Σέξι αφέλειες: Κάντες μόνη σου

 

Σέξι αφέλειεςΑκολούθησε τα παρακάτω βήματα και tips και απόκτησε το πιο θηλυκό look! Ακόμα και αν τις βαρεθείς γρήγορα, μπορείς πάντα να τις πιάσεις με ένα τσιμπιδάκι προς τα πίσω ή να τις αφήσεις να μακρύνουν σε μία ωραιότατη φράντζα!

Προμηθεύσου:
• κοφτερό ψαλίδι (επαγγελματικό κατά προτίμηση)
• χτένα με λεπτά δόντια
• τζελ μαλλιών
• καθρέφτη


1. Λούσε τα μαλλιά σου και στέγνωσέ τα καλά. Εάν δοκιμάσεις να κόψεις αφέλειες, ενώ είναι βρεγμένες, μπορεί να κάνεις εύκολα λάθος και να σου βγουν πιο κοντές απ' ότι τις θέλεις. Επίσης, σε περίπτωση που ισιώνεις τα μαλλιά σου, κάντο όπως πάντα για να είναι φτιαγμένα όταν θα κάνεις τις αφέλειες.

2. Χτένισε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω. Ξεκίνα από το σημείο των μαλλιών πάνω από τους κροτάφους (δεξιά κι αριστερά) και κάνε μια χωρίστρα από κάθε πλευρά με κατεύθυνση προς το κέντρο του κεφαλιού. Έτσι θα δημιουργήσεις μια τούφα σε σχήμα ισοσκελούς τριγώνου με κέντρο τη μύτη σου.
3. Αφού φέρεις την τούφα που θα κόψεις μπροστά στο πρόσωπό σου, άρχισε να τη στρίβεις μέχρι να γίνει ένα αρκετά σφιχτό κοτσιδάκι χωρίς ν' αρχίσει να διπλώνει σε κάποιο σημείο. Φρόντισε όμως, το στριφτό κοτσιδάκι να μην είναι πολύ χαλαρό γιατί τα μαλλιά δεν θα κοπούν ίσια. Στη συνέχεια, κρατώντας το κοτσιδάκι τεντωμένο προς τα κάτω, κόψε τα μαλλιά με το ψαλίδι, στο ύψος που θέλεις, πάντα από το ύψος των φρυδιών και κάτω.

Αφέλειες

Tips:
Για απόλυτη ομοιόμορφη φράντζα πρέπει να κρατάς το ψαλίδι εντελώς παράλληλα με το πάτωμα.
Αν έχεις αμφιβολία για το σωστό ύψος, κόψε τη φράντζα λίγο πιο μακριά, στο ύψος της μύτης για να έχεις μετά περιθώριο να την κοντύνεις αν χρειαστεί.
Το ύψος της φράντζας τονίζει τα χαρακτηριστικά ακριβώς κάτω απ' αυτό το σημείο. Π.χ. μια φράντζα κομμένη στο ύψος της άκρης της μύτης, τονίζει τα χείλια σου.
4. Αφού έχεις φέρει τις αφέλειες σου στο επιθυμητό μήκος μπορείς να τις αραιώσεις λίγο κόβοντας ελάχιστες λεπτές τουφίτσες από πιο ψηλά με ένα μικρό ψαλιδάκι. Τέλος, φρόντισε η φράντζα σου να είναι πάντα εντελώς ίσια, ενώ με λίγο τζελ θα τη σταθεροποιήσεις πλήρως.

Extra tips:
Για πλούσιο όγκο, σχημάτισε ένα πιο ψηλό τρίγωνο ή επανάλαβε τη διαδικασία σε δύο στάδια, για να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα.
Αν θέλεις να τονίσεις τα μάτια σου, κόψε τις αφέλειες ακριβώς κάτω από τα φρύδια.

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση