Διακόσμηση με πολύχρωμα έπιπλα που θα δώσουν χρώμα και ζωντάνια στον χώρο σας

 

Χρώμα στο σπίτιΑπό τη στιγμή που μπήκε η άνοιξη νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε χρώμα όχι μόνο πάνω μας αλλά και στο σπίτι μας. Είναι ίσως η πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου και θέλουμε να τη ζήσουμε και να την ευχαριστηθούμε όσο περισσότερο γίνεται. Αυτός είναι και ο λόγος που τα πολύχρωμα έπιπλα μας αρέσουν τόσο πολύ αυτή την εποχή και τα θέλουμε στο σπίτι μας. Δείτε πώς θα τα εντάξετε στη διακόσμηση του δικού σας σπιτιού...

 

Βιβλιοθήκη
Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε μία πολύχρωμη βιβλιοθήκη για να βάλετε χρώμα στον χώρο σας. Ένα έπιπλο μπορεί να δείξει πολύχρωμο ακόμα και αν απλά το διακοσμήσετε με χρωματιστά διακοσμητικά. Η βιβλιοθήκη της φωτογραφίας είναι λευκή αλλά δείχνει τόσο ανοιξιάτικη λόγω των πολλών χρωματιστών διακοσμητικών της. Στολίστε τη δική σας με πολύχρωμα βιβλία, όμορφα διακοσμητικά σε έντονα χρώματα, λουλούδια και ό,τι άλλο θέλετε.

Χρώμα στο σπίτι 1

 

Καναπές
Προτιμήστε μια παλ απόχρωση για τον καναπέ σας και διακοσμήστε με πολύχρωμα μαξιλαράκια. Έτσι και δεν θα βαρεθείτε εύκολα το χρώμα του καναπέ και θα μπορείτε να αλλάζετε τα μαξιλάρια κάθε εποχή του χρόνου. Το βασικό και το ζητούμενο είναι να βρίσκετε τρόπους να ανανεώνετε το σπίτι σας κάθε σεζόν χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα. Αυτή την άνοιξη μπορείτε, λοιπόν, να βάλετε χρώμα στο σαλόνι σας αλλάζοντας μόνο τα μαξιλαράκια του καναπέ σας.

Χρώμα στο σπίτι 2

Αν, από την άλλη μεριά, θέλετε οπωσδήποτε να αγοράσετε έναν καναπέ σε έντονο χρώμα τότε μπορείτε να το κάνετε και να τον διακοσμήσετε με πιο ουδέτερα χρωματικά μαξιλάρια.

Χρώμα στο σπίτι 3

 

Πολυθρόνα
Μια επίσης πολύ καλή λύση σε ένα χρωματικά ουδέτερο δωμάτιο είναι η τοποθέτηση μιας πολυθρόνας σε έντονη απόχρωση. Αμέσως ο χώρος θα ζωντανέψει και θα αποκτήσει χρώμα. Δεν χρειάζεται να βάλετε χρώμα σε όλο το δωμάτιο. Πολλές φορές μια μικρή και διακριτική πινελιά μπορεί να φέρει την άνοιξη στον χώρο σας.

Χρώμα στο σπίτι 4

 

Κρεβάτι
Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε ένα κόκκινο ή κίτρινο κρεβάτι για να δώσετε χρώμα στο υπνοδωμάτιο. Στρώστε στο κρεβάτι σας πολύχρωμα σεντόνια ή συνδυάστε μονόχρωμα σεντόνια διαφορετικής απόχρωσης μεταξύ τους. Μια πολύ όμορφη και οικονομική ιδέα είναι να επιλέξετε απλά μαξιλαροθήκες σε έντονα χρώματα.

Χρώμα στο σπίτι 5

 

Κάδρα
Τόσο στο παιδικό δωμάτιο (που το χρώμα επιβάλλεται) όσο και στα υπόλοιπα δωμάτια, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε χρώμα με μερικά πολύχρωμα πινακάκια.

Χρώμα στο σπίτι 6

 

Κουζίνα
Μερικά ψεύτικα φρούτα βαμμένα σε διάφορες αποχρώσεις και μια μεγάλη πιατέλα επίσης βαμμένη σε έντονο χρώμα θα δώσουν ζωντάνια στην κουζίνα σας και θα την κάνουν ανοιξιάτικη. Ένα πολύχρωμο τραπεζομάντηλο, επίσης, και μια όμορφη ταπετσαρία μπορούν να μεταμορφώσουν την κουζίνα σας στον πιο πολύχρωμο και όμορφο χώρο του σπιτιού.

Χρώμα στο σπίτι 7

 

Μικροέπιπλα
Αν έχετε μικρά έπιπλα που θέλετε να τα ανανεώσετε, μπορείτε να τα βάψετε σε έντονες αποχρώσεις για να προσθέσετε χρώμα και ένταση στον χώρο σας.


Χρώμα στο σπίτι 8

 

Καρέκλες
Μια εύκολη και ωραία λύση για να δώσετε χρώμα στην τραπεζαρία σας είναι να τοποθετήσετε πολύχρωμες καρέκλες ή να βάψετε τις παλιές καρέκλες σας σε μια όμορφη και ζωηρή απόχρωση.

 Χρώμα στο σπίτι 9

Πηγή

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση