Ωροσκόπιο

Ωροσκόπιο: Οι μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου 

Συντάκτης  | 

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Σεπτεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια. Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!

Κριός 

Τον Σεπτέμβριο αγαπητέ μου Κριέ καλείσαι να βάλεις σε τάξη και οργάνωση τη ζωή σου. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές και θα αναγκαστείς να δεις πιο υπεύθυνα ζητήματα που αφορούν το πρόγραμμα της καθημερινότητας, της εργασίας και όλων των ευθυνών που έχεις αναλάβει. Η πολυαστρία που γίνεται αυτό το μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, σφίγγει τα λουριά και σε αναγκάζει να σηκώσεις μανίκια και να εργαστείς σκληρά. Ξεκινάς νέες δραστηριότητες, προσέχεις περισσότερο σε θέματα προσωπικές ευεξίας και φυσικής κατάστασης και κόβεις κακές συνήθειες που σε επιβάρυναν. Η Πανσέληνος στις 14 Σεπτεμβρίου σε κλείνει στο καβούκι σου και σε βάζει σε διαδικασία απολογισμού. Ωστόσο από τα μέσα του μήνα, αρχίζεις να δίνεις προτεραιότητα και σε θέματα σχέσεων συνεργασιών, αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιο του Ζυγού! Στο τέλος του μήνα, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό κάνεις ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα σε μία σχέση !

Αισθηματικά

Είναι γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα δεν έχεις χρόνο ή και διάθεση να ασχοληθείς τόσο με την αισθηματική σου ζωή και αυτό θα σε κάνει να παραμελήσεις το ταίρι σου, ή και να νιώθεις κάπως βαρετά ακόμα και αν δεν έχεις σύντροφο. Η τάση αυτή γρήγορα θα ξεπεραστεί αφού από τις 14 του μήνα ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσουν στο Ζυγό. Τότε μπαίνεις σε ένα θετικό διάστημα ανανέωσης της αισθηματικής σου ζωής, όπου οι συζητήσεις, τα μηνύματα, οι συναντήσεις και οι γνωριμίες θα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Ο μήνας είναι κατάλληλος για να βάλεις σε μία τάξη και οργάνωση τα επαγγελματικά σου, να κλείσεις εκκρεμότητες αλλά και να εργαστείς σκληρά προκειμένου να δεις καλύτερες αποδόσεις στην εργασία σου! Μπορεί να κουραστείς, να συγχυστείς, να νιώσεις ότι δεν έχεις ελεύθερο χρόνο, όμως τα δεδομένα γύρω σου θα σε βοηθήσουν να στρώσεις τα επαγγελματικά σου και να δεις και μία καλύτερη πορεία στα οικονομικά σου!

Υγεία – Ομορφιά

Αυτό το μήνα βλέπεις πιο σοβαρά και προγραμματισμένα το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις γυμναστήριο, διατροφή, να περιποιηθείς περισσότερο το σώμα σου και να απεμπλακείς από συνήθειες που σε επιβάρυναν. Είναι λοιπόν η ιδανική εποχή για να φροντίσεις περισσότερο εσένα και να δεις άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα σε κάθε προσπάθειά σου!

Ταύρος

Το καλοκαιράκι είναι φανερό ότι συνεχίζεται και το Σεπτέμβριο για σένα αγαπητέ μου Ταύρε, με εσένα να διασκεδάζεις, να ερωτοτροπείς, να ανανεώνεσαι και να ικανοποιείς τις επιθυμίες σου στο μέγιστο. Η πολυαστρία που γίνεται αυτό το μήνα στο ζώδιο της Παρθένου προσφέρει χαρές που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, τα δημιουργικά σχέδια, τα ταλέντα. Είναι πολύ πιθανό όμως να ξεκινήσεις τώρα και μία νέα δραστηριότητα που θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Κατακτάς επιθυμίες, σταθεροποιείς τη ζωή σου, κάνεις σχέδια για το μέλλον σου και βλέπεις ότι οι προσπάθειές σου επιτέλους πιάνουν τόπο. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου να γεμίζουν τις μέρες σου με όμορφες στιγμές. Σημαντικό είναι να περιορίσεις τις υπερβολές τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα οικονομικά σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνεις μεγάλα βήματα, τα οποία δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις στην συνέχεια.

Αισθηματικά

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα φόρτε της αυτό το μήνα, αφού η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο φέρνουν πραγματικά δράση, εξέλιξη και ικανοποίηση από την πορεία της ερωτικής σου ζωής. Περνάς όμορφες στιγμές, διασκεδάζεις, έχεις τις κατακτήσεις σου και επιτέλους μπορώ να πω ότι τα ερωτικά σου βρίσκονται στο σημείο που εσύ πάντα ήθελες.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να κάνεις νέα επιτυχή πλάνα στα επαγγελματικά σου. Το μεράκι σου θα σου δώσει την ώθηση να τολμήσεις και να κατακτήσεις κάποια σχέδια στην εργασία σου! Εμπιστέψου τις ιδέες σου και μην διστάσεις να θέσεις σε εφαρμογή τώρα, κάτι που το σχεδίαζες εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία καλύτερη περίοδο, δίνονται ευκαιρίες διευθετήσεων, ωστόσο οι χειρισμοί σου θα πρέπει να είναι πιο συγκρατημένοι.

Υγεία – Ομορφιά

Επιμελείσαι πολύ περισσότερο την φυσική σου κατάσταση και το σώμα σου και νιώθεις πολύ καλύτερα με εσένα αυτό το μήνα Ταύρε μου. Είναι βέβαιο ωστόσο, ότι η ψυχολογική σου διάθεση θα συμβάλει αυτό το μήνα στο να νιώσεις πολύ καλύτερα από όλες τις απόψεις.

Δίδυμος

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που σε βάζει κατευθείαν στα βαθιά, να αλλάξεις τα δεδομένα γύρω σου! Προκύπτουν τώρα γεγονότα που σε καλούν να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου, να αλλάξεις την οικογενειακή κατάσταση, το σπίτι, το χώρο της εργασίας αλλά και πολλές υποχρεώσεις που άλλοτε θα σε γεμίζουν με ενθουσιασμό, άλλοτε όμως θα σου προκαλούν και έντονο εκνευρισμό. Θα ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες και κάποιες στιγμές θα νιώσεις ότι θα ήθελες η μέρα να είχε πολλές παραπάνω από 24 ώρες. Προσπάθησε να βρεις διεξόδους ή και εναλλακτικές λύσεις που στις κρίσιμες στιγμές θα σε βοηθούν να καλύπτεις τις υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικά

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και υπάρχουν νέες εξελίξεις αλλά και γνωριμίες που σε ενθουσιάζουν. Χρειάζεται όμως να δείξεις προσοχή και εγκράτεια σε ότι νέο τώρα ξεκινά για να αποφύγεις ταλαιπωρίες και συγχύσεις με καταστάσεις που εντέλει δεν σου αξίζουν ή και είναι αδιέξοδες. Καλύτερα διαμορφώνονται οι συνθήκες στα ερωτικά σου από τις 14 του μήνα που θα περάσουν ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζυγό.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Τα γεγονότα του μήνα σε βοηθούν να έχεις σημαντικά επιτεύγματα στον επαγγελματικό σου χώρο. Η στήριξη που θα λάβεις για θέματα οικονομικά θα συμβάλει στο να κουμπώσεις κάποιες τρύπες που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Οι πρακτικές σας ανάγκες φαίνεται ότι ικανοποιούνται και νιώθετε πιο σταθερά.

Υγεία – Ομορφιά

Αρκετές στιγμές του μήνα θα νιώσεις ένταση, στρες και ίσως αμελήσεις ζητήματα που αφορούν την διατροφή ή και τον ύπνο σου. Φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σου, χωρίς να αδιαφορείς για σένα προκειμένου να ικανοποιήσεις τους πάντες.

Καρκίνος

Ο Σεπτέμβριος φίλε μου Καρκίνε είναι ένας επικοινωνιακός μήνας για το ζώδιο σου. Οι συνθήκες γύρω σου θα σε βοηθήσουν να περάσεις ευχάριστα, ενώ η εύνοιά σου αφορά τα ταξίδια, τις επαφές, τις γνωριμίες, τις συμφωνίες ή ακόμα και τις επικοινωνίες που θα έχεις αυτό τον καιρό. Επιτέλους καταφέρνεις να βγεις από το λαβύρινθο που ζούσες όλο αυτό τον καιρό και βλέπεις τις συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σου, να σου δίνουν περισσότερη ελπίδα, δύναμη και χαρά! Νέοι στόχοι σε ενεργοποιούν δημιουργικά. Σχέσεις και συνεργασίες παίρνουν τώρα μία πιο σταθερή μορφή.

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου την μία θα είσαι μέσα στο γέλιο, την χαρά και την επικοινωνία, την άλλη στιγμή όμως θα βυθίζεσαι σε αρνητικές σκέψεις και σε διλήμματα που θα σε αποσυντονίζουν. Οι νέες γνωριμίες του μήνα, μπορεί να δημιουργήσουν μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα, δεν θα δίνουν όμως εγγυήσεις για το μέλλον.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να έχεις τις επαφές εκείνες που θα σε βοηθήσουν να εποικοδομητικές συμφωνίες. Σημαντικό είναι να προσέξεις ωστόσο ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι . Μην ανακοινώνεις τα μυστικά σου ή τις αμέσως επόμενες κινήσεις σου! Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα που σε καλούν να λειτουργήσεις πιο συγκροτημένα και με σχέδιο.

Υγεία – Ομορφιά

Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, σου ανοίγει την όρεξη και τσιμπολογάς αυτό το μήνα, γιατί σχηματίζει τετράγωνο και με την Αφροδίτη. Καλό θα ήταν να συγκρατήσεις την άτσαλη διατροφή, γιατί θα δεις πολύ εύκολα και γρήγορα την ζυγαριά να ανεβαίνει.

Λέων

Ο Σεπτέμβριος φίλε μου Λέοντα σε βοηθά να αναπτύξεις την αυτοπεποίθησή σου αλλά και να τονώσεις το εισόδημά σου. Η πολυαστρία που γίνεται αυτό το μήνα στο ζώδιο της Παρθένου σε βοηθά να αυξήσεις τις πηγές εσόδων σου και να καλύψεις τις ανάγκες σου. Το γεγονός αυτό θα σου προσφέρει σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα. Τα επιτεύγματα στην εργασία τονώνουν το ηθικό σου, δεν παύει ωστόσο να υπάρχει και το αίσθημα της κούρασης. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου μπορεί να δοκιμάζονται στο ξεκίνημα του μήνα, στην πορεία όμως μετά τις 14 Σεπτεμβρίου, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κάνουν το πέρασμά τους στο Ζυγό, μπορείς να περάσεις καλύτερα. Δεν θα λείψουν τότε οι ευχάριστες εκπλήξεις, οι προτάσεις, οι γνωριμίες και οι μετακινήσεις.

Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, από τις 14 Σεπτεμβρίου και έπειτα, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν διανύεις περίοδο ελευθερίας. Εκπέμπεις γοητεία, μαγνητισμό και η εκφραστικότητά σου θα έλκει σαν μαγνήτης τους ανθρώπους γύρω σου! Συζητήσεις που αφορούν το μέλλον μίας σχέσης ευνοούνται. Αρκετές στιγμές θα χρειαστεί να λειτουργήσεις πιο διπλωματικά και υπομονετικά προκειμένου να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα νιώσεις ότι κουράζεσαι πολύ χωρίς να μπορείς να δεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου θυμήσου ότι οι προσπάθειες που κάνεις τώρα, θα πιάσουν τόπο και θα λάβεις την ανταμοιβή σου λίγο αργότερα. Στα οικονομικά αν και θα έχεις άνοδο, θα χρειαστεί να μετριάσεις τις υπερβολές σου που θα σε οδηγήσουν σε σπατάλες.

Υγεία – Ομορφιά

Νιώθεις αρκετά δυνατός και έτοιμος να συγκροτήσεις τη ζωή σου, να βρεις λύσεις για ενοχλήσεις που πέρασες τον τελευταίο διάστημα και να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σε γέμιζαν με στρες τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Τον Σεπτέμβριο οργανώνεις περισσότερο τη ζωή σου και τις δραστηριότητές σου και αυτό σου προσφέρει ανακούφιση.

Παρθένος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Παρθένε!

Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και ο Σεπτέμβριος σε καλεί να κάνεις σημαντικά νέα ξεκινήματα, τα οποία θα φέρουν στη ζωή σου την ανανέωση και την αλλαγή. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου ως τις 14 του μήνα είσαι γεμάτος σκέψεις, ιδέες, οργανώνεις καλύτερα τα σχέδιά σου και έχεις εποικοδομητικές επαφές και συμφωνίες. Με την Αφροδίτη να κινείται και αυτή στο δικό σου ζώδιο ως τις 14 Σεπτεμβρίου, δεν λείπουν οι ευχάριστες στιγμές στα αισθηματικά, αλλά και η δική σου ανανέωση που είναι ορατή μέσα από το χαμόγελο και την γοητεία που εκπέμπεις. Ο Άρης στο ζώδιο σου σε όλη την διάρκεια του μήνα δυναμιτίζει γεγονότα που άλλοτε σου προκαλούν εκνευρισμό, άλλοτε σε γεμίζουν με προσμονή. Κάποιες συγχύσεις στις σχέσεις σου δεν θα λείψουν, όμως αυτό το μήνα καταφέρνεις και διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου με περισσότερη ακρίβεια.

Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου, η εποχή αυτή φέρνει σε πρώτο πλάνο ζητήματα που αφορούν τον έρωτα. Τα τρίγωνα που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, δηλώνουν ότι η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία σταθερή πορεία εκπλήρωσης. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σου εστιάζει ωστόσο την προσοχή, ότι μπορεί εύκολα να παρασυρθείς αυτό το διάστημα σε πλάνες και εξαπατήσεις, που θα τις καταλάβεις αρκετά αργότερα.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή σου προκαλεί νευρικότητα αυτό το μήνα, γιατί συμβαίνουν αλλαγές που σε αποσυντονίζουν και σε αναγκάζουν να αλλάξεις για λίγο τους ρυθμούς σου! Στα οικονομικά σου δέχεσαι εύνοια, ιδιαίτερα από τις 14 του μήνα και έπειτα όπου θα περάσουν ο Ερμής και η Αφροδίτη στο Ζυγό.

Υγεία – Ομορφιά

Προσέχεις πολύ παραπάνω τον εαυτό σου και ασχολείσαι με την εμφάνισή σου, αλλάζεις γκαρνταρόμπα, στυλ αλλά και επιμελείσαι περισσότερο το προφίλ σου. Το γεγονός αυτό σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση.

Ζυγός

Αρκετά κουραστικό είναι το κλίμα του Σεπτεμβρίου για σένα που έχεις γεννηθεί στο ζώδιο του Ζυγού! Οι εκκρεμότητες έχουν συσσωρευτεί και πρέπει να τις τακτοποιήσεις, το ενδιαφέρον σου είναι περισσότερο επικεντρωμένο στα προβλήματα των άλλων, στις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις και στα επαγγελματικά. Θα νιώσεις ότι ζεις για τους άλλους και όχι τόσο για να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες, κυρίως ως τα μέσα του Σεπτέμβρη. Στην πορεία τα δεδομένα αλλάζουν, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσουν στις 14 του μήνα στο ζώδιο σου και θα είσαι μέσα στην εκφραστικότητα, το νάζι, τις ερωτικές επικοινωνίες και τα φλερτ. Στις 28 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα που σου δίνει ώθηση για μία νέα ζωή.

Αισθηματικά

Στον αισθηματικό τομέα ο μήνας ξεκινά με ασάφειες, δεύτερες σκέψεις, εσωστρέφεια και καχυποψία από την πλευρά σου. Ίσως πολλά συναισθήματα να μην τα ομολογείς τώρα και να αναμένεις μία επιβεβαίωση πριν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνούν στο ζώδιο σου από τις 14 του μήνα, βρίσκεις και πάλι το κέφι σου, υπάρχουν φλερτ και ερωτικές ικανοποιήσεις, ενώ χωρίς να το προσπαθήσεις ιδιαίτερα, θα μπορέσεις να βρεις αυτό το άτομο με το οποίο θα μπορέσεις να περάσεις καλά.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αν και θα κουραστείς αρκετά θα καταφέρεις να διεκδικήσεις την θέση και τα συμφέροντα που σου ανήκουν, θα αναγνωριστεί η αξία σου και θα μπορέσεις να βάλεις πιο σταθερές δομές. Στα οικονομικά, το κλίμα δεν είναι δυσάρεστο, υπάρχουν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου, σημαντικό όμως είναι να μην παρασύρεσαι από την καταναλωτική σου διάθεση.

Υγεία – Ομορφιά

Από πλευράς φυσικής κατάστασης είσαι στα φόρτε σου αυτό το μήνα, την ψυχολογία σου όμως θα πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω ιδιαίτερα ως τα μέσα του μήνα, γιατί οι αρνητικές σκέψεις θα σε καταβάλουν και θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, θα σου χαρίσει τόλμη, γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό!

Σκορπιός

Ένας ευνοϊκός μήνας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, στην πορεία του θα καταφέρεις να έχεις σημαντική στήριξη στις επιδιώξεις σου, θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται, ενώ και η υπόθεση έρωτας, έχει να σου χαρίσει τα προσδοκώμενα. Η πολυαστρία που γίνεται αυτό το μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, κάνει τις ημέρες σου πιο ευχάριστες, κοινωνικές, πρόσχαρες. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σου, ενώ εσύ είσαι σε ετοιμότητα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τις επιθυμίες σου. Νέες δραστηριότητες τώρα ξεκινάς, οι οποίες και θα έχουν μία πιο σταθερή μορφή. Αρκετές στιγμές όμως θα είσαι αυτός που θα σταθείς και υποστηρίξεις και δικούς σου ανθρώπους που θα το έχουν ανάγκη. Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σου ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικά

Οι προσδοκίες εκπληρώνονται και η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα καλό στάδιο, όπου ηρεμούν οι συνθήκες και απολαμβάνεις στιγμές με το ταίρι σου! Οι μέρες που ακλουθούν όμως είναι ιδανικές και για ρομαντζάδα αν είσαι χωρίς ταίρι, όπου ένα άτομο θα μπορέσει εντέλει να ξεκλειδώσει για τα καλά το λουκέτο της καρδιάς σου! Πιο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες στα ερωτικά σου ως τις 14 Σεπτεμβρίου!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις σε πρόγραμμα τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, λαμβάνεις νέα που σου λύνουν τα χέρια ενώ μπορείς να κάνεις σταθερές συμφωνίες που πράγματι θα σε ικανοποιήσουν. Η δικτύωση θα σε βοηθήσει στην περεταίρω ανάπτυξη των οικονομικών σου. Στα οικονομικά γενικά είναι η εποχή της ανάπτυξης.

Υγεία – Ομορφιά

Με αναπτερωμένο το ηθικό θα είσαι αυτό το μήνα και η θετική ψυχολογία σου θα σε κάνει να νιώσεις και πιο δυναμικά και με την φυσική σου κατάσταση. Προβλήματα που σε ταλάνιζαν φαίνεται ότι ξεπερνιούνται, ενώ είσαι και πιο τολμηρός σε μικρές αλλαγές στην εμφάνισή σου!

Τοξότης

Θέτεις στόχους αγαπητέ Τοξότη αυτό το Σεπτέμβριο και αφιερώνεις όλο το δυναμικό σου στην καριέρα, προκειμένου να βάλει τη ζωή σου σε μία πιο σταθερή πορεία. Επαγγελματικές εξελίξεις και ανακατατάξεις θα σε κάνουν να κινηθείς σε έντονους ρυθμούς αυτό το μήνα, όμως θα μπορέσεις εντέλει να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου, να διαχειριστείς κάποια χρέη σου και να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Επικοινωνίες και επαφές με άτομα που κατείχαν μία σημαντική θέση στη ζωή σου στο παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να συμβούν. Από τις 14 του μήνα που εισέρχεται ο Ερμής και η Αφροδίτη στο Ζυγό, η κοινωνική σου ζωή γίνεται διέξοδος χαράς και ανεμελιάς. Προσοχή σε όλη την διάρκεια του μήνα στις υπερβολές και στην επιπολαιότητα.

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά έχεις τύχη, έστω και αν τις πρώτες μέρες του μήνα δεν βλέπεις μεγάλες εξελίξεις και αλλαγές. Πολλές στιγμές θα πιέσεις πολύ παραπάνω τις καταστάσεις γύρω σου για να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως θέλεις, την στιγμή που εσύ τα θέλεις. Ρίξε τους τόνους και συμβιβάσου. Προσοχή στα μπερδέματα και στη τάση σου να τα θες όλα δικά σου εδώ και τώρα. Οι όμορφες ερωτικές περιπέτειες δεν θα λείψουν.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σου βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό στάδιο και αυτό το μήνα μπορείς να εξελίξεις με τον καλύτερο τρόπο τα εργασιακά σου σχέδια και να δεις άνθιση στον επαγγελματικό σου τομέα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι ζορισμένα, όμως μπορείς με μία καλύτερη διαχείριση να τακτοποιήσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου!

 Υγεία – Ομορφιά

Δείχνεις πολύ περισσότερη επιμέλεια σε θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση και φροντίζεις αυτό το μήνα να βελτιώσεις τις συνήθειές σου, αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι και καλύτερα με το σώμα σου αλλά και με την ψυχολογία σου!

Αιγόκερως

Ο Σεπτέμβριος είναι επεκτατικός, αισιόδοξος, δημιουργικός και επικοινωνιακός μήνας για το ζώδιο σου! Τα μαύρα σύννεφα του καλοκαιριού αρχίζουν και φεύγουν και πλέον αρχίζεις να βλέπεις τις ομορφιές της ζωής. Η Πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου, σε βοηθά να αξιοποιήσεις τα εκφραστικά σου μέσα και να προβείς σε νέα σχέδια για την πορεία σου! Εύνοια σε μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές, γνωριμίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, θα σου προσφέρουν ικανοποίηση. Η σταθεροποίηση στους βασικούς τομείς της ζωής σου θα σε κάνει να νιώσεις ότι οι κόποι σου έπιασαν τόπο! Ανακατατάξεις στην καριέρα προκύπτουν στο δεύτερο μισό του μήνα.

Αισθηματικά

Στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα θα μπορέσεις να λύσεις διαφωνίες που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα και αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου! Μίλησε ανοιχτά για τα παράπονά σου αλλά και για όλα αυτά που θέλεις να διορθωθούν, γιατί πράγματι μία ανοιχτή κουβέντα θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις. Το πάθος και ο ερωτισμός δεν θα λείψουν τις μέρες που ακολουθούν. Στο δεύτερο μισό του μήνα, θα χρειαστεί να υποχωρήσεις περισσότερο στα θέλω του συντρόφου σου! Οι ελεύθεροι, γοητεύεστε από ένα άτομο που έχει καλές διαθέσεις απέναντί σας.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι σε μία περίοδο αναζήτησης ευκαιριών στα επαγγελματικά και μπορώ να πω ότι θα υπάρξουν οι προτάσεις και οι ιδέες που θα μπορέσουν να σου δώσουν ένα νέο ερέθισμα για την πορεία σου! Αρκετές επικοινωνίες, επαφές, και συμφωνίες θα μπορέσουν να δώσουν την έναρξη μίας νέας δραστηριότητας. Στα οικονομικά σου μπορείς να χειριστείς πιο εύκολα τις καταστάσεις αυτό το μήνα.

Υγεία – Ομορφιά

Βάζεις σε πρόγραμμα την διατροφή σου, την άσκησή σου και φροντίζεις πολύ παραπάνω για την ευεξία σου αυτό το μήνα. Με τον Ερμή στην Παρθένο, η περίοδος κρίνεται ευνοϊκή για εξετάσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και για αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου!

Υδροχόος

Κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου, οι συνθήκες σε αναγκάζουν να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος αλλά και να διεισδύσεις λίγο πιο βαθιά σε υποθέσεις του χτες που σε ταλάνισαν με κάποιο τρόπο! Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά, τις υποχρεώσεις προς τρίτους και το σπίτι, αναμένεται να είναι στο πρώτο πλάνο εξελίξεων. Δεν θα λείψει το άγχος και η ανησυχία σου, είναι βέβαιο όμως ότι θα τα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις αλλαγές εκείνες που θα σε οδηγήσουν σε μία νέα εποχή στη ζωή σου! Στο δεύτερο μισό του μήνα, ανοίγονται πολύ πιο θετικές προοπτικές για θέματα σπουδών, επικοινωνιών, μετακινήσεων, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσεις κάποιο μακρινό ταξίδι, είτε να κάνεις μία σπουδαία νέα συμφωνία.

Αισθηματικά

Τα αισθηματικά σου έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους μέχρι και τις 14 του μήνα, όπου το πάθος θα σε κατακλύζει και είναι πιθανό να εκδηλώνονται φοβίες, που συνδέονται με το παρελθόν! Μην αφήσεις την ζήλεια, την υπερβολή, την ένταση να σε κάνουν να νιώσεις αβεβαιότητα. Από τις 19 του μήνα, θα μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά τις επιθυμίες σου και θα δεις περισσότερη αρμονία στην αισθηματική σου ζωή. Τότε είναι που ευνοείσαι για φλερτ, νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να είναι ανταγωνιστικός μήνας για τα επαγγελματικά σου όμως η πορεία του θα φέρει την ανταμοιβή και την ουσιαστική σου εξέλιξη. Εσύ είναι σημαντικό να απέχεις από πηγαδάκια κουτσομπολιών και να αφοσιωθείς στην συνέπεια και στην ποιότητα των εργασιών σου! Τα οικονομικά έχουν σημαντικά σκαμπανεβάσματα και ίσως από την πλευρά σου παρασυρθείς και σε επιπολαιότητες που λίγο μετά θα μετανιώσεις.

Υγεία – Ομορφιά

Προσπάθησε να καταπολεμήσεις το στρες που θα σε διακρίνει αυτό το μήνα, γιατί συχνά θα σε καταβάλει η υπερένταση, η αϋπνία και το αίσθημα της αδυναμίας εξαιτίας των δικών σου σκέψεων που θα σε επιβαρύνουν! Η φυσική σου κατάσταση θα είναι καλή!

Ιχθύς

Αρκετά συντροφικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο Σεπτέμβριος για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ιχθύ! Η πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου σε φέρνει πιο κοντά στα άτομα του σταθερού σου περιβάλλοντος, ενισχύεις τις σχέσεις σου, δένεσαι πιο ουσιαστικά συναισθηματικά και απολαμβάνεις στιγμές. Τώρα μπορεί να σκέφτεσαι και για την σταθεροποίηση μίας σχέσης ή μίας γνωριμίας. Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου σε ευνοούν πολύ περισσότερο από τις 14 Σεπτεμβρίου και έπειτα όπου ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσου στο ζώδιο του Ιχθύ. Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου στις 14 Σεπτεμβρίου σε ωθεί στην κορύφωση σημαντικών εξελίξεων που αφορούν τις σχέσεις, το μέλλον και τις προοπτικές σου!

Αισθηματικά

Μήνας γεμάτος ρομαντισμό, συναίσθημα, όνειρα και ιδανικές στιγμές για σένα Ιχθύ μου! Απολαμβάνεις το μεγαλείο του έρωτα και κάνεις πολλά νέα όνειρα και σχέδια στο πλευρό ενός συντρόφου που καλύπτει ποικιλοτρόπως τα κενά της καρδιάς σου! Η εύνοια ωστόσο αφορά και εσένα που δεν έχεις ταίρι, όπου θα μπορέσεις να αφήσεις την καρδιά σου ελεύθερη σε έναν έρωτα που τώρα θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Η ποιότητα της εργασίας σου βελτιώνεται και τώρα μπορείς να θέσεις τους στόχους εκείνους που θα σε βοηθήσουν στην άνοδο της καριέρας σου! Η στήριξη που δέχεσαι σε βοηθά για τα μετέπειτα βήματά σου! Νέες συνεργασίες που προκύπτουν τώρα έχουν κάτι σημαντικό σου να σου δώσουν! Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα.

Υγεία – Ομορφιά

Δείξει προσοχή αυτό το μήνα στις υπερβολές τόσο με το φαγητό όσο και με το ποτό γιατί κάποιες στιγμές δεν θα συμμαζεύεσαι! Για την ώρα φαίνεται ότι είσαι σε μία φάση αδράνειας για γυμναστήριο ή άσκηση, αλλά τριγυρνά στη σκέψη σου για λίγο αργότερα. Η καλή ψυχολογική διάθεση θα σε βοηθήσει να είσαι σε καλή φόρμα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.