Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Ωροσκόπιο: Οι προβλέψεις της εβδομάδας 12/8 – 18/8/2019

Συντάκτης  | 

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για 5-11 Αυγούστου 2019! Μάθε αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σου!

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε στενή σχέση με τον Ερμή και τον Άρη στον ίδιο ζωδιακό χώρο, δίνει περιθώρια προβολής σε ατομικό επίπεδο, ενώ, στη διεθνή πολιτική σκηνή, θα παρατηρηθεί πολεμική ρητορική ανάμεσα σε γνωστά αντίπαλα στρατεύματα.

 

ΚΡΙΟΣ

Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα αισθηματικά και τα οικονομικά σας, και, αν έχετε προβλήματα υγείας δεν θα πρέπει να τα παραμελήσετε. Αν δεν προσέξετε μπορεί να πέσετε σε μια κατάσταση αμφισβήτησης των ικανοτήτων και ιδιοτήτων σας και ενδεχομένως να δείτε τη ματαιότητα σε πολλές από τις δραστηριότητές σας. Πρέπει να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα και να σκεφτείτε πιο πρακτικά. Σύντομα θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην αισθηματική σας ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα φανεί το διάστημα αυτό πόσο θα αντέξουν οι σχέσεις σας ή με τι τρόπο θα αντικατασταθούν αν πραγματικά έχουν κλείσει. Θα εντείνετε τις απαιτήσεις από τον εαυτό σας και τους άλλους ή θα συνειδητοποιήσετε τα αρνητικά στοιχεία της συμπεριφοράς των δικών σας ανθρώπων τα οποία δεν ήταν τόσο αισθητά το προηγούμενο διάστημα. Υπάρχει όμως και η εκδοχή που κάποιοι από εσάς να παγιώσουν μια σχέση που έχει ήδη δοκιμαστεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κάθε είδους, μην είστε απρόσεκτοι όταν οδηγείτε ή κυκλοφορείτε και αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους της εποχής. Η εβδομάδα εντείνει τις αντιξοότητες στην εργασία σας και σας επιβάλλει όχι μόνο να φανείτε χρήσιμοι στο περιβάλλον σας, αλλά να υπηρετήσετε ακόμα πιο ολοκληρωτικά το σύστημα ή τους ανθρώπους εκείνους από τους οποίους εξαρτάστε! Δώστε προσοχή στην οικογένεια και στις ανάγκες των παιδιών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προνοήστε για τις οικονομικές κακοτοπιές που μπορεί να φέρει μια πρόσφατη επιλογή σας. Κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να κερδίσετε τα περιθώρια που εξυπηρετούν τους σκοπούς σας, αλλά η εβδομάδα φέρνει αντιξοότητες στα οικονομικά και αισθηματικά σας. Δείτε κάποιες συμφέρουσες εναλλακτικές. Αισθηματικά, υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης της καθημερινότητάς σας, ενώ οι ελεύθεροι έχετε περισσότερες προκλήσεις από το περιβάλλον των διακοπών σας. Ασχοληθείτε και επιλύστε μια οικονομική σας ανάγκη.

 

ΛΕΩΝ

Οι ερωτευμένοι ίσως δοκιμαστείτε από τον σύντροφό σας, ή από μια κατάσταση που θα εξελιχθεί και θα δοκιμάσει εκείνον. Κατ’ επέκταση οφείλετε να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση, να συμβιβαστείτε με μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει, αλλά να δώσετε και κάποια περιθώρια ώστε να έχετε ευχάριστο ελεύθερο χρόνο ή διακοπές. Μια διαφορά με άτομο του περιβάλλοντός σας, δεν πρέπει να τραβήξει σε μάκρος. Κερδίστε έξυπνα τις εντυπώσεις σε ένα απαιτητικό κοινωνικό περιβάλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περισσότερο το στενό περιβάλλον είναι ο τομέας που πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα. Θα έλεγα επίσης να προσέξετε την ασφάλεια των κεκτημένων σας από οποιαδήποτε επιτήδεια διάθεση κλοπής ή εξαπάτησης. Επίσης το κλίμα που θα διαμορφωθεί πρέπει να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα αποφεύγοντας επιθετική συμπεριφορά και βιαστικές αποφάσεις. Αποφύγετε οτιδήποτε θα φέρει δυσάρεστες συνέπειες στην οικογένειά σας ή θα βάλει τον κίνδυνο μέσα στο σπίτι σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι δεσμευμένοι ανανεώστε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι κρίνετε μια καινούργια γνωριμία με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Κερδίστε τις εντυπώσεις με τη συμπεριφορά και την καλή σας διάθεση. Κοινωνικά, προβλέπονται πολλές δραστηριότητες και ευχάριστες προσκλήσεις. Αν η διάθεσή σας όμως δεν είναι η κατάλληλη φροντίστε να απομονωθείτε σε περιβάλλον που σας προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Ξεκουραστείτε και βρείτε την ψυχική σας υγεία!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις, επικίνδυνες συναναστροφές, επιπόλαιες επιλογές και κάθε μορφή έκφρασης που θα μπορούσε να σας εκθέσει ή να σας ταλαιπωρήσει. Η εβδομάδα θέλει προσοχή σε θέματα μετακίνησης, επικοινωνίας, συνεργασιών και αιφνίδιων συμπτώσεων σε όλη την πορεία της. Οικονομικά, προνοήστε για μια ανάγκη που μπορεί να προκύψει αργότερα μέσα στον μήνα. Οι άλλοι κρατούν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας, αποφύγετε όμως να παραβλέψετε τις δικές σας επιθυμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά, τα πράγματα βελτιώνονται κάπως κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας και εσείς αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τι θέλετε και τι όχι. Είναι πιο εύκολο τώρα να αποκτήσετε πρόσβαση σε κοινωνικούς κύκλους ή συντροφιές που σας ενδιαφέρουν. Κάποιοι από εσάς θα έχετε μια αναβίωση του παρελθόντος και πρέπει να θυμάστε ότι το ίδιο λάθος δεύτερη φορά, κοστίζει ακριβότερα. Σας επιτρέπεται να είστε καταναλωτικοί και να ξοδέψετε χρήματα για την ευχαρίστησή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναπτύξτε την προνοητικότητα και καταπολεμήστε τους φόβους. Η εβδομάδα αυτή θα μεγαλώσει το άγχος για όποιες οικονομικές εκκρεμότητες έχετε. Μην σας πιάνει πάντως πανικός γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο αρκεί να σταματήσετε για λίγο να συζητάτε και να τρέχετε και να σκεφτείτε ήρεμα τα προβλήματά σας. Προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας, αποχαιρετίστε το παρελθόν και βάλτε θεμέλια στις νέες σας επιδιώξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ευνοεί τις αισθηματικές σας επιδιώξεις. Φροντίστε την εικόνα και τη συμπεριφορά σας. Κάποιοι σας προσέχουν περισσότερο από όσο φαντάζεστε και αυτό δημιουργεί ευθύνες απέναντι σε τρίτους, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα. Θέματα εργασίας, ή πρακτικής φύσεως θα σας απασχολήσουν για σύντομο διάστημα και θα χρειαστεί να δώσετε αποτελεσματικές λύσεις. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν, έστω και αν βρίσκεστε σε διακοπές.

 

Ιχθύες

Φροντίστε να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από την αισθηματική σας ζωή, ιδιαίτερα εσείς που βιώνετε μια μακρόχρονη σχέση. Το δύσκολο είναι να βρείτε τρόπους να την ανανεώσετε χωρίς να διακινδυνεύσετε τα κεκτημένα σας. Οικονομικά, οι εποχικά εργαζόμενοι διαπιστώνετε ότι τα αποτελέσματα είναι χαμηλότερα των προσδοκιών σας, αλλά, ευτυχώς, το παιχνίδι δεν τέλειωσε ακόμα. Εντείνετε τις προσπάθειες βελτίωσης των οικονομικών σας.

oroskopos.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.