Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Ωροσκόπιο

Προβλέψεις από 2 έως 8/12

Συντάκτης  | 

Μια αστρολογική όψη που μπορεί να δώσει θετικές εξελίξεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για προώθηση σημαντικών τα επαγγελματικά μας.

Από τον Χρήστο Ντούβλη / myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Το εξάγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο Σκορπιό με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 3/13 δείχνει συναισθηματική ένταση. Η οποία μπορεί να γίνει το κατάλληλο «καύσιμο» και να μετατραπεί σε πάθος. Είτε έχεις βρει το σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ καλές και έντονες για την αισθηματική σου ζωή. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να επενδύσεις σε ένα πρόσωπο που δεν σου δείχνει αυτό που είναι. Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Επαγγελματικά

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως όχι μόνο για αυτή την εβδομάδα αλλά και για ένα έτος περίπου θα σε απασχολήσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη δουλειά μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να κερδίσεις μία νέα καλύτερη θέση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 3/12 σε προτρέπει να μη διστάσεις να αναλάβεις ένα δύσκολο επαγγελματικό ζήτημα. Καθώς θα μπορέσεις να το φέρεις εις πέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου βοηθά και την προσωπική σου ζωή. Καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις νέες γνωριμίες, εσύ που είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η περίοδος είναι πολύ καλή για να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε ένα ταξίδι. Ακόμα καλύτερα ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δείχνει ευκαιρίες να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά

Ο Δίας προσφέρει βοήθεια και σε επαγγελματικά ζητήματα ιδιαίτερα αν η δουλειά σου σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό. Τώρα είναι μία πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή να αποκτήσεις μία πιστοποίηση. Η οποία θα σε βοηθήσει και στα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Πρόσεξε το Σαββατοκύριακο καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να παρασυρθείς από μία ιδέα την οποία δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 3/12 δημιουργεί έντονα συναισθήματα και θα παρατηρήσεις πως τίποτε δεν θα είναι παιχνιδάκι αυτή την περίοδο. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τη συναισθηματική υπερχείλιση καθώς αυτή είναι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να επενδύσεις αισθηματικά σε ένα πρόσωπο που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Επαγγελματικά

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 3/12 δείχνει ευκαιρίες να κερδίσεις χρήματα μέσα από σωστές επαγγελματικές συνεργασίες ή μέσω των συνεταίρων σου. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Άρη στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες να αναλάβεις κάτι νέο στη δουλειά το οποίο θα σου αποφέρει και νέα έσοδα. Αν έχεις κατά νου να κάνεις μία συζήτηση που αφορά τη δουλειά προτίμησε να το κάνεις στις αρχές της εβδομάδας καθώς από Παρασκευή έως Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς. Δημιουργεί απάτες και αυταπάτες και θολώνει την κρίση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει ευχάριστες στιγμές σε προσωπικό επίπεδο αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να την επισημοποιήσεις μέσα στον επόμενο χρόνο και οι συζητήσεις θα αρχίσουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται και εκείνη στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στο Σκορπιό δείχνει ευκαιρίες να φλερτάρεις και να κερδίσεις κάτι σε αισθηματικό επίπεδο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι μία πολύ καλή ημέρα για να την αφιερώσει στο σύντροφό σου και σε οτιδήποτε σας ευχαριστεί.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά κι αυτή την εβδομάδα καθώς η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργεί κινητικότητα η οποία όπως θα διαπιστώσεις θα είναι προς όφελός σου. Νέες συνεργασίες στον ορίζοντα αλλά και ευκαιρίες να διευρύνεις τις ήδη υπάρχουσες. Επεδίωξε συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα, προκειμένου να καταφέρεις κάτι που θέλεις. Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή είναι ημέρες που αξίζουν την προσοχή σου καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει εργασιακά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να είσαι αρκετά αφηρημένος και είναι πολύ πιθανό να ξεχάσεις κάποιες από τις εργασιακές σου υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως για αρκετό διάστημα προτεραιότητα θα είναι επαγγελματικά και τα εργασιακά ζητήματα. Για αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί ένα νέο ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που συνεργάζεσαι μέχρι τώρα μαζί του σε επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει και να κερδίσεις την προσοχή του. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η καλή «συνεργασία» με το σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να τελειώσετε κοινές υποχρεώσεις και δουλειές του σπιτιού.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά θα βρίσκεται σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι πολύ καλές για να προωθήσεις επαγγελματικά ζητήματα. Σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη καθώς θα ενισχύσει την ενέργειά σου αλλά και το πείσμα σου. Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δεν είναι πολύ βοηθητικό για να ξεκαθαρίσουν επαγγελματικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου και το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται και εκείνη στον Αιγόκερω με τον Άρη από το Σκορπιό στις αρχές της εβδομάδας, δείχνουν μία υπέροχη εβδομάδα για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να προκύψει σε αυτές τις ημέρες κι αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου. Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις νέες γνωριμίες καθώς το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να σε προσεγγίσουν άνθρωποι που δεν θα έχουν ξεκάθαρες προθέσεις.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα είναι σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός με την διευθέτηση αυτών, καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε λάθος ενέργειες. Προτίμησε να ασχοληθείς με σημαντικές υποχρεώσεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθώς από την Παρασκευή ως και την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείς καθόλου στα πρέπει.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3/12 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι πάρα πολύ καλό για να συζητήσεις και ενδεχομένως να αποφασίσεις να μείνεις μαζί με το ταίρι σου κάτω από την ίδια στέγη. Αν μένετε ήδη μαζί το επόμενο διάστημα είναι πολύ καλό για να κάνετε μία μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας ή για να διευθετήσετε ζητήματα του σπιτιού. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται και εκείνη στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κερδίσεις κάποιον που θέλεις.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να την προκύψουν νέα δεδομένα σε αυτά. Αν έχεις επαγγελματικές εκκρεμότητες, συζητήσεις και ραντεβού για δουλειά προσπάθησε να τα φέρεις εις πέρας στις αρχές της εβδομάδας. Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δεν είναι ευνοϊκό για ειλικρινείς συζητήσεις. Απόφυγε να αφήσεις κάτι σίγουρο στον επαγγελματικό τομέα και να επενδύσεις σε κάτι νέο αν πρώτα δεν έχεις αξιολογήσει προσεκτικά τα δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3/12 δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις ένα νέο ταίρι, αν είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επεδίωξε να μη μείνεις καθόλου στο σπίτι μαζί με το σύντροφό σου, καθώς η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να βρεθείτε με αγαπημένους σας ανθρώπους. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να φλερτάρεις προκειμένου να κερδίσεις αυτόν που θέλεις.

Επαγγελματικά

Οι επαφές με ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανές αυτή την εβδομάδα, όπως επίσης και οι συζητήσεις για νέες συμφωνίες ιδιαίτερα αν το επάγγελμά σου σχετίζεται με το εμπόριο. Οτιδήποτε και αν κάνεις προτίμησε να το συζητήσεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθώς από την Παρασκευή ως και την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δεν προάγει τις ειλικρινείς συζητήσεις και μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3/12 σου χαρίζει αυτοπεποίθηση αλλά και την αισιοδοξία πως μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις στον αισθηματικό τομέα. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται και εκείνη στον Αιγόκερω με τον Άρη από το Σκορπιό σε καλεί να περάσεις από τη σκέψη στη δράση και να κερδίσεις κάτι ή κάποιον σε προσωπικό επίπεδο. Σε περίπτωση που έχεις ένα ραντεβού ή κάνεις μία νέα γνωριμία μέσα στο Σαββατοκύριακο χρειάζεται να φιλτράρεις προσεκτικά αυτά που θα ακούσεις, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει πως πολλά από αυτά δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα ειπωθούν χάριν εντυπωσιασμού.

Επαγγελματικά

Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα είναι αρκετές όμως εσύ δεν θα βρίσκεσαι στην ίδια διάθεση μαζί τους και είναι πολύ πιθανό να μην ασχοληθείς με αυτές. Προσπάθησε να επιβληθείς στον εαυτό σου διαφορετικά θα αφήσεις αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που σχετίζονται με τη δουλειά. Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται παραπάνω προσοχή καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει έλλειμμα συγκέντρωσης και ενέργειας το οποίο δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς με πρακτικές υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου από τις 3/12 και το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιό σου με τον Άρη που βρίσκεται στο Σκορπιό δείχνει πως οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα παίξουν ενεργό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μέσω εκείνων να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα μιλήσει στην καρδιά σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για εσένα και το σύντροφό σου καθώς η αισιοδοξία σου και η καλή σου διάθεση θα βοηθήσει πολύ και εκείνον.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σε απασχολήσουν και τόσο αυτή την εβδομάδα καθώς η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου στις 3/12 δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις καλά αφήνοντας για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις μία ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που πρέπει και σε αυτό που θέλεις, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να τις αφήσεις για τα καλά και μετά να βρεθείς εκτεθειμένος. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιό σου με τον Άρη που βρίσκεται στο Σκορπιό δείχνει πως γύρω σου θα υπάρχουν συζητήσεις με αφορμή επαγγελματικά θέματα και μέσα από αυτές μπορείς να βγεις κερδισμένος με κάποιο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στο Σκορπιό δείχνει πως θα υπάρξει φλερτ στη δουλειά και είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιος συνάδελφός σου σε φλερτάρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση παρακίνησε το σύντροφό σου να κάνετε κάτι που θέλεις. Καθώς χρειάζεται ένα κίνητρο προκειμένου να σε ακολουθήσει. Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα δείχνει πως οι συζητήσεις με φίλους σου μπορεί να σε μπερδέψουν και τελικά να αποφασίσεις λάθος για ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Επαγγελματικά

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 3/12 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να κινηθείς ήσυχα και να κερδίσεις κάτι που περιμένεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Εξίσου βοηθητική θα είναι και η όψη εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται και εκείνη στον Αιγόκερω με τον Άρη που βρίσκεται στο Σκορπιό. Καθώς δείχνει πως θα έχεις συμμάχους στα επαγγελματικά σου σχέδια. Προσπάθησε να μην κάνεις «διαλαλείς» τη δράση σου και τις επόμενες κινήσεις σου. Θα τα καταφέρεις καλύτερα αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 3/12 θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις το φιλικό σου περίγυρο με νέες προσθήκες ατόμων. Μέσω αυτών να γνωρίσεις και κάποιον που θα σου κλέψει την καρδιά. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται και εκείνη στον Αιγόκερω με τον Άρη από το Σκορπιό θα πρέπει να κάνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή με το σύντροφό σου. Αν  βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καθώς αυτό θα σας ανανεώσει. Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή οι νέες γνωριμίες και τα αισθηματικά ραντεβού χρειάζονται προσοχή. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα είναι δύσκολο να υπάρξει ειλικρίνεια.

Επαγγελματικά

Η δουλειά σου και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή θα κάνουν αισθητή την παρουσία της και αυτή την εβδομάδα. Εσύ είναι πιθανόν να μην βρίσκεσαι στην ίδια διάθεση. Προσπάθησε να ασχοληθείς με σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μην τις αφήσεις για αργότερα. Καθώς αργότερα θα έρθουν κι άλλες και τελικά δεν θα προλάβεις να τις φέρεις εις πέρας. Προτίμησε να διευθετήσεις τις πιο σημαντικές από αυτές στις αρχές της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο του ήλιου με τον Ποσειδώνα δεν θα σε αφήσει να συγκεντρωθείς στη δουλειά.