Design Magazine Winter 2019 Wedding 2018 Look Of the Week
Διακόσμηση Σπιτιού

Ζώδια! 8 έως 14 Ιανουαρίου 2018

 

ΖώδιαΗ Κατερίνα Γλύμπη προβλέπει για την εβδομάδα 8 έως 14 Ιανουαρίου 2018! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Εβδομάδα προσαρμογής αυτή που διανύουμε και μάλλον φοράμε τα σοβαρά μας για να ανακτήσουμε το χαμένο χρόνο και είμαστε όσο μπορούμε προσηλωμένοι στα καθήκοντά μας και στην καθημερινότητα που είχαμε αφήσει λόγω των εορτών και αφήνουμε πίσω μία παρατεταμένη χαλαρότητα που επιτρεπόταν μεν αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να παραταθεί επί μακρόν…

Κριός
Είναι η σειρά σας να οργανωθείτε σωστά και αυτή τη φορά όχι μόνο σε πρακτικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο! Ειδικά δε αν έχετε συγκεκριμένους λογαριασμούς και οφειλές μπορείτε να τα βάλετε σε ωραιότατη τάξη και να είστε συνεπείς! Στα επαγγελματικά σας, αγχώνεστε αλλά αυτή τη φορά έχετε και πιο συγκεκριμένη στρατηγική γιατί κάτι θέλετε να ολοκληρώσετε και πιέζεστε. Ερωτικά, έχετε πολλές ευκαιρίες να δώσετε το στίγμα σας και να κάνετε εμφανείς τις διαθέσεις σας!

Ταύρος
Έχετε συνειδητοποιήσει και μεθοδεύσει όλες τις μελλοντικές σας κινήσεις, κυρίως στα επαγγελματικά σας και αυτή την εβδομάδα ξεκινάτε για να πάρετε και οριστικές αποφάσεις! Σωστά αναζητάτε καινούργιες προοπτικές και μάλιστα τις διεκδικείτε με σθένος αλλά και αυστηρότητα. Επίσης, είστε πολύ καλοί οικονομικοί διαπραγματευτές, για τον εαυτό σας τουλάχιστον. Τα ερωτικά σας ζητήματα πάλι σας προβληματίζουν, με τη γλυκιά έννοια του όρου… Έχετε ανησυχίες αν υπάρχει αμοιβαιότητα και σε ποιο βαθμό!

Δίδυμοι
Είστε τόσο πρωτότυποι στα επαγγελματικά σας και τόσο δημιουργικοί που κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό! Γι' αυτό λοιπόν παίρνετε τα εύσημα και προχωράτε ακάθεκτοι. Φυσικά και υπάρχουν συνέπειες γι’ αυτό όπως συζητήσεις που δε γνωρίζετε και που έχουν στόχο να σας διαβάλλουν και είναι προϊόν της ζήλειας και του ανταγωνισμού. Τα ερωτικά σας όμως έχουν σκαμπανεβάσματα και μεταβλητές διαθέσεις καθώς δεν μπορείτε να διαγνώσετε το λόγο που προέρχονται. Ένας ενδεικτικός λόγος είναι ότι θέλουν περισσότερο χρόνο από εσάς!

Καρκίνος
Δεν πειράζει αν αλλάζετε κατευθύνσεις και στρέφετε το επαγγελματικό ενδιαφέρον σας προς κάτι που εμπεριέχει ρίσκο γιατί εσείς και το πιστεύετε και έχετε αποφασίσει να το πάρετε γιατί το θεωρείτε ελεγχόμενο… Τα ερωτικά σας από τη μία σας κάνουν μυστικοπαθείς από την άλλη δε σας αρέσει να μην ξεκαθαρίζετε αυτά που νιώθετε αφού δεν μπορείτε να αφήνετε τους άλλους να πιστεύουν κάτι που δεν ισχύει… Τουλάχιστον στην κλίμακα που εσείς το έχετε κατατάξει... Γι’ αυτό θα το διευκρινίσετε και θα αφήσετε τους άλλους να επιλέξουν έχοντας όλα τα δεδομένα στη διάθεσή τους!

Λέων
Δε σας αρέσει να μπαίνετε σε πρόγραμμα αλλά αυτή τη φορά είναι σχεδόν επιβεβλημένη ανάγκη να το κάνετε και να το επιδιώξετε από μόνοι σας. Η εργασία σας έχει πολλές απαιτήσεις που εσείς και τις βλέπετε και θέλετε τάχιστα να τις δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά. Ταυτόχρονα σχεδόν υπάρχουν και αυξημένες οικογενειακές απαιτήσεις που εσείς τις μεγαλοποιείτε κιόλας γιατί θέλετε να δράσετε άμεσα καθώς νιώθετε να σας πιέζουν. Τα ερωτικά σας, είναι αυτά που σας προβληματίζουν γιατί θέλετε στήριξη και παρά το γεγονός ότι νιώθετε να συνεννοείστε περισσότερο θέλετε να καταλαβαίνουν από μόνοι τους, χωρίς να χρειαστεί εξηγείτε το παραμικρό!

Παρθένος
Η εβδομάδα είναι πολύ απαιτητική στα επαγγελματικά σας αλλά είστε προετοιμασμένοι για να το κάνετε και μάλιστα το επιδιώκετε κιόλας. Επαφές με ανθρώπους κύρους είναι σε πρώτη αναζήτηση και προσπαθείτε να αποδείξετε ότι μπορείτε να αναλάβετε και περισσότερα πράγματα. Τα ερωτικά σας, θέλουν μετρημένες και αργές κινήσεις, γιατί θεωρείτε ότι έχετε χάσει χρόνο, και υπάρχουν αδιευκρίνιστα θέματα για να νιώσετε σταθερότητα. Έχετε όμως τον τρόπο να τα αποσαφηνίσετε όλα!

Ζυγός
Καταφέρνετε να βρείτε τις ισορροπίες σας στις οικογενειακές σας σχέσεις και αυτό σας κάνει πιο αισιόδοξους ότι δε θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα ίδια θέματα εκ νέου καθώς έχετε βάλει τους όρους σας και αυτοί έχουν γίνει αποδεκτοί! Τώρα λοιπόν μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας που σας ανοίγουν πόρτες και σας δίνουν μία θέση που δεν ξέρετε ακόμη πώς να την εκμεταλλευτείτε… Ερωτικά, είστε απόλυτοι και ασχολείστε μόνο με αυτά που θεωρείτε εσείς σημαντικά...

Σκορπιός
Βλέπετε ότι υπάρχουν αυξανόμενες απαιτήσεις στην εργασία σας που σας περιορίζουν και σας προβληματίζουν αρκετά. Νιώθετε μάλιστα την ανάγκη να ασκήσετε πίεση και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχετε και μέτρο! Αν έχετε διαφωνίες αυτές δε θα μπορέσετε να τις κρύψετε και δε θα φοβηθείτε και τις συνέπειες! Ερωτικά, αρχίζετε και κατανοείτε τα λάθη και τις παραλείψεις σας και θα αναθεωρήσετε τη στάση σας… Τα αποτελέσματα μάλιστα θα φανούν άμεσα, ωστόσο δεν μπορείτε να διασφαλίσετε τη σταθερότητα που θα θέλατε χωρίς να χρειαστεί να δεσμευθείτε για κάτι που όμως το θεωρείτε σχεδόν υποχρεωτικό!

Τοξότης
Κατανοείτε το επείγον στα οικονομικά σας και βιάζεστε να πάρετε επαγγελματικές αποφάσεις που αυτή τη φορά θα έχουν και πιο άμεσο αποτέλεσμα. Το καλό είναι ότι ανασκευάζετε τους στόχους σας και τους προσαρμόζετε σε πιο ρεαλιστικά δεδομένα που τα αποδέχεστε έστω και εξαναγκαστικά αν και τώρα είναι πιο εύκολο να τους πετύχετε… Στα ερωτικά σας, οι φίλοι μπορούν να σας παρασύρουν να παρανοήσετε γεγονότα και να κάνετε κινήσεις που θα το μετανιώσετε. Το θετικό είναι ότι μπορείτε να επανορθώσετε, ακόμα και αν απαιτείται κόπος και προσπάθεια!

Αιγόκερως
Σας είναι πιο εύκολο να δείτε τις συνεργασίες σας κάτω από ένα πρίσμα που θα σας επιτρέψει να κάνετε αντικαταστάσεις και αλλαγές, ακόμα και να τερματίσετε συνεργασίες ή να δώσετε πιο περιορισμένη έκταση σε κάποιες άλλες… Αυτό το κάνετε φυσικά για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Στα ερωτικά σας, δε διστάζετε να δείχνετε και τη δυσαρέσκειά σας και τις απαιτήσεις σας. Θέλετε το απόλυτο στον έρωτα και βέβαια έχετε σχεδόν έτοιμες τις εναλλακτικές σας!

Υδροχόος
Τις διαχωριστικές γραμμές είναι αυτές που αυτή την εβδομάδα μπορείτε να υπερβείτε πολύ εύκολα! Αυτό που δεν μπορείτε να ελέγξετε είναι τη δυναμική σας και τον τρόπο που επεμβαίνετε είτε στα επαγγελματικά σας δημιουργώντας αντιδράσεις είτε στα ερωτικά σας προκαλώντας εκνευρισμό καθώς αποφασίζετε μονομερώς για θέματα που δε θα έπρεπε. Τώρα λοιπόν θα διαχειριστείτε τις συνέπειες των δικών σας πράξεων και ο τρόπος που θα το επικοινωνήσετε θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις διαφορές και να προσπαθήσετε να τις εξομαλύνετε!

Ιχθείς
Τι πιο ωραίο για εσάς από το να επεκτείνετε τις γνώσεις σας για να τις αξιοποιήσετε όπου χρειάζεται και γενικά να νιώσετε ότι μπορείτε να επεκτείνετε σωστά την επαγγελματική σας ιδιότητα ακόμα και να ανταγωνιστείτε πιο άμεσα! Τα ερωτικά σας, είναι αυτά που σας κρατάνε πίσω και αν όχι με την κυριολεκτική έννοια του όρου, είστε ακόμα επιφυλακτικοί… Αυτό δε σας απαγορεύει να δίνετε ευκαιρίες και να αφήσετε το χρόνο να σας υποδείξει τις μελλοντικές κινήσεις σας!

Πηγή

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση