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε και να παίρνετε αποφάσεις με παρόρμηση αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται ένα καλό πλάνο και στρατηγική για να αντιμετωπίσετε ό,τι προκύπτει και να είστε καλά προετοιμασμένοι για τα νέα σας πλάνα.

Ταύρος

Η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους είναι σχετικά πιο χαλαρή, αλλά με έναν επιβαρυντικό παράγοντα που λέγεται Ερμής στον Υδροχόο που σαφώς ωθεί την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας, αλλά και των υποχρεώσεων σας. Κοιτάξτε πώς θα κλείσετε εκκρεμότητες ή θα ξεκινήσετε κάτι καινούριο σύντομα, διότι η ανάδρομη πορεία του από τα μέσα του μήνα και μετά μπορεί να σας φέρει καθυστερήσεις και αναβολές. Η Δευτέρα είναι μια σχετικά πιο χαλαρή μέρα, μολονότι θέλει προσοχή στον τρόπο αντιμετώπισης διαφορετικών απόψεων από τις δικές σας, για να μην φτάσετε σε ασυμφωνίες και εντάσεις σε συζητήσεις στη δουλειά. Τρίτη και Τετάρτη με τη Σελήνη στον Υδροχόο είναι οι πιο πιεστικές μέρες της εβδομάδας για σας και με πιθανότητα ανατροπών και αλλαγών της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας. Προσπαθήστε να δείξετε ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Στις 5/1 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας φέρει έναν σημαντικό φίλο ή σύμμαχο που οι συμβουλές του να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε κάποιο πιεστικό σας ζήτημα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε συνδυασμό με τον Δία την Πέμπτη και την Παρασκευή ενισχύει την επιθυμία σας για περισσότερη κοινωνικότητα, επαφές με φίλους και στενούς συγγενείς και κοινές δραστηριότητες μαζί τους που σας προσφέρουν χαρά και χαλάρωση. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με περισσότερες έγνοιες σε θέματα επαγγελματικών, αλλά και σε σχέση με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ενδεχομένως να νιώθετε κάπως κουρασμένοι και να θέλετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση. Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη εντείνει την επιθυμία σας να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια, είτε επαγγελματικά είτε σε επίπεδο σπουδών.

Δίδυμοι

Αρκετά πιο χαλαρή από πιέσεις είναι η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς και μόνο αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι ή προβληματισμένοι στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, καθώς ο Άρης βρίσκεται απέναντι σας στον Τοξότη πολιορκώντας τις δικές σας μοίρες. Από την Κυριακή 2/1 έχετε έναν συμπαραστάτη στα δύσκολα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον κυβερνήτη σας Ερμή που έχει περάσει ήδη στον φιλικό σας Υδροχόο και βοηθά να είστε πιο αισιόδοξοι, αλλά και να έχετε αυτοπεποίθηση γι’ αυτά που λέτε ή κάνετε. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την επιρροή του μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου που θα είναι πιο βοηθητικός, διότι μετά θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία δημιουργώντας καθυστερήσεις, αναβολές και γενικώς τάση για παρεξηγήσεις στην επικοινωνία. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά εξακολουθούν κι αυτή την εβδομάδα να σας προβληματίζουν και πιθανώς με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω να έρθει στο προσκήνιο είτε κάποια οφειλή του παρελθόντος είτε ακόμη και μια ερωτική ιστορία από παλιά. Πέμπτη και Παρασκευή είναι δυο απαιτητικές μέρες για σας σε επίπεδο επαγγελματικό, διότι μπορεί να τις φορτώσετε με εκκρεμότητες και ευθύνες που πρέπει να διαχειριστείτε. Ή μπορεί να έχουν έναν πιο κοινωνικό χαρακτήρα και να έχετε κάποιες υποχρεώσεις σε αυτό το επίπεδο να δείτε κόσμο. Το Σαββατοκύριακο που βρίσκει τη Σελήνη στο πρώτο της τέταρτο στον Κριό θα σας αποζημιώσει και θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν και τους όποιους στόχους σας. Ένα εξαιρετικό γουηκέντ και για να δείτε φίλους.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά στον απόηχο της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω και με έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Η Δευτέρα είναι μια κάπως πιο πιεστική μέρα σε σχέση με το υπόλοιπο της εβδομάδας, κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, διότι μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές είτε από τον σύντροφό σας ή έναν στενό συνεργάτη και αυτό να σας δυσκολέψει ή να σας απογοητεύσει. Τρίτη και Τετάρτη σας προσγειώνουν στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και κυρίως στα θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόοπτα σε αυτές τις δύο μέρες και να πρέπει να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας. Πέμπτη και Παρασκευή εντούτοις είναι δυο πολύ πιο όμορφες και με θετικές προδιαγραφές ημέρες που μπορείτε όχι μόνο να περάσετε όμορφα, αλλά πιθανώς να κάνετε και μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι που θα έχει ρομαντικό χαρακτήρα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αυξάνει τις τάσεις φυγής κι ακόμη κι αν δεν είναι δυνατό να ταξιδέψετε, μπορείτε να αλλάξετε παραστάσεις κάνοντας απλά κάτι διαφορετικό στο πρόγραμμα σας. Να πάτε μια βόλτα σε μια άλλη γειτονιά, να δοκιμάσετε ένα νέο εστιατόριο που άνοιξε στην πόλη σας ή ακόμη και να βγείτε για ένα θέατρο ή να δείτε μια ταινία. Οτιδήποτε κάνει το μυαλό σας να ξεκολλά από τα τετριμμένα είναι πάντα μια καλή πρόταση. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο σας βάζει στη διαδικασία να δείτε με πιο καθαρό ίσως βλέμμα τα πράγματα σε μια στενή σχέση ή συνεργασία. Από την άλλη, μπορεί να προκύπτει και μια επιστροφή ενός μετανιωμένου πρώην στα σενάρια και να πάρετε απόφαση να δώσετε μια ευκαιρία ή να κλείσετε οριστικά την πόρτα.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά στον απόηχο της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω που ωθεί την προσοχή και την ενέργεια σας στα θέματα της δουλειάς, αλλά και της υγείας σας. Μπορεί μέσα στις αποφάσεις της νέας χρονιάς να είναι π.χ. να κάνετε μια συστηματική προσπάθεια να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες στη διατροφή ή να βάλετε έστω και λίγη άσκηση στην καθημερινότητα σας. Δεν είναι ανάγκη να καταφεύγετε σε ακρότητες, απλώς να είστε λίγο πιο συνειδητοποιημένοι στις επιλογές σας. Η Δευτέρα είναι μια κουραστική μέρα και στις επαγγελματικές σχέσεις, κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς προσέξτε τα παιχνίδια εξουσίας με ανωτέρους και προϊσταμένους. Τρίτη και Τετάρτη δίνουν έμφαση στις σημαντικές σας σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές και πιθανώς να υπάρχουν ανατροπές ή και απρόοπτα στα πλάνα σας. Αυτές είναι και οι πιο απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας. Στον ίδιο τομέα βρίσκεται και ο Ερμής από την Κυριακή 2/1 φέρνοντας εξελίξεις σε σχέσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες. Επειδή όμως από τις 15/1 κι έπειτα θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, καλά θα κάνετε να έχετε ολοκληρώσει τις σοβαρές συζητήσεις και δεσμεύσεις άμεσα. Στην πορεία της εβδομάδας θα χαλαρώσετε λίγο περισσότερο και το Σαββατοκύριακο με τη σύνοδο του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη και τη Σελήνη στον Κριό θα νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα. Είναι ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για να έρθετε σε επαφή με τη φύση, να κάνετε βόλτες ή να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας χόμπι και σπορ. Ακόμη, η όψη αυτή κάνει μια ένεση γοητείας και στο σεξαπίλ σας!

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά στον απόηχο της Νέας Σελήνης, με τη Σελήνη ακόμη στον Αιγόκερω να εστιάζει την προσοχή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και σε ό,τι σας παθιάζει σε αυτή τη ζωή. Μολονότι δεν είναι μια εύκολη μέρα παρόλα αυτά για τους εκπροσώπους του δικού σας ζωδίου, αν τη διαχειριστείτε με τρόπο χωρίς εγωισμούς, θα καταφέρετε να περάσετε μια χαρά. Τρίτη και Τετάρτη απαιτούν την προσοχή σας σε θέματα πρακτικά της δουλειάς και των όποιων υποχρεώσεων σας κι από την άλλη μπορεί να έχετε μεγαλύτερη αγωνία και για τα θέματα της υγείας. Όχι γιατί απαραίτητα σας απασχολεί κάποιο δικό σας ζήτημα, αλλά μπορεί να αναφέρεται αυτό το άγχος σε κάποιο δικό σας άτομο ή πιθανώς και στις γενικότερες συνθήκες της πανδημίας που όλους μας προβληματίζουν. Εκπροσωπώντας ένα ζώδιο που τα θέματα της υγείας είναι πάντα προτεραιότητα και με το βαθμό της δικής σας ενσυναίσθησης, είναι λογικό να έχετε τέτοιες αγωνίες. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να σας προβληματίζουν και κάποιες οικογενειακές καταστάσεις αυτή την περίοδο. Πέμπτη και Παρασκευή είναι πιο εξωστρεφείς ημέρες, με ευκαιρίες να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε κάποιες πιο χαλαρές στιγμές μαζί τους. Τόσο το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα όσο και η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομης Αφροδίτης μπορεί να φέρουν κάποιες ρομαντικές στιγμές στην εβδομάδα ή κάποιο φλερτ. Δεν είναι απίθανο ακόμη να δείτε τυχαία ή να λάβετε ένα μήνυμα από έναν/μια πρώην. Πριν όμως βιαστείτε να δώσετε την ευκαιρία, ίσως πρέπει να αναλογιστείτε αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με το παρελθόν για να μην καταλήξετε στα ίδια.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερο άγχος για τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή των οικογενειακών σας υποχρεώσεων με την ουρά της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω. Το στοίχημα σας αυτές τις πρώτες μέρες της θα είναι να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις και να προσπαθήστε να ξεφύγετε με διπλωματία από περίεργα χειριστικά παιχνίδια, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Από την άλλη, ο Ερμής στον Υδροχόο από την Κυριακή κάνει πιο ζωηρή την επιθυμία σας να περάσετε καλά, να φλερτάρετε, να έχετε επαφές με φίλους και να κάνετε διασκεδαστικά πράγματα. Επειδή ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στα μέσα του μήνα, εκμεταλλευτείτε τις πρώτες εβδομάδες για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα παντού. Ευτυχώς αυτή η εβδομάδα με κάποιο τρόπο βοηθά να ικανοποιήσετε και κάποιες τέτοιες επιθυμίες σας, αφού είναι σχεδόν η πιο χαλαρή όλου του μήνα. Η Πέμπτη θα είναι μια ευχάριστη μέρα ακόμη κι αν εργάζεστε. Την Παρασκευή παρόλα αυτά μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε ένα επαγγελματικό θέμα ή μπορεί να υπάρχει και κάποια σύγχυση στον τρόπο που λειτουργούν οι συνεργάτες σας που σας αποσυντονίζει κι εσάς. Το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά απαιτητικό με τη Σελήνη στον Κριό στο πρώτο της τέταρτο απέναντι σας να σας δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος σε κάποιες σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Η τάση σας θα είναι να πάρετε πρωτοβουλίες για να επιλύσετε μια κατάσταση, αλλά πιθανώς αυτό θα πρέπει να είναι το τελευταίο σας χαρτί. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε από μια κατάσταση και να δείτε τα μελανά της σημεία πιο αντικειμενικά, ώστε η απόφαση που θα πάρετε να είναι βέβαιο ότι δεν θα τη μετανιώσετε στην πορεία.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με πίεση και γκάζι σε επικοινωνιακό επίπεδο στις επαφές σας με τους άλλους και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε όψεις με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι σε μια επαγγελματική σχέση ή να υπάρχει μια αίσθηση ότι σας αδικούν. Μέχρι την Τετάρτη τα πράγματα θα είναι πιο απαιτητικά σε πολλά επίπεδα και στη δουλειά, αλλά και στον χώρο του σπιτιού. Αυτό που κάνει πιο δύσβατες αυτές τις μέρες είναι η πιθανότητα ανατροπών και απροόπτων στο πρόγραμμά σας που θα σας αποσυντονίσουν. Προσπαθήστε να είστε πιο προσαρμοστικοί και μην παίρνετε προσωπικά και βαθιά μέσα σας αν συμβαίνουν κάποιες αναποδιές στην καθημερινότητα σας. Βλέπετε ήδη ο Ερμής από τον Υδροχόο έχει μπει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του από το τέλος Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα αφθονούν από δω και κάτω μικρές και ενοχλητικές καταστάσεις που θα παρεμβαίνουν και θα αλλάζουν το πρόγραμμα σας. Πολύ πιο άνετες μέρες για σας θα είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή με τη Σελήνη στους Ιχθύς που φτιάχνει τη διάθεση σας, σας κάνει πιο αισιόδοξους, αλλά και πιο ευαίσθητους και ρομαντικούς με τον σύντροφό σας. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει μια ευχάριστη κατάσταση στα προσωπικά σας, να δείτε έναν φίλο από το παρελθόν που είχατε καιρό να πείτε τα νέα σας, να κάνετε μια γνωριμία ή ακόμη να έχετε μια απρόοπτη συνάντηση με κάποιο άτομο που έπαιξε ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν. Με τη Σελήνη στον Κριό στο πρώτο της τέταρτο δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε με ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ αυτές τις μέρες επίσης.

Τοξότης

Η εβδομάδα σας βάζει στα βαθιά των πρακτικών σας υποχρεώσεων, επαγγελματικών και οικονομικών, με το καλημέρα, καθώς η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω στον απόηχο της χθεσινής Νέας Σελήνης σε αυτό το ζώδιο. Μπορεί να νιώσετε λίγο πιο πιεσμένοι τη Δευτέρα από τον όγκο της δουλειάς ή των ποσών που πρέπει να ξοδέψετε για να αποπληρώσετε λογαριασμούς. Προσέξτε βέβαια και τα έξοδα σας αυτές τις μέρες. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο παρόλα αυτά από την Κυριακή 2/1 θα είναι βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, ενώ μπορεί να σας ανοίξει και την όρεξη για μια εκδρομή ή ένα κοντινό ταξιδάκι για να αλλάξετε παραστάσεις και να κάνετε ένα διαφορετικό πρόγραμμα. Η επιρροή του θα είναι πιο θετική μέχρι τις 15/1 και αυτές οι δυο πρώτες εβδομάδες του έτους μπορεί να είναι πιο αποδοτικές σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες. Μετά τις 15/1 θα γυρίσει ανάδρομος και τα πράγματα θα καθυστερούν ή θα παρουσιάζονται εμπόδια στο να ολοκληρώνεται κάτι που σας ενδιαφέρει. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 5/1 σας κάνει να ονειρεύεστε λίγο με τα μάτια ανοιχτά και μπαίνετε σε μια διαδικασία να δείτε λίγο πιο σοβαρά μια κατάσταση σε ερωτικό επίπεδο. Στο ίδιο συναινεί και η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη. Μπορεί σε αυτό το διάστημα να υπάρχει μια περίεργη στασιμότητα στη προσωπική σας ζωή, αλλά μην απογοητεύεστε αγαπητοί μου Τοξότες γιατί τα πράγματα θα αλλάξουν στους επόμενους μήνες. Ο Ιανουάριος δεν είναι μήνας που να εξελίσσονται οι καταστάσεις με γοργό βήμα. Είναι περισσότερο μήνας συνειδητοποιήσεων παρά δράσης. Το Σαββατοκύριακο πάντως θα είναι πιο ευχάριστο σε σχέση με το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας, στον απόηχο της Νέας Σελήνης που σχηματίστηκε χτες στο ζώδιο σας. Όμως η Δευτέρα είναι κάπως πιο απαιτητική για εσάς, καθώς τα παιχνίδια της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας δημιουργούν περισσότερο ζόρι σε ψυχολογικό επίπεδο ή και εντάσεις στις σχέσεις σας, προσωπικές κι επαγγελματικές, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Τρίτη και Τετάρτη σας προσγειώνουν στις πρακτικές απαιτήσεις της δουλειάς και των οικονομικών, αλλά είναι δυο μέρες που έχουν αστάθειες ή και απρόοπτα στην καθημερινότητα σας που αλλάζουν τελευταία στιγμή το πρόγραμμα σας. Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 2/1 σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε πιο εξονυχιστικά τα οικονομικά σας, πιθανώς να ψάξετε τρόπους να μειώσετε κάποια πάγια έξοδα ή να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα έσοδα σας. Μέχρι τις 15/1 η επιρροή του είναι πιο βοηθητική, καθώς μετά γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και μπορεί να δημιουργήσει σωρεία αναβολών, καθυστερήσεων και μικροπροβλημάτων. Επιδιώξτε λοιπόν μέχρι τότε να έχετε λύσει κάποια θέματα που σας απασχολούν πιεστικά. Πέμπτη και Παρασκευή είναι από τις όμορφες, εξωστρεφείς και με ρομαντικό ενδιαφέρον μέρες της εβδομάδας και οι κατάλληλες για μια έξοδο, μια εκδρομή και γενικώς για να έχετε περισσότερη εξωστρέφεια και να θέλετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας μπορεί να βοηθήσει να γεφυρώσετε διαφορές ή και να κάνετε μια καταλυτική νέα γνωριμία.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με πίεση είτε για επαγγελματικούς είτε για άλλους προσωπικούς λόγους, πιθανώς και με αυξημένη ανησυχία για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Τρίτη και Τετάρτη η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας δημιουργώντας ένα περίεργο πλαίσιο, καθώς μπορεί να υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις στο πρόγραμμα σας που πρέπει να προσαρμοστείτε και να φανείτε επινοητικοί. Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι και σούπερ παραγωγικές μέρες για σας. Από την Κυριακή 2/1 έχει περάσει ήδη στο ζώδιο σας ο Ερμής που θα παραμείνει σε ορθή πορεία μέχρι τις 14/1. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις πρώτες αυτές μέρες της νέας χρονιάς αν έχετε να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις ή επαγγελματικές κινήσεις, διότι στο δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να προκύψουν αναβολές και καθυστερήσεις που θα ταράξουν το πρόγραμμα σας. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια εβδομάδα με υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, εκτός της Πέμπτης και της Παρασκευής που η Σελήνη στους Ιχθύς θα είναι πιο ήπια ως επιρροή. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη (η οποία εξακολουθεί την ανάδρομη πορεία της μέχρι το τέλος του μήνα) το Σαββατοκύριακο μπορεί να ξυπνήσει κάποιες σκιές από το παρελθόν και να φουντώσει τα συναισθήματα σας σε μια σχέση που πιθανώς έχει διαγράψει την πορεία της, αλλά για κάποιο λόγο δεν το έχετε πάρει ακόμη απόφαση να την κλείσετε οριστικά. Κάποιοι ίσως μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάτι για να τσεκάρετε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει ακόμη συναισθήματα για σας. Το Σαββατοκύριακο έχει όμως και μια εξωστρέφεια στην επικοινωνία, με τη Σελήνη στον Κριό να είναι πολύ βοηθητική για να έχετε επαφές με φίλους και συνεργάτες και πιθανώς να κάνετε και μια εκδρομή!

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά στον απόηχο της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω που είναι αρκετά πιεστική σε επίπεδο σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει συναισθήματα καταπιεσμένα στην επιφάνεια ή μια μεγάλη δόση καχυποψίας στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια άλλων και αποφύγετε τις χειριστικές συμπεριφορές. Τρίτη και Τετάρτη σας βρίσκουν αρκετά αγχωμένους με την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων σας ενώ μπορεί να νιώθετε και μεγαλύτερη κόπωση ή ατονία μετά τις γιορτές. Ακόμη, με τον Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να σκέφτεστε να λάβετε κάποια μέτρα προκειμένου να προστατέψετε την υγεία σας ή να κάνετε κάτι με τη διατροφή σας ώστε να αποτοξινωθείτε μετά τις ατασθαλίες της περιόδου των εορτών. Γενικότερα με αυτή τη θέση η υγεία θα σας απασχολήσει περισσότερο από τώρα μέχρι τον Μάρτιο, όχι γιατί θα έχετε πρόβλημα, αλλά καθαρά προληπτικά για να μην έχετε πρόβλημα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 5/1 παραπέμπει σε ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή είναι όμορφες μέρες για να αναθερμάνετε οικογενειακούς δεσμούς και γενικώς να περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας αγαπούν. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στις 9/1 κάνει το Σαββατοκύριακο ενδιαφέρον για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να δείτε φίλους, να κάνετε γνωριμίες ή να συζητήσετε με τον σύντροφό σας τους κοινούς σας στόχους.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!