Τα χαρακτηριστικά που τρελαίνουν τους άντρες στις γυναίκες

 

Τα χαρακτηριστικά που τρελαίνουν τους άντρες στις γυναίκεςΟι άνδρες είναι κυρίως οπτικοί τύποι και γι’ αυτό διεγείρονται από μια «ωραία» εικόνα της γυναίκας.

Για την ακρίβεια, τα υπόλοιπα δέκα πράγματα που έχει διαπιστωθεί ότι τους διεγείρουν είναι εντελώς απροσδόκητα που μάλλον θα σας ξαφνιάσουν. Αυτά είναι:

Τα σημάδια που αφήνει το μαγιό όταν μαυρίζετε
Αυτό, φυσικά δεν σημαίνει ότι η sun kissed επιδερμίδα σας δεν του αρέσει, απλώς εκτιμά περισσότερο τις λευκές γραμμές που αφήνουν στο δέρμα σας τα κορδόνια από το μπικίνι σας.

Τα αθλητικά ρούχα
Τι και αν εσείς μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε στα χειρότερά σας όταν επιστρέφετε ιδρωμένες με τις φόρμες από το γυμναστήριο; Σε εκείνον όμως αρέσει πολύ αυτή η εικόνα σας. Όπως επίσης, του αρέσει όταν φοράτε το φούτερ του και βλέπετε δίπλα του τηλεόραση ή τα sneakers του και ένα κολάν για να βγείτε βόλτα.

Τα γυαλιά μυωπίας
Είναι καιρός πια να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, που τυχόν νιώθατε από μικρές επειδή δεν βλέπετε όσο καλά θα έπρεπε και φοράτε γυαλιά μυωπίας ή αστιγματισμού. Στα μάτια του άντρα όμως τα γυαλιά σας προσδίδουν άλλο κύρος.

Τα χαρακτηριστικά που τρελαίνουν τους άντρες στις γυναίκες 2

Τα καπέλα τύπου jokey
Οτιδήποτε αθλητικό πάνω σας αρέσει πολύ στον άντρα αφού σε όλη του τη ζωή είναι λάτρης των σπορ. Αν σας δουν να φοράτε το καπέλο της αγαπημένης τους ομάδας θα γοητευτούν.

Το να ξέρετε καλή γραμματική
Μια γυναίκα που μιλάει σωστά, γράφει χωρίς ορθογραφικά λάθη και κυρίως ξέρει να εκφραστεί είναι αφροδισιακή για εκείνους γιατί αυτό δείχνει ότι είναι μορφωμένη. Φτάνει να είναι και αυτοί στο ίδιο επίπεδο για να το εκτιμήσουν.

Το άρωμά σας
Η όσφρηση είναι η αίσθηση που συνδέεται άμεσα με τη μνήμη. Ειδικά στους άντρες που δεν φημίζονται για τη μνήμη τους, το σαγηνευτικό άρωμά σας θα είναι αυτό που θα «χαραχθεί» στο υποσυνείδητό τους.

Όταν φοράτε ένα κόκκινο φόρεμα
Σύμφωνα με μελέτες το κόκκινο είναι το χρώμα που σχετίζεται με την επανάσταση και την εξέγερση σε όλα τα επίπεδα γιατί διεγείρει. Αν θέλετε να τον αποπλανήσετε ξέρετε πλέον τι να φορέσετε.

Το να ξαπλώνετε μαζί σε καθαρά σεντόνια
Η καλύτερη στιγμή ενός ζευγαριού για σεξουαλική επαφή είναι όταν μετά το κολύμπι στη θάλασσα, έχουν κάνει το ντους τους και ξαπλώνουν στα καθαρά σεντόνια ενός ξενοδοχείου.

Το να έχετε χιούμορ
Η αίσθηση του χιούμορ πάντοτε είναι σέξι. Το καλύτερο πράγμα σε μια σχέση είναι να κάνει ο ένας τον άλλον να γελάει.

Επιμέλεια κειμένου: Δεληγιάννη Θεοδώρα
www.govastileto.gr 

 

 

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Facebook

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση