Μεταμορφώστε ακόμα και την πιο «βαρετή» κουζίνα με 4 κινήσεις!

 

ΚουζίναΒαρεθήκατε την κουζίνα σας; Δεν μπορείτε να τη βλέπετε; Δεν ξέρετε τι να κάνετε για να της δώσετε χαρακτήρα και να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα; Εμείς σας έχουμε 4 πολύ οικονομικές επιλογές που μπορούν να μεταμορφώσουν την κουζίνα σας.

Δεν χρειάζεται να την ανακαινίσετε, δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Αρκεί μια χρωματική προσθήκη και η βαρετή σας κουζίνα θα ανανεωθεί πολύ.

 

 

 

 

 

 

1. Προσθέστε ένα φωτεινό, σε έντονα χρώματα χαλί
Όσο πιο έντονο χρωματικά είναι, τόσο το καλύτερο. Οι περισσότερες κουζίνες είναι βαμμένες και έχουν ντουλάπια σε γήινες αποχρώσεις. Επομένως, ένα χαλί σε αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί και του ροζ θα μπορούσε να κάνει τον χώρο να ξεχωρίσει και να αποκτήσει χαρακτήρα.

Κουζίνα 1

 

2. Βάλτε καρέκλες σε έντονα χρώματα
Αν το τραπέζι της κουζίνας ή ο πάγκος όπου τρώτε το πρωινό σας είναι μονόχρωμος και ξύλινος -ως συνήθως- τότε το να προσθέσετε μερικές κόκκινες, πράσινες, πορτοκαλί καρέκλες θα αλλάξει το τοπίο. Προσθέστε στον χώρο σας αντικείμενα που κάνουν εντύπωση στο μάτι και προκαλούν ενθουσιασμό. Βάζοντας στην κουζίνα σας ασυνήθιστα έπιπλα και διακοσμητικά (χαλάκι, μια πολυθρόνα χαλάρωσης αν χωράει ή και έναν καθρέφτη) σοκάρετε τις αισθήσεις και κάνετε την κουζίνα σας να δείχνει μοναδική.

Κουζίνα 2

 

3. Προσθέστε μια πολύχρωμη κουρτίνα ή μια κουρτίνα με σχέδιο στο παράθυρο της κουζίνας
Μην κρατηθείτε! Βάλτε μια κουρτίνα με σχέδιο και χρώμα στο παράθυρο και δείτε την κουζίνα σας να αποκτάει νέα πνοή.

Κουζίνα 3

 

4. Βάλτε χρώμα στα ντουλάπια
Μήπως να βάλετε χρώμα στους τοίχους; Καλό θα ήταν αλλά όχι εντυπωσιακό! Μήπως να βάψετε το ταβάνι; Ακόμα καλύτερα! Το τέλειο, όμως, θα είναι να βάλετε χρώμα στα ντουλάπια της κουζίνας. Οι κουζίνες με ντουλάπια βαμένα σε έντονα χρώματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και ξεχωρίζουν. Μην στεναχωριέστε αν δεν μπορείτε να τα βάψετε επειδή μένετε σε ενοίκιο. Μπορείτε να τους βάλετε κάποιο εντυπωσιακό αυτοκόλλητο.

Κουζίνα 4

Πηγή

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση