Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Οι προβλέψεις από 11/10 έως 17/11

Συντάκτης  | 

Θέματα του παρελθόντος έρχονται κυρίως στο προσκήνιο. Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο. Οι προβλέψεις αυτές  μπορεί να μας οδηγήσουν σε έντονο υποκειμενισμό και νευρικότητα σε σχέση με τους γύρω μας. 

Από τον Χρίστο Ντούβλη/ myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Η Πανσέληνος αυτή την εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανόν να σου φέρει δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το μέλλον μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει. Απόφυγε τα σενάρια καθώς υπονομεύουν τη διάθεσή σου αλλά και τη σχέση που πάει να ξεκινήσει. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 14/11 δείχνει πως μπορεί να επενδύσεις πολλά στη σχέση σου .Τελικά να νιώσεις μετέωρος. Σε περίπτωση που κάνεις κάποια νέα γνωριμία γύρω από αυτή την ημέρα να έχεις κατά νου πως θα ακούσεις πολλά λόγια. Όμως δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Επαγγελματικά

Είναι πάρα πολύ πιθανόν να προκύψει κάτι στη δουλειά το οποίο ήξερες πως υπάρχει -δηλαδή δεν είναι κάτι νέο. Τώρα θα έρθει με έντονο τρόπο στο προσκήνιο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου. Δείχνει πως είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να λύσεις ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν. Σε περίπτωση που οι συζητήσεις αφορούν και οικονομικά θέματα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με οτιδήποτε συμφωνήσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να ακούσεις πολλά που θα μείνουν στα λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου είτε με ένα τηλεφώνημα είτε με μία συνάντηση ένα πρόσωπο το οποίο είχε παίξει κομβικό ρόλο σε αυτή κατά το παρελθόν. Στις 14/11 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπορεί να ωραιοποιήσεις πρόσωπα αλλά και καταστάσεις που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή. Τελικά να πάρεις μία λάθος απόφαση. Επικεντρώσου στο παρόν καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν τη «ζημιά».

Επαγγελματικά

Οι συζητήσεις που θα γίνουν σε επαγγελματικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα μπορεί να σε μπερδέψουν. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου (12/11) θα βοηθήσει σε αυτό. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες τώρα καθώς είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα που θα υπάρξουν σε αυτές. Τώρα είναι κατάλληλη περίοδος για να κλείσεις ημιτελή ζητήματα στη δουλειά, όχι όμως να ανοίξεις καινούργια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Αυτή η εβδομάδα έχει έντονο «άρωμα» παρελθόντος. Ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου. Δείχνει πως θα είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να αναπολείς ένα παλιό σου έρωτα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε τέτοιου είδους σκέψεις. Θα σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου και θα σε γυρίσουν πίσω σε μία αμφίβολη κατάσταση. Στις 14/11 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ωραιοποιεί καταστάσεις συναισθήματα και ανθρώπους, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να αντιληφθείς τις πραγματικές προθέσεις κάποιου που θα σε προσεγγίσει…

Επαγγελματικά

Η Πανσέληνος θα επηρεάσει και τον τομέα των επαγγελματικών ζητημάτων. Είναι πολύ πιθανό να φέρει ασυμφωνία μεταξύ εσένα και των συνεργατών σου. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να περιπλέξει τα ζητήματα που έχετε και να ανοίξει θέματα του παρελθόντος. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χρειαστεί υπομονή εκ μέρους σου. Προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι πολύ βοηθητική για να διεκδικήσεις κάτι νέο στη δουλειά. Γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους σε αυτή. Ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα στις επαγγελματικές σου σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου θα ξυπνήσει αισθήματα του παρελθόντος. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που θα τα διαχειριστείς. Ιδιαίτερα αν έχεις ξεκινήσει κάτι νέο στη ζωή σου. Οι «παγίδες» της εβδομάδας δεν τελειώνουν. Στις 14/11 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα ακούσεις ωραία λόγια. Μπορεί να σε παρασύρουν και να κάνεις μία λάθος επιλογή στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά

Η δουλειά και τα ζητήματα που απορρέουν από αυτή θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 12/11 με την εμπλοκή του ανάδρομου Ερμή δείχνει μία γενικότερη ασυνεννοησία. Σε περίπτωση που στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου εμπλέκονται και άλλα άτομα. Κάνε συζητήσεις μαζί τους οι οποίες θα επιβεβαιώσουν τον τρόπο που θα κινηθείτε στα θέματα της δουλειάς σας. Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις καραδοκούν.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Τα ζητήματα που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς το παρόν θα μπερδευτεί με το παρελθόν και το δεύτερο θα κάνει την εμφάνιση του ξανά. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή κατά την Πανσέληνο αλλά και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ωραιοποιούν ανθρώπους και συναισθήματα. Σκέψου με λογική πριν αποφασίσεις να ανοίξεις την πόρτα σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αφουγκράσου τη διαίσθησή σου καθώς έχει να σου πει πολλά.

Επαγγελματικά

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού εγείρει επαγγελματικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες δυσκολίες σε αυτά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Επιστράτευσε την διπλωματία σου για να καταφέρεις να βγεις αλώβητος από αυτές. Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται ανάδρομος και αυτό θα επηρεάσει τις προσπάθειες να βρεθεί λύση σε ένα θέμα που έχει προκύψει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αυτές τις ημέρες. Απόφυγε τα πολλά λόγια καθώς αυτή την εβδομάδα θα αποτελέσουν πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 12/11 μπορεί να φέρει επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που υπήρξες μαζί κατά το παρελθόν και οι άνθρωποι του κοινού σας περιβάλλοντος θα παίξουν ενεργό ρόλο σε αυτό. Στις 14/11 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου λέει να είσαι προσεκτικός σε υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις είτε από το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- από κάποιον που σε ενδιαφέρει. Κράτησε αποστάσεις από υποσχέσεις, μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις και κράτησε μικρό καλάθι σε περίπτωση που άκουσες κάτι από τα παραπάνω.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στη δουλειά καθώς οι συνεργάτες σου μπορεί να σε μπερδέψουν με κάτι που θα σου πουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση. Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό κάνει δύσκολη την επίλυση ακόμα και απλών εργασιακών ζητημάτων και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου. Αν αυτή την εβδομάδα έχεις στα σκαριά μία νέα οικονομική συμφωνία ή μία διευθέτηση, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα «ψιλά γράμματα» καθώς είναι πολύ πιθανόν εκεί να κρύβονται σημαντικοί όροι.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Τα ζητήματα καρδιάς αυτή την εβδομάδα μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν λίγο καθώς η κατάσταση σε αυτά δεν θα είναι ξεκάθαρη με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πάρεις σωστές αποφάσεις. Η επικοινωνία είτε με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- με κάποιον που σε ενδιαφέρει δεν θα είναι και στα καλύτερά της λόγω του ανάδρομου Ερμή, για αυτό θα πρέπει να είσαι δίπλα προσεκτικός. Στις 14/11 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιον που σου αρέσει μέσω ενός ανθρώπου του στενού σου περιβάλλοντος. Απόφυγε να βγάλεις συμπέρασμα με βάση τις «συστάσεις» που θα έχεις και προτίμησε να βασιστείς στη διαίσθησή σου.

Επαγγελματικά

Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν άνθρωποι οι οποίοι θα δηλώσουν πρόθυμοι να σε βοηθήσουν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η αλήθεια θα είναι κάπως διαφορετική, για αυτό αν δεν θέλεις να μείνεις εκτεθειμένος απέναντι στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις προτίμησε να βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις. Συζητήσεις που μπορεί να γίνουν στη δουλειά με αφορμή θέματα που θα προκύψουν σε αυτή θα έχουν αρκετή παραπληροφόρηση και καλό θα είναι να το έχεις κατά νου.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα η αλήθεια είναι πως θα έχεις όρεξη για να συζητήσεις θέματα της προσωπικής σου ζωής, όμως είναι πολύ πιθανό να μη είναι ούτε ο σύντροφός σου ή -αν είσαι ελεύθερος- αυτός που σου αρέσει στην ίδια διάθεση. Απόφυγε τα πολλά λόγια καθώς μπορεί να δημιουργήσουν νέες παρεξηγήσεις και προσπάθησε να επικεντρωθείς στην ουσία κάθε ζητήματος. Σε περίπτωση που κάνεις μία επιλογή στον αισθηματικό τομέα αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σου.

Επαγγελματικά

Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου για αυτή την εβδομάδα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν μία επικοινωνιακή κινητικότητα, η οποία μπορεί να μην έχει θετική επίδραση στα ζητήματα της δουλειάς. Σε περίπτωση που υπάρχουν εκκρεμότητες με θέματα που σχετίζονται και με οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτά και να κρατάς «μικρό καλάθι» ώστε να μην έχεις απώλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 12/11. Θα φέρει πληροφορίες για κάποιον που σε ενδιαφέρει. Όμως θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κατά το ήμισυ. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με οτιδήποτε και αν ακούσεις αυτή την εβδομάδα αποφεύγοντας να βγάλεις συμπεράσματα. Αν πρώτα «δεν το έχεις ψάξει». Στις 14/11 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει τη δύναμη που έχουν τα «ωραία λόγια», και εσύ καλείσαι να αποφύγεις αυτή την παγίδα και να πιστέψεις μόνο σε ωραίες πράξεις, αφήνοντας τα λόγια.

Επαγγελματικά

Τα θέματα της δουλειάς θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς θα αποτελέσουν κύριο συστατικό της καθημερινότητάς σου. Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως είναι πολύ πιθανό να συμβαίνουν πράγματα και σε παρασκηνιακό επίπεδο. Για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις όσο πιο ήπιους τόνους μπορείς στη δουλειά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 14/11 μπορεί να σε παρασύρει σε ένα επαγγελματικό σχέδιο το οποίο είναι αδύνατο να γίνει με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος να κάνεις λάθος κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου αλλά και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Λίγες ημέρες μετά, δείχνει πως αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι ξεκάθαρη όσον αφορά τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Προτίμησε να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για ανοιχτά θέματα. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Φίλτραρε πολύ προσεκτικά τα λόγια που θα ακούσεις. Πίσω από αυτά θα βρίσκονται πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Επαγγελματικά

Η δουλειά σου ενδεχομένως να σου προκαλέσει άγχος αυτή την εβδομάδα όχι λόγω φόρτου εργασιών, αλλά λόγω προβλημάτων κατά την επικοινωνία. Σε περίπτωση που εργάζεσαι σε μία ομάδα ανθρώπων πρόσεξε ιδιαίτερα ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Ένα ζήτημα από το παρελθόν είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του και καλό θα ήταν να κρατήσεις ήπιους τόνους σε αυτό προκειμένου να μπορέσεις να το διευθετήσεις με το σωστό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου δείχνει πως οι προσπάθειες να επιλύσεις ένα σημαντικό θέμα της προσωπικής σου ζωής πιθανό να μην ευοδωθούν. Για αυτό το λόγο κράτησε στάση αναμονής σε οτιδήποτε είναι σημαντικό. Οι όψεις αυτής της εβδομάδας δεν βοηθούν στην επίλυση του. Αν ήδη έχεις βρει το σύντροφό σου το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν θα σε βοηθήσει να παραμείνεις «συγκεντρωμένος» στη σχέση σου. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος τα επηρεάζει άμεσα δημιουργώντας κινητικότητα. Παλαιές υποθέσεις είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν ξανά στο προσκήνιο και να δημιουργήσουν εμπόδια. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τις επιλύσεις προκειμένου να μην βγαίνουν συνέχεια μπροστά. Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να αποφύγεις τα «πηγαδάκια» στη δουλειά. Θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από αυτή τη διάθεση και να πεις πράγματα τα οποία μπορεί να παρεξηγηθούν.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σχετικά με τις αποφάσεις που θα πάρεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς ο ανάδρομος Ερμής που παίζει κομβικό ρόλο στην Πανσέληνο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργούν μία θολή κατάσταση. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται μαζί του αλλά και μαζί σου και μην αφήσεις τον εαυτό σου να ωραιοποιήσει καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος! Κράτησε μικρό καλάθι για μία γνωριμία που θα κάνεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μπορεί να φαίνεται ιδανική αλλά η πραγματικότητα θα απέχει από αυτό.

Επαγγελματικά

Τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής θα επηρεάσουν και την διάθεση σου. Με αποτέλεσμα να μη δείξεις τόσο ενδιαφέρον στα επαγγελματικά σου ζητήματα όσο θα έπρεπε. Πρόσεξε λάθος ενέργειες στη δουλειά οι οποίες μπορεί να σε εκθέσουν στα μάτια των ανώτερων σου. Προσπάθησε όσο γίνεται να κατευνάσεις την ανάγκη σου να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις. Κάπως αυτό δεν θα ήταν μία σωστή κίνηση! Κατά τη διάρκεια σημαντικών επαγγελματικών εργασιών θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός. Θα έχεις την τάση να αφαιρείσαι και αυτό αυξάνει την πιθανότητα λαθών.