Η Ελένη Μενεγάκη, η οικογένεια της και το σχόλιο για τη μαμά της

 

eleni-menegaki-0Η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε την Καθαρά Δευτέρα με την οικογένειά της και ανέβασε στο Instagram στιγμές από την όμορφη μέρα, ποζάροντας και στέλνοντας τις ευχές της!


Η Ελένη είχε αποκαλύψει ότι την Καθαρά Δευτέρα δε θα έχει εκπομπή και θα περνούσε το τριήμερο με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο στην Αθήνα. Είχε πει πως αυτή τη φορά δεν ήθελε να ταξιδέψει στα Άχλα της Άνδρου, τα οποία επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία. Όπως είχε τονίσει μέσα από την εκπομπή της, την Καθαρά Δευτέρα ήθελε να την περάσει με την οικογενειακά της και να επισκεφτεί το εστιατόριο της φίλης της, Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!

 

Έτσι η Καθαρά Δευτέρα αφιερώθηκε για απολαυστικές βόλτες με την οικογένειά στην Κηφισιά και τις  όμορφες στιγμές τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στη μία ήταν με την κορούλα της Μαρίνα και στην άλλη με όλη την οικογένειά.

eleni-menegaki


eleni-menegaki-1
Στην οικογενειακή φωτογραφία είναι και η μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου, με την οποία η παρουσιάστρια έχει άριστες σχέσεις, όμως απουσιάζει η μητέρα της.
Θέλοντας ίσος να αποφύγει τα κακοπροαίρετα σχόλια η Ελένη έγραψε σχόλιό αποκαλύπτοντας πως η μητέρα της έλειπε γιατί ήταν στην Κάρυστο.

 


Ακολούθησε το Design Magazine στο Facebook


Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση