Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Σεξ

Σεξ: 7 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε στο κρεβάτι

Συντάκτης  | 

Υπάρχουν 7 πράγματα στο σεξ που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε έστω και μία φορά. Κι ας είναι και μοναδική.

Εδώ που τα λέμε όμως, τα κόλπα και τα μυστικά δεν τελειώνουν ποτέ και με τον κάθε άντρα ξεχωριστά, γνωρίζεις καινούρια πράγματα. Κι αυτή είναι η γοητεία του. Μπορείς να βρεθείς σε μονοπάτια που δεν γνώριζες και να αναθεωρήσεις για όσα έχεις πει πιο πριν.

1.Το σεξ στα γρήγορα

 Χωρίς προκαταρκτικά, χωρίς τίποτα. Να θες μόνο αυτό ρε παιδί μου. Είτε γιατί το έχεις ανάγκη εκείνη τη στιγμή, είτε γιατί ο χρόνος σας βιάζει. Όπως και να ‘χει, είναι ωραίο.

2.Το πολύυυυ αργό

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις πόση ώρα πέρασε. Αργά αργά, με πλήρη απόλαυση όλων των αισθήσεων. Τα φιλιά, οι αγκαλιές, τα προκαρκτικά, η σεξουαλική πράξη, όλα χρειάζονται τον χρόνο τους.

3.Στο ντους

Μπορεί να φοβάσαι ότι θα σαβουριαστείς, αλλά με λίγη προσοχή όλα γίνονται. Και μόνο το νερό που θα τρέχει πάνω σας, αρκεί για να διεγείρει κι άλλο τις αισθήσεις και να σας απογειώσει.

4.Το σεξ μετά τον τσακωμό

Το καλύτερο. Μπορεί να καυγαδίσατε, αλλά το σεξ εκτός ότι θα είναι κάπως wild που την δεδομένη στιγμή είναι ό,τι πρέπει, θα σας ηρεμήσει κιόλας μετά. Κι αυτό θα το χρειάζεσαι σίγουρα.

5.Το σεξ με ρόλους

Εκτός ότι θα γελάσεις πολύ, θα το ευχαριστηθείς κιόλας. Δοκίμασε με τον σύντροφο σου να ενσαρκώσετε διάφορους ρόλους για να γίνει διασκεδαστικό το σεξ. Αυτό ενδείκνυται για τις περιπτώσεις που έχει επέλθει η ρουτίνα μεταξύ σας.

6.Να «απαιτήσεις» το στοματικό σεξ

Πολλοί άντρες για κάποιο λόγο το παραμελούν. Αν και ο φίλος σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία, τότε πρέπει να ζητήσεις να αφιερώνει αντάξιο χρόνο και σε σένα, όπως κι εσύ σε εκείνον. Όπως τον ευχαριστεί, σε ευχαριστεί κι αυτό πρέπει να το καταλάβει.

7.Το σεξ με εκείνον που είσαι ερωτευμένη

Όταν βρεις εκείνον τον ένα που το μυαλό και η καρδιά θα του ανήκουν ολοκληρωτικά, τότε το σεξ θα είναι το πιο τέλειο της ζωής σου.

in

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά.