Design Magazine Winter 2019 Wedding 2018 Look Of the Week
Διακόσμηση Σπιτιού

Brownies

 

Brownies

Από την Chef de cuisine Ελένη Κουμαντάνου Ελένη Κουμαντάνου

Μια υπέροχη συνταγή για τους λάτρεις της σοκολάτας!

Ιδανικά σερβίρετε τα brownies με παγωτό για να έχετε έναν εκρηκτικό συνδυασμό, καθώς το γλυκό καυτό, βοηθά να λιώσει το παγωτό και το παγωτό κρύο, σταθεροποιεί τη θερμοκρασία του γλυκού!

Υλικά:
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
200 γρ. λιωμένο βούτυρο
150 γρ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις), κοσκινισμένο
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
4 αυγά
2 βανίλιες
Καρύδια ψίχα ολόκληρα (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου τον φούρνο.

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και το βούτυρο.

Σε κάδο του μίξερ χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά καλά και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι.

Τέλος προσθέτουμε και τα ήδη λιωμένα κουβερτούρα και βούτυρο. Τα ανακατεύουμε όλα με μια μαρίζ απαλά ή στο μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα.

Έχουμε ένα ταψάκι 20x30 εκ. ή ένα τσέρκι με 26 εκ. διάμετρο, βουτυρωμένα και πασπαλισμένα με αλεύρι (για να μην κολλήσει το μείγμα). Απλώνουμε το μείγμα μας ομοιόμορφα και προαιρετικά ρίχνουμε καρύδια.

Ψήνουμε για 25-35 λεπτά.

Tip:
Ιδανικά σερβίρετε ζεστό με παγωτό. Είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός ζεστού-κρύου, όπου το ένα υλικό διαδέχεται και ολοκληρώνει το άλλο. Το γλυκό καυτό, βοηθά να λιώσει το παγωτό και εναλλάξ το παγωτό κρύο, σταθεροποιεί τη θερμοκρασία του γλυκού!

 

 

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Twitter, στο Facebook και στο Instagram.

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση