Ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο της εβδομάδας 08/07/19 – 14/07/19

Συντάκτης  | 

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα με ένα εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, τη Δευτέρα 8/7, που μπορεί να φέρει ξαφνικά ευχάριστες στιγμές με οικογενειακά πρόσωπα και να μας ανεβάσει τη διάθεση. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά στην προσωπική μας ζωή.

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου/ myastro.gr

Κριός

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να φέρει έναν έρωτα μέσα από μία τυχαία συνάντηση σε μία παρέα. Αν είσαι ελεύθερος εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου δοθούν καθώς θα μπορέσεις να πλησιάσεις με ευφάνταστο τρόπο κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση η αντίθεση του Ήλιου που με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, εξαιτίας της εγωιστικής διάθεσης που θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Η διευκολυμένη αντίθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 11/7 μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα δείχνει πως θα μπορέσεις να βρεις λύση σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα αν βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει. Προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από την πεπατημένη και να δεις κάποια πράγματα πιο χαλαρά, καθώς είναι το μυστικό για να καταφέρεις να τα επιλύσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου το οποίο δηλώνει πως θα περάσεις ευχάριστες στιγμές παρέα με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντήσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και μάλιστα από αυτή τη συνάντηση να βγει κάτι πάρα πολύ θετικό για εσένα. Στις 14/7 μπορεί να υπάρξει μία συζήτηση με κάποιον που σε ενδιαφέρει η οποία θα επηρεάσει την ψυχολογία σου, όμως να θυμάσαι πως αυτό είναι κάτι προσωρινό! Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μία πρόταση συνεργασίας από ένα φίλο σου. Επίσης αν εργάζεσαι με μία ομάδα ανθρώπων οι ιδέες σου θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα, για αυτό μη διστάσεις να συζητήσεις μαζί τους οτιδήποτε θεωρείς πως μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχεις μία πολύ καλή συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ημέρα είναι πολύ καλή για να κάνετε κάτι με το ταίρι σου, το οποίο θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα εγείρει τις ανασφάλειές σου, οι οποίες θα «καθρεφτιστούν» στη συμπεριφορά σου προς το σύντροφό σου. Η διευκολυμένη αντίθεση που θα σχηματιστεί στις 11/7 ανάμεσα στον Ήλιο, στον Κρόνο και στον Ποσειδώνα μπορεί να σου φέρει μία έμμεση λύση σε ένα οικονομικό σου ζήτημα μέσα από μία επαγγελματική πρόταση. Βέβαια καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός πριν συμφωνήσεις οτιδήποτε και να ελέγξεις πολύ καλά τα «ψιλά γράμματα», καθώς δεν πρέπει να ξεχνάς πως βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή.

Καρκίνος

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει μία ευχάριστη συνάντηση με αφορμή ένα πάρτι φίλων ή μία άλλη κοινωνική εκδήλωση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να έχεις μία ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή στις αρχές της εβδομάδας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η εβδομάδα προμηνύεται καλή, όμως θα πρέπει να προσέξεις προς το τέλος της καθώς στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» μεταξύ συντρόφων και μία διάθεση να υπερισχύσει ο ένας έναντι του άλλου. Η διευκολυμένη αντίθεση που πραγματοποιείται στις 11/7 μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μία ευκαιρία σε επαγγελματικό επίπεδο η οποία σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό. Επίσης δεν αποκλείεται να φέρει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Ακόμα και αν αυτή την εβδομάδα νιώθεις πιεσμένος στη δουλειά η συζήτηση με κάποιους συναδέλφους που έχεις κοινές απόψεις και αντιλήψεις, θα σε βοηθήσει να αποσυμπιεστείς.

Λέων

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 8/7 μπορεί να δημιουργήσει ένα φλερτ εντός επαγγελματικού χώρου το οποίο θα σου φτιάξει τη διάθεση. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να γίνεις άθελά σου πιεστικός προς το σύντροφό σου -ή προς αυτόν που σε ενδιαφέρει- καθώς η αντίθεση του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τα ξέρεις όλα. Η διευκολυμένη αντίθεση που σχηματίζεται στις 11/7 μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα σε καλεί να βρεις χρόνο για να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Βέβαια καλό θα ήταν αυτός ο χρόνος να μην είναι εις βάρος της ξεκούρασης σου, καθώς αυτή την εβδομάδα θα την χρειαστείς παραπάνω λόγω φόρτου εργασίας. Το να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή θα αποτελέσει τον στόχο αυτής της εβδομάδας.

Παρθένος

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα σου χαρίσει πολύ καλή διάθεση και θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου βάλε στο πρόγραμμα μία μονοήμερη εκδρομή καθώς θα βοηθήσει πολύ τη διάθεση σας. Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει σκηνές ζηλοτυπίας στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου που βρίσκεται και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 11/7 θα φέρει κοντά σου συνεργάτες οι οποίοι θα σε «καλύψουν» σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει μία πιο στενή σχέση με κάποιους συνεργάτες σου η οποία θα είναι πολύ βοηθητική για τη μετέπειτα κοινή επαγγελματική σας πορεία.

Ζυγός

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 8/7 υπόσχεται μία ιδιαίτερα ερωτική ημέρα με ξαφνικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να διοχετεύσεις την ένταση της καθημερινότητας και της δουλειάς σου, στο σύντροφό σου. Επίσης δεν αποκλείεται να σε φέρει «επικίνδυνα» κοντά με κάποιο πρόσωπο που συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στη δουλειά το οποίο θα κρύψει προσωρινά «μελανά» σημεία που υπάρχουν σε αυτή. Βέβαια καλό θα ήταν να μην αφήσεις πίσω τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις όσο και αν θεωρείς πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτές, μιας και είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως τα αντιλαμβάνεσαι και γρήγορα να σου ζητηθούν εξηγήσεις για τυχόν καθυστερήσεις.

Σκορπιός

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με κάποιο συνεργάτη σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις! Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει παρεμβολές τρίτων στην προσωπική σου ζωή. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις να συμβεί κάτι τέτοιο, μιας και είναι πολύ πιθανό να ταράξει τη γαλήνη στη σχέση σου και να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο και να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να συνεργαστείς μαζί του σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης η όψη είναι πολύ ευνοϊκή για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι είδη. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην μπερδέψεις προσωπικές συζητήσεις σε επαγγελματικές κουβέντες.

Τοξότης

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα είναι πολύ βοηθητικό για τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Οι κοινές δραστηριότητες -ακόμα και αν σχετίζονται με δουλειές της καθημερινότητας- με το σύντροφό σου μπορούν να σας φέρουν εξίσου κοντά! Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Αυτή με τη σειρά της θα δημιουργήσει την ανάγκη να υπερισχύσει η δική σου γνώμη και τα δικά σου θέλω, είτε σε μία σχέση που έχεις είτε σε μία σχέση που τώρα ξεκινά. Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μία επιτυχία σε ένα οικονομικό σου ζήτημα, όμως αυτό δεν θα πρέπει να σε εφησυχάσει. Αυτή την εβδομάδα αξίζει να προσέχεις ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς μπορεί να υπάρχουν θέματα τα οποία σχετίζονται με αυτά και εσύ μέχρι τώρα δεν έχεις δώσει την απαραίτητη προσοχή.

Αιγόκερως

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει είτε ένα νέο έρωτα για εσένα που είσαι ελεύθερος είτε ευκαιρίες με το σύντροφό σου σε εσένα που είσαι δεσμευμένος. Σε κάθε περίπτωση η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση η οποία θα πηγάζει από τον αισθηματικό τομέα. Το τέλος της εβδομάδας προμηνύεται διαφορετικό καθώς στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες ενέργειες οι οποίες δεν είναι κατάλληλες, προκειμένου να επιτύχεις κάτι που θέλεις. Καλό θα ήταν να μην το κάνεις καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς εκτεθειμένος. Η αντίθεση μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα η οποία θα γίνει με ακρίβεια στις 14/7 όμως θα δεσπόζει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να υποστηρίξεις την άποψη σου με κάθε κόστος στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αφενός γιατί δεν θα δεχτείς νουθεσίες από κανέναν και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις αφετέρου γιατί θα δημιουργήσει το φαινόμενο της «δράσης- αντίδρασης» ανάμεσα σε εσένα και στους συνεργάτες σου.

Υδροχόος

Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως θα έρθεις αναπάντεχα κοντά με κάποιο πρόσωπο με το οποίο βρίσκεσαι σχεδόν καθημερινά, με κάποιο πρόσωπο που δουλεύεις μαζί του. Πολύ καλή όψη και για ξαφνικές ευχάριστες συναντήσεις ειδικά για εσένα που είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, την Κυριακή η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος και με αφορμή αυτά να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Αν θέλεις να μην γίνει κάτι τέτοιο φρόντισε να αποφύγεις τεχνηέντως συζητήσεις για ζητήματα που θεωρούνται πως έχουν λήξει. H διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ένα παρασκήνιο στα επαγγελματικά σου ζητήματα το οποίο δεν θα είναι καθόλου βοηθητικό. Σίγουρα δεν μπορείς να το σταματήσεις, όμως αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις προσεκτικά τους ανθρώπους με τους οποίους θα συζητήσεις τις ιδέες σου και τις επαγγελματικές σου κινήσεις. Στις 14/7 η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις επίδειξη ισχύος στη δουλειά ή να σκεφτείς τρόπους για να βγεις μπροστά, όμως καλό θα είναι να αποφύγεις κάτι τέτοιο αυτή την εβδομάδα.

Ιχθείς

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για τα αισθηματικά σου ζητήματα αρκεί να μην αφήσεις τη φαντασία να σε παρασύρει, αλλά να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτά που βλέπεις πως συμβαίνουν παρά σε αυτά που φαντάζεσαι πως θα συμβούν. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει μία ξαφνική συνάντηση με κάποιον που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο και θα δώσει το έναυσμα για να έρθετε κοντά. Αν έχεις βρει ήδη το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει πιεστικό απέναντί του. Η διευκολυμένη αντίθεση μεταξύ του Ήλιου, του Κρόνου και του Ποσειδώνα θα εγείρει τη φαντασία σου η οποία μπορεί να βοηθήσει και σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως θα χρειαστεί να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε φαντασία και λογική, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς σωστά τα γεγονότα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να επικεντρωθείς σε δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα καθώς είναι πολύ πιθανό να μην βάλεις τις σωστές προτεραιότητες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.