Design Magazine Winter 2019 Wedding 2018 Look Of the Week
Διακόσμηση Σπιτιού

Φτιάξτε και εσείς «καθαρά δωμάτια με φιλικό περιβάλλον».

 

ΣπίτιΑπό τον Ιωάννη Βγενή / Cleaning Advisor

Χτίζοντας το πράσινο και καθαρό περιβάλλον φιλοξενίας με το "θετικό πρόσημο" της διαφορετικότητας για τη "διαχρονική αξία στον τρόπο φιλοξενίας", ωθούμε την ανάπτυξη της έννοιας του Βίου, σε έναν κόσμο που έχει το δικαίωμα και την ανάγκη για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον φιλοξενίας.

Η Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας (EPA) έχει δηλώσει ότι η εσωτερική ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να είναι έως και 100 φορές υψηλότερη από ότι στον εξωτερικό αέρα. Το πρόγραμμα Healthy Interior Environment  είναι ένα concept μιας νέας εναλλακτικής μεθοδολογίας, χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες ελαχιστοποίησης και ανάπτυξης πιθανών ερεθιστικών βακτηρίων, περισσότερων αλλεργιογόνων και ερεθιστικών ουσιών, δημιουργώντας παράλληλα έναν καθαρό, υγιεινό και ασφαλές εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο.

To Healthy Interior Environment  είναι ένα πρόγραμμα φροντίδας, με καινοτόμες μεθόδους ολοκληρωμένων περιβαλλοντικών και υγειονομικών εφαρμογών, όπου χρησιμοποιούνται πάντα τα πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών για την υλοποίηση παροχής σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με απώτερο στόχο τη διασφαλισμένη βελτίωση της υγιεινής των εσωτερικών χώρων με άμεση χρήση. Μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου ή συμπληρωματικά για μια υψηλής ποιότητας εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων, με βάση τα νέα πρότυπα στην εξέλιξη της έννοιας του "καθαρού εσωτερικού χώρου" σε σπίτια, παιδικούς σταθμούς, ιατρεία, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ξενοδοχεία κ.λπ.

Η αναρτητέα εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας ως εξαιρετικά επείγουσα, μας αναδεικνύει την αύξηση των πληθυσμών σε πολλά είδη παράσιτων (ζωικούς εχθρούς), αλλά και την αύξηση δερματικών λοιμώξεων υψηλής μεταδοτικότητας, ιών, βακτηρίων κ.λπ., δημιουργώντας αυξανόμενες ανάγκες με απαιτήσεις, ώστε να εξασφαλιστεί η διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής, για ένα καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον. Η αναγκαιότητα εφαρμογής μεθόδων με αντιρρυπαντικές τεχνολογίες στη σημερινή εποχή κρίνεται απαραίτητη, με διασφαλισμένη την ποιότητα από βεβαιωμένες εφαρμογές καθαρισμού, μιας πλήρους Bio-απορρύπανσης με αναζωογόνηση, "περιβαλλοντολογική απολύμανση κατά όγκο" - Bio εξυγίανση, ολόκληρων των χώρων με τις πολύπλοκες επιφάνειες, ώστε να κρατήσουμε το εσωτερικό περιβάλλον καθαρό και υγιεινό.

Το τμήμα της BiOzone για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, αναπτύσσει προγράμματα "πράσινων στρατηγικών" με εξειδικευμένες μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας, για επί τόπου χημική οξείδωση (Purerefreshing), επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η μέθοδοι της BiOzone με "Καταλυτική Οζονοποίηση" μπορούν να χρησιμοποιηθούν συμπληρωματικά με συλλογικότητα ή συνδυαστικά, ως ένας αποτελεσματικός τρόπος μιας εναλλακτικής τεχνολογίας ελέγχου μικροοργανισμών, μυκοτοξίνων φυτοτοξινών, παθογόνων ιών, σπόρων μυκήτων, επιβλαβών βακτηρίων, σε κατοικημένους χώρους χωρίς τη χρήση χημικών επιδρώντας ανασταλτικά απέναντι στην ανάπτυξη παρασιτικών εντόμων, ή με τη χρήση νεφελοποιητή (cold fogger) και εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ. απολυμαντικό,(Bio Sanitizers), αφού θεωρείται φιλική προς τις ανάγκες των ανθρώπων.

«Η διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών στους εσωτερικούς χώρους, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, αλλά και την ευκαιρία ανάληψης κοινών δράσεων.»

Οι απαιτήσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες μιας Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στους P.C.S. Εφαρμοστές, απαιτεί την εφαρμογή ενός εξειδικευμένου εξοπλισμού ακόμα και για τις Bio-εφαρμογές, όπου κρίνεται απαραίτητο για την προεργασία πριν ή μετά των επιστημονικών εφαρμογών, αλλά και για την ειδική μέριμνα στις κατηγορίες των ζωικών εχθρών που παρασιτούν και πρέπει να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε βιοκτόνα.  

Οι  αξιόπιστες επαγγελματικές εφαρμογές απολύμανσης κατά όγκο Bio-Disinfection, σας δίνουν τη δυνατότητα για ένα ποιοτικά άρτιο αποτέλεσμα στα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής των εσωτερικών χώρων.

Διαβάστε περισσότερα στο hygienichome.gr.

 

 

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Twitter, στο Facebook και στο Instagram.

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση