Μαντέψτε με ποια από το YFSF είχε σχέση ο Τσαρούχας!

 

Πασχάλης ΤσαρουχάςΤον Πασχάλη Τσαρούχα φέτος τον απολαμβάνουμε στο σόου του Ant1 YFSF, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις επιτυχημένες μιμήσεις του. Σε συνέντευξη του ερωτήθηκε ποια η γνώμη του για τη φετινή κριτική επιτροπή και αποκάλυψε τη σχέση που διατηρούσε με... τη Μιμή Ντενίση!

«Είχαμε σχέση πριν από περίπου 22 χρόνια... Γιατί αρνούμαστε να δούμε αυτό που μας συμβαίνει και κοιτάζουμε να σκαλίσουμε πράγματα που έχουν συμβεί πριν από χρόνια, που έχουν ολοκληρωθεί; Έτσι είναι τα πράγματα, τα ξεχνάμε. Τώρα, αν κανείς δεν έχει τι να κάνει και πάει ο άλλος και τα σκαλίζει και ψάχνει να βρει...» απάντησε ο ίδιος στον δημοσιογράφο του περιοδικού ΛΟΙΠΟΝ που τον ρώτησε πως αισθάνεται που ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας το γεγονός ότι υπήρξαν ζευγάρι.
 «Βρίσκω εξαιρετική τη Μιμή, πολύ εύστοχη στις παρατηρήσεις και στον τρόπο της, σε όλα τα παιδιά. Με τους κριτές δεν μιλάμε πολύ, μια «καλησπέρα» κι ένα «γεια» ανταλλάσσουμε στα διαλείμματα του γυρίσματος, γιατί είναι σε άλλο μέρος εκείνοι και σε άλλο εμείς. Γίνεται της «κακομοίρας» στην προετοιμασία και στο τέλος, όταν τελειώνουμε 1:30, είμαστε πολύ κουρασμένοι όλοι».

Design Magazine Team

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση